Nu kan ni kontakta mig!

                                            Datum: 2009-08-09 Tid: 11:28:15 Kategori: Blandat
Hej på er!

Uppdaterade väldigt dåligt igår märkte jag nu, nämligen inte en enda gång. Haha :}
Men nu är det ju äntligen fint väder, så då måste jag ju passa på att vara ute och njuta av det. Jag har till och med fått lite färg, aldrig något som skadar. Det enda tråkiga är väl att jag har linjer nu från linnen/bikini. Det fick jag aldrig i Spanien för jag hatar det! : )

Igår var jag, Cajsa och Marie ute i Almnäs och fotade små söta, undebara kossor. De var så söta och så nyfikna. Det roliga var att vi tre fanns även i "ko-form". En fet ko (som får vara jag) en vit ko som var Marie, och en annan ko som jag inte minns hur den såg ut, som var Cajsa. De stod alltid tillsammans de tre hela tiden, så  otroligt gulligt!!
Bilder från gårdagen kommer sen!

Som ni kanske kan se så har jag lagt till en flik ovanför headern som heter "kontakta mig". Det var på tiden att en sådan kom, för varje gång jag ska ge ut min emailadress till någon så skriver jag fel. Men nu har jag testat, och allt ska funka som det ska!
Så hit me with mails! : )
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: