Dan före dopparedan

                                            Datum: 2009-12-23 Tid: 11:43:07 Kategori: Vardagslyx
Jag vågade knappt dra upp rullgardinen i morse för jag var livrädd att snön skulle ha smält bort. Igårkväll låg temperaturen på 0 typ, och jag hade panik. Det vore ju förjävligt om snön nu försvann, 1 dag innan själva julafton! Men som tur var så låg den kvar och jag kunde andas ut! ;)

Än så länge har jag knappt rört mig. Suttit här vid datorn och pillat lite med bloggen bara. Har inga planer alls för dagen, förutom att jag kanske ska upp till Korsberga sen och lägga lite tallris på ett par gravar. Så fort jag tänker på kyrkogårdar så tänker jag på vart jag själv vill ligga sen. Det är lika bra att vara ute i god tid! ;) Man vet aldrig när man stryker med, så att säga..
I Hjo vill jag i alla fall inte ligga. Kyrkogården är ju benägen precis bredvid skolan, vilket betyder att en massa ungdomar sitter på muren, sparkar sönder gravstenarna osv. Dålig stil!
Man ska ha respekt för de döda
, är mitt lilla motto här i livet.

Aja, nog talat om döden och kyrkogårdar och allt var det är. Igår fick Nelly inte vara inne någonting eftersom jag i stort sett inte var hemma. Jag kom ju inte hem förrän efter kl 18 på kvällen. :C  Som kompensation så ska jag därför alldeles strax gå ut i garaget och hämta in lillan!

Annars är allting lugnt för min del. Alla julklappar är köpta, rummet är pyntat och ikväll ska jag nog ta mig en dusch så att jag själv ser lite bättre ut..

Det läskiga med att vara gravid är att jag när som helst under dagen näst intill kan ramla ihop eftersom jag blir så otroligt trött! Det är läskigt vad fort det går. För bara en stund sen höll jag på att svimma av trötthet här i datastolen, cheeses! ;/
Men, det är underbart att vara gravid (trots alla besvär ;P) och jag är glad att jag fick chansen att vara det. Det går knappt en dag utan att jag tänker på sådana par som kämpar och kämpar men som det inte funkar för. Men med dagens idéer så löser sig ju allt, det är ju provrörsbefruktning, adoption och allt möjligt, så det är ju bra! :)

Ha en fin 23 december :)
Puss ♥

This year is almost over.. ;)

En cool bild jag gjorde i photoshop :$

1 kommentarer                                                                                                                    
  Anton

Klart att du får läsa den. Antingen lägger jag upp den på bloggen eller så får du läsa boken när jag har tryckt den, du är ju trots allt en bärande del i den.



2009-12-23 l 15:15:30
Blogg/hemsida: http://indiesponge.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: