De som ger livet en mening..

                                            Datum: 2009-12-11 Tid: 12:17:19 Kategori: Filosofi
I mitt liv finns det många (och mycket) som ger det en mening.
För ett tag sen var det enda jag såg mina djur: Abbis, Knatte, Tiger, Sixten, Missan, Ella, Moa, Harry, Klumpen, Spretten och Nelly.

I och med att djur varken ljuger eller skvallrar så är det så otroligt mycket lättare att prata och bara vara med djur, tycker jag.
Att aldrig veta ifall det man säger till någon stannar hos den personen, så gör det att jag inte riktigt vågar säga precis vad jag tänker och tycker, i alla fall inte jämt. Det är så omständigt att vara människa. Alltid måste man tänka på vad man säger, hur man säger det och vad man gör. Man kan inte bara göra det man känner för, för då kommer det alltid finnas någon som misstycker och snabbt får en konstig uppfattning om en.
Säger jag att jag kan prata med mina döda djur/släktingar så kommer folk genast sätta en "idiot-stämpel" på mig och tycka att jag är helt dum i huvudet, bara för att de själva kanske inte kan det jag kan. Eller också är de rädda, vilket antagligen är den vanligaste orsaken.

Hur som helst, det var djuren det. I och med att jag skrev "för ett tag sen", så innebär det alltså att det inte längre är så. Självklart litar jag på mina djur och älskar dem över allt annat, men jag har även lärt mig, och hittat en människa som jag kan släppa in i mitt liv.

När vi träffades i början så kände jag direkt att han var pålitlig. Han skulle aldrig skratta eller håna mig eller något sånt hemskt. Det är så HIMLA skönt att ha hittat någon man känner så för som jag gör för honom.  Jag litar på honom, och jag hoppas att han litar på mig. Även om tillit är bland det viktigaste i ett förhållande, så är det ofta också det allra svåraste..  Men jag är aldrig orolig för att han ska vara otrogen, aldrig orolig för att han inte kommer att finnas där. Fast där har jag varit dum. Jag har tagit honom för givet, liksom tänkt att det kommer alltid att vara vi två, och då har jag inte tänkt på att vara likadan tillbaka. Jag känner mig hemsk, men jag försöker ändra på det! Jag ser en framtid med honom, och det finns ingen annan än han som jag kan tänka mig som pappa till mitt lilla barn, han är perfekt <3
Min lilla Johan! <3
Jag vill, tror och hoppas att vi alltid kommer att vara ihop.

Att det ska vara så krångligt med människor va? Antagligen kommer jag aldrig förstå mig på min egen ras. Vi gör så mycket hemska saker, har så många tankar och ingen är den andra lik. Samtidigt har det sin charm, och jag är faktiskt inte särskilt intresserad av att lära mig hur vi fungerar. Det får vara som det är, det funkar säkert!

En annan människa som jag är glad att jag har, det är min mamma. Även om hon ibland sätter en såndär "idiot-stämpel" på mig som jag snackade om innan, så lyssnar hon alltid på vad jag säger och är förstående. Under graviditeten än så länge har hon varit glad och funnits där och hjälpt mig, vilket har underlättat eftersom många säkert hade gjort tvärtom..
Vi är lika på utsidan, men insidan är nog ändå ganska olik har jag förstått på senaste tiden. Jag är nog mer lik pappa på insidan, fast jag har träffat andra människor som har gjort att jag tänker/tror annorlunda än honom. Är faktiskt väldigt tacksam för de människor jag har träffat, för jag har lärt mig något av varenda en. :}

Djuren, Johan och mamma <3

1 kommentarer                                                                                                                    
  FOTOGRABBEN

Hur mår du idag? ;P

2009-12-12 l 10:46:02
Blogg/hemsida: http://fotograbben.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: