Harry Potter-maraton

                                            Datum: 2009-12-30 Tid: 18:57:01 Kategori: Sjukt/roligt
Hejsan vänner :}

Det är ISkallt ute och frosten ligger så fint på träden. Det är ju nästan nu som naturen är som finast att fota, men ändå gör jag det inte. Varför? Herregud mina fingrar skulle förfrysa i ett nafs! När jag tog vinterbilderna ett par inlägg nedan så kunde jag ju bara vara ute ett par minuter innan jag nästintill fick köldskador.
Dock...hellre frysa än svettas!

Ni kanske undrar vart jag har hållit hus, och det ska jag berätta för er! Jag har våldgästat Fannys hus i mer eller mindre ett dygn i och med att vi tittade på alla Harry Potter-filmerna. Ni läste rätt, alla 6...
Det var jag, Fanny och Anton som ockuperade Fannys rum i ett flertal timmar. Dock såg vi inte alla på rad utan hade en liten paus efter i stort sett varje film (förutom de allra sista eftersom det ändå var mitt i natten). Vi var tidigare under dagen förbi på Maxi och införskaffade ingredienser till köttfärssås med oregano i. Något som Anton fått för sig att tillsätta i såsen, och som faktiskt blev riktigt gott. :} Tro mig Anton, jag gillade det! :D

Lite morötter, gurka, chips, dip, godis, läsk osv. handlades också eftersom vi inte ville svälta ihjäl under filmernas gång. Åh, så gott!
Vi fick även skåda en jättepenis som någon rolig människa hade gjort av snön. Ådror och hela köret! :}

Vid tio-tiden på kvällen gick vi en mysig promenad med Amadeus Segerblick (Fannys hund)  och mötte upp Carin. Efter en liten tripp på omkring en halvtimme så var vi tillbaka in i värmen igen, och tittandet fortsatte!

Med tanke på att varje film är omkring 2 timmar lång så tog det sin lilla tid, och vi var inte klara med allt förrän vid 5-tiden i morses. Då hade jag dock sovit igenom de två sista filmerna -nästan i alla fall!
Fanny var väl den som höll sig mest vaken, eller var det Anton? :}



 

Första filmen är enligt mig sämst, dock kan jag inte bestämma mig för vilken jag gillar mest! Femman kanske..

Vilken är er favorit? :)

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: