Alla hjärtans dag

                                            Datum: 2009-02-14 Tid: 19:03:35 Kategori: Vardagslyx
Shit, det är redan 10 dagar sedan jag fyllde år.

Tiden går fort när man har roligt (och särskilt när man har lov!)
Sportlovet är alldeles strax över och jag har inte alls gjort särskilt mycket. Det roligaste och viktigaste av allt är väl att jag köpte lilla Nelly, en alldeles underbar lejonhuvad dvärgkanin. Japantecknad.

Igårkväll var jag tillsammans med Johan på bio, Seven Pounds. En oerhört sorglig film och det var nästan så att tårarna rann lite där i slutet. Det är Will Smith i huvudrollen, han är extremt duktig. Se den filmen, jag rekomenderar den.

Innan filmen åt vi på Mango's - igen. Vi åt även där förra fredagen. Black&White även den här gången, men det är ju så gott. Mätt blir man verkligen.
Sov gjorde vi hos Johans mamma eftersom det ligger så pass nära. Innan vi somnade såg vi dock på en film som gick på Tv:n igårkväll, någon med Arnold Schwarzenegger.

Oturligt nog fick Johan feber och var under hela natten kokhet.
Nu har vi båda haft feber i den lägenheten. Jag hade ju det ett par dagar innan jul, usch vad hemskt det var! Jag hatar feber, det tycker jag inte om!

Melodifestivalen ikväll då!
Hejar självklart på lilla Måns Zemleröv, ehm, jag menar Zelmerlöw. Har redan hört låten (som Anton skickade!) och den var riktigt nice.

Lilla Nelly är så himla gullig. Hon har lärt sig att hoppa upp i min säng nu (som för övrigt är mellan 40-50 cm hög!) och förut ramlade hon ner. :'D
Golvet är ju så halt för hennes små tassar, så hon kunde ju inte rubba sig själv. Då kom lilla jag till användning för henne.
Buren är inte alls rolig längre, bara lite trygg ibland. Sen är den ju bra också eftersom den goda maten finns där!


Försöker komma på en ny design, men fan. Det går inte. Jag har inga roliga bilder och absolut ingen fantasi. Otroligt, synd.
Men, jag ska försöka, så en ny design lär komma upp inom en.. framtid!

Why love if losing hurts so much? We love to know that we are not alone.
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: