Sex snabba beautyknep

                                            Datum: 2009-01-25 Tid: 20:49:35 Kategori: Skönhetstips
Trolla bort ett plufsigt ansikte
Har du röda irriterade områden i ansiktet? Blöt en påse grönt te i ett par minuter och lägg påsen över ditt ansikte. Antioxidanterna i tet lugnar dina inflammationer.

Lägg en äggvitemask
I januari finns det sällan pengar över till ett exklusivt spa. Ett billigt knep är att kika i kylen. Knäck ett ägg i en skål och separera gulan. Använd endast vitan och applicera den i ansiktet. Låt sitta kvar i fem minuter innan du sköljer av. Proteinet i ägget ger bebislen hud.

Återfukta kroppen med avokado
Skala en mogen avokado och kör den i en mixer. Smörj in kroppen med massan och låt den sitta i 20 minuter. Resultatet blir en mjuk hud, då avokado fungerar som en naturlig fuktighetskräm.

Heta ögonfransar
Har du raka ögonfransar kan du värma din ögonfransböjare med en hårtork i ett par sekunder. Värmen gör att ögonfransarna att böja sig lättare. För att bevara de böjda fransarna kan du använda en vattenfast mascara som torkar snabbare och som bibehåller ögonfransarnas böj mer effektivt.

Lys med vinäger
En del vinäger och fyra kolsyrat vatten. Blanda och använd i håret. Låt det sitta kvar i en kvart innan du schamponerar. Resultatet? Skinande och glänsande hårsvall.  

Läcker strandfärg på ett kick
Är du blek och hängig. Använd en brun-utan-sol-kräm som du blandar med lite handkräm. Smörj sedan in dina ben så får du en het solbränna på ett litet kick.

Taget från den här sidan

Jag ska definitivt testa de här knepen, de verkar ju kanon!
2 kommentarer                                                                                                                    
  ellen

Där löste du mina problem för att liva upp min vintertråkiga kropp! :D oim jag inte nämnde det i förra kommentaren så har du en kanon blogg! borde verkligen belönas med fler läsare (: ha en bra kväll btw. kramis :)

2009-01-28 l 18:50:56
Blogg/hemsida: http://elkan.blogg.se/
  Binta

råkade hamna på denna blogg av en slump, men du skriver bra fort sätt så =)

2009-07-20 l 04:24:20
Blogg/hemsida: http://tonarsdotter.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: