Regnet bara öser ner

                                            Datum: 2009-06-20 Tid: 17:41:41 Kategori: Foton
Vilken sommar va!?

Regnet står som spö i backen, och jag sitter och lyssnar på en görfin låt som jag helt enkelt inte får nog av.
River flows in you - Yiruma
Gårdagen såg ut som så att jag och Johan cyklade ner till stan vid 2-tiden för att tillsammans med ett par kompisar köpa en gemensam present till David som fyllde 18 år.

Vi plockade ihop en riktigt fin korg på Njuta som innehöll både det ena och det andra, hoppas han blev nöjd och belåten. :')
Runt 17 så var vi samlade hos David och fick fika och godis i mängder. Tårta, paj, brownies och allt möjligt - det var supergott!
Vi fick för oss att gå till hagen med får och det gjorde vi. Där ingick klättring över stängsel och jag och Lollo fick vara extra försiktiga vid taggtråden eftersom vi hade strumpbyxor (och väldigt opassande skor!). Men det gick vägen i alla fall.
Jag älskar får, de är så söta och låter så gulligt. Gullisar. :)<3

Efter det lilla kalaset så fick jag och min sötnos skjuts hem och komiskt nog var det första vi gjorde att laga mat. Falukorv och makaroner med ketchup.
Vi såg även en film, Schakalen.
Jag förstår inte varför jag var så emot filmen innan, haha jag hade fäst mig för mycket vid Die Hard. Schakalen var ju helt UNDERBAR, så jag vill nästan se den en gång till. Det får jag ta och göra någon dag..

Jag har ju tjatat en hel del om mina "kvällssolsbilder" på blommor, och nu äntligen fick jag dem. Jag vet egentligen inte varför jag gjorde två av dem svartvita, men det hade nog blivit för grönt annars! ;D

1 kommentarer                                                                                                                    
  din man <3

HAHAHA Sött ;-D du ville verkligen inte se schakalen... "nee den ser vi inte på"... ;P älskar dig

2009-06-21 l 12:14:17
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: