Finns det någon Gud?

                                            Datum: 2009-11-18 Tid: 13:43:58 Kategori: Filosofi
Det kanske var en fel fråga att ställa, men ibland undrar jag..
Hade terminens viktigaste prov idag, som jag var inställd att komma och göra. Det är det nationella provet i Svenska B och eftersom jag satsar på att bli färdig med den kursen nu i vinter så vill jag verkligen inte sabba mina chanser. Gick jag dit?

Nej

Med risk för att låta som en gammal sur kärring som bara klagar, men jag skriver ändå hur jag kände mig. Klockan 01:59 inatt vaknar jag av en sprängande huvudvärk (la mig vid halv 10 kvällen innan för att orka ta mig upp tidigt) och jag har otroligt svårt att somna om. Jag hatar att ha huvudvärk har jag kommit på, för det går inte att få bort. Har jag ont i magen så brukar det oftast hjälpa att antingen hålla andan eller lägga sig i fosterställning för att få bort den värsta smärtan. Dock går det inte att göra så med huvudvärk..
Ni börjar redan få huvudvärk av allt mitt klagande va? :P

Hur som helst så somnade jag tillslut om och vaknade någon minut innan väckarklockan skulle ha väckt mig. Otroligt nog så är huvudvärken värre nu än vad den var innan, vilket jag trodde var omöjligt.
När mamma en stund senare kommer upp och ser att jag inte rört mig ur fläcken så kommer vi fram till att jag inte kan gå. Så fort jag rör mig så mår jag illa, och en stund senare kommer nattens galla och vattnet jag nyss hällde i mig upp..

Mamma lovar att maila läraren och jag försöker somna om i hopp om att skiten ska försvinna. Jag förstår inte det här...Jag är i vecka 14 och illamåendet borde väl avta vid det här laget? Jag som var så lycklig igår för att inte ha spytt på flera dagar, får snabbt ta tillbaka lyckan och må värre än någonsin -igen.
Det verkar ju som att tjejer/kvinnor med sexlingar i magen mår bättre än vad jag gör.

Vissa kanske tycker att jag är svag som bara ligger hemma hela tiden, men jag kan helt enkelt inte göra något annat. Jag kan inte ens vakta Nelly i trädgården längre eftersom att jag ramlar ihop om jag står upp för länge.
Men jag har provat allt:
- åksjuketabletter
- ingefära och all annan mat som påstås vara bra mot illamående
- akupunktur


Jag försöker hela tiden att tänka Det är värt det för jag får ju tänka på det fina som kommer ut sen. Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig legat här hemma och ångrat mig, utan hela tiden tänkt att det kommer att bli bättre.

Det värsta av allt är ju att mina djur och Johan drabbas av det hela i och med att jag inte orkar vara med dem lika mycket. Lilla Nelly får sitta där i sin bur hela dagarna, och Sixten likaså. Med en smutsig bur och ett tråkigt liv. Och Johan klagar jag bara på hela tiden så att han känner sig dum och värdelös. Förlåt nos, du är fantastiskt underbar som står ut med mig ändå <3
Älskade sötnosar <3

Jag ska bli bättre... -hoppas jag..
1 kommentarer                                                                                                                    
  Din nos <3

gulligt att du nämner mig ;-P haha och mina problem ;-)... älskar dig nos!!!

2009-11-18 l 13:52:46
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: