Fredag hela veckan

                                            Datum: 2009-11-06 Tid: 13:25:23 Kategori: Vardagslyx
Jag känner mig på något sätt inte överens med min kropp. Vi vill olika saker om man säger så, jag och min kropp. ;)
Igår var jag på studiebesök med skolan på någon reklambyrå i skolan. Vi stod och lyssnade på någon snubbe som pratade och helt enkelt orkar inte benen lyfta mig längre.
Det svartnar för ögonen och jag börjar kallsvettas (sådär som jag gjorde i Italien) och helt plötsligt ligger jag där på golvet. Pinsam situation, men det är sådant som händer, hoppas jag. Lågt blodtryck som fan, men efter lite (iskallt!) vatten och sittande i en fåtölj så mådde jag lite bättre.
Jag vet inte hur många gånger jag bad om ursäkt innan jag tillsist kom därifrån på skakande ben, hahahha vad komiskt egentligen. Men så går det när man är gravid! ;P

Nu i vecka 13 så trodde och hoppades jag verkligen att all sådan här skit skulle försvinna. Att jag skulle kunna äta normalt igen och för en gång skull kunna känns mig sådär skönt mätt efter en måltid. De senaste månaderna har jag istället för det spytt upp allting jag haft, och hoppats på det bästa med att behålla något litet i alla fall. Uuuäh :'(

Nu sitter jag här i soffan i alla fall, och jag slår vad om att mitt hus currylinjer är i den här soffan. Jag borde byta ställe, men det är ju bara här man sitter någorlunda bekvämt framför tv:n.
Duschade i morses och kräktes även där, herregud. Jag förstår att Missan är äcklad och håller sig på avstånd, haha. Även om hon faktiskt (otroligt nog!) låg och vakade över mig igår när jag somnade. Det var gulligt av henne, inte så ofta det händer.

På tal om något annat så är Måns Zelmerlöws nya låt Impossible så otroligt fin, jag börjar nästan gråta när jag hör den. Därför har jag bestämt mig för att lära mig den, på antingen synth eller gitarr. Det får nog bli gitarr... jag orkar inte bära ner synthen.

Nu vet ni läget, puss & kram! :)
1 kommentarer                                                                                                                    
  Wero

Jag antar att du har testat åksjuketabletter? Det brukar fungera mot illamående av alla dess slag ^^

2009-11-07 l 06:55:01
Blogg/hemsida: http://izredam.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: