Östergötland :)

                                            Datum: 2009-11-29 Tid: 12:13:59 Kategori: Vardagslyx
Hejsan vänner :)

Det känns otroligt nog som om allt jobbigt sakta men (o)säkert börjar avta. Antingen är det så, eller också har jag lärt mig att leva med det. Hur som helst så är det riktigt skönt då jag kan komma igång lite igen. Min kondition är i bott (och det menar jag verkligen, jag orkar knappt gå 1 km...) och jag är ständigt trött.

Igår morse tvekade jag riktigt länge på om jag skulle följa med till Östergötland och till mina släktingar. Min gammelfarmor fyller 90 år den 4/12 så det firades igår. När jag vaknade mådde jag illa vilket fick mig att tveka, men efter många om och men så satt jag där i bilen.
Vi tog vägen via Jönköping och stannade till vid IKEA eftersom mamma skulle köpa en julig matta. Dock satt jag och Adam kvar i bilen och lyssnade på Sunes sommar. (Någon CD som man någon gång fått gratis på Statoil..) Eftersom mor & far skyndade långsamt så gick vi till slut in till kassorna och jag fick ner lite lingondricka och en kanelbulle. Mums! =)

Vår färd fortsatte eftersom vi bara hade kommit halvvägs och efter sjukt mycket illamående (men inget spy!!:D) så klev vi tillslut in på en liten mysig restaurang i Väderstad. Det var ingen mat beställd till mig som tur var, så jag satt och drack vatten och åt lite bröd. Haha, det duger det med! :}

Det är kul att åka dit och träffa all släkt, vi ses inte mer än 1-2 gånger om året!

Efter ett antal timmar på restaurangen så åkte vi hundra meter bort till min gammelfarmors "äldreboende". Haha, det första hon frågade när vi kom dit var:
- Vill ni ha pära?(päron) Med vispad grädde till.
- Eh, nej tack! Vi kom nyss från restaurangen.. (notera att hon själv hade varit på restaurangen också..)
- Men inlagda pära? Eller sockerkaka?
- Nej tack! Vi är mätta.. vi åt nyss som sagt!

- Men ta lite kaffe. Ta lite dricka, barnen.

Haha jösses. Det enda som hände var att Adam några minuter senare tog lite cider, och jag blev 300 kr rikare bara för att jag var så snäll! :} Först fick jag 200, men sen var jag så snäll att jag fick en liten hundring till! :) Kanske har jag råd med julklappar trots allt! ♥

Ööööhm, vad kan jag mer skriva. Vi åkte vidare till Skänninge (klockan var då ungefär 18:00) och där fick vi tacos. Det var riktigt mumsigt (särskilt för mig som inte ätit något på restaurangen!) och det stannade kvar också. Jag är så tacksam för varje liten sak jag får äta.

(Har jag förresten berättat att jag misstänker att min katt vill vara som mig..? Hon har börjar spy när hon äter, HAHA. Hon äter, spyr, sen äter hon igen. Precis som lilla matte! <3)

Vi spelade lite Guitar Hero (fyfan vad dåligt jag har blivivt!), lite Buzz, jag lekte lite med deras hund och sen var det dags för hemfärd. Det var en mysig dag! :) Ångrar inte att jag följde med! :)


Det är redan första advent idag! Mysigt! Jag blev halvt väckt i morses för att vi alla skulle äta frukost med det första ljuset tänt. Mamma hade till och med skrivit ut de små verserna som hör till varje ljus. Haha, ni vet de där: När första ljuset brinner..Mysigt! :)
Nu bakas det saffransbullar, det doftar ju HELT underbart! Jag ska nog ta lite deg, även fast jag vet att jag kommer få sjukt ont i magen sen... Det får det vara värt!

Har städat toaletten idag, dammsugit mitt rum och bäddat! Nu ska jag göra i ordning i spelarrummet också.. ha en fin dag! puss <3 (gud jag är redan en hemmafru :P)

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: