12 april - måndag

                                            Datum: 2010-04-12 Tid: 17:47:55 Kategori: Foton
Provet som jag hade i naturkunskap idag var lättare än vad jag först trott. Tyvärr gick det nog inte så mycket bättre i alla fall. >< Borde i alla fall ha skrapat ihop en del poäng, så ett G är jag säker på att det blir, minst! Skönt, då kan jag tänka på annat nu eftersom jag har ett prov i ellära på torsdag och en samhällsinlämning som ska vara inne på söndag. Det tar aldrig slut..

Bebisen i magen rör på sig för fullt just nu vilket självklart är mysigt. Vet inte riktigt vad hon/han har för sig, men den ligger där inne och småboxas lite, så sött! Igår kväll var det dock inte lika sött eftersom bebisen då inte kunde bestämma sig riktigt hur den ville ligga. Ena sekunden var huvudet på vänster sida av mage för att sedan förflytta sig till höger. Sekunden därefter låg den med huvudet neråt och sedan uppe igen. Hela min mage rörde sig upp och ner, och då är det inte särskilt lätt att slappna av och somna.. Lillen!

Nu ska jag prata lite med Missan.

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: