22 april - 1 månad kvar till BF

                                            Datum: 2010-04-22 Tid: 08:12:08 Kategori: Vardagslyx
God morgon :}

Riktigt tjusigt väder idag, till skillnad från igår.. När jag åkte till Skövde igår så började det snöa/hagla och det var ju inte precis den trevligaste överraskningen man kan tänka sig. Nu är det ju ändå snart maj, och då kan man ju hoppas på lite mer värme!

Sitter i skolan just nu är känner mig grymt törstig. Vore gott med lite kallt vatten kan jag känna. Börjar om ungefär 15 minuter så jag hinner nog gå och ta mig en skvätt innan. :} Religion är den första lektionen och idag ska vi börja med kristendomen. Hmm, jag får inte fucka till det nu när jag ligger så bra till i ämnet, men jag känner på mig att det är just fucka till det som jag kommer att göra. På bara ett par dagar har jag tappat all lust och ork för skolan och egentligen vill jag bara vara hemma och vänta ut tiden till bebisen! Jag orkar inte springa omkring längre... Det enda positiva med att vara i skolan nu skulle väl i så fall vara att tiden går snabbare såhär än att bara sitta hemma, och självklart mina underbara små vänner! :')

För övrigt så är det den 22 april idag! Dels är det min mormors födelsedag och dels är det endast 1 månad kvar tills den lille är beräknad att komma till världen. Dock är jag fullt medveten om att upp till 2 veckor före eller efter beräknat är helt normalt, så det återstår att se när min och Johans lilla krabat vill ut! Antingen trivs den i magen eller också vill den ut och se världen! ;) Så, grattis mormor på 59-årsdagen och grattis till mig själv för att jag snart har gått igenom en hel graviditet..;) Haha, eller nåt! :D

Nu börjar jag snart, puss & kram!

Var försiktiga om ni är ute och kör på vägarna idag, det är snorhalt!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: