En härlig eftermiddag!

                                            Datum: 2010-04-20 Tid: 17:30:56 Kategori: Vardagslyx

Haha tjusigt..^^ Bild nr 2 (upp till höger) är ju helt otrolig. Vad har jag för underläpp egentligen? Den är gigantisk xD

 

Jag kom hem från Skövde för en stund sedan efter att ha tillbringat eftermiddagen tillsammans med min mormor och morbror. I present av dem när jag fyllde år fick jag en dag i Skövde då vi skulle leta efter lite bebiskläder. Vi var inne på H&M och på KappAhl och fick med oss en hel del, jättefina kläder!! Tack så jättemycket, en kanonpresent!!


Jag var på religionen idag bara och den lektionen var helt okej. Håller fortfarande på med judendomen och fick idag se en film som handlade om hur de firar påsk. Nu är dock judendomen slut och på torsdag är det dags för för kristendomen. Den 6 maj är det prov på båda. Efter lektionen satte sig jag, Anton och Milja i cafeterian och jag fick en glass av Milja, mums! Den var jag värd... ;P Kunde inte hålla mig så jag köpte även en GOD bulle med vaniljkräm. Min absoluta favorit!!

 

Vi får väl se om jag kommer upp i morrn btw. Jag sprang sista biten till bussen för att hinna med den förut (in till stan) och det var väl inte den snällaste jag gjort mot min kropp. Lyckades "stuka" båda låren under den lilla trippen så jag blir kanske en ny kryck-Milja (hehe..)! Har absolut ingenting emot kryckor egentligen, men att ha det just nu skulle vara pinsamt. Liksom: "ööh kan du inte vara gravid utan att behöva ha kryckor?!? Jävla klenis" Typ...

 

Vi har nu konstaterat att jag har alldeles för många tankar nu för tiden.. Vet ni vad jag är allra mest rädd för? Svar: att folk som jag går förbi ska stanna och skjuta mig i ryggen med en pistol. J ö s s e s!

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: