IKEA-day

                                            Datum: 2010-04-10 Tid: 22:11:32 Kategori: Julia
Jag slänger iväg ett litet kvällsinlägg tänkte jag!

Tidigt i morse for jag, mamma, pappa och farmor till Jönköping och till Ikea. De 7 milen var bra mycket längre än vad de brukar vara, kan det vara eftersom det är så obekvämt att sitta ner under längre stunder kanske? Efter att ha sett alldeles för många påkörda djur så var vi äntligen framme och shoppingen kunde börja.

Till bebisen
»Hylla/skötbord (går att kombinera)
»Spjälsäng
»Madrass
»Täcke
»Filt
»Skötbädd
»Överdag till skötbädd
»Lampa
»Örngott
»Plastad frottéhandduk
»2 gosedjur
»2 bastkorgar att ha bebiskläder i

Till mig
»En förvaringslåda att ha under sängen
...

Det blev att jag handlade lite mer åt bebisen än åt mig själv, och tur var ju det. Nu behöver du dock inte sura Johan, för jag betalade långt ifrån allting själv. Dvs. jag köpte ingenting onödigt för pengarna! ;) Tack farmor för spjälsängen, örngottet & mycket annat!! Till lunch idag åt vi på a6 och för mig bestod den av en ägg- och räkmacka. Var sjukt nervös innan eftersom jag brukar bli dålig i magen efter räkor (vill inte direkt sitta på en offentlig toalett med världens diarré..), men jag slapp det! Prisa herren!

Vi har inte monterat ihop allting ännu eftersom plats för tillfället ej finns. Jag & Adam satte dock ihop hyllan så att jag kan använda den som förvaringsställe ett tag framöver. Skötbordet som ska fästas på senare ligger fortfarande orört i sin kartong..

Jag tog ett par smygbilder så att ni kan få en aning om hur sakerna ser ut...dock får ni allt vänta tålmodigt med att se resultatet! Här är några bilder som jag alldeles nyss tog:

Känner ni igen den lille sötnosen? ;) Jag var tvungen att köpa den..

 

En liten kanin och en rosa mus som jag fått av Emelie. Haha det ser ut som att den vinkar :}

 

En fin burk som jag fått av min moster!

 

En lampa som ska sitta på väggen ovanför spjälsängen. :}

 

Nu ska jag mata Nelly, det blev sent för henne idag men jag tror hon klarar sig ändå. I morgon är det byte av garderober som gäller (har inte bytt med mor och far sedan vi bytte rum). Ska bli skönt att få ner alla kläder hit, och dessutom kan jag lägga in annan skit i garderoberna som inte behöver stå på golvet. I morgon går jag in i vecka 35, en magbild kommer väl upp någon gång under dagen. ♥ Vet inte om den växer så mycket längre, känns som att den nått max...men antagligen har den vuxit!

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: