Lite orolig

                                            Datum: 2010-04-15 Tid: 15:17:28 Kategori: Blandat
En fin men blåsig dag idag, usch vad jobbigt det är med vind!
Idag sjukanmälde jag mig från den sista lektionen eftersom jag inte gillar att vara i skolan för länge nu för tiden. Jag behöver hem och vila - egentligen borde jag inte ge mig iväg alls! Hade ju prov idag också, det gick rent åt helvete. Haha usch. Jag funderar på om jag kanske ska hoppa naturkunskapen och läsa in den senare istället.. känns inte som att jag kommer hinna!

Träffade Cajsa på bussen påväg hem och vi satt och snicksnackade lite, alltid trevligt! Egentligen är det ju helt fantastiskt hur lite man träffas fastän man bor i samma stad och pluggar i samma stad.. Dock ses vi kanske desto mer i sommar, kan ju hoppas på det i alla fall! Ikväll (när alla andra är ute och firar 50-dagars) så ska jag sitta hemma, men dock inte ensam. Lilla Marie kikar förbi en stund, det ska bli underbart kul!

Nu till rubriken.

När jag kom hem idag så låg Nelly i buren och vilade/solade. Hon brukar alltid rycka till och ställa sig upp när någon kommer men idag gjorde hon inte det. Det gick så långt att jag kunde öppna buren och klappa henne innan hon reagerade. Hon ställde sig upp, men la sig direkt igen. Trött? Hon brukar ej göra så.. Aja när hon hade lagt sig ner igen och jag klappade henne så blev hon antagligen sur för hon gick och la sig där jag inte kunde komma åt henne istället.. Hmm! Hoppas hon inte är sjuk eller något.. utan endast trött..Min lilla nin! <3

Hade ingen bra bild till inlägget på den här datorn..

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: