Ny månad & sol

                                            Datum: 2010-04-01 Tid: 14:40:01 Kategori: Vardagslyx
Kan  en ny månad börja på ett bättre sätt än att solen skiner och faktiskt värmer! Har idag hunnit med att vara i Skövde en sväng eftersom pappa är ledig. Vid 10:30 åkte vi in och det första vi gjorde var att stanna till vid babyproffsen. Jag var ute efter ett spjälskydd och ett sånt blev det, ett limegrönt! Det fanns även i ljusblått, mörkblått, svart, vitt och brunt, men jag tyckte helt klart att det här var det mest fräscha! Eftersom sängen är vit vore det väldigt tråkigt om det även var ett vitt spjälskydd...359 kr gav jag för det!

Jag skulle egentligen ha en bild på det nu, men jag har tappat bort kameran... Eller också har mamma snott med sig den till jobbet.

Vi var även inne en sväng på biltema och därifrån fick vi bland annat med oss en liten sophink till badrummet där locket öppnar sig självt! Det sitter små censorer som gör att man bara behöver sträcka fram handen och locket öppnat sig! Höjden av lathet om jag ska uttrycka mig på det lite nedlåtande sättet! Även dörrhandtag till garderoberna i mitt "nya" rum fick följa med hem.

Märkte idag att jag får allt svårare för att röra mig. Åtminstone är det betydligt jobbigare att gå nu med en hyfsat stor mage. Det drar och svider i sidan, stackars hud som blir så utdragen! Vi tog en sväng förbi Johans mamma också och fick med oss en babysitter därifrån. Det är Johans gamla men hon hade sytt ett nytt tyg och trätt på, superfint! Ett blått tyg med Nally Puh på, fantastiskt! :) Det känns skönt att allt fler saker blir fixade nu innan ankomsten... Säng och skötbord m.m. ska inköpas nästa helg, på IKEA!

Nu är jag hemma igen i alla fall och ikväll ska jag träffa lite folk. Bland annat Cajsa & Marie, kul! Vi får väl se ifall de tycker att magen har vuxit nåt, men jag var ju typ lika fet innan så jag blir inte så förvånad ifall de inte ser nåt. Haha, men det borde de göra! ;)

Ciao så länge!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: