Påskdagen

                                            Datum: 2010-04-04 Tid: 12:35:37 Kategori: Vardagslyx
Hallå där köp blåbär :}

Lika fint väder idag som igår - än så länge! Aprilväder kan man aldrig vara säker på.. ena dagen är det snöstorm och andra är det soligt och lika varmt som en dag i juli/augusti. Dock hoppas jag att det inte kommer nån mer snö nu när nästan allting smält bort. :)

Gårdagen vad faktiskt jättebra! På kvällen träffades jag, Cajsa, Lollo & Marie och åt tacos. När vi handlade allt vi behövde så kunde vi inte komma på något som vi glömt, men precis innan vi klev ur affären så säger Cajsa: "KÖTTFÄRS!!" Wow, bra jobbat att glömma det. ;)
Maten blev riktigt god i alla fall, och vi åt upp nästan allt. ;) Sen satt vi i soffan (vi var hemma hos mig) och tittade på bland annat Millenium. Har sett filmerna innan, men det är ju nästan ett måste att se serien eftersom det är så mycket mer med där än i filmerna. De har ju tagit bort otroligt många scener i filmerna.. :S En mycket lyckad kväll (med en skönsjungande Olle i mobilen..)!

Det blev dock ingen påskmat igår...Det blir idag istället, ikväll! Var just och handlade lite kaviar, haha gott. Köpte lite glass, hallon och maränger också.. mmm! Nån som kan gissa vad det blir för efterrätt? ;)

Går för övrigt in i vecka 34 idag! Bilder på min inte längre oundvikliga mage kommer sen! :)

1 kommentarer                                                                                                                    
  Tobias

Blir kul att rätta svaren på frågesporten sen ;) haha

2010-04-04 l 13:28:43
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: