Skum början på dagen

                                            Datum: 2010-04-14 Tid: 07:37:26 Kategori: Blandat
Vaknade inatt av att jag hörde fåglarna kvittra lite för tydligt. Jag öppnade ögonen och såg att min ena persienn inte var nerdragen, eller nej vänta, hela fönstret var ju öppet! Med tanke på de 2 plusgraderna utanför så var mitt rum allt ifrån varmt, och det första jag gjorde var att stänga fönstret. Konstigt att det var öppet, för det var stängt kvällen innan. Det var stängt 3 timmar innan eftersom jag då hade gått på toa..

Fick tankar om att någon hade tagit sig in, typ en tjuv, eller att kanske en katt (eller råtta!!) hade fått för sig att hoppa in, men det enda som hade hänt var att våran katt hade bestämt sig för att hoppa ut. Givetvis kom hon inte in igen eftersom det är lite för högt för henne att hoppa, så gissa vem som hoppade på handtaget på ytterdörren när det började bli lite för kallt? Mamma kom ner för trappan eftersom hon tydligen hade hört Missan jama. Pinsamt, för det hade inte jag. Det var bara den där fågeln som hade väckt mig..

Fråga nr 1: vem öppnade fönstret?
Fråga nr 2: varför?

Aja nog om min konstiga morgon. Antingen är jag helt dum i huvudet, eller också spökar det. Jag tror faktiskt på det sistnämnda den här gången eftersom alla prov går så bra nu för tiden. :P Jag kan inte vara dum i huvudet då..
Jag sitter i skolan nu och ska skriva lite på min samhällsinlämning som ska vara färdig i helgen. Usch det kommer inte gå bra alls, jag känner redan hur ryggen tar stryk av de här förbaskade stolarna!

Hörs senare, puss!
1 kommentarer                                                                                                                    
  Beatrice (mamma till Devin)

Läskigt. Hoppas du löser gåtan! ;)

2010-04-14 l 11:49:17
Blogg/hemsida: http://beabus87.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: