Söndag igen..

                                            Datum: 2010-04-25 Tid: 13:08:12 Kategori: Vardagslyx
Hejsan hallå!

Tänkte att det var bäst att uppdatera er lite om att jag är vid liv! Inte så snällt gjort av mig att fullkomligt strunta i att uppdatera bloggen under gårdagen, men jag har mina aneldningar. Jag pillar med en ny design.. Helvete vad jag har slitit mitt hår för den. Jag förstår mig ibland inte på den där förbannade horisontella menyn med dropdown. Blir det inte som jag vill så får jag testa att radera allting och lägga in lite åt gången. Efter en sisådär 2 timmar brukar det lösa sig, jag ger mig inte!! (Det här är i princip det enda jag håller på med och sliter med tills jag kan det. I annat fall brukar jag ge upp väldigt snabbt!)

Designen kommer förmodligen att dyka upp här någon gång under dagen, när den är helt färdig. Har dock ett prov i naturkunskap i morgon som jag verkligen borde plugga på, men just nu har jag ingen lust alls. Jag ska läsa igenom kapitlet lite senare och förhoppningsvis klara provet i morgon. Hmmm! "/

Går för övrigt in i vecka 37 idag (eller egentligen igår men jag brukar ju skriva på söndagar så jag håller fast vid det). Bild på min "lilla" mage kommer senare under dagen det också. Enjoy! ;)
1 kommentarer                                                                                                                    
  Mother, Married & Twenty

Det verkligen inte lätt att föreställa sig hur allt ska bli när man fått barn, man får klamra sig fast vid de små illusioner och förhoppningar man har. Det kan faktiskt vara bra att inte ha ställt in sig för mycket på en viss sak för då blir man ju förhoppningsvis positivt övrreaskad.

2010-04-25 l 22:30:47
Blogg/hemsida: http://mummyfied.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: