Åttonde februari

                                            Datum: 2010-02-08 Tid: 21:20:33 Kategori: Blandat

Godafton :)

Jag har precis tryckt i mig en halv blodgrape till ytterligare ett avsnitt av Familjen Annorlunda. Det verkar mysigt att ha så många barn ju, förutom att jag tycker synd om de äldre barnen som måste agera barnvakter hela tiden. De måste ju ha tid att hinna med sina egna liv också!
Jag satt och funderade över ifall det kommer att "sluta med" att jag och Johan sitter här med 10 barn i alla olika åldrar. Det känns dock inte så aktuellet i nuläget, men man vet ju aldrig vad framtiden har att erbjuda! Spännande. ;)

Ännu en måndag är förbi, och idag har jag & Anton planerat en hel del inför projektarbetet. Ringt runt till olika företag, bestämt att vi ska vara med på UF-mässan i Tidaholm, planerat lite över hur vår monter ska se ut osv. Det är faktiskt riktigt roligt med projektarbete när man väl är igång och slipper allt tänkande. Jag hatar att sitta och tänka för jag kommer ändå aldrig fram till något vettigt! På tal om något vettigt så stod även fysik på schemat idag, och i nuläget handlar det om tyngdkrafter. Egentligen inte så svårt...men jag var trött och orkade inte riktigt hänga med bland alla uppgifter. Bättre lycka nästa gång som man så fint brukar säga! ;)

Solen sken idag också, härligt. Nu längtar jag bara efter att snön ska försvinna så att man kan skippa stövlarna och de tjocka jackorna. Tänk vad härligt att gå ut, endast iförd en jeansjacka och ett par tunna tygskor från H&M, UTAN att frysa! :D Det ska jag göra i sommar, med barnvagnen! :) Jag undrar lite över vilka tider som kommer gälla för mig i sommar...När jag kommer att gå upp på morgonen, hur många sovtimmar jag får, när jag lägger mig osv! Det återstår att se! :D

Jag stinker verkligen fotsvett, och jag fattar inte varför! :O Ytterligare en anledning till att jag längtar efter tunna tygskor kanske ^^

En härligt somrig bild!


0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: