Bebissnack

                                            Datum: 2010-02-20 Tid: 12:16:45 Kategori: Julia
Snö snö snö snö snö

Utanför vårt köksfönster så befinner det sig en 1 ½ meter hög snödriva som har lagt sig till rätta precis så att man inte ser någonting. Hela altanen är snötäckt och nu är jag väldigt lycklig över att lilla kaninen är i garaget. Uteburen är totalt insnöad och det tar nog en hel dag att skotta sig fram till altanen...Många busslinjer är avstängda pga. 'ovädret', och det får mig fundera på måndagen! Tänk om man kan få tillåtelse att stanna hemma från skolan bara för att man är insnöad? :D

På tal om något annat så var jag & Johan på den där föräldragruppen igårkväll. Det var.. spännande! Jag tippar på att vi var yngst av alla paren som var där, även om det fattades 2 st. Antagligen dyker de upp under nästa tillfälle, så då får vi väl se vad det är för små människor då! :) På nåt sätt kände jag mig väldigt malplacerad i och med att jag faktiskt fortfarande går i skolan, fast ändå inte på nåt sätt. Haha, jag satt där i soffan och ilsknade till riktigt ordentligt eftersom Johan envisades med att gäspa högt ungefär en gång varannan minut! Okej, han var trött. Men nu när vi ändå var yngst och antagligen mest omogna, så behöver vi ju inte visa det extra mycket genom att bete oss som småglin. Hoppas han beter sig lite mer... moget nästa gång och inte visar alla hur tråkigt han tycker att det är. :P

Något jag blev lite ledsen över igår är att vi inte kommer att åka in till bb för ett studiebesök. Det såg jag fram emot faktiskt. Att få se hur det dels ser ut, och även vad och var sakerna finns och hur de används när det väl gäller. Jag förstår inte detta med besöksförbud osv, varför är det så?

Dock är jag inte nervös över huvudtaget, så på den fronten känns det nästan onödigt att gå till dessa föräldragrupper på fredagskvällar. Jag tar det som det kommer helt enkelt, och jag är inte rädd för förlossningen. Det går nog bra! :) Alla andra har ju lyckats, så varför skulle inte jag?

När vi ändå är inne på bebissnack här så kan jag tillägga att jag har fått en liten rand på magen, strax under naveln och neråt. Gulligt.. Min lille bebis rör sig för övrigt hela tiden i form av kullerbyttor, sparkar och lite annat smått & gott!

5 kommentarer                                                                                                                    
  Emma,21 år & Gravid <3

Hihi tror du? :)

Jag tror våran blir en liten tös :)



Ja vist var det gulligt?

Björnen var juh super söt :)

hihi!



Snart får juh du en egen sötnos att gosa med ;)



Planer inför kvällen?



Kram

2010-02-20 l 12:43:23
Blogg/hemsida: http://emmaochmatte.blogg.se/
  Malin, 19 & gravid

haha, ja precis!

Nej, det vet vi inte :)

Vet ni? :)

2010-02-20 l 14:47:57
Blogg/hemsida: http://mmylove.blogg.se/
  Kovacevic

nu är svaren ute på bloggen :)

2010-02-20 l 16:48:30
Blogg/hemsida: http://ellenemina.blogg.se/
  Emma, Mamma till Tuvaliee!

Ja det är ett himla fint namn jag kom på. Men hur kan man vilja välja lika namn? :P

2010-02-20 l 18:13:27
Blogg/hemsida: http://aboutourslife.blogg.se/
  Petra

Tråkigt att ni inte får göra något studiebesök. Hade kanske varit skönt och få se hur det ser ut innan man måste åka in.

2010-02-21 l 15:50:48
Blogg/hemsida: http://linnea84.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: