Prank calls

                                            Datum: 2010-02-23 Tid: 20:30:38 Kategori: Sjukt/roligt
Johan berättade om "prank calls" igår, och om ett särskilt litet telefonsamtal som inte slutar särskilt väl. Om ni lyssnar på klippet nedan så kan ni höra själva, men om ni inte orkar så kan jag förklara lite istället.

En tjej ringer in till radion eftersom hon vill vinna biljetter till Kanye West. För att tävla om dessa biljetter så ska hon ringa upp sin man och lura honom att deras gemensamma nioåriga son inte på riktigt är hans son. Om hon klarar av att lura honom, men att han ändå säger att han älskar henne och kan leva med det hela, så vinner hon biljetterna. Hennes man kommer inte att veta om att det hela sänds på radion.
Resultat:
Mannen går på det hela, dvs. att sonen inte är hans och eftersom hans flickvän nu har "börjat tala sanning" efter 9 år så gör även han själv det... Det visar sig att han under de senaste 2 åren har legat med sin flickväns syster. Det hela slutar med att flickvännen blir helt galen och antagligen tar deras förhållande slut där & då! Olyckligt slut, men ändå bra att sanningen till slut kom fram!

1 kommentarer                                                                                                                    
  Mamma till Adam & Gravid

Ja det är lite coolt att man kan känna det på sig, får se om det blir samma sak för dig :)

Ja man blir ju glad oavsätt vad, men det är lite kul att gissa rätt i alla fall :)

2010-02-23 l 23:29:45
Blogg/hemsida: http://mammatilladam.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: