Förvandling i vardagsrummet

                                            Datum: 2010-01-29 Tid: 14:05:01 Kategori: Vardagslyx

 

Vi ska göra om i vårt vardagsrum - äntligen!

Väggarna där inne är gul- och vitrandiga (på nedre halvan av bården, på den övre är det helgult) och är väl inte sådär direkt übermoderna. Dessutom är sofforna så små att man knappt får plats 5 st utan att det blir obekvämt. (Jag föredrar i alla fall att halvligga i soffan en typ, fredagskväll) Jag & mamma har tittat ut en jättefin soffa hos Em som vi nog ska kunna få plats i sen, alla 6. :) Soffbordet från Mio är ett vanligt, enkelt bord för vi vill inte ha något så "stort" som vi har nu. Utan ska vi äta vid tv:n så sitter vi vid matsalsbordet och inte i soffan. ;)

 

Väggarna ska tapetseras om i vitt- och grårandigt. Dock är ränderna här mycket smalare än de vi har nu, och vi ska inte ha en ful träbård i mitten. Den svarta mattan som vi har vid soffan nu ska bytas ut till en ny, vit. Problemet är bara att vi inte har råd. Eller råd & råd, man kanske hellre lägger 15 000 på något annat än soffa (särskilt nu med bebisen och allt) men äh, vi får väl låna lite pengar från banken. :)

Jag får väl helt enkelt visa en för- och efterbild någon dag framöver. När vi väl har satt igång... Inte bara för er skull, utan också för min egen så att jag sedan om några år kan minnas hur mitt gamla vardagsrum såg ut. ;) Hur soffan såg ut som jag låg i under hela min illamåendeperiod...Usch!

 

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: