Nu börjar det bli spännande

                                            Datum: 2010-01-03 Tid: 12:07:04 Kategori: Julia
Nu har jag gått halva tiden! :D

Åh, vädret utanför är så fantastiskt, och jag som är en vintermänniska önskar nästan att det såg ut såhär året om! :') Snön yrar lite, solen skiner, på backen är det ½ meter snö och temperaturen ligger omkring -10 grader. Det kan inte bli mer fantastiskt.

Adam & pappa är och pimplar i Bottensjön i Karlsborg idag, så jag och mamma är själva. Vi kom just hem från en promenad som var välbehövlig. Missan borde egentligen också ha följt med, istället för att ligga och slappa. Hennes fläsk blir allt mer...fläskigt! ;D

Igår låg jag på spikmattan i ungefär 20 min, och det är så roligt för det är då som bebisen kommer igång. Det känns som om den gör volter där inne i magen, och vad gör jag? Jag skrattar.. På nåt sätt vet jag inte om man ska skratta eller gråta, men jag föredrar skrattet! ;)

Eftersom pappa tog med kameran till sjön idag så blir det ingen magbild, men det är inte så stor skillnad mot den som jag sist la upp. Magen har nästan blivit mindre faktiskt..Borde jag oroa mig?

En liten notis bara; jag har gått upp ungefär 4 kg på 20 veckor ;)

1 kommentarer                                                                                                                    
  Steph

Det är så himla mysigt med snö! :)

2010-01-03 l 12:50:48
Blogg/hemsida: http://cidien.blogspot.com
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: