Ont lite överallt

                                            Datum: 2010-01-02 Tid: 23:08:04 Kategori: Julia
God kväll på er :}

Ska och borde egentligen sova nu, men innan jag gör det tänkte jag skriva ett inlägg och även ligga ett tag på spikmattan. Jag har fått för mig att jag mår bättre av det!

Med tanke på att jag är rätt kass på att komma ihåg datum så kan jag lika gärna skriva ner vad som händer, och när, så att jag vet det senare.
Igår, den 1/1 så hade jag ont i magen hela dagen, det började redan vid frukosten. Har egentligen ingen bra förklaring på hur det kändes, men det närmaste jag kan relatera till är en kraftig mensvärk som sedan strålade ner i låren likt växtvärk.
Kände mig svimfärdig en kort stund bara, men för övrigt så var det rätt lugnt.

Idag, den 2/1 har jag också haft ont. Det har stuckit i nedre delen av magen, och jag antar att det antagligen rör sig om foglossningar. Jag ringde KSS förut, men det gav inget. Möjligheten finns att jag åker in till akuten i morgon bara för att kolla så att allt är i sin ordning. Bebisen rör dock på sig med jämna mellanrum, och när det rör sig så slutar "mensvärken" och det känns bra igen.
Alternativet till foglossningar är en urinvägsinfektion med tanke på att jag även känner av mycket i ryggen (njurarna). Dock gör det inte ont när jag kissar, ÄN, och det tackar jag högre makter för!

Nu vet ni läget i alla fall, även om det inte låter särskilt roligt. I morgon går jag för övrigt in i vecka 20!! Med andra ord kan man nu börja tänka på att det närmar sig med stormsteg. Det är ju betydligt roligare att vara närmare mål än start!

Nu ska jag lägga mig på spikmattan ett tag, godnatt! :)
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: