Torsdag

                                            Datum: 2010-01-28 Tid: 10:34:22 Kategori: Blandat
Dagen har börjat riktigt bra idag med en, enligt mig, väldigt intressant religionslektion. Vi började med Etik & Moral och gick igenom en hel del. Det blev en del diskussioner om vissa ämnen, bland annat om abort och om flyktingar, men det är bara trevligt tycker jag. Blir ju lite långtråkigt om det endast är läraren som pratar i 1 ½ timme!

Det känns rätt, hemskt, att vara gravid ibland. Nu får ni inte missförstå här, för jag älskar det verkligen. Men det som enligt mig är hemskt är att jag sätter ytterligare en människa in i den här relativt hemska världen. Både jag & Johan har tänkt att det nog är ganska elakt mot barnet, så frågan är då varför vi gör det. Kanske för att förhoppningen om ett bättre samhälle finns där någonstans djupt inne?! :} Dock säger jag ju som jag alltid gör, att jag tror att allting har en mening. Kanske är barnet där inne i min mage en människa som kommer att förändra något till något bättre? Haha, man kan ju alltid drömma sig bort i alla fall! ;) Hur som helst så har jag inte gått emot den kristna tron i alla fall, för jag gjorde ingen abort! Haha, det är ju alltid nåt att glädja sig åt ;P Å andra sidan har jag väl gått emot något annat, exempelvis att det skulle varit snällare mot barnet om jag tog bort det så att det inte får en dålig uppväxt pga. mig. Menmen, det ska nog ordna sig! :D

Igårkväll kändes det som lördag hemma hos oss, för på tv:n var det Robinson och i skålen låg det ostbågar. Underbart! Jag är verkligen helt insatt i Robinson, fan också att det snart är slut! Dock hejar jag inte på nån speciell...

Idag är en lång skoldag eftersom jag har prov kl. 16. Direkt efter provet sticker jag till lägenheten här i Skövde och sover där tills i morrn. Kan vara skönt att slippa komma hem så sent, och att dessutom slippa gå upp så tidigt i morgon. Jag har nämligen endast 1 lektion då, mellan kl 9:40 - 11:00.

Slutligen kan jag säga att den där "spegeln" verkar fungera, trots att jag inte ens gör något! Energier är bra, om det är goda energier vill säga. :)

En gammal fuling :P

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: