1 steg bort från IG-varningen

                                            Datum: 2010-03-31 Tid: 15:12:13 Kategori: Blandat
Redan vid 7 i morse steg jag upp för att åka buss till skolan och göra det hemska provet. Johan sov över inatt och det var mysigt. Jag fick massage av honom igårkväll, det var ljuvligt! ♥ Kände att min rygg behövde det när den får ta så mycket stryk pga. magen. Hur som haver så for jag in till Skövde i alla fall och gjorde provet - det tog 1 ½ timme att skriva ner allt. Svarade på alla frågor utom en, och jag hoppas att jag får G+ i alla fall. Haha, antagligen inte. :} Få se nu.. jag tror jag skrev 15 A4-sidor. Dock är det ju breda linjer så det blir typ 2 ord på varje papper. -_- Nåväl, nu har jag endast 1 prov till att göra innan jag är ikapp resten av klassen.

Efter provet så träffade jag Anton och vi for hem till honom och drack te och åt av hans goda, hemgjorda citronkaka. ;) Jag måste testa och göra en sådan någon gång, den var faktiskt sjukt god! Efter fikat drog vi till stan och jag köpte mig en kycklingcurryrörabaguette till lunch, vi åkte upp på berget och åt det vi köpt. Dock var det en jävla dimma så någon utsikt över stan blev det ju inte tal om!

När Anton lämnat av mig på rese så träffade jag Kling som skulle med samma buss hem som jag själv. Vi snackade hela resan hem, främst om djur, främst om Missan. Haha den lilla katten. :} Hon är så otroligt gullig och självständig, och lite grinig ibland! Men som sagt, men blir som man umgås. Det gäller även husdjur..;)

Nu sitter jag här i alla fall, och har inga som helst planer för den här dagen. Jag ska nog bara sitta här och tröka. Men det kan ju vara skönt det också ibland! :}
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: