Dagens planer

                                            Datum: 2010-03-30 Tid: 10:18:27 Kategori: Vardagslyx
Hellu :)

Idag är det tisdag och jag hade en minst sagt konstig dröm inatt. Jag var gravid (det är jag i alla drömmar nu för tiden) och det var dags för mig att föda. Dock var det endast den 20 mars, så det var ju en aning tidigt. (BF är ju den 22 maj) Hur som haver så föddes bebisen och allt gick kanon, det gjorde inte ens ont! Det blev en liten Leon, men hela tiden såg bebisen ut som en tjej, med tjejkläder osv. Haha, inte heller där sa drömmen mig något. ;) Jag blev lite sur i alla fall eftersom barnmorskorna inte berättade hur lång respektive hur mycket bebisen vägde, och det kände jag att jag ville veta... ha ha. Själva sjukhuset var i ett stort köpcenter - även det var lite sjukt.

Sen befann jag mig helt plötsligt i en affär och handlade med familjen (utan bebis) och kände att jag behövde gå på toaletten. Jag letade upp den och mötte en tjej som stod där inne och tittade sig i spegeln bara. Hon väntade på någon tror jag. Jag gick in på toaletten i alla fall och satte mig där, var sjukt lös i magen haha. Olyckligtvis har jag inte stängt dörren ordentligt så jag sitter där och fasar för hur den där tjejen kan se mig där jag sitter och trycker.

HAHA förlåt. En ganska vidrig dröm, men det var det jag drömde. ^^

Rubriken löd ju "Dagens planer", så jag får väl skriva lite om det också. Det kan ju kännas lämpligt! Ska fortsätta plugga samhällskunskap så att det fastnar lite bättre, och sen ska jag även fika med Johan i eftermiddag. Det känns som om vi inte har setts på evigheter, men det var ju faktiskt i lördags. Hmm, det ska bli mysigt att träffas i alla fall. ♥ Jag har inte så mycket mer planer än så än så länge. Tänkte laga fiskpinnar till lunch!

Justde, jag fick ett mail av AnnaAxel och de skrev att vagnen skickas ca den 10 april. Well, let's hope so! Jag vill gärna att den kommer innan bebisen gör det. :)
1 kommentarer                                                                                                                    
  Beatrice, mamma till Devin ~090723~

Haha, jag är bara 156 cm :P Du då?

2010-03-30 l 11:15:02
Blogg/hemsida: http://beabus87.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: