Money money money

                                            Datum: 2010-03-25 Tid: 21:10:41 Kategori: Julia
LYCKA!!

Jag har faktiskt inte varit särskilt orolig över ekonomin vad gäller bebisen (även om jag säkert borde vara det eftersom det antagligen är dyrare med en bebis en vad jag kan föreställa mig..) men nu är jag verkligen allt annat än orolig! Nästa vecka är det barnvagn som står på schemat, och jag längtar så mycket! Än så länge har jag bara lite kläder och ett par filtar/lakan som tyder på att en bebis kommer snart, men det är ändå inte en så stor grej som en hel barnvagn!! Åh! <3

Johan har en alldeles underbar släkt (det visste jag redan innan i och för sig) men detta är ju helt underbart. Snällt att våra familjer ställer upp så för oss, men det blir ju roligt för dem också med en liten bebis! Nu har vi verkligen så att det räcker till en barnvagn, och det betyder ju bara att vi kan köpa ännu mer saker i form av mobiler/leksaker, blöjor, kläder osv! (Inga mobiltelefoner alltså..höhö)
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: