Nu är alla nöjda & glada..

                                            Datum: 2010-03-22 Tid: 21:05:05 Kategori: Blandat
Är alldeles nyduschad förutom håret som jag tvättade igår. Vet inte varför, men jag har fått för mig att 'duscha varje dag' kan vara skönt och avkopplande för bebisen. Dessutom blir jag ju så varm och svettig om dagarna så det är lika bra att göra sig så fräsch som möjligt. Jag undrar förresten vad bebisen tyckte om att jag badade häromdagen...Kan ju nämna (glömde det innan) att jag sov över med Johan natten mellan fredag-lördag och då badade vi på kvällen där. Råkade dock bli liite för mycket vatten så hela badrumsgolvet var blött sen.. nästan i alla fall. ;) Vi åt pizza och drack JUICE! Fantastiskt, jag kände mig så nyttig! Det var mysigt att vara med honom, han spelade gitarr medan jag låg och vilade under en filt. Jag var helt slut efter en heldag med projektarbete och grejer.. Det är inte alla tjejer som får somna till lite gitarrljud. :}

Här i huset just nu är alla nöjda, mätta och belåtna gissar jag på. Missan har fullständigt däckat i min fåtölj och har min adapter (som är varm) som huvudkudde. Sixten var lite vresig på mig nyss eftersom han var utsvulten, men han fick mat för en stund sedan och håller fortfarande på att mumsa i sig det! Jag undrar vad de där kuberna han äter innehåller.. fast jag vill nog inte veta. Jag får alltid in en massa under naglarna när jag matar honom, och antagligen är det krossade larver, flugor och annat mysigt som tar plats där inuti.. uuh!
Nelly fick vara i uteburen både igår och idag eftersom det nu inte är så kallt om dagarna längre. Dessutom kan det vara skönt för henne att få lite dagsljus och slippa alla lukter inifrån garaget (ladugården). Dock är hon inne på kvällarna fortfarande, det blir ju en hel del minusgrader fortfarande!

Själv sitter jag och dricker vatten och ska alldeles strax lägga mig. Är sjukt glad över att det inte verkar vara särksilt mycket att plugga på till affärsjuridiksprovet, kanske kan det gå hem ändå! Till skillnad från fysikprovet... Haha 9/34.. fan vad underbart! :D

Goodnight! ♥
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: