UF-mässa i Tidaholm

                                            Datum: 2010-03-20 Tid: 20:17:15 Kategori: Blandat
Hallå :)

Nu är äntligen den fruktade dagen förbi. Jag har haft ångest hela veckan för den här UF-mässan. Inte för själva mässan i sig, men att vara där i stort sett hela dagen. Jag, Anton & Emelie var där vid halv 9 i morse och fixade med vår monter. Även om den var ganska b jämfört med många andra, så var den långt ifrån fulast. Jag tyckte att vi fick till en riktigt mysig stämning tillslut, och vi sålde x antal böcker. Okej, vi sålde 13 böcker. Det känns faktiskt väldigt bra. Vi tryckte boken i 70 exemplar, och vi har lovat bort jättemånga till kompisar/släkt/bekanta. Kul att den uppskattas! Jag är riktigt nöjd med den! En bild dyker nog upp nån dag framöver. ;)

Vi vann ingenting under mässan, men det hade jag inte räknat med heller. Vi har faktiskt fått otroligt dåligt med information om mässan, så det kändes rätt skumt när alla andra kom där med sina väggar, golv och gud vet vad! Men som sagt så blev vår monter hyfsat mysif ändå, och det är jag glad och stolt över!

Har hållit igång ovanligt mycket både idag och igår, och jag trodde ärligt talat att jag skulle behöva åka till KSS igår och föda förtidigt. Magen har varit spänd hela tiden och jag undrar hur lilla bebisen egentligen mår... Bra hoppas jag! I morrn går jag in i vecka 32, åååh det närmar sig!! Jag väntar med spänning.. ♥

Ikväll ska jag bara vila, snart lägga mig tror jag! Har ingen ork att titta på tv eller liknande, det får vänta till nån annan dag. God natt!

2 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

Åh! Förlåt att jag inte kom och tittade på er, hade säkert varit jätteintressant! Kände tyvärr att jag inte skulle hinna åka bort idag; har behövt ägna hela dagen åt att jobba med projektarbetet o massa annat skräp :S Hoppas att jag kan få se ert verk ändå, någon annan dag, kanske?! :D Skulle jättegärna vilja köpa en! Om ni inte redan lovat bort alla ex vill säga! :O

2010-03-20 l 23:20:20
  jjoohhaann =)

;-) inte ett enda tackord till mig :-O ... du är skyldig mig pizza&godispengar ;)

2010-03-21 l 12:16:05
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: