Friday

                                            Datum: 2010-03-12 Tid: 12:23:22 Kategori: Blandat
Äntligen är det fredag! :}

Veckorna flyger iväg som vanligt, och den stora dagen närmar sig. För de allra flesta i min ålder så är "den stora dagen" lika med studenten, but not for me! Jag har nåt mycket roligare än så!
Har slutat skolan nu, och efter den enda lektionen åkte jag och Anton hem till honom. Jag åt en skinkmacka och drack lite juice. Dessutom smakade jag på en underbart god broccoligratäng! Vi tog även en sväng förbi Mc Donalds drive in och jag fick en glass med chokladsås. Den satt fint i min gravida mage!

Sitter och pillar med projektet nu, jävla bok! Jag befinner mig i ett datarum och det gör förbaskat ont i revbenen. Jag hittar ingen direkt bra ställning känner jag..Vet ni en speciell grej med idag? Jag har på mig jeans. Det har jag faktiskt inte haft på mig sedan i somras tror jag. Det känns konstigt måste jag säga, väldigt trångt och stelt. Sen är jag så rund om magen så jag kan inte knäppa dem. <3 Jag har ett skärp som håller dem uppe. ;)

Skriver mer sen!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: