Back home

                                            Datum: 2010-05-21 Tid: 17:41:24 Kategori: Julia
Hallå igen :}

Jag var som sagt tillbaka på förlossningen i eftermiddags för att titta ifall det var vattenavgång eller inte. En söt liten läkare (tjej) tittade när jag fick sätta mig i en gynstol igen, smärta!! Hon körde in den där spateln och grävde omkring alldeles för länge enligt mig. Hon fick med sig lite gegga på den där saken och mätte sedan med en pH-sticka vad värdet var. För säkerhets skull tittade hon även i mikroskop, men hon kunde ändå inte avgöra om det var fostervatten eller en vanlig väldigt rinnande flytning. Med andra ord ska jag tillbaka dit i morrn vid 9.30, jag fick en tid. Dock ska jag höra av mig innan ifall det skulle vara något.

Just nu känner jag att värkarna blir starkare och starkare för varje minut, och medan jag får dem så läcker det.. Hmm! TÄNK om det faktiskt sätter igång så att jag får barn i morrn! Det vore helt fantastiskt ifall den kom på utsatt datum! Det roliga nu med min hjärna är att allting som jag funderat på hittills under graviditeten (namn, kön osv.) inte spelar någon som helst roll nu. Det enda jag känner är att jag vill ha ut bebisen, sedan får den vara precis som den vill!

I morrn ska Johan följa med in i alla fall, kan vara "kul" för honom. :} Kanske inte så roligt ifall det innebär att bara sitta och vänta på en massa negativa svar, men om det skulle sätta igång är det ju helt underbart!

Ikväll blir det tacos i alla fall, och Postkodmiljonären och Talang och Modern Family. Jag är glad att jag får vara hemma istället för att behöva vara på förlossningen. :} Men i morgonkväll kan jag gärna befinna mig där, det vore underbart!

Puss
8 kommentarer                                                                                                                    
  Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma

Ohh skriv nu, sitter och biter å naglarna, hur går det!? :D

2010-05-21 l 23:05:01
Blogg/hemsida: http://salkert.se
  jill

Hej hej!!De är så himla kul o spännade o läsa de du skriver.

Hoppas allt går bra nu i morgon och lycka till :)

tänka att i morgon är du mamma om den nu tittar ut.. Men de hoppas ja att den gör..

Ha de nu så brakram

2010-05-21 l 23:59:57
  Erika - Gravid

Skor kan man aldrig få för mycket av väl? ;) Men det typiska är att man aldrig brukar hitta några när man väl vill ha skor :P. Hoppas iaf att du hittar några snygga gladiatorsandaler :)Och nu är jag såååååååååååååå nyfiken för hur allt går med bäsen och allt! :D

2010-05-22 l 17:01:07
Blogg/hemsida: http://dumman.blogg.se/
  Anna

Har du internet explorer eller firefox? :) för när jag sitter på firefox ser bloggen helt okej ut, men med explorer är det så där konstigt :) det är nog nått med scriptet. :) Kram!

2010-05-23 l 00:18:59
Blogg/hemsida: http://ivantanpaenbebis.blogg.se/
  Beatrice - mamma till Devin ~090723~

Spännande! :) Längtar tills jag får se ert lilla mirakel! :)

2010-05-23 l 11:33:01
Blogg/hemsida: http://beabus87.blogg.se/
  Amanda

Sv; Hej! Tusen tack, vad glad jag blir :) Jag hade samma problem innan jag med, att det syntes i FF men inte IE, Men när jag ändrade och la koderna EFTER <div id="header"> (i kodmallen alltså) då syntes länkarna i IE också. Det var typ som att dom liksom satt "under" headern innan. Testa det :)Alltså:<div id="wrapper">

<div id="header">navbarkoderna här<div id="content">

2010-05-23 l 13:25:47
Blogg/hemsida: http://ohstlin.blogg.se/
  Sandra Ström

Grattis till dottern. Ska bli himla kul & läsa din förlossningsberättelse sedan när du har tid & hinnit landa i moderskapet! Stooort grattis! Hur känns det nu & hur gick förlossningen för dig? :) Tur hade du ju som fick på beräknat datum asså. GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS! :D <3

2010-05-23 l 19:21:33
Blogg/hemsida: http://mammatillannnie.bloggplatsen.se/
  johanna

hoppas allt går bra med förlossningen! (:

2010-05-24 l 07:43:28
Blogg/hemsida: http://johannatillenius.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: