I morrn

                                            Datum: 2007-12-30 Tid: 21:04:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
är det NYÅRSAFTON! Och i övermorgon är det år 2008! Jag kan knappt inte fatta det! Jag undrar om det kommer bli ett bra år, ingen aning faktiskt. År 2007 har väl varit, sådär. Det har dugit i krig. :P Haha =) Nejdå, det är många bra saker som hänt i år. För 1 år sedan var jag i Örebro och firade, detta året ska jag vara hemma. Skönt. =)
På bara några månader har jag bland annat lära känna Emelie och Anton, några som jag tycker väldigt mycket om! Jag och Emelie började i samma klass på Fågelvik, natur. ^^ Den klassen var helt underbar! Okej, första gången jag såg den tänkte jag, ÅNEJ, vad har jag gjort?! Men, när man lärde känna alla så märktes det vilken snäll och härlig klass det var! =)

Men, jag och Emelie stod inte ut med all matte (bland annat) så vi bytte till...meeeedia! Haha, underbart. Förlåt, men det är nog den SÄMSTA klassen i hela världen. Där gick vi i...kanske 2 veckor, MAX. Bytte igen, till IT. Vilket place eller!! En underbar skola, underbara människor och snälla lärare. Och en egen dator! <3 Där trivs jag som fisken i vattnet kan jag lova er! Tack Emelie, som gav det som förslag! =)

Anton träffade jag genom IT. Han gick redan där, i klass IT1a, där jag sedan kom att börja! Bästa klassen fan! =) Helt ärligt! Vi är, hmm, 5 tjejer och..över 25 killar, haha underbart! =) Förlåt om jag skriver lite hackigt, men jag är trött som ett jävla arsle! =D

Och, jag suuuuger på Guitar Hero idag! Fuck, =( Jag vill att det ska gå bra, men mina fingrar orkar helt enkelt inte med. Sebastian vill få mig att gilla, förlåt, ÄLSKA,  OC! Jag har aldrig sett ett enda avsnitt av den serien eftersom den gick samtidigt som Lost, men nu har jga sett 3 avsnitt. Alltså, det är inte världens sämsta serie direkt, men inget slår mitt älskade LOST! Haha, men det är bättre än vad jag trodde, ;)

Ha det! =)

Trött!

                                            Datum: 2007-12-30 Tid: 00:26:31 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Usch, jag är riktigt jävla spyfärdigt skittrött just nu! Cheesecaken som vi gjorde innan är klar och ser fin ut, men vi äter den i morrn istället. Eller, egentligen blir det ju idag, men lite..senare ^^ Kanske runt 11-12 hehe. =)

GH går fiiiint =) Håller mig på easy-nivån än så länge, man kör ju karriär så vill ju itne riskera allt för mycket. Nu ska jag köra igen ;)

Hejsvejs!

Åter i Jkpg

                                            Datum: 2007-12-29 Tid: 22:18:52 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejhej =)

Skriver rätt sent, men har haft en fullbokad dag idag. Dagen började med att min väckalrklocka hade stannat. Jag trodde att kl var 11.00 medan den i själva verket var 12:30. Exakt den tiden skulle jag...KLIPPA mig! Satan! Om jag missade den tiden skulle jag behöva betala 300 kr ändå! Jag ringde upp frisören och sa att min klocka stannat, och det var okej att jag kom 10 min försent. Snabbt som ett jävla arsel satte jag på mig kläder och åkte ner till stan!

Håret var inte så slitet som jag trott faktiskt, utan behövde bara toppas ca 5-6 cm! Skönt. I fram blev det väldigt kort, och hon klippte även lugg!! Hon sa att det skulle bli en snedlugg, men det var fasen en äkta, ful lugg! Haha, aja det får jag leva med. Nu har jag i alla fall en frisyr! Undrar om de i skolan ser det senare...?! :P

Kl 15.00 kom det gäster hem till oss! Närmare bestämt farmor, faster, fasters kille Stefan, moster,. moster, kusiner och mostrars pojkvänner! Pappa fyllde ju år igår så de kom av den anledningen..:P
Det bjöds på tårta hehe, det var gott men mättande!

Jag och Sebastian har kommit fram till att det finns 0 saker att göra hemma hos mig. Därför är vi nu tillbaka i Jönköping. Det första vi gjorde var att handla. Vi har gjort en tacogratäng och en cheesecake. Cheesecaken är färdig runt midnatt hehe, så om vi fortfarande är vakna då (vilket jag tror att vi är) så ska vi smaka på den! Hoppas den blev god!! =)

Nu är det Guitar Hero som gäller, som vanligt. Vi har våra karriärer hehe, och jag ligger bäst till, ;) Tror jag. ^^ Men, det är jäkligt roligt i alla fall! Särskilt medium. :D

Ha det fint! Pusshej <3

Hemma igen!

                                            Datum: 2007-12-28 Tid: 18:08:18 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej hej =)

Satte nyss på låten I'll fly with you med Gigi Dágostino. En låt som jag i alla fall aldrig tröttnar på hehe. Jaja, kom nyss hem från Jkpg faktiskt. Försökte åka på skolkortet (på bussen alltså) som vanligt, men det gick inte! På grund av att det är lov antar jag, så var det ogiltigt. Fick pröjsa 93 JÄVLA spänn istället. Usch, ska aldrig mer betala på en buss! Jag känner ju till och med busschaufören (nästan iaf) han kunde väl ha bjudit! Det är ju faktiskt jul!

Då var jag arg!

Idag fyller pappa år, 43 gamla år. ^^ Än så länge har han inte fått något. (Jag frågade förut) Jag har ingen aning om vad han kommer få, har inte köpt något...Men förhoppningsvis har mamma gjort det!

Ikväll ska jag till en lägenhet på Floragatan, ;P. Sosso är hemma nu under julen så ska träffa henne + en massa andra! Trevligt, trevligt. Det var länge sen jag träffade Sosso, hon bor i USA under skoltiden. (Hennes pappa bor där) Men det går nog bra för henne där borta, vad jag vet i alla fall! =D

Har beställt klipptid också! I morrn blir det, kl 12:30. Jag är livrädd! Just nu ser mitt hår ur som..bajs? Alla möjliga färger + jäkligt slitet! Haha, en frisörs värsta mardröm skulle man kunna säga, om man vill låta mild. De kommer säkert att klippa bort en 10 cm eller något..=( FY! Jag vill ha långt hår. Sist jag klippte mig var, i april. Då sa frisören att jag skulle komma tillbaka i maj, vilket jag INTE gjorde. Hoppas hon inte är arg. =S

Kan ju ta en bild eller något i morrn så får ni se om ni ser något förändring. ;P

Nu ska jag dra, ha det fint! Puss & puss. <3

Otur inom shoppingen, ^^

                                            Datum: 2007-12-27 Tid: 18:29:01 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er, =)

Vi var nyss ute på stan och shoppade lite. Sebbe hittade en mössa och ett par örhängen, medan jag hittade...ingenting. Haha, först var vi inne på Gina Tricot för att jag skulle ha ett par jeans, men det var SÅ mycket folk där att man inte hittade något. Vi gick vidare till H&M och där testade jag lite saker. Bland annat ett par rosa jeans, en rutig skjorta och en blå stickad sak. Allt var förskräckligt fult! Det var ju liksom det som var meningen. Men usch, jag tog helt fel storlekar! Byxorna tog jag i strl 36 och de var alldeles för små, snacka om att känna sig fet. x) Skojrtan var i 34, även den väääldigt för liten. Över axlarna i alla fall och armarna. ;P Fyyyyy, banta banta banta banta!!!

Har spelat Guitar Hero hela dagen. Jag är inte bra, men nu klarar jag medium i alla fall. Det är jag stolt över, ;) Fick 93% faktiskt. =) Haha, underbart!

Nu är Seb sur för det går inget vidare för honom. Haha =) Ska försöka pigga upp honom lite sen, =)

image324


Hejsvejs! =)

Shopping!

                                            Datum: 2007-12-26 Tid: 23:33:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
I morgon ska jag titta i en massa affärer och se om jag hittar något jag vill ha på mellandagsrean! Jag vill ha ett par stuprörsjeans i alla fall! Kanske jag kan hitta på Gina Tricot?! Det skulle vara fantastiskt underbart! <3

Annandagen

                                            Datum: 2007-12-26 Tid: 21:22:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll =)

Jönköping nu då. Idag har det inte hänt överdrivet mycket, men dagen har inte varit så stillsam heller. Den började med en hemsk dröm. Jag kan inte kalla det en mardröm precis, men drömmer man om att folk tar självmord så är den väl inte så positiv i alla fall? Haha, det var ett gäng folk i en liten stad. (Påminde mycket som Saw-filmerna) som behövde bevisa att de verkligen ville leva, genom att begå självmord. Om de, t ex höll en kniv mot strupen, men inte vågade sticka in den, så såg de en hemsk bild framför sig. Exempelvis så kanske deras bror precis skulle halshuggas. Alltså, för att brodern inte skulle halshuggas så behövde personen i fråga dö! Okej, scary, jag fattar ingenting. Så känn er inte dumma om inte ni fattar heller. ;P

Jaja, gick upp runt 11 idag. Sebastian sov hos mig! Vi gjorde inte mycket mer än åt frukost innan vi (min familj) åkte till Karlsborg. Där hälsade vi på min farmor. Min faster och hennes kille var där också. Vi åt och åt och åt och...åt?! Fyfaaaan vad vi vräkte i oss! Först var det hasselbackspotatis med fläskfilé. Lite senare, till efterrätt så blev glass med marränger och hallon. Efter det så spelade vi allihop ett spel; Med andra ord. Adam fick det i juklapp. Först körde vi 4 3 lag med 2 pers i varje. Sedan 2 lag med 3 pers i varje, avancerat va ;) Första gången vann jag, då var jag med Sebastian. Ett roligt spel faktiskt! =) Testa det!

Efter ytteligare en fika så åkte vi hem. Proppmätta och trötta som satan! Jag städade på mitt rum, bäddade sängen, matade Sixten och Ella, sedan åkte vi hem till Sebbe.
Här har vi än så länge spelat GH (guitar hero;P) och ätit på Mc Donalds! Gottit! =)

Nu ska vi nog snart spela igen! =) Ha det fina fisken everyone!

 Bey! =)   (det ska vara "bey" jag har inte stavat fel.) ;P

Träning!

                                            Datum: 2007-12-25 Tid: 14:24:08 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej :)

Visst känner man sig otroligt tjock när det är jul? De gör i alla fall jag. Nästa år ska bli sååå mycket nyttigare än 2007. Om jag ska vara ärlig så har nog år 2007 varit det onyttigaste året i hela mitt liv! Det känns så i alla fall. År 2008 får i alla fall börja med lite solbränna och mycket bad! Kan ju hoppas att det stärker konditionen lite. Bara det inte blir för mycket glass och dricka, (är ju egentligen synd att det är gratis.:P) Nästa år ska jag....hmm..använda min Vibratone mycket! Haha, det kanske ger något, who knows! ;D

Åååh, mormor & morfar åker IDAG. Vad underbart för dem. Hoppas de hann packa allt nu bara, ;) Vi kommer bo i en liten lägenhet där nere. Jag, mamma, Adam och Hanna. Det blir nog finfint! På hotellet i Göteborg (sover där en natt mellan den 2-3 januari) så ska jag och Hanna dela hotellrum. Haha, får se om det går att sova något. Annars hinner man väl det på planet antar jag. Usch, 5 timmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...

Jag har en gigantisk finne på min haka, som är väldigt, väldigt, väldigt störande för mig just nu. Den är alldeles röd! Blä på den!

Kramhejs <3

Varför tittar killar på tjejer?

                                            Datum: 2007-12-25 Tid: 13:24:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Haha, ni får ursäkta mig, men jag har hittat en ganska gammal FRIDA-tidning och hittar en massa roliga artiklar i den. Bland annat den här:

Varför tittar killar på tjejer?

Fråga:
Hej Johan! Jag skulle vilja fråga dig om en sak.
Tittar killar på tjejer för att de tycker att vi är
snygga? Eller är det för att de tycker att vi ser konstiga ut?
En del killar glor jätte mycket även om de itne visar något annat
intresse.

Svar:
Du behöver inte oroa dig. Tittar en kille eller flera på dig är chansen
betydligt större att de tycker att du är snygg än att de tycker du ser
konstig ut. Överlag kan jag säga att killar tittar på tjejer när de tycker
att de ser bra ut. När det gäller killar som glor utan att visa något
annat intresse beror det mest på att de är lite fega. De hoppas
nog att de genom att titta ska visa att de är intresserade
och att tjejer ska ta första steget. Eller så vill de helt enkelt inget
mer än att bara titta lite. Det är ju inte så att man vill bli tillsammans
med varenda snygging man ser. Mitt råd till dig är at försöka att slappna
av och njuta av uppmärksamheten när killarna glor.

Hehe =) Nå? Stämmer det killar? ;P Lite roligt tycker jag! =)



Teenage Dirtbag

                                            Datum: 2007-12-25 Tid: 13:16:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Lyssnar på youtube just nu. Wheatus - Teenage Dirtbag. Det var Sebastian som visade mig den låten för ett tag sen, men då tyckte jag inte om den alls. Men ju mer jag lyssnade på den, desto mer gillade jag den. ^^ Fast, det bästa i låten är när tjejen sjunger, haha typ 10 sek eller mindre. Så kan det va!




Hejsvejs! =)

Gammal musik

                                            Datum: 2007-12-25 Tid: 11:46:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen, ;P Nu har jag inget att göra så nu skriver jag för fullt. Vad jag än kommer på! ;P Stå ut, ^^

Jag har kommit på, att den bästa musiken gjorde förr. 80-talet typ, och även innan det. Exempel på bra musik, enligt mig, är:

  • Take on me med A-ha (en asbra låt som jag tyckt om ända sedan jag hörde den för första gången)
  • Alone med Heart (även det en bra låt som är lite äldre)
  • All I wanna do is make love to you med Heart (bra låt det också)
  • Words med F.R David (hehe, en rolig låt som är skön att lyssna på)
  • Rock me baby med Gwen Holdsworth (lugn, fin låt)
  • Touch me med Samantha Fox (haha, kan vara kul att lyssna på ibland
Några andra bra låtar, kanske snäppet nyare, men ändå bra, är:

  • It must have been love med Roxette (fin!)
  • Maria med Blondie (ingen aning om den är ny eller gammal)
  • Here in your arms med Hellogoodbye (haha, tyckt om ända sedan jag hörde den första gången!)
  • Eloise med Arvingarna (haha mobba mig inte, den är bra!:P)

Bli av med din toalettnojja!

                                            Datum: 2007-12-25 Tid: 11:34:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Haha, detta är taget ur en FRIDA-tidning, men det är ju bra tips så att...;) Read it!

  • Rengör alltid toaletten efter dig - du är väl ingen gris!
  • Är du på en allmän toalett -söla inte utan gör det du ska och ge sen plats för nästa nödiga person.
  • Tar du sista toalettappret? Byt rulle! Det är inte kul att upptäcka efter att man gjort sina behov att det inte finns något papper.
  • Fäll ner toalettlocket efter dig.

Heta tips ;)

Ny frilla!

                                            Datum: 2007-12-25 Tid: 11:20:20 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image323

Jag ska klippa mig! Mitt hår är slitet ca 10 cm, tyvärr. Jag vill färga det också,
 för just nu är det blått/svart/brunt/blont. Haha, med andra ord är det inte särskilt snyggt.
Något sånt här kanske skulle vara passande. Lockigt, brunt hår.
 Fast, jag vill nog inte riktigt ha så mycket lockar, utan mest bara lite volym på det.
 Men färgen gillar jag i alla fall! Har jag tur, kanske jag kan få en tid redan nu i veckan.
Skulle ju kännas fräscht att vara fin i håret i Spanien kanske.
Skulle det passa tror ni? :S

Juldagen

                                            Datum: 2007-12-25 Tid: 11:15:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon =)

Fick lite panik när jag vaknade och tittade på klockan, 10:20. Jag som trodde att den bara var 8 eller något. Aja, så kan det vara. Somnade ju trots allt efter 00:00 idag. ;P
Idag ska jag göra, inget speciellt, som vanligt hehe. Mata Sixten, kanske städa OM det behövs. Duscha kanske kunde vara lämpligt. :P

Ikväll ska mamma & pappa på bio här i Hjo. Arn-filmen är det. Jag kanske ska följa med, fast jag tror att det är slutsålt. Jag blir inte direkt jätte ledsen om jag inte kan följa med, vill mest gå på den för att jag inte har något annat att göra. =)

Någon gång i kväll kommer också Sebastian, jag saknar honom! Han har varit uppe i Stockholm nu så det har varit JÄTTELÅNGT emellan oss! Usch, men, ikväll ska vi ses i alla fall. Och resten av jullovet också. Pappa och Adam ska åka till Jönköping och bada på fredag, kanske att jag vill hänga med hehe. Har inte badat på väldigt länge så det skulle vara roligt.

****************************

Tubi Cubi

                                            Datum: 2007-12-24 Tid: 23:14:52 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image322  Jag måste köpa ny mat till Sixten. Den är nästan slut, helt! Usch, han får ju inte bli utan mat.
  Får ta och köpa det när jag åker in till Skövde nästa gång. Köpte ju mat för ett litet tag sen i Tibro,
  men det var ju helt fel. Det var ju hårda små saker som är gjorda för stora krabater. Sixten är ju så     liten så. Men gullig är han, och gammal. ;) Jag undrar hur gammal han kommer att bli. Han är runt 23 år nu, det är det enda jag vet typ. Haha =) Koll har jag! 0....

Håll mitt hjärta

                                            Datum: 2007-12-24 Tid: 23:10:13 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer


Fin låt av Björn Skifs, hehe =)

HAHA =)

                                            Datum: 2007-12-24 Tid: 22:32:55 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Återigen, vilken UNDERBAR stämning!!!

image321


Första gången jag ser mig SJÄLV stå med! Ett steg närmare att bli känd, haha =)

New picture =)

                                            Datum: 2007-12-24 Tid: 22:27:20 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image320

Love it! Om alla på jorden hade sett ut så, så hade det varit perfekt! =) <3 Haha ;)

Vi består!

                                            Datum: 2007-12-24 Tid: 22:25:33 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
De 3 musketörerna! I vått och torrt! =)

image318

image319

(sorry Marie för att du fick vara ensam, men jag hittade ingen bild där vi var alla 3 xD )

EN UNDERBAR TRIO!

I will be there!

                                            Datum: 2007-12-24 Tid: 22:16:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image316

Ååh, vilken UNDERBAR stämning. Tänk er att lilla (stora) jag kommer att vara där, alldeles snart. Har faktiskt inte ställt in mig på att åka riktigt än. Mormor och morfar och Johan, som åker redan i morgon, har inte ens packat än. DET, kallar jag bra haha. Hoppas de får med sig allt bara, de stannar ju trots allt där i 14 dagar. De kommer att bli bruna, väldigt mycket brunare än mig. Mamma kommer bli som en neger, som hon ALLTID blir. Men hon, den lilla grisen, har minsann solat solarium på jobbet! Fuskigt.

Jag kommer sakna alla mina djur när jag åker iväg, haha jag kanske ska stanna hemma istället och låta far åka ner istället. Tycker ni det? Så kan jag sola solarium för att komma ikapp, hehe. Dålig idé kanske. ;P

*************************************


Nu är julen slut..

                                            Datum: 2007-12-24 Tid: 22:04:55 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
nästan i alla fall. Å ena sidan känns det rätt skönt att det är över nu. Allt julstök och alla julklappar man måste köpa m.m. Fast å andra sidan så är det tråkigt att det är slut. Själva stämningen är ju egentligen innan julafton, tycker jag i alla fall. Nu går man ju bara och längtar efter sommaren och värmen. Jag behöver i alla fall inte vänta särskilt länge, som tur är. Utan kan skippa den första, tråkiga, mörka veckan i januari. HOPPAS bara att det är bra väder där nere vid Afrika. :P Tar ca 5 timmar att flyga dit, då måste jag underhålla mig med något. Kanske en godispåse och en bra tidning skulle sitta fint!

Det pinsamma vore ju att komma tillbaka till skolan sen, och ingen ser att man har varit utomlands! Så kommer det säkert att bli, tyvärr. "/ Men, jag ska göra mitt bästa för att få så mycket färg som möjligt!
Kom alldeles nyss hem från mormor & morfar. Helt ärligt, så blir jularna där tråkigare och tråkigare. Kanske kan bero på att det blir mindre julklappar. :P Men, jag fick i alla fall 3 st där. 100 kr (av mormor & morfar) en keps ( av moster) och en T-shirt från Gina Tricot (av min andra moster). Är nöjd faktiskt, fina grejjer! Tyvärr var T-shirten lite trång..PINSAMT med tanke på vilken storlek den var. MEN, jag tänker fanimej inte byta den! Då är det bättre att ha som mål att komma i den! Haha, det ska jag göra, för den är snygg! =)

Få se nu, har alltså 1600 kr (i kontanter) som jag kan shoppa upp nu på mellandagsrean. Sedan har jag 600 kr i presentkort på Gina Tricot. DÄR, ska jag köpa mig ett par stuprörsjeans hade jag tänkt mig. Har inga, men vill ha!

Bikini är inget jag behöver oroa mig för i alla fall. Köpte 2 st till att ha i somras, men endast 1 blev använd, 1 gång. Haha, seriöst, jag badade bara 1 ynka gång. Det ska det bli ändrig på i år hoppas jag! Jo, det blir det nog. Om det inte är väder i Sverige för att bada, så drar jag till Spanien IGEN. HAHAHA, underbart!

Usch, vad jag skriver hörrni! Men, ni behöver inte läsa haha. Antar att ni inte har gjort det heller. Men, det här skriver jag som en dagbok. Brukar faktiskt gå tillbaka och titta vad jag har gjort. Kan vara bra att ha, glömmer lätt bort datumen.

Nu ska jag sluta skriva i alla fall, haha. Sitter och lyssnar på Hellogoodbye - Here in your arms. Älskar den låten, har gjort enda sedan första gången jag hörde den. Det var i bilen påväg hem från sommarjobbet. Dvs i juni detta året. Herregud, snart är det år 2008. I can't believe it!

Haha, ojdå! Hejsvejs! =)

God Jul =)

                                            Datum: 2007-12-24 Tid: 18:37:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er! =)

Idag är det julafon, fast det kanske alla redan vet. ^^ I alla fall, jag har fått jättefina julklappar och jättegod mat! En underbar dag. Men, måste säga att julen är mest till för de små, det känns så i alla fall. Förr, var julafton nästan viktigare än själva födelsedagen, men det tycker jag inte nu. Jag kan somna jättelätt dagen innan, vilket jag inte kunde för några år sedan. ;)

Jag åt SJUKT mycket julmat förut. Julskinka, prinskorv, köttbullar, janssons frestelse, bruna bönor (<3) Haha, bruna bönor är min favorit! Supergott!

Har än så länge fått (sorry att jag rabblar upp allt, men det är minne för mig också;))

  • Kajalpenna (i julstrumpan i morses)
  • Pengar (yes, rik igen!)
  • Svart tröja (från Cajsa & Marie, TACK, alltid velat ha!)
  • En klänning från Gina Tricot, (med "inbyggd" T-shirt haha)
  • Ett halsband med en jordgubbe (jättefint! Röd med små diamanter på!)
  • Ett presentkort på Gina Tricot värde 600 kr!)
  • Trisslotter (vann inget! Min vanliga bad luck..)
  • Hudlotion (2 st)
  • Mascara + läppglans (låg tillsammans i en förpackning från Isadora)
  • Plånbok (i skinn, fuskskinn hoppas och tror jag)
  • Wiener Nougat (usch, någon annan kan få den. :P)
Det var väl allt tror jag, kommer inte på något mer just för tillfället i alla fall. Men, jag kommer få minst 3 paket till. Från mostrar + mormor och morfar! Tror att det mest är pengar faktiskt. Men det är ASBRA att ha! Jag ska shoppa som en idiot! =) <3

Oj, tiden rinner iväg. Nu ska jag snart till mormor & morfar. Måste sminka mig lite innan också! Ha det finfint! Pusshej <3

Maspalomas! <3

                                            Datum: 2007-12-23 Tid: 20:58:21 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image315

Jag ska dit, dit, dit! Underbart, underbart. =)

Dan före doppare'dan

                                            Datum: 2007-12-23 Tid: 18:23:57 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll på er, =)

Sorry för dålig uppdatering, men jag har varken haft ork eller kommit på något att skriva om. Lite trist kanske, men det händer verkligen ingenting i mitt liv just nu. Det är som det ska vara antar jag, det flyter på.

Förut klädde jag, mamma och Adam granen. Vi har en kungsgran i år med (andra gången vi har det). Det är ganska bra faktiskt, barrar ingenting och sticks inte. Det enda negativa med dem är väl att de inte luktar som granar ska lukta. Eller gör de det? Jag kanske har fel på luktsinnet. ;P I alla fall, vi klädde den med röda och guldiga kulor, sedan en stjärna i guld i toppen! Superfint! =)

Mamma städade på mitt rum igår, och, jag har faktiskt lyckats med att hålla det rent hela tiden sedan dess. Jag dammsög hela övervåningen förut, det behövdes kanske inte egentligen, men det ska ju vara finfint såhär i juletider! Det bakas för fullt där nere också, knäck och cornflakeskakor blir det. Ingen ischoklad i år. Gör inte mig något, är inte så jätte förtjust i det ändå.  ;P

I fredags åkte jag med en tidig buss till Jönköping. Eftersom jag ändå hade lov, och inget annat för mig, så kunde jag lika gärna vara i Sebbes lägenhet. Kom dit runt 12-tiden och satt vid datorn och grejjade i ca 2 timmar innan han kom hem. Han hade skrivit en jättegullig lapp som låg på soffbordet om att jag kunde ta choklad och clementiner osv. Hehe, det gjorde mig glad. =)
Den kvällen såg vi även 1 ½ film. Hehe, den enda var "Black Water", någon film om krokodiler och träsk. Lite långtråkig sådär, men den..dög i krig, ;P
Den andra filmen vi såg (halva i alla fall) var Saw 4. Fyy, jag klarade inte av det. Jag hatar alla fällor och skit som människorna råkar ut för. Då ser jag hällre på The Ring eller något. Haha, inte alls farligt. ^^ Det är min smak det. Komedier! =)

Aja, vi såg halva den kvällen, resten såg vi klart morgonen dagen efter. Nu ska jag nog, mata Ella tror jag. Justde, igår, jag trodde jag skulle dö. Så fint var det. :) Vi hade tagit in Ella på mitt rum en liten stund, och Missan var med samtidigt. Vi försökte få dem att umgås lite, men Missan ville inte det, tråkmåns! Men sen, så strök sig Missan över Ellas huvud, som om de riktigt gillade varandra! Jösses, jag började nästan gråta hehe. :')

Ha det bra, pusshejs! <3 God Jul! =)

Jullov!

                                            Datum: 2007-12-20 Tid: 11:26:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejhej :)

Äntligen, jullov. Tjoho! =) Ledig! Fast, än så länge är det ingen big deal. Det känns ju som om varit ledig hela hösten, har ju inte jobbat ett skit. Fan, "/ det hade jag ju som mål, att jobba häcken av mig. Haha, men som sagt, det jag planerar, händer aldrig. Hmmm..."/ Men jag mår bra ändå!

Idag hade vi den roligaste julavslutningen jag någonsin varit på. Otroligt rolig var den faktiskt. Tom och Viktor (i min klass) spelade bas och elgitarr. Först trodde jag att de bara lotsades, men det var på riktigt. Alltså, det var det bästa jag någonsin sett LIVE. Hur kan man liksom göra sådär snabbt med fingrarna?? Aja, duktiga var de i alla fall! =)

Vinnaren av "Novelltävlingen" utseddes också idag. Haha, jag blev lurad 2 gånger. Anton var ju en av de 4 som var "nominerade" (kan man säga så?), så självklart röstade jag (och alla jag kände) på honom! När läraren äntligen skulle säga vem som vann så sa hon: AANTOON...Rehn...FUCK. Alla i publiken bara: JAA!!!...NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Usch, otur hade han. Men hur som helst så fick han godis och ett presentkort på Akademibokhandeln för 100 kr. Kul..:P

Även hjältar utsågs idag! Tyvärr var jag ingen hjälte, men återigen trodde vi att Anton var det...Så här sa de typ: Och årets hjälte är: Anton...Rudbäck! Han går också i min klass, så Anton i IT1A var ju rätt i alla fall. ;P

Hej så länge! =)



Nyårslöfte

                                            Datum: 2007-12-18 Tid: 18:17:48 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej igen. =)

Varning,
nu kommer ett långt jäkla inlägg här, för jag har absolut INGENTING att göra. Duschade precis, satt där på golvet och bara sköljde av mig en lång stund. Ju varmare vatten jag hade, detso mer började jag frysa. Så tillslut blev det riktigt varmt kan jag lova.
I morgon är det julavslutning. Den håller på i 2 timmar, på Stadsteatern i Skövde. Känns nästan lite ovärt att åka dit eftersom det håller på så pass kort tid, men jag tror jag pallrar mig iväg i alla fall. Jag får ta 8-bussen dit, hem vet jag inte än. Men så tidigt som möjligt förhoppningsvis!

Nu är det inte lång tid kvar på det här året. 2008 närmar sig med stora steg. Jag har en obehaglig känsla av att det året inte kommer vara bra. Det känns som om någon jag känner kommer...dö?! Inte alls roligt. Har verkligen inga förhoppningar om det året. Visst, jag ska till Spanien och Sälen (Om nu inte pappa och dem ställer in den resan, vilket jag INTE hoppas! Det är det jag ser mest fram imot för tusan!) Men på något sätt känns det som ett läskigt, ovärt år. Jag fyller 17, inte en jätteviktigt ålder direkt. Det ända positiva med det är ju att nästa gång blir man 18. Herregud, jag kan inte fatta. Jag är liksom, snart 18. Det är ju jättegammalt! Jag får ju, ta körkort! :O

För något år sedan hade jag ett nyårslöfte, det var att inte dricka läsk. Det gjorde jag inte heller! Bra jobbat av mig om jag får säga det själv. Men det är inte ALLS lika svårt att hålla upp med det, jämfört med exempelvis godis. Godis går ju bara inte, tyvärr. "/  Ärligt, det var lite tråkigt att inte dricka det, fick ta juice eller saft hela tiden istället. Speciellt jobbigt var det när familjen var i Spanien den sommaren. Men som sagt, det gick. Allting går, helt enkelt!

Jag har inte planerat något speciellt nyårslöfte det kommande året faktiskt. (Emelie, jag VET att jag skriver "faktiskt" hela tiden, men det är ett underbart ord! haha) Enligt ett test på internet ska jag väga 46 kg (om man tänker på hur lite jag tränar och hur kort jag är) så jag ska väl försöka att komma ner i det. Men det känns väldigt lite, det gör det. Jag kommer ju inte synas. x)

Just nu lyssnar jag på en riktigt gammal låt. White Flag av Dido. Erkänn att den är rätt gammal? Eller minns jag fel? Nåja, låtar blir faktiskt bättre om man inte har hört dem på ett tag! Btw, jag älskar  80-talslåtar! I know att jag inte är den ända som gör det, för de e riktigt bra. Discomusik för övrigt är härlig! Haha, jösses vad jag snackar här. Borde kaske gå ner och se om det finns något att käka. Börjar bli lite sugen på något. Hoppas mamma lagar något gottit! =)

Pusshej! <3

P.S. Datorn stänger nog snart av sig för batteriet är slut vilken sekund som helst:P D.S.

<3

                                            Datum: 2007-12-18 Tid: 16:21:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag saaaaknar att rida! Det är verkligen det BÄSTA som finns. Även om det ibland kan vara jobbigt, man ramlar av osv, så är det ändå underbart. När det verkligen går som bäst, när häst och ryttare samarbetar, det är då det är som allra bäst! Tänk dig en härlig galopp på en stor äng! =)

Jag har inte ridit sen i JUNI. Japp, ni läste rätt, det är otroligt länge sedan med andra ord. Tänk att det finns människor där ute som ALDRIG testat på att rida. Ni som är sådana, TESTA. Ni har inget att förlora på det. ^^ Den ända olyckan som har hänt för mig är att jag bröt handleden på 2 ställen, men vafan, det läker! =)

Här är en helt underbar häst, Winston, som står på ridskolan jag brukade rida på förut. Jag red honom i nästan en hel termin. Härligt var det!

image314

Söt va? :D

***************************

Sugen på något nytt!!

                                            Datum: 2007-12-18 Tid: 14:29:51 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image311


image312
Vill ha tajta jeans. Alla mina byxor blir pösiga och fula! Bläääää. :P (de här kanske inte var i tajtaste laget men, de e tajtare än mina. ;P

Chokladbollar

                                            Datum: 2007-12-18 Tid: 14:02:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hejsan Idag hade jag en väääldigt lång rast. Från kl 9 till halv 2. Vad kan vara mer lämpligt, än att åka hem till mig och käka lite och baka lite chokladbollar. Det gjorde vi också. Vi tog 09:25 bussen hem och var hemma hos mig runt 10. Efter att vi käkat och bakat chokladbollar så gick vi till min gamla skola, Guldkroksskolan. Det mesta var sig likt, med den lilla förändringen att det gick nya elever där. Konstigt..xD

Jag och Emelie satte oss vid ett bord och tittade ner i cafeterian. Jag kände verkligen igen allihop! Lite senare kom min bror förbi, han hade precis haft franska. Kort efter det kommer såklart, franskaläraren. Usch, hon hatar nog mig haha. Pinsamt var det. I och för sig fick jag MVG av henne, men jag tror att hon blev hotad. ^^

Idag ska jag göra, absolut ingenting. Åka hem, kanske städa kaninburen och pynta med tomtar på mitt rum. ^^ Haha bra, nu vet ni/jag det. Då var den kvällen planerad. I och för sig brukar aldrig jag göra som planerat? (bra eller dåligt?)

Justde, förut så bakade ju jag och Emelie chokladbollar, de tog vi med till skolan och bjöd några som ville ha. Hoppas de va goda! Ni märker väl i så fall senare om ni får några eftersmärtor. ^^ Mycket möjligt!! :P

Slutar kl 3 idag. En timma kvar med andra ord. Ska inte göra något annat än att sitta här vid datorn och lyssna på musik. Just nu lyssnar jag på "Feel" med min älskade Robbie Williams. ;P Haha :D




image310


Do you know what it feels like to be the last one? "/

Tisdag

                                            Datum: 2007-12-18 Tid: 08:11:21 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon. :)

Sitter i skolan (datarummet pippin) med Emelie just nu. Det känns faktiskt bra att vara här idag, eftersom det i stort sett är den sista dagen. I morgon slutar vi! JAAA! =) Då ska vi inte vara något alls i skolan, utan åka direkt till Stadsteatern inne i stan. Där kommer endel uppträda och så skulle vi äta något. Trevligt, trevligt. :)

Jag kan inte fatta att det faktiskt snart är jullov. Alla andra år har jag verkligen gått och väntat ut lovet och tyckt att det är underbart när det äntligen kommer. Men inte i år. Jag har knappt fattat att det är ledigt, och att jag snart ska till Kanarieöarna. I morgon är det 2 veckor kvar tills vi är DÄR! Om det är bra väder där, så ska vi tydligen åka båt och fiska...svärdfisk?! :S Inte för att jag tänker döda någon fisk, men visst kan det vara roligt att åka båt i havet! =)
Om endast 6 dagar är det julafton. AAAAAH! Jag har inte ens köpt färdigt alla julklappar än. Vad ska man köpa till mamma och pappa egentligen? Böcker? :P Tråkigt kanske..

Förresten, jag tycker synd om Ella. Hon är alltid ensam där ute på altanen. Jag vill att hon är inne, med mig. Men vill hon det tro? Jag menar, hon har ju levt ute i hela sitt liv. Det blir ju en total omvandling att numera bo inomhus. Undrar om hon vill det? Jag vill i alla fall vara mer med henne, inte bara min om dagen när jag matar henne. Hon förtjänar mer uppmärksamhet! Men hon är alltid så sur när jag är med henne, hon kaske VILL vara ensam? Så kan det ju vara i vissa fall....:(



Kramhejs <3



Sick in tha head!

                                            Datum: 2007-12-17 Tid: 21:12:48 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Alla smarta vet ju att om man ska banta så ska man först och främst hålla upp med alla onyttigheter. (Såsom godis, läsk & kakor) Men, den varianten funkar inte för mig. Det kanske den skulle göra om jag verkligen gick in för det, men det går bara inte. Om jag skulle börja träna skulle det vara...jättebra. Men jag vet bara inte vad jag ska göra. Rida är jätteroligt, men jättedyrt.."/

Gym..?Njaa, inte det roligaste att sitta där vid svettiga makapärer och betala svinigt mycket för det! Jogga kanske....näe, man får bara håll. :P

Usch, fasen vad positiv jag är idag...INTE!! Förlåt mig för det.

Det enda som verkar funka för min del, är väl att sluta äta helt och hållet och leva på vatten och min underbara Vibratone (vetefan om den ens funkar:P)

Spanien nästa FFS! Inga feta magar där inte! Då blir man, seriöst, äcklad!

Ibland kollar jag på gamla filmer från Spanien. Jag var då, 13-14 år. Jäklar vad fet jag ÄR/VAR! Det är ju riktigt pinsamt. Icke mer!!

Havregrynsgröt

                                            Datum: 2007-12-17 Tid: 16:48:01 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen ;P

Sitter och proppar i mig havregrynsgröt just nu! Alltså, kära nån vad jag är känslig. Hela jag blir helt galen om jag inte får mat på en dag. Jag menar, en dag, det borde väl alla klara? Men nähäe då, jag tappar minnet och spyr och har mig. Underbart. :P

På bussen hem från skolan förut satt jag och tänkte lite på Sebastian hehe. Sen,desto mer gånger jag tänkte namnet Sebastian, så glömde jag av vem det var! Läskigt var det. Jag bara: "Hmm, en kompis? Kanske vi inte ens har träffats? Eller kom han till mig någon gång? Ääh, han är nog bara en dröm!" Haha, fattar ni? Fasen vad läskigt/skoj! :D

Antagligen har jag väldipgt lätt för att glömma personer i min närhet. Om mamma eller pappa varit borta ett tag, säg en vecka, då när de kommer hem igen, känns de som om de alltid varit hemma. Haha, jag saknar aldrig någon. Utom mina älskade djuuuur! =) <3 Min första kanin (Abbis) dog för ungefär 6 ½ år sedan. Jag har tänkt på henne varje dag sedan den hemska dagen hon gick bort...Jag älskade henne så himla mycket!!! <3

Pain!

                                            Datum: 2007-12-17 Tid: 15:31:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Goddagens! =)

Hur är det med er då? Själv mår jag bra, kunde såklart ha varit mycket bättre, men det funkar i alla fall. Kom på mig själv häromdagen med att vara väldigt fet, det är ju lite tråkigt med tanke på att man snart ska utomlands och visa sig halvt naken. Då fick jag en idé. ;P Julmaten vill man ju absolut INTE missa, för det är gott. =) Men däremot kan man ju missa lite nu innan jul. Det är ju rätt okej. Då kanske man minskar liiiite på fettet i alla fall. Jag har i alla fall lovat mig själv att INTE käka något som HELST onyttigt den här veckan. Men det menar jag inga kakor, inget godis, ingen läsk, ingen saft, inget thé (dricker iof inte det längre). ALLT onyttigt ska bort. Det enda jag käkat idag är lite havregrynsgröt (alldeles nyss) men det var nog inget smart drag av mig! Mår inte bäst just nu. ;)

Haha nej nu ska vi inte vara sånna! Snacka om problem osv, det är bara trist! Ska nog sova lite nu tror jag, är aptrött! Får väl som om jag vaknar upp igen. :P =)

Byebye! =)

Hörlurar till mobilen!

                                            Datum: 2007-12-16 Tid: 18:19:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej hopp! =)

Jag önskade mig en mp3 i julklapp för bara någon vecka sedan eftersom det är så himla jobbigt att inte ha några hörlurar till min mobil. Jag får alltid ha på lägsta volym och hålla mobilen vid örat om jag ska lyssna på t ex bussen. :P

Men så, idag, sa pappa att jag faktiskt fick med mig hörlurar till min nuvarande mobil. Jippie! =) Det hade jag helt glömt bort, men så var faktiskt fallet. Jag hittade de direkt, i den lilla lådan där mobilen låg från början. Haha, underbart!

Jag och älsklingen var nyss ute och gick en (lång)promenad. Kall var den i alla fall. Först gick vi till ICA, vi var fruktansvärt sugna på ppparkaksdeg, men det fanns ingen där! Illa! Vi gick då till Konsum istället, men där hade de ingen heller. Istället fick det bli lite godis hehe. Jag tog en Marabou Mjölkchoklad med apelsinsmak och crisp. Haha, långt namn där. ;) Sebbe tog Maltesers. ;P

Sista skolveckan nu då, för i år. ;P Slutar på onsdag, inga mer prov. Kan det bli bättre? Fast egentligen, varför gå till skolan då? ;P Jag kommer väl förhoppningsvis få mina betyg också, det enda betyget jag vet är att jag får VG i matematik, det känns bra. Det blir nog det enda VG:t. Men shit the same, betyg är inte allt. ;) Bara man har kul, och det har jag! :D


Hejsvejs sålänge! =)

E.M.D

                                            Datum: 2007-12-13 Tid: 17:15:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Haha, har ni hört eller? Danny, Erik och Mattias (från IDOL) ska bilda ett band! Fasen vad roligt. x)

image309
(OMG vad lik Erik är Robbie Williams:O)

De tre gamla Idolerna Erik, Mattias och Danny bildar gruppen E.M.D.
- Vi har sjukt roligt tillsammans. Jag tror det här kan bli riktigt stort, säger Mattias. Danny och Erik har redan släppt soloskivor. Det var under en gemensam signeringsturné som planerna på en grupp började smidas.
 - Jag träffade Danny redan vid Idolaudition, via en gemensam kompis, och tydligen höll han och Erik mig under uppsikt under kvalet. När de lade fram idén tyckte jag det lät väldigt roligt, berättar Mattias. Den 19 december släpps debutsingeln All For Love, Sting, Bryan Adams och Rod Stewart gamla soundtrack till De tre musketörerna. Debutalbum planeras komma till våren.
 - Det är inte det klassiska boy band-tänket. Men vi ska ju göra kommersiell pop, det ska inte stickas under stol med. Men det ska bli mogen pop. Mattias är inte orolig över att konkurrera med två andra flickfavoriter. - Vi är ju alla flickfavoriter, men vi ska nog inte konkurrera med varandra. Det visar sig att vi har samma hardcorefans, och de kommer att älska det här.
 - Vi ser det som en rolig grej under 2008. Vi är fortfarande tre individuella artister, men går det skitbra får vi ju se vad som händer. Vi funkar väldigt bra ihop både musikaliskt och personligt. Jag tror att det kan bli riktigt stort.


**********************************

Ränder i mängder

                                            Datum: 2007-12-13 Tid: 16:53:44 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image308

Hehe, tänk om man skulle ha den här inredningen. Mycket ränder blir det.. ;) Vad tycks? Något som skulle passa er kanske? Själv skulle jag kunna tänka mig att ha lite ränder, men inte för mycket. Då blir det...jobbigt för ögonen?!

Ren bur

                                            Datum: 2007-12-13 Tid: 16:49:13 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Städade just Sixtens bur. Det behövdes. Haha, jag har en speciell sak när det gäller städandet av hans bur. Jag brukar alltid fylla på med ganska mycket vatten när jag väl städar. När vattnet sedan börjar försvinna, då vet jag att det är dags att städa igen! För några timmar sedan hade han inte mycket vatten alls, men nu har han det igen. Underbart. Han är så söt, min lilla Sixten. I morgon har han namnsdag också, Grattis i förskott lilla vän! <3

FAKTISKT, så kan det ha varit IDAG som jag fick honom, fast för 6 år sedan då. Jag minns att det var i december någon gång i alla fall. Kan ju ha varit i morgon också. Aaaw, jag har verkligen tyckt om honom enda sedan första gången jag såg honom. Då var han i en bur som hade...ROSA lock! Buren stod på golvet i ett mörkt, ostädat rum långt ute på landet. Eftersom jag verkade så intresserad av honom, så frågade ägaren om jag ville ha honom. Hon tyckte ändå bara att han var tråkig som stod där och inte gjorde eller sa någonting. KLART SOM FAN att jag ville ha honom! Haha, redan dagen efter hämtade jag honom. Ett tag senare köpte jag en ny bur till honom, med blått lock. Haha, ;) Han är ju trots allt en kille...tror jag. :S Usch, jag skäms. Jag vet ju egentligen inte om det är en kille eller en tjej. Jag vet inte hur man kan ta reda på det heller. Får väl ta hem någon salamanderexpert! =) Det skulle vara grymt roligt att få reda på vad det är för en varelse jag haft i mitt rum i snart 6 år. ;)


**************

Äntlingen hemma!

                                            Datum: 2007-12-13 Tid: 16:42:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej på er :)

Förut var det Luciafirande i skolan. Då kom det en massa små knattar och sjöng för oss. Modigt, kanske vissa tycker, men helt ärligt är det ju när man är liten som man är som modigast! Är det inte så? Så kan jag känna i alla fall. Jag stod ofta på scen när jag var mellan 5-10 år. (Det var ju med skolan då såklart) Man sjöng inför föräldrarna och släktingarna och visade sig i konstiga dräkter, sådant skulle jag ALDRIG våga göra nu. Men man tänker ju inte riktigt så när man är liten.

Hur som helst, så var de riktigt söta, allihop! De var inte mer än 7 år gamla och man såg hur alla hade börjat tappa sina mjölktänder, haha tur att man har tappat alla nu. ;) Det fanns en liten kille, ganska långt och blont hår, Carin trodde att han skulle bli jättesnygg när han blev äldre eftersom han var så söt nu. Men faktiskt, så brukar det vara tvärtom. Sådana som jag tyckte var jättesöta när de va små, har bara blivit fulare nu, och tvärtom! :S Sånt är livet! ;) Undrar om jag har blivit fulare eller snyggare än när jag var 7. :P

I ena kanten stod en liten kines hehe. Han var jätterolig, han sjöng fel hela tiden haha. Och högt dessutom! Om de andra sjöng: "Santa Lucia", så började han högljutt att sjunga: "Hej tomtegubbar ...". Sen i slutet av en sång sa han högt: FIIIS. HAHA, usch så pinsamt det var..för MIG. Jag satt längst fram, och jag kunde ju inte gärna sitta där och garva åt de små. Det hade ju varit elakt.

Gjorde inte provet idag heller...:P Ska göra det i morgon, ska fasen plugga hela kvällen/natten, så ag kan det här! Har ju haft hur lång tid som helst på mig att öva, men jag har varken tid eller ork...:P

NU, till det som jag EGENTLIGEN skulle säga som jag tänkt på enda sedan jag satt i bussen påväg hem från skolan. (Shit vilken lång mening btw) Det gäller pojkvänner/flickvänner. Endel som är singlar säger ju ibland: Det är lugnt att jag är singel, jag har ändå inte tid för någon pojk/flickvän just nu. Men alltså, vadå ha tid??? Om man verkligen älskar någon är det klart att man har TID för den personen. Annars är det ju något som är knäppt. Visst, det finns ju saker som man kanske måste sätta före sin pojk/flickvän ibland, men det är klart att det hinns med ändå. Eller varför inte, göra de sakerna tillsammans om man nu har ett så hektiskt schema?? Det tycker i alla fall jag!


*****************************************************************

Om du lämnade mig nu...

                                            Datum: 2007-12-13 Tid: 12:19:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten. Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten. Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du. Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu...


image307

Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad. Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny.

With or without you...

                                            Datum: 2007-12-13 Tid: 12:15:15 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hälften av min klass har grafisk kommunikation nu, inte jag! Jag sitter i biblioteket som ligger precis bredvid salen de andra sitter i. När jag och Anton precis kom i hit förut, såg Sonja oss (syon på skolan). Hon frågade om vi ville ta hand om 2 tjejer som ska börja i våran klass efter jul. De ska tydligen komma hit i morgon och titta lite och vara med på lektionerna. Självklart ställde vi upp. ;P

Jag undrar vad det är för några, men det är ju kul med fler tjejer i klassen i alla fall. Vi är ju endast 5 st nu. =)

Har prov lite senare! Har väl haft ungefär 5 veckor på mig att öva hehe, men det har itne blivit av! Bloggen tar för mycket tid haha. Usch, vad pinsamt att det kommer gå så dåligt! Jag vet att jag alltid säger att jag är så dålig och kommer få IG, men sen får jag VG ändå. Men helt ärligt, nu kan jag INGENTING. Jag har ju redan sett provet och vet vad det är för frågor (vissa i alla fall) men det kan jag inte lära mig nu på så kort tid.

Undrar om Emelie dyker upp senare???

******************************************************

Lussekatter :)

                                            Datum: 2007-12-13 Tid: 09:04:10 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Lussekatter är ju så himla gott! Det, tillsammans med lite
julmust  gör ju nästan hela julen! Haha! Ååh, jag älskar verkligen
julen, men i år har det inte varit alls samma julstämning som det brukar vara.
Jag ska nog sätta upp lite tomtar på mitt rum snart, idag kanske! Lovade Sixten att städa hans bur igår, men det gjorde jag inte. Ska göra det idag istället!!

Vad vore julen utan dessa små delikatesser??





image306

****************************************************

Torsdag

                                            Datum: 2007-12-13 Tid: 08:47:20 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej hopp!

Resten av klassen har idrott nu, tyvärr trodde jag att vi inte hade någon idag p.g.a. Luciafirandet. Men det hade vi tydligen. Dock var inte jag den enda som inte tagit med mig gympakläder. Men, de som i alla fall hade med sig kläder, spelar just nu "Spökfotboll" i en mörk idrottshall. Haha, igår hade nämligen någon sparkat upp en boll i ett lysrör så att det hade börjat brinna. Otur! Så nu är et mörkt, mörkt, mörkt!

Kl. 10 idag är det Lucia här i skolan. Jag tror det kommer några och sjunger och sen ska vi fika på lussekatter och festis tror jag. ;P Synd att de inte hade julmust. ^^

Igår tittade jag och älsklingen på Heroes, fattade ingenting. Herregud alltså, nu helt plötsligt befinner sig alla 5 år framåt i tiden. Det bara hoppar fram och tillbaka!

Skriver mer sen ;P

Tjoho =)

                                            Datum: 2007-12-12 Tid: 17:47:03 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Snart kommer Sebastian hit! :') <3

haha ;P

                                            Datum: 2007-12-12 Tid: 14:23:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Tvillingarna Himmelriket nästa!

Haha, det står att vattumannen (dvs JAG) passar ihop med tvillingarna! (dvs Sebastian)


Kärleksrelation

 Vattumän både lockas och skräms av närhet. De har ett starkt behov av en nära relation, men de hindras av en djupt rotad rädsla för att binda sig och av ett äkta behov av att vara ensamma. Denna förbryllande kluvenhet kan vara en källa till mycket frustration om Vattumannen inte kan komma till rätta med den. Det är endast livserfarenhet som kan lära Vattumannen att kombinera självständighet och engagemang.


(fråga inte varför jag skriver en massa sånt här, har allmänt tråkigt)

Melinda Isabella Cecilia Andersson

                                            Datum: 2007-12-12 Tid: 14:07:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Vattumannen (21 januari - 19 februari) Meddelsam, intellektuell och positiv

Nyckelord
: Förening, revolution, vågor, telepati, exentritism, perversitet, intuition, protest, reform, sprängning
Färg: Blå
Metall: Uran
Stenar: Safir och opal

Vattumannen längtar efter ombyte och personlig frihet. Vänlig och ägnar sig ofta åt humanitär verksamhet. Han har en komplicerad karaktär och verkar ofta "vara kommen från en annan planet". De ser längre fram än de flesta andra och kan förutse händelser och konsekvenser. Självgod och självsäker anser han att hans avancerade idéer är de rätta och att således alla andra har fel... Originell, oberäknelig och okonventionell, men också oerhört charmerande och vänlig. Rebellisk och struntar i andras åsikter. Är ofta rent ut sagt "tjurskallig"! Oberoende, uppfinningsrik, rationell och intelligent. Svårt att knyta vänskapsband, eftersom har har en avvisande attityd. Dock trofast och lojal i kärleksrelationer.

Lämpliga yrkesval: Författare, talare, föreläsare, vetenskapsman, uppfinnare, astronom, socialarbetare.

Fysiska kännetecken: Slank, rena drag, brett mellan ögonen och en behaglig mun.

Känsligaste kroppsdel: Vader och anklar

Typiska egenskaper för en häst är:

Aktiv, allert, social, självcentrerad.

Typiska egenskaper för elementet guld är:

Stark, dygdfull, krävande.


 

*************************************************************

Matte

                                            Datum: 2007-12-12 Tid: 12:41:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen ;P

Det var attans vad jag bloggar idag! Fick nyss reda på mitt betyg angående Nationella proven. Fick, och kommer i slutbetyg få VG. Jag är extremt nöjd eftersom jag inte ens har pluggat! Haha, nu påstår jag inte att jag kan allt sedan innan, utan jag har bara tur antar jag! =) Men det kan man behöva ibland, eller hur?!

Vi ska göra stapeldiagram i Excel, jag kan inte! Behöver all hjälp jag kan få, någon som kan??? Vore väldigt tacksam för hjälp! =)

Kramhej <3

Jul

                                            Datum: 2007-12-12 Tid: 10:10:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Shit alltså, det är ju inte ens 2 veckor kvar tills julafton! De enda jag köpt julklappar till är till Cajsa och Marie, alltså har jag kvar att köpa till mor & far. Har ingen aning om vad de vill va heller. :S Böcker kanske. ^^

Jag har i alla fall kommit på vad jag önskar mig. Bland annat en prenumeration på tidningen FRIDA och 300 kr (det kanske är 200 förresten) att fylla på min mobil med. Då sms:ar jag ju free i en månad. :D Det kan jag behöva vill jag lova! Sms:ar väldigt, väldigt mycket. Jag och mamma kom fram till att jag har slösat ca 10000 kr på bara godis, mat och mobilpengar! Illa är det, haha tänk så mycket annat jag kunde ha gjort! Liksom, köpt hur mycket kläder som helst! =)

Julafton ska jag fira hemma som vanligt, med min familj!
Farmor, faster och fasters kille kommer också, då äter vi i mängder!
Underbart är det. Sedan är det Kalle Anka på TV och en MASSA julklappar!
På kvällen åker vi till mormor och morfar och träffar mostrar och kusiner, mat där också.
Dock inte lika mycket. :P
Jag längtar! <3

image303

*******************************************************

Inte länge kvar nu

                                            Datum: 2007-12-12 Tid: 09:53:56 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Halloj :)

Nu är det inte länge kvar hörrni! Den 2 bär det av, till Kanarieöarna! Jag och mamma snackade om det i bilen i morses. Hon sa att jag skulle packa med mig badkläder, shorts och sådana där ganska tunna tunikor. Själv föreslog jag handdukar, men det behövdes tydligen inte. Det finns redan på hotellet.
Det är första gången jag åker på något sånt här faktiskt. Har aldrig åkt till något hotell där allting ingår, dvs mat dygnet runt! Haha, fasen vad jag kommer käka! Gratis dricka, gratis glass, ALLT är gratis! Kan det bli mer underbart än så? Hoppas bara att det är varmt där. En gång var mormor och morfar där och då var det endast 13 grader. Mysigt....inte! Jag vill i alla fall bli brun, det är mitt mål med den här resan haha. Lite fin färg såhär i vinterrusket! =)

Mormor och morfar åker ner redan på juldagen, medan vi andra åker den 2 januari. Vi är den en vecka och kommer hem den 8 igen. Lagom tycker jag, annars börjar man ju längta hem. JUSTDE, jag måste ansöka om ledighet ju!

Hejsvejs! :)

Vackra namn

                                            Datum: 2007-12-12 Tid: 08:08:03 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej igen ;P

Jag hittade en sida med "vackra namn" som jag tyckte var lite rolig. Eller rolig och rolig, jag hade inget att göra så jag sökte på bästa möjliga.

Sidan heter: http://heaven.zoomin.se/index/1664.html?tst=20071212T065955Z

Vackra flicknamn: (enligt sidan)

Alva
Heidi
Alice
Esther
Ebba
Irma
Saga

Vackra pojknamn:

William
Melker
Emil
Viktor
Eddie
Benjamin
Sebastian
Zackarias


Hmm, jo det var ju lite mystiska namn, endel i alla fall. Men enligt MIG, så tycker jag att de enda fina flicknamnen som nämndes var: Alice och Saga. De finaste pojknamnen var: William, Viktor och Sebastian.

Hehe, men det är ju vad jag tycker. Vad tycker ni? Ni kanske gillar sådana där gamla namn, who knows ;D

**************************************


Onsdag

                                            Datum: 2007-12-12 Tid: 07:58:27 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon =)
image302
Nu sitter jag i skolan och tråkar som vanligt hehe.
Såhär ser min dag ut idag. -------------------------------------->

Ikväll kommer Seb till mig. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, men det är lugnt.
Det är mysigt att bara träffas tycker jag! <3 Det är ju nu vi har varit ifrån varandra som längst.
Tisdagar är den enda dagen i veckan som vi faktiskt inte ses något alls haha. Det är
ganska bra gjort tycker jag, för att faktiskt bo 7 mil ifrån varandra.
Somnade ganska tidigt igår, runt 22:00 tror jag. Skönt, fick ganska många timmars sömn då, det kan verkligen behövas ibland. Tyvärr är det så att ju längre jag sover, desto tröttare blir jag efteråt sen. Kanske ska börja att sova 3 timmar per natt då, eller inte. ;P


P.S. Jag känner att jag vill MÅSTE övningsköra snart igen! Det går alltför länge mellan varje gång. Fan, jag glömmer ju bort hur man gör hela tiden hehe.


Ha en bra dag everyone! Kram <3










**********************************************************************************

Nu

                                            Datum: 2007-12-11 Tid: 21:19:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
är klockan mycket. 21:20 står min klocka på i alla fall. Haha, jag är dödstrött, men innan jag somnar ska jag använda Vibratone en liten stund hade jag tänkt. Jag duschade nyss, och attans vilken panik jag fick! Träning och mindre mat framöver nu då!! =) Usch, man ska ju inte bli äcklad av att se sig själv tycker inte jag, det blev jag, helt ärligt, idag! Blä, blä!!

Jaja, godnatt på er! Hörs i morrn <3

En kram

                                            Datum: 2007-12-11 Tid: 20:46:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Ibland kan det enda man behöver när man mår dåligt vara en kram.
En riktigt mysig, lång kram av någon man gillar starkt! Kan ni inte känna så ibland?
När ni mår sämre än sämst, att nu skulle jag bara vilja träffa den personen och krama den för evigt!?
 Så kan i alla fall jag känna.

Vi pratar på,
jag vet inte riktigt vad jag ska säga
men jag pratar på ändå.
Idag är en ny dag,
en ny dag att lära känna dig bättre.
Du vet väl att jag är ute efter din kärlek va?

**************************************************************************


JÖSSES

                                            Datum: 2007-12-11 Tid: 20:33:04 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Födelsedag - 4 februari =)
Hemstad - Hjo
Ögonfärg - Melerade (dvs grön-blå)
Hårfärg - Just nu väldigt mörkt! Men i vanliga fall mellan/mörk blond.
Längd - 163 cm.
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Vattumannen :)
Skostorlek - Olika, men oftast 39 ;P
Är dina föräldrar skilda -Nope, inte ens gifta :P
Skor idag - Haha, mina skinnskor som är spetsiga i fram. Fula, men sköna =)
Svagheter - Haha jag vill inte att folk ska vara arga på mig.
Rädslor - Att något av mina djur ska dö!
Mål för året - Gå ner i vikt! :p
Det första du tänker på när du vaknar - Redan morgon??

ANTAL
Antal syskon - Bara ett..
Antal piercings - 0 (kommer i framtiden;))
Antal tatueringar - 0 (kommer även det i framtiden)

FRAMTIDEN
Namn på barn - Hmm..INGEN aning, något fint, inte alltför vanligt!
Vad vill du bli när du blir gammal - Rik som fasen! Så man kan försörja sig. ;)
Drömjobbet - Jobba med djur eller något! Ha skojj =)

FAVORIT
Mat - Typ oxfilé haha :D
Sport - Ridning, klättring, slalom <3
Djur - ALLA <3
Glass - chokladglass!
Nummer - 2, 4, 19
Tuggummi - Extra (lakrits)
Helgdag - FREDAG och lördag, <3   
Årstid - Vår och sommar
Tandkrämssmak - någon fräsch ;D
Radiostation - Mix Megapol!

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - För många gånger
Blivit dissad - Haha jaaa, men är man dålig så är man.
Rymt hemifrån - Japp, mitt i natten :S
Föreställt dej ditt ragg naken - Jäpp :P tror jag ^^
Skolkat - O ja!
Sovit utomhus - Räknas tält?
Gråtit i skolan - Japp, senast var idag när jag grät av skratt!
Spytt i skolan - Japp, blää :P
Velat bli modell - Haha japp, men jag tror jag skippar den tanken nu..:P
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Haha japp..^^
Sett en död människa - Nej..
Använt droger - Nej
Ätit sushi - Nej tack och lov!
Retats - Jaa, det finns en och annan som behöver bli retad ibland ^^

THIS OR THAT
Cider/öl - Cider.
Pepsi/cola - COLA!
Mc Donalds/Burger king - vad är burger king???:P HAHA Mc Donalds såKLART!
Choklad/vanilj - choklaaaaaaaaaaaad
Jordgubbar/blåbär - jordgubb
Kött/veg - kött :P
Tv/film - FILM! Det ska vara komedier eller kriminalromaner ;) Like blood^^
Gitarr/trummor - Like both! Men jag spelar ju gitarr liiiiite mer och bättre än trummor :P
Adidas/nike - Hmm..nike kanske :P
Kinesiskt/mexikanskt - kinesiskt tror jag :P RIIIIIIIIIIIS :D <3
Kakor/paj - Kakor :P
Mtv/vh1 - Mtv
Blind/döv - ingen :O   Men om jag måste välja...döv!

KAN DU
Gå ner i splitt - nej xD
Skriva med båda händerna - På tangentbordet ja, för hand, nej :P
Blåsa en bubbla - ja :D
Ha dina ögon i kors - Jäpp o.O
Nudda näsan med tungan - Nej :P

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade - min bror :P
Du pratade med - Mamma
Du msn:ade med - Marc eller Mattias xD
Du kramade - Sebastian
Du skällde på - ingen aning xD Sebastian kanske x)

SENAST DU
Skrattade - idag   
Grät - idag
Tuggade tuggummi - förut
Drog ett skämt - inte idag :P
Sjöng en sång - förut gjorde jag det tror jag:D när jag var ensam hemma.xD



VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - ett fult, rött hus.
Lyssnar du på musik just nu -    nej :O
Vad har du på dej - en T-shirt ;P (duschade nyss)
Vad är det på din musmatta - jag har ingen xD

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora - Ja, av en 11-åring..
Ljugit om din ålder - Jao ;D
Bråkat utan anledning - Nej :P

Angels

                                            Datum: 2007-12-11 Tid: 17:18:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image301

Är inte de bilderna för sköna? :D Han är faktiskt snyggast på den högra bilden, den när han är gammal haha.

Livet

                                            Datum: 2007-12-11 Tid: 16:41:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer

Hej igen :)

Mamma sa igår att hon inte trodde att jag skulle växa något mer. Med andra ord är det såhär jag kommer uppleva världen. Ögonen är ungefär 163 cm över marken och jag ser ju sådär lagom mycket. Vissa kanske tycker att jag är kort, andra kanske tycker att det är medel och dvärgar kanske tycker att det är långt. Haha, som jag snackar xD Jag har ingen aning om vart jag vill komma :P


Jag läste lite ungdomstidningar igår förresten. Det är då fan vad mycket problem vi tonåringar kan ha! Flera 1000 insändare om hur dåligt livet är, och i det stora hela handlar ju allt om samma sak! Antingen har föräldrarna separerat, man vill begå självmord, ens kompis vill dö, man är rädd för att inte duga, man är för fet, för benig, för ful, utanför. MED MERA! Alltså, jag pallar inte att läsa eller lyssna på alla problem längre! Jag kanske inte är problemfri jag heller, men jag ska försöka att inte prata om det! Jag förstår inte hur vuxna orkar med att hjälpa alla 1000-tals som har problem! Aja, deras val. Fast ärligt så tror jag att det är uppmärksamhet alla vill åt, innerst inne! Även om man inte tror det själv, så vill man bli sedd, hörd och läst! (haha x))

image300
******************************************************************************************************

Dagens..

                                            Datum: 2007-12-11 Tid: 16:22:33 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer

roligaste: När Anton höll händerna för ansiktet och tryckte ihop hela ansiktet. "Mamma säger att jag inte kan le, men det kan jag" =)

konstigaste: på bussen påväg till stan (från skolan) så var nästan hela bussen tom. Jag, Emelie och Anton satt bredvid varandra i en liten 4-kant, väskorna hade vi på den fjärde stolen. Då kommer en gammal subba och vill sitta JUST bredvid Anton. Jag menar, HELA bussen var tom förutom där vi satt, varför kunde hon inte ta något annat säte? Dessutom hade Emelie för långa ben så hon fick sitta med dem ute i gången. Jösses!

otur: När vi tog fel buss när vi skulle tillbaka till skolan. Vi tog "Hjo via Korsberga" men den skulle ju till Stöpen och grejjer. Vi fick hoppa av och springa (skutta) tillbaka till stationen. Sedan tog vi bussen som skulle till Karlsborg (på vägen dit ligger skolan) men det skulle vi inte ha gjort! Den stannade inte på "småstationerna" utmed vägen, så då blev vi utkastade i Igelstorp! Där fick vi vänta i 30 min på nästa buss tillbaka till Skövde, vi kom försent till lektionen. x)

låt: Falling down Duran Duran

prov: Nationellt i Matematik A

klädsel: Svarta gympabrallor och grön-svart-randig 3kvartströja (slappt, I know..)

mat: Mc Donalds (QP Cheese meny)

***************************************************************************************************

Mogen!

                                            Datum: 2007-12-10 Tid: 20:59:47 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Jag undrar när jag ska börja mogna och uppföra mig som en vuxen! Jag är så himla barnslig har jag kommit fram till, det är illa. Visst, det är väl roligt och så, men det lönar sig ju inte direkt. Först och främst ska jag nog börja:

♥ Börja hålla ordning på mitt rum (det kan man komma långt på:P)
♥ Spendera mina pengar på ett bättre sätt, inte bara köpa godis, tidningar och telefonkort!
♥ Träna mer! Jag måste komma i form någon gång! Börja ta hand om mig själv + mina älskade djur! De får nästan ingen uppmärksamhet alls! Fast Missan kräver uppmärksamhet när hon är hungrig i alla fall. :P
Kanske, börja plugga mer! Egentligen känner jag inte att jag behöver det, men det kan kanske vara bra.

Ritchie Valens

                                            Datum: 2007-12-10 Tid: 20:39:16 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer


Faktiskt, så gillar jag lilla Ritchie också! Jag gillar hans låt "Oh Donna".
Egentligen hette han Richard Steven Valenzuela och föddes den 13 maj 1941 i Pacoima i Los Angeles, Kalifornien, han dog den 3 februari 1959 i en flygolycka över Iowa. Han var en amerikansk rocksångare av mexikanskt ursprung. Ritchie Valens var den första stora rockstjärnan i USA med ursprung i Latinamerika. Hans mest kända låtar är Donna och La Bamba.

Haha much information ;)


Elvis Presley

                                            Datum: 2007-12-10 Tid: 20:31:57 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Han är ju härlig ju! =) Gillar hans låtar, texterna också!

image299


Kanske behandlade jag dig inte lika bra som jag borde ha gjort.
Kanske älskade jag dig inte lika mycket som jag kunde ha gjort.
Det fanns små saker jag kunde ha gjort och sagt
Jag tog mig bara aldrig den tiden...
Jag tänkte alltid på dig!

Ååh, underbart! =)

Jag älskar

                                            Datum: 2007-12-10 Tid: 20:25:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
min lilla Ella så himla mycket! =) <3

image298

Är hon inte för gullig? :)

Ella föddes den 15 mars år 2002, dvs nu är hon snart 6 år! Inte illa, har aldrig haft en så gammal kanin innan. :) Hoppas hon lever lääääänge till! =) Hon är märkt i örat, har sifforna 0202. Moa hade 0204, det tyckte jag var lite häftigt, med tanke på att jag fyller år 910204. Nästan samma ju. Jag saknar min lilla Mosing....nu finns bara Ellsing kvar! :/ :) Men det är ju bra att hon lever vidare!

Promenad!

                                            Datum: 2007-12-10 Tid: 20:21:03 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll =)

Äntligen var måndagen över (nästan i alla fall). Jag tycker det kan vara en rätt jobbig dag, det är så fruktansvärt långt till helgen, usch det är tråkigt. Jag var nyss ute och gick en promenad tillsammans med min mamma. Nyttigt värre, hehe fast det var faktiskt det nyttigaste jag har gjort idag. Ska nog använda vibratone lite innan jag somnar sen också, hoppas den fungerar! Jag MÅSTE sluta äta godis någon gång! Haha det går ju aldrig. Fast december är nog itne den lättaste månaden att hålla upp med godis direkt...Jag får väl vänta tills januari helt enkelt...eller inte! Haha, jag måste ju ha drömkroppen när jag ska till Kanarieöarna. Då duger inga fettiga lår eller hängig mage! Blääää, usch vad äckligt! (Som jag haft alla andra år :P)

image296


Alla klagar på att det är J*VLIGT mycket att göra i skolan just nu, men det tycker inte jag. Fast jag har ju aldrig panik över något typ, så det är ju inte så konstigt då. Vad har vi att göra egentligen...?

♦ Engelska (redovisa inför klassen) tills onsdag
♦ Nationellt matteprov i morgon
♦ TMS tills på fredag (kritisera en annan grupps tidning, typ klar!)
♦ Porgramhanteringsprov (vet inte ens till vilken dag det är, kanske på torsdag, borde kanske plugga!)

Ja, det var väl ungefär det! Inget jag får panik över direkt. Fast i morgon..provet, jag vet ju redan att det kommer suga K*K, det gör det alltid! Haha, jag är ingen sådan som lär mig matte på en kväll heller, så det är ingen idé att plugga ihjäl sig! Jag vill inte få värsta hyperventilationerna för att jag pluggat ihjäl mig! Jag tar det lugnt och försiktigt, i minegna lilla takt. =) Det blir fantastiskt!




image297



Shit vilket ljust hår! För en gångs skull är jag faktiskt iiiiinte avundsjuk på henne. Dels tycker jag inte att det passar mig själv, och det passar inte henne heller! Hon ska ha sådär fint ljusbrunt som hon hade ett tag! Lite mörkare brunt går också bra, men inte vitt och inte svart! Typ, Gwen Stefani och Christina Aguilera ska ju ha sånt där hår! De passar faktiskt i det! =) Enligt mig då hehe :) Den hårfägen som MK har på bilden ovan tycker jag att hon passar i!









Pusshejs <3

Matte B

                                            Datum: 2007-12-10 Tid: 12:17:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Usch, snart börjar vi med matte B. Hur FAN ska man klara av det? Jag är ju ungefär den sämsta på den här jorden på matematik, så jag vet ju att det kommer sluta med..självmord. ^^ I alla fall, matteläraren kom nyss fram och sa hur jag låg till. Jag har gjort 3 prov den här terminen + den nationella förra veckan.(Andra delen är i morgon) Jag har fått VG på 2 av dem, och om jag klarar G på nationella och VG på något annat CP-prov KAN jag få VG i slutbetyg. Hmmm...tror inte det, men kan ju hoppas! Det vore ju faktiskt skojj^^

Justde, i morses när jag åkte med mamma till skolan så berättade hon att en gammal gubbe på min gata tagit självmord. Han hade skjutit sig själv i garaget, snacka om illa. Jag tycker synd om hans fru, båda var gamla. Runt 80 år. Fan, det var väl onödigt att ta självmord nu, han skulle ju ändå snart dö ju. Jag och mamma kom fram till att det är bara egotrippade människor som tar självmord. De tänker ingenting alls på de som är runt omkring dem, stackars gubbens fru t ex. Hon måste ju fått en sådan fruktansvärd shock av allt blod så det är inte sant! Hemskt tycker jag att det är. Usch, jag är arg på den där gamla gubben. Jävla ego, han förtjänar inte att dö. (Haha fast i och för sig så kan det ju hänt något dumt, men tänkte han inte på att han ändå kommer dö snart xD)

Aja, nu måste jag jobba! Pusshejs <3

Måndag

                                            Datum: 2007-12-10 Tid: 12:11:31 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er, nu var det måndag igen. Vecka 50 är framför oss, och det blir väl inte världens bäst vecka precis. Prov och prov...Nationellt prov i matte i morgon och programhantering någon annan dag. Ingen koll på vilken det är faktiskt hehe. Har matte just nu, borde öva, men har inte bloggat på så länge så nu går det före. ;)

I helgen har jag varit med Sebastian hela tiden. Vi har bland annat varit hos min gammelfarmor i Väderstad haha. Hon fyllde 88 den 4 (som jag sagt tidigare hehe) så vi åkte dit och fikade lite. Det var inte jättetrevligt kanske, vi pusslade (xD) och min gammelfarmor frågade en massa frågor hela tiden haha. Min faster var också där förresten. Annica. Vad har vi mer gjort? Igår tvättade vi hans bil och dammsög den, den blev riktigt fin! =) Blänkte asmycket haha. Det har den inte gjort på väldigt länge. Snabbt går den också! När vi var ute och åkte kom vi upp i 160 km/h på 90 väg. Underbart, jag ÄLSKAR fart! <3
Idag "firar" jag och Sebastian 2 månader (tror vi). Ingen av oss har någon aning om när vi faktiskt blev tillsammans. Underbart.
Både  jag och Sebastian färgade håret i helgen. Jag har numera svart hår (med lite brunt kvar eftersom inte färgen räckte) och Sebbe har snäppet mörkare än förut. Finfint =)



By the way, i natt hade jag den läskigaste drömmen någonsin! Den var så jäkla realistisk så jag börjar ana att det verkligen har hänt! Snacka om läskigt, jag funderar på att ta reda på om det är sant. Men det kan det ju inte vara. Neeeejdå ;P





image295
.


Fick kläder!

                                            Datum: 2007-12-06 Tid: 20:53:53 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej igen.

Mamma kom hem senare idag för hon hade shoppat lite...till MIG! Jaa =) Jag fick ett par skitsnygga skor, ett par lila strumpbyxor (lite tjockare denna gång) och en lila tunika. Haha mycket lila, men det var jättefint! Kan ju ta kort på det någongång när jag har en kamera. =)

Nu hittade jag skorna på skopunkten.se Så här ser de ut:

Mamma hade köpt exakt rätt storlek och allting
helt perfekta! Strl 39 har jag! ;Pimage293

Torsdag

                                            Datum: 2007-12-06 Tid: 17:41:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er!

Idag är det torsdag, dvs det är snart helg! Härligt, jag längtar! I helgen ska jag bland annat åka till min gammelfarmor i östergötland. Hon bor i Vädestad närmare bestämt hehe. Hon fyllde år nu den 4, få se nu vad blev hon...hon är född 1919. Då måste hon väl ha blivit 88 år. Det är ju inte speciellt ungt, men inte så gammalt heller. Hon lever nog ett tag till! =) Hoppas det, hon är jätterolig hehe. =) + att man vill ju inte att ens släkt ska dö ut. :P

Har varit aptrött hela dagen! Började redan när jag vaknade hehe. Sen heeela den här långa, ganska tråkiga dagen. Inget speciellt hände i skolan, bara en massa lektioner. Fast...jag fick reda på mitt nationella prov jag gjorde igår. Hade 4 G-poäng. Haha, på en speciell fråga då. :P Fick väl sammanlagt då 8/1. Alltså 8 G-poäng och 1 VG-poäng. Underbart...inte. Usch, jag hatar matte. Är så extremt dålig på det! Fattar verkligen INGENTING. Sen har vi den andra delen också nästa vecka, på tisdag.

I morgon är det fredag, den 7. Med andra ord ska TMS-uppgiften vara klar och färdig. Haha, jag känner mig så fruktansvärt dålig, har knappt fattat vad det är vi ska göra. I morrn har jag även världens längsta rast när de andra har Grafisk kommunikation. Men jag och Charlotte kanske ska åka in till stan, vi får se. =)

Justde, gymmade i morses på gympan. Kan redan känna att en rejäl träningsvärk är påväg! Illa. Men jag får väl skylla mig själv, jag tränar ju aldrig. Dåligt, mycket dåligt av mig. Men nu ska jag i alla fall köra lite med min älskade Vibratone. Har endast använt den 2-3 gånger, men det blir fler! Har inte direkt känt att den hjälp så mycket, utan det enda jag märkt är att man får ont i magen, man kan inte äta, och hjärtat hoppar lite konstigt ibland. x) Igår på bussen kunde jag knappt andas på morgonen haha xD Det kändes skumt :S Men så ska det säker vara, annars kanske det är jag som är lite kängslig. Haha man vet ju aldrig.

Hör av mig senare kanske =) Pusshejs!

Usch för finnar!

                                            Datum: 2007-12-04 Tid: 13:50:47 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Bläää, har så JÄVLA mycket finnar just nu! Har helt ärligt, ALDRIG haft så många! De är överallt! Pannan, munnen, sidan av ögonen! Usch :(:(:( Hur ska jag få bort dem?

Vibratone :)

                                            Datum: 2007-12-04 Tid: 10:35:25 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Igårkväll, när jag kommit hem från att ha handlat julklappar, så satt jag en halvtimme med Vibratone! Vetefan om den funkar, men det var rätt behagligt. Hade den på magen haha. Ingen föränding än så länge, men det kommer väl ;)

Tisdag

                                            Datum: 2007-12-04 Tid: 10:32:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God förmiddag på er, eller något. ^^

Sitter nu i skolan, hann inte skriva med om Sthlm-resan igår, för hela eftermiddagen var jag inne i stan med Cajsa och Marie. Vi köpte julklappar till varandra! Nu är jag typ 500 kr fattigare, illa!!

I alla fall, i söndags så var jag och Sebastian i Globen, Horse Show. Det var riktigt kul faktiskt, även om globen inte var riktigt så stor som jag hade trott. Haha, den var väl stor, men ändå inte! Aja, jag klagar ju ändå på allt hela tiden. :P
Det var både hoppnings och dressyr och fasen vad imponerad jag blir! Särskilt när jag ser dressyren. Liksom, hur gör man eller??? Hästen tar frambenen långt fram och hoppar på stället och saker, riktigt snyggt!
Klockan 14:00 skrev kändisarna autografer. Jag tog allas haha. Dvs, Gry Forsells, Rickard Herreys (stavning?) Linda Bengtzings m.m. Så nu har vi dem!

Tyvärr tävlade de inte förrän runt 21:30, och så länge ville inte vi stanna i Sthlm en söndag! Vi åkte hem runt 16:00, såg det på TV istället. ;P Men det gick ju lika bra det i och för sig. Något vi även såg på TV var den där fransmannen som körde med lösdressyr. Dvs, hästarna hade varken sadel eller träns. De följde efter honom ändå och gjorde som han sa. En gång hanterade han 5 hästar samtidigt! Alla 5 la sig ner och de såg helt döda ut! Otroligt! Haha, jag rös typ för att det var så duktigt av dem! Sen gjorde han volter över dem, la hästarnas framben på sina axlar, ååååh så vill jag också kunna göra. x)

MEne,,, aah annars ere bra.. (av Anton, som inte har något liv utan skriver i min blogg när jag inte ser)



Måndag

                                            Datum: 2007-12-03 Tid: 08:05:48 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
Hejsan

Då var det måndag igen. Den här helgen har varit minst sagt fartfylld, hehe. Det började i lördags, då var jag i Jönköping. Kinnarps arena. Det var HV-Färjestad, Hv vann hehe. Det har de ju gjort varje gång på hemmaplan den här säsongen. (Okej, ska egentligen inte säga något om det, är inte direkt insatt) När vi stod där i klacken (jag och sebastian) så var jag astrött. Orkade inte skrika eller hoppa eller något. Ville bara heeeeem! Hehe. Sen iaf, så skulle vi åka till Stockholm direkt efteråt. Men då blev det en jääääääääääkla bilkö vill jag mena. Det var värsta bråket utanför arenan så polisen hade spärrat av vägen. Vi stod där, helt stilla, i säkert en halvtimme innan vi kom iväg. Under den tiden hade Seb fått blåsa 2 gånger för att se om han hade alkohol i blodet, men det hade han inte!

Vi åkte motorvägen i Östergötland upp till Sthlm. Vi hade fått låna en GPS av hans pappa, utan den hade vi inte hittat kan jag ju säga.

Skriver mer sen ;P

Hemma =)

                                            Datum: 2007-12-02 Tid: 21:46:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej, nu är jag hemma igen! Berättar mer i morrn om vad jag ägnat mig åt i helgen =) !