Söndag

                                            Datum: 2007-09-30 Tid: 16:14:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Inatt sov Emelie över hos mig. Vi ställde in min gamla säng i mitt rum igen, men det var ju helt i onödan xD Vi snackade om spöken och andar och det slutade med att vi sov i samma säng haha. Tur att jag köpte en större då så vi fick plats. Hon berättade en massa saker som fick mitt hår att resa sig. Riktigt ruskigt var det faktiskt. Sen är det så att jag har en porslinsdocka i mitt rum, den tittade konstigt på oss. Kanske har vi gjort något fel...Tänk om vi kommer åka riktigt illa ut. Särskilt jag! Shit...aja.

Vi fick igår skjuts hem av Bengan, så det blev en riktigt billig Jönköpingsresa. Gratis dit, gratis mat och gratis hem. Kanon. Jag kan ju säga att jag har haft bättre dagar, men ändå var den här väldigt bra. Äntligen säger jag...eller nått.

E och A är så himla söta tillsammans :) <3

Haha det finns trots allt en positiv sak med den här helgen. Jag har mått så jävla piss det senaste att jag gått ner 3 kg. Jag får väl tacka en viss person för det antar jag, nu behöver jag bara må ÄNNU sämre för att å ner till de 46 kg jag ska väga enligt något test på internet. Haha 46, fan det känns skitlite, men man kan ju inget annat än att följa det där testet.

Är man 162 cm, hur mycket ska man väga då??

Fan vilken kass fråga. Det beror ju helt på hur man ser ut. Muskler osv...

Hey there
Don't you worry about the distance
I'm right there if you get lonely
Close your eyes
Listen to my voice it's my disguise
I'm by your side

En eftermiddag i Jönköping

                                            Datum: 2007-09-29 Tid: 21:10:27 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Emelie och jag möttes vi stationen i Hjo runt 13:00. Om man nu kan kalla det för en station, haha det är några bänkar.^^ Det satt en liten kul gubbe där som inte luktade parfym precis. Haha det kommenterade Emelie. Hon sa något i stil med: "Usch vad ÄCKLIGT det luktar här!" Haha sen kom hon på att han kanske hörde det, och jag trodde jag skulle kissa på mig av skratt. Haha!! Vi tog bussen till Jönköping och var framme där runt 14:00. Där träffade vi Sebastian och han skjutsade ut oss till A6. Heheheh! Emelie träffade på några kompisar där inne, Linda och Emelie. Nej, jag skrev inte fel, hon hette Emelie hon också.

Sen träffade jag en tjej som heter Anna och pratade lite med henne. Sen gav vi en viss person en liten utskällning hehe. Det var roligt men ändå hemskt. Jag stod och skakade verkligen! USCH! Aja, inget att tänka på mer, han är ett ruttet litet svin. Vem? Jag nämner inga namn här för att vara lite snäll trots allt dumt den personen gjort mot mig.
 
Jag skulle ju egentligen köpt en Mascara idag, men det blev inte så av vissa skäl...Jag får köpa en i morrn istället. Då kanske jag och Emelie ska in till Skövde.

Haha jag trodde att jag skulle bli pank idag, men icke sa nicke! Jag tjänade mer än vad jag slösade. Så nu är jag rik igen och nu behöver inte mamma tjata på mig att jag är fattig. Har ju trots allt 500 kr ;D Mascara here I come <3

Ha en bra kväll allihop! Nu ska jag och Emelie strax sova....Kram! ♥

Uppe tidigt

                                            Datum: 2007-09-29 Tid: 11:38:56 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Idag vaknade jag runt halv 5 på morgonen. Ush så tidigt! Dels berodde det på att det var äckligt kallt i rummet så att jag låg och skakade, fastän jag hade täcke! Sen började jag plötsligt må väldigt illa. Jag hade inte ont i magen, men det kändes som om jag skulle spy när som helst. Hur jag än låg! Jobbigt! Eftersom jag inte är sjuk så finns det bara 1 anledning till varför det blev så. Det är en liten liten LITEN person som äcklar mig något så fruktansvärt! Alltså så fort jag tänker på den personen känns det som om jag ska vomera!!  I vilket fall som helst är jag glad att jag sov själv inatt, kul för den som legat bredvid i fall jag hade spytt. Haha, lyckligtvis gjorde jag inte det, men det var nära. :/ Synd egentligen att jag inte gjorde det, det skulle vart skönt att få ur sig all skit!

Nu kommer snart min lilla vän EMELIE! <3 Vi ska i alla fall ha en toppendag idag ;D Inget kan förstöra den här shoppingdagen..förutom pengar..som jag hoppas kommer räcka. Det MÅSTE de göra!

Ha en bra dag! <3

image190

Annorlunda dag

                                            Datum: 2007-09-28 Tid: 22:18:48 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image189Såhär känner jag mig idag. Igår kväll bestämde jag mig för att vara hemma ifrån skolan. Vilken JÄVLA tur att jag inte var det eller. Igår hade jag jätteont i magen, men det släppte som tur var under natten. Idag var jag bara väldigt trött och gick och grät haha. Jag vet inte varför, antagligen av trötthet. haha alltså jag gick inte runt och lipade, men ögonen rann. Sedan hände det enda efter det andra vill jag lova, och det slutade med att jag och Emelie tog cykeln hem till henne. Båda 2 mådde så jävla dåligt. Först mådde hon dåligt, medan jag mådde prima. Sen blev det väl ungefär tvärtom skulle jag tro...

Tur att jag har min lilla favoritlåt att lyssna till när jag mår mindre bra: I'm tired of being sorry. Så fiiin är den! Börjar gråta varje gång jag hör den hehe.

I morrn ska det i alla fall bli roligt. Jag och Emelie ska ända ner till Jönköping och shoppa loss med en hundalapp var haha! Men det blir nog kul! Hehehehehhhehhheehehh....shit vilket ondskefullt skratt haha! Ååååh, jag längtar! I nuläget behöver jag en MASCARA! Emelie och Lollo har den och den är verkligen HUR BRA SOM HELST!

Idag är nog den bästa dagen på länge tror jag. Mitt hjärta har lättat en aning. Äntligen vet jag hur det är!! </3

Torsdag

                                            Datum: 2007-09-27 Tid: 18:35:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Mamma kom nyss hem. Hon har köpt en Marabou Daim till mig =) Shit va gottit!! Ska nog vara hemma från skolan i morgon p.g.a. ont i magen!! Jag fattar fan inte vad det är :D Ush otäckt äre! ♣

image188

Bloggar i skolan

                                            Datum: 2007-09-27 Tid: 09:32:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Sitter just nu i skolan vid någon dator. Min första lekion idag är matte och den lektionen börjar om en kvart. Jag är iskall om händerna haha. Onödig fakta men ändå! :) Idag kommer jag inte hem förrän halv 5 typ, för ska ha så mycket som 5 lektioner. Även naturstuga! Well, well, det behövs! Ligger efter i allt!

Ha en bra dag! ♥

Emelie! <3

                                            Datum: 2007-09-26 Tid: 20:22:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Jag ville bara säga att jag DIGGAR Emelie! Vi har inte känt varandra i mer än 5 veckor, men ändå är hon en av mina BÄSTA kompisar!! Jag kan prata med henne om ALLT och vi har så himla kul ihop! Hoppas du läser det här Emelie! Jag älskar dej!! ♥ ♥

image187

Nu

                                            Datum: 2007-09-26 Tid: 14:40:53 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Nu jävlar!! 

Bloggar igen

                                            Datum: 2007-09-25 Tid: 19:28:44 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Alltså shit vad glad jag är nu. Även om allt, precis allt är skit nu, så vet jag att jag alltid har E, S och M vid min sida. Just nu går allt i kras...skolan, ekonomin, kärleken och hälsan. Men sålänge E, S och M finns så är jag glad för det! Ingen kan NÅGONSIN ta dem ifrån mig ;) Försöker någon, så jävlar! ;)

Naturvetare

                                            Datum: 2007-09-25 Tid: 18:21:56 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Är man en naturmänniska är det NORMALT att undersöka lampor :D

image186

Lite mer bilder ;P

                                            Datum: 2007-09-25 Tid: 16:47:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
image182

image183
I den här bilden ser jag...min pappa :S
image184

image185
I know that the picture is OTYDLIG, men whatever =) Det är för ert eget bästa lixom! =)

Kort skoldag med mycket förseningar

                                            Datum: 2007-09-25 Tid: 15:21:53 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

Fyfan vilken jävla skitdag! Så skulle man kunna trycka ur sig, men jag tror inte att jag gör det. Den var rätt okej faktiskt. Hade sovmorgon och började inte förrän 09:40. Tyvärr kom jag försent till den lektionen med 5-10 minuter på grund av stackars Emelie. Den lilla stackaren har skadat knäet och kunde knappt gå. Hoppas att det blir bättre snart!!

Hade även Engelska och Svenska idag, kom försent till båda lektionerna. Haha hur är det möjligt? Aja, det var inte så sent i alla fall, ungefär 5 minuter, de hade knappt börjat. Tur :)
Hade även Hälsopedagogik idag, eller det var meningen att jag skulle ha det i alla fall. HAHA jag var den enda som var där. Emelie skulle också varit där, men hon åkte hem på grund av skadan hehe. Jag slapp i alla fall att sitta där ensam, så jag fick en uppgift jag ska göra hemma. Verkar rätt kul haha, hoppas det är det också!

Jag gick av bussen vid Posten idag, för jag skulle köpa ett block på Bokhandeln. Det gjorde jag också. 75kr gick det fanskapet på! Inte överdrivet dyrt för så många sidor,  men det är ändå pengar! :P

Läxor har jag också!

Alla tjatar ju hela tiden om att man behöver allting i en lagom mängd. Lagom med mat, lagom med godis, lagom med motion. Men det fick mig att tänka på en sak. LÄXOR! Tänker ingen på att det kan bli lite MYCKET? Kan inte lärarna ge oss LAGOM med läxor också? Det är jobbigt att ha 3-4 läxor VARJE dag! Ushush! TÄNK PÅ DET ALLA LÄRARE!

image181

Jag har precis DUSCHAT! Alltså inte inne...utan UTE! Usch det regnar som attans hehe :) För att låta så mild som möjligt. Jag som hade en sååå fin frisyr innan, har nu värsta klistrade kletet på huvudet. Shit alltså, jag fick hur många komplimanger som helst idag. Lite tråkigt att de inte är sanna, tänk vad synd det är om folk i min närhet egentligen :/ Jag får börja vara själv så ni slipper hemska mig!

Fina kort

                                            Datum: 2007-09-24 Tid: 16:08:58 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

image180image179

Emelie och jag fotar i parken!

                                            Datum: 2007-09-23 Tid: 21:01:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
image175
Jag och Emelie har tagit flera 100 bilder på oss själva i helgen, utan att överdriva alltså! Tro nu inteatt vi är egoistiska eller något, men det är himla roligt alltså! Den här bilden är från idag, jag står vid Vättern och håller i någon liten bukett rosor haha. Jag har lovat Emelie att inte lägga in några bilder på henne, så det ska jag inte göra haha. Eller jo, kanske en liten...

image176
Emelie går ned på knä..x) <3

image177image178

Emelie sover över!

                                            Datum: 2007-09-22 Tid: 17:35:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Igår var det en minst sagt förvirrande kväll. Det jag trodde skulle bli en mysig, lugn filmkväll, blev väl ungefär tvärtom. xD Jag tänker inte gå närmare på den saken, men det mysigaste var väl i alla fall att vi låg 6 st i samma säng.! Det var äckligt trångt, men ändå mysigt. Vi som sov var: Jag, Emelie, Cajsa, Marie, Sebbe och Adam!

Jag och Emelie ska ha det lite kul ikväll också hade vi tänkt oss hehe, men innan det ska vi ut och ta frisk luft och köpa lite gottit! Typ en läsk och lite godis, vad vet jag! =)

Vi är så jäääääääääääkla trötta! Jag sov kanske max 2 timmar inatt, och nu på eftermiddagen sov jag en timme till. Fyfan alltså! Haha i morrn går vi inte upp före 12 kan jag ju säga!!

Ha det bra allihop! Kramar ♥

Slutade 1 idag

                                            Datum: 2007-09-20 Tid: 17:15:14 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
image173
Igårkväll tog jag en bild på en massa svampar som börjat komma upp på våra gräsmatta hehe. Jag tyckte de var lite roliga! :D

image174

I need you...

Svartvit vs Färg

                                            Datum: 2007-09-19 Tid: 20:14:31 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
image171

image172

Regnig onsdagskväll

                                            Datum: 2007-09-19 Tid: 18:11:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Idag är jag och min brorsa hemma själva hela kvällen. Mamma och Pappa kommer inte hem förrän vid 22:00 typ. De är på bio med några de känner. Shit vad härligt att vara hemma utan dem!
För någon timme sen kom min nya säng! Yippie!! Det är en 1.05 m säng som är JÄTTESKÖN! Hoppas jag i alla fall hehe. Jag har provlegat i den och då dög den haha.

Idag i skolan fick vi hur mycket läxor som helst! Vecka 45 ska vi tydligen ha något prov i NO angående Havet. Jag är inte lite rädd heller..

I morrn slutar jag inte förrän vid 16:00. Jag och Emelie ska nämligen stanna kvar i Naturstugan och plugga lite extra. Haha vi hinner inte med i tempot matteläraren håller. Haha så kan det gå! Nu jobbar vi med procent, det går ju sådäär...

Igår var det SKIIIIIIIIIIIIIITKUUUUUUUUUL! Emelie följde med mig hem efter skolan och det vi gjorde var att plåta varandra...hela kvällen faktiskt hehe. Vi använde pappas Nikon hehe, eller pappas jobbs kamera är det väl egentligen men. Den är hur bra som helst, fast väldigt tung hehe. Höll på att tappa den flera gånger. Men det gjorde vi inte! Den är hel och ren! 

Nu MÅSTE jag göra någon läxa känner jag! Vilken..fråga mig inte. Antagligen spanska glosorna som jag har tills i morgon. Hoppas de präntas in i hjärnan!!


image170
Mobba mig inte :P

Bilder på mig

                                            Datum: 2007-09-19 Tid: 16:38:14 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

Igår installerade pappa Photoshop på den här datorn, så idag har jag lekt lite med några bilder. Det blev inte sådär JÄTTEBRA, men det är ju skitsamma. Kul i alla fall. :) Haha jag låter alltid så positiv! Här är några bilder i alla fall:

Häxa:

image167

image168
Haha lite halvfulskoj bild.

image169
Den här bilden får ni se också ;P

Måndageftermiddag

                                            Datum: 2007-09-18 Tid: 21:42:28 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Idag efter skolan så fikade jag på Njuta med Lollo och Emelie.  =) Vi tog varsin varm choklad, och jag kan inget annat än att säga att kopparna är ENORMA! Alltså jag orkade verkligen inte dricka upp allt. Aja, det var gott ändå!

Sen gick jag och Emelie hem till mig och började fota för fullt.  Vi har tagit flera 100 bilder typ!! Ni får några smakprov redan nu, innan vi har gjort om dem i photoshop hehe.


 Jag.
image165

Emelie porrar sig ;)
image166

Hör av mig i morrn igen! Kram! ♥

Takida

                                            Datum: 2007-09-17 Tid: 19:32:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Your strength is so hard to find, I feel so much stronger now, the feeling's alright
Your words make me whole again, those eyes cannot ever lie, you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly, I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, you're so fine

Måndag

                                            Datum: 2007-09-17 Tid: 19:21:31 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Heey!

Hade aaasbråttom i morses när jag skulle till skolan. Jag gick upp i tid, men tiden bara flöög iväg. helt plötsligt var det 7 min tills bussen skulle gå, och jag hade inte ens packat klart väskan! Jag fick slänga mig på cyklen och flyga iväg^.^ Jag kom i tid, men inte bussen. Jag kunde lika gärna ha tagit det lugnt...

Jag och Emelie blev som vanligt, haha, tillsagda på matten att vi behövde jobba mer för att vi inte fattade något. x) Så himla elakt av läraren tycker vi! Haha han vill tro att han säger till "klassen", när han i själva verket säger till oss två! Aja, det är sådant man får leva med.

Nu när jag kom hem, så förstod jag faktiskt allt inom formler och all skit. Matte är faktiskt ROLIGT när man väl fattar! Inte för att det händer så ofta men, det ska nog gå!

Jobbigt det här, hoppas man kommer på den bästa lösningen....<3 ? , </3 ?

Kram på er!

image164
Jag saknar våra roliga, lite konstiga promenader! <3

Hemmadag

                                            Datum: 2007-09-16 Tid: 17:15:18 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Förut var jag och mamma på Hem & Hobby och kikade lite. Hon hittade 2 tallrikar och jag 3 mappar. Vita blev det för er som vill veta. De hade sjukt stora tavlor där för en billig penning. T ex fanns det 3 olika tavlor på Elvis Presley, typ 70*80 cm eller något. De var väldigt stora i alla fall för att vara så billiga. Kostade bara runt 100 kr. Jag funderade på att köpa en, fast jag vet inte riktigt hehe.
Sen solade jag och mamma solarium, i var sitt rum hehe :P Men det var fan helt i onödan. Det tog inget, INGET alls! Jag kunde lika gärna slängt 50 kr i papperskorgen^.^

Nu ska jag åka iväg och köpa lite godis och slå på en bra film. Har inte bestämt mig för vilken film än, men jag kommer väl på en förhoppningsvis!

Ciao!

Jobbigt

                                            Datum: 2007-09-16 Tid: 12:13:40 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer

Hej

Satte mig nyss på mitt rum och föröskte jobba lite matte, vilket var helt meningslöst. Det är bara att inse, jag kan inte! Har aldrig kunnat, kommer aldrig att kunna. Jag försökte mig istället på engelskan, men det var lixom matten, helt meningslöst. Fuck vad jobbigt det är! Jag vill inte gå natur, jag kommer ALDRIG klara det!

Sitter och äter en kiwi nu :)

Inatt sov älsklingen över hos mig och det var mysigt. Fast jag MÅSTE ha en ny säng, min nuvarande är sjukt liten! Pappa skulle ringa och beställa en ny idag eller nått.^^

Lite gladare blir jag i alla fall av att tänka på sol och bad. Jag tänkte åka och sola en sväng i eftermiddag/kväll och hoppas på att få lite färg.

Ciao!

En dag i lekparken

                                            Datum: 2007-09-15 Tid: 18:09:00 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
image161
Här hänger vi lite hur som helst.

Från vänster: Adam. Wille, Melinda
Var ganska roligt faktiskt hehe. Fast jag fick en enorm huvudvärk utav att hänga uppochner. Snacka om att ha blivit känslig med åren. Jag måste träna och bli bättre på ungefär allt!

image162

Kunda inte låta bli att ta en närbild på ett vackert höstlöv! Väldigt fint, ena halvan var lite starkare gul som ni ser...image163
Jag, brorsan, Wille, mamma och pappa var även uppe vid Missveden och fikade där vid ett vindskydd. Bakom vindskyddet var det en hage full med kossor som var väldigt fina. Mitt ute i skogen var det. Jag har även fått klart för mig att den musik jag lyssnar på är "fjantmusik". D.v.s. att ungefär allt jag lyssnar på suger. Enligt Wille så är Eddie Meduza bra och Electric Banana Band. "De sa're vaa!" Haha och han är bara 4 små år. Menmen..Tur att jag lyssnar på Eddie Meduza då så att jag inte är helt mobbad. :P Både Shakira, Elvis, Takida, Carola, Celine Dion, Justin och många mer suger tydligen^.^

Lördag

                                            Datum: 2007-09-15 Tid: 12:05:20 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

God morgon!

Idag kommer min kusin hit. Wille heter han och är 4 år. Han ska sova här inatt också :)
Mamma har planerat hela jäkla dagen redan hehe. Först ska vi äta spaghetti med köttfärssås, sen ska vi till Missveden och fika och sedan ska vi ner till lekparken och leka lite. Hoppas bara att Wille gillar det också hehe. 
Utöver Wille så ska jag ägna helgen och läxor. Jag måste göra:

Engelska uppgifter 

♥ Jobba ikapp i matteboken. Typ 20-30 tal. Handlar om formler.

♥ Läsa en bok som hör till Svenskan

♥ Jobba en massa Fysik

♥ Ta reda på en massa fakta om alger inom NO:n

Man har att göra! Men nu kom Wille så jag hör av mig senare.

Ha det bra! Kram!


Nån lång jäkla lista!

                                            Datum: 2007-09-14 Tid: 20:22:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
[x] Jag är kortare än 170cm. (är 162)
[x] jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning. (hade en för några år sen som jag använde på natten)
[] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar (tyvärr)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben. (2 ben)
[] Mina tonciller har tagits bort.
[] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit på Golfen Center
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna. (många gånger, jättefint)
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x]Jag saknar någon just nu.
[] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel. (måååånga gånger)
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar. (ush)
[x] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är en sportfanatiker.
[] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[] Jag är väldigt kittlig.
[/] Jag älskar mörk choklad.
[] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

Haha se om nån orkar läsa hela =)

Sotnos

                                            Datum: 2007-09-14 Tid: 20:08:19 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
image160

Jag hittade den här förut. Jag tyckte att han såg väldigt bra ut, så jag tänkte; varför inte lägga ut denna fina bild på bloggen!
Jag kallar honom sotnos, ett passande namn, + att jag själv blev kallad det idag.  =)

Flygande Jakob idag

                                            Datum: 2007-09-14 Tid: 19:52:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
image156
Snacka om skabb! Mitt huvud ser ut som något konstigt ägg eller nått! Haha x)

Här är det snart middag. Middagen består idag av Flygande Jakob. Det var väldigt länge sen jag åt det så det ska bli gott. Hoppas bara att jag orkar det!
Förut i skolan tryckte Marie ur sig följande: "Vid alla flygande vattenmeloner!"
På något konstigt sätt kom vi sedan fram till ordet: "testiklar"
Så vi hittade på ett eget uttryck helt enkelt!

Vid alla flygande testiklar!

Ankor i hamnen

                                            Datum: 2007-09-14 Tid: 19:16:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image154

Jag och Marie blev jagade utav ANKOR! Okej kanske inte jagade, men när vi stannade för att ta kort så närmade de sig. Läskigt var det! Jag har tyvärr fobi för fåglar, jag gillar inte deras vingar och näbbar xD Löjligt kanske, men jag är i alla fall inte mörkrädd xD Så ni som är mörkrädda, säg inget! :P

image155

En liten and som spatserar! =)

Ella :)

                                            Datum: 2007-09-14 Tid: 19:10:31 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image153
Jag hittade en liten kanin mitt ute i ingenstans :) Namn: Ella, Ålder: 5 år

Ringen

                                            Datum: 2007-09-14 Tid: 18:04:12 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image152
Lägg märke till ringen på Mary-Kates hand. Har en liknande faktiskt fast min är mer röd.
Köpte den på en vanlig guldsmedsaffär för ca 120 kr. Inte så jättedyrt tycker jag.

Ny bild!

                                            Datum: 2007-09-14 Tid: 17:59:37 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 1 Kommentarer


image149Har hittat lite nya bilder på systrarna Olsen. Nya kanske de inte är,
men de är nya för mig i alla fall hehe. Tro det eller ej, men jag gillar
läppstftet de använder. Det gör att läpparna ser lite lackade ut eller vad man ska säga! Men måste klaga på en sak..-Mary-Kate! Färga ditt hår mörkt igen! Snälla!
.

Fredag

                                            Datum: 2007-09-14 Tid: 17:38:33 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er!

Äntligen fredag!!! =) Egentligen skulle jag ha åkt på släktklalas idag eftersom båda mina kusiner har fyllt/fyller år. 4 och 14 blir dem. Men det blev inställt utav någon anledning som jag inte riktigt vet. Något om att det blev för mycket på en gång om det var kalas idag. Aja hehe, jag är bara glad för det. Hade ändå inte orkat med det ikväll. Så min kväll får istället bestå utav en mysig hemmakväll med mig själv! Bättre kan det inte bli ;)

Skoldagen idag var jättebra! Jag förstod typ allt jag gjorde, och det enda stora problemet var mina kläder...
Haha bestod av ett par svarta jeans från Gina Tricot och en gammal vit tröja från H&M. Som jag skämdes! Det ska jag aldrig ha på mig igen!

Efter skolan (i bussen hem) kom jag och Marie på att det vore gott med lite fika. Så vi gick till Hamnbacken och köpte lite gottit! 2 chokladbollar och någon annan kaka som jag inte vet hur den smakade. Hur som helst var det äckligt mättsamt!! Det var meningen att jag skulle trycka i mig 1 ½ chokladboll men jag orkade typ ½. Så mesigt haha, men så kan det vara!

Nu ska jag kila iväg en sväng, kanske snacka med djuren lite vad vet jag. Just det! Måste hämta cykeln också! Hör av mig senare kanske. Ha det bra!

Ciao!

Kyssar

                                            Datum: 2007-09-13 Tid: 16:55:16 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Jag vill döda dig
och dricka ditt blod
Jag vill morra åt dig,
bita dig.
Slita sönder ditt hjärta.
Trampa på det
Jag vill såra dig,
som du sårar mig.
Men det går inte.
För du älskar inte mig.

image148

Idol och Heroes

                                            Datum: 2007-09-12 Tid: 21:46:00 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll!

Just nu är det reklam på Heroes så då hinner jag blogga lite. Sitter och lyssnar på In the name of love med U2. En låt jag gillar hehe.
Jag läste något riktigt fint i skolan förut, det stod i svenskaboken vi fick idag. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad det stod, men jag ska ta reda på det så får ni förhoppningsvis se det i morgon. Just det! Jag hade en läxa i svenska tills i morgon, det var att fråga mamma om hon kom ihåg något speciellt med mig när jag gick i lågstadiet.

Det enda hon kom ihåg var typ att jag alltid skulle ha taits och någon blommig tröja på mig haha. Riktigt nice! Det är ju PRECIS så min klädstil ser ut idag.

Nu börjar Heroes igen så nu måste jag sluta! Bloggar mer i morgon!

Godnatt!

Hittade en rolig bild

                                            Datum: 2007-09-12 Tid: 16:50:57 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer


MISCHA BARTON VISAR UPP SENASTE JESUS MODET

image147

Stod det där jag hittade bilden. Lite roligt hehe. Hon är ju verkligen "snygg". Egentligen är det ju inget fel på ansiktet, men kläderna ser ju lite roliga ut.

Onsdag

                                            Datum: 2007-09-12 Tid: 16:34:44 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

Hejsan!

Idag började jag skolan 08:15 och första lektionen var matte. Usch och fyyy! Ligger efter som faaan, men det gör inget, det ordnar sig nog! :) Som jag säger om allt...Och faktiskt, så brukar det ordna sig. =)

Pappa åkte upp till Stockholm i måndags med jobbet, han kommer hem i morgon. Det är något som är lite konstigt med mig. Så fort någon åker iväg eller är borta, så är det som om den personen aldrig funnits. Med andra ord, jag märker inte att de är borta och saknar de inte. Jag har inte ens tänkt på att pappa inte varit hemma. Allting känns precis som vanligt, och han skulle nog kunna vara borta i flera år utan att jag skulle sakna honom. Är jag verkligen normal??

I morgon ska jag lämna in en fet labbrapport i fysiken! Har inte jobbat något med den, för har inget att jobba med. Men det ordnar sig det med! =) Det blir alla tiders!

Efter skolan så följde Marie med mig hem. Vi kollade lite på Söderkåkar (med Stefan och Krister) men det var knappt bra. Lite tråkigt. Vi gjorde även en halv kladdkakesmet och delade på. Gott var det! =)

Tråkiga eftermiddagar med läxor

                                            Datum: 2007-09-11 Tid: 16:39:19 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
image146

Just nu har jag såhäääääääääääääääääär mycket matte som måste göras! försökte mig på lite algebra, men det gick ju sådäär, så hoppade över det och har nu börjat med Ekvationer och Taluppfattning. Lite lättare för en sådan som mig som är totalt värdelös på matematik!

Tur att jag har bra musik i bakgrunden så man kan jobba i alla fall. Just nu är jag hemma själv, så nu kan jag sjunga också haha. Ikväll är det IDOL igen! Jaa :)

Nu ska jag fortsätta studa så att jag hänger med i din förfärliga hastigheten vi håller i klassen!
Pusshejs! ♥

Fin text :)

                                            Datum: 2007-09-10 Tid: 16:21:03 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

I Will Be Right Here Waiting For You

Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I though would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' CrAzY

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I wonder how we can survive
This romance
But in the end if I'm with you
I'll take the chance

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' cRaZy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you


Om man är ledsen över något så börjar man lätt gråta till den här ;)

Måndag :/

                                            Datum: 2007-09-10 Tid: 15:48:18 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Den här dagen började med en lektion i Formgivning. USH! Det är alltså mitt individuella val....fast inte mitt förstvalda. Egentligen ville jag ha Fotografisk bild men fick inte det...Fan också. Jag var faktiskt så säker på att få foto att jag inte tänkte på vad jag tog i andra hand. Ush jag hatar verkligen formgivning, skissa och grejjer är det VÄRSTA jag vet! Det är ju nästan värre en krig och svältanade människor!
Aja jag ska försöka byta i morgon och jag HOPPAS att det går!
Andra lektionen idag var idrott. Tjoho:) Vi hade lågintensiv träning idag, dvs jag gick...sen skulle vi stretcha i slutet, till en början var jag så ovig så det är inte sant! Men ju mer jag tänjde musklerna, desto bättre gick det. De förlängdes med nästan 25 cm! Det kallar jag coolt hehe.

Lunchen bestod av en ostfralla, en chokladboll och en burk Coca Cola. Gott det :)

På matten så berättade läraren att det var vissa som låg bakom i boken...en av dem var då JAG. Och ganska rejält också, tyvärr. Bra början, verkligen!

Spanskan: lärde mig nya ord och skulle böja dem m.m. Inte så jätte roligt men ändå!

Nu ska jag jobba...kan ni gissa...MATTE!!! SÅÅÅ roligt =) Jag ÄLSKAR matte!!! eller inte...

(Jävligt smart av mig att välja en linje med hur mycket matte som helst....)

Övningskört utan motorstopp!

                                            Datum: 2007-09-09 Tid: 18:40:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
image145

ÄNTLIGEN har jag övningskört! Det har gått hur länge som helst sen sist. Jag tror det var i början av juli jag körde sist. Idag körde jag på industriområdet här i Hjo och det gick ju strålande om jag får säga det själv. Inga motorstopp eller något förstört. Jag trodde innan att jag skulle dö, men det gjorde jag inte hehe.
Jag körde inte bara på vanlig plan asfalt, utan var även ute på åkrarna och härjade! =) Men SOM det fastnade grus och sten och skit i däcken! Satt kvar i flera km och slängdes upp mot bilen, hoppas det inte blev repor bara....vill inte repa den här bilen OCKSÅ. Hehe.

Kram ♥

Nära och kära

                                            Datum: 2007-09-08 Tid: 21:16:02 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer

Jag kom precis in efter att ha varit ute hos Ella. Meningen var att jag skulle mata henne, men om min känsel stämmer så hade hon mat i skålen. Hon fick inget mer utan istället tog jag upp henne och gosade lite. Hon brukar alltid bli sur då och inte vilja vara kvar, men ikväll var hon riktigt lugn och jag klappade henne i flera minuter.
När jag stod där och klappade henne i mörkret så tyckte jag mig se en röd strimma i hennes ögon. Jag vet inte om jag såg i syne eller om det var något annat men...I vilket fall som helst blev hon ändå sur i slutet när jag skulle sätta tillbaka henne i buren. Är riktigt värdelös på det så hon får alltid göra en volt eller 2 för att hamna rätt hehe.

Jag tror inte att min hjärna riktigt har förstått hur mycket mina små vänner betyder för mig, vilket jag tycker är väldigt synd. Om någon av dem skadar sig eller i värsta fall dör (som har hänt några gånger för mycket) så blir jag verkligen helt förstörd. Jag skulle lika gärna också kunna dö då, för det är väl ingen vits med att leva om man inte har de man älskar vid sin sida? Aja jag vet inte, men jag kan ändå säga att jag saknar mina små kompisar varje dag. <3


Abbis-Knatte-Tiger-Sixten-Missan-Ella-Moa-Simon-Linda-Anton-Harry-Klumpen-SprettenBtw fick jag 100 kr av min farmor idag. Jag är rik. =)

2 prinskorvar och lite senap till lunch

                                            Datum: 2007-09-08 Tid: 14:10:08 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Eftersom brorsan fyllde igår så kommer släkten hit lite senare och ska fira honom. Till käk blir det mackor (med hur mycket pålägg som helst) och till efterrätt maränger med glass =)

Har sminkat mig som fan haha! Fast det egentligen inte behövs men. Tog lite "seriösa" bilder också som jag tänkte att ni kunde få se.

                              
                                                                                                  

En desperat Joel?

                                            Datum: 2007-09-07 Tid: 20:50:25 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image137

Jag har suttit väldigt länge och funderat över en ganska löjlig och idiotisk sak. Nu ska ni ÄNTLIGEN få veta vad! Som ni alla vet så var ju Hilary Duff och Joel Madden (Good Charlotte) varit ihop i ungefär 3 år, trots den ganska stora åldersskillnaden. Ungefär 10 år, lite mindre, skilde det mellan det söta paret. När man varit ihop i 3 år, och faktiskt är rätt gamla, (inte barn i alla fall) så tycker man ju att de borde ha hunnit med en hel del. Haha eller hur man ska uttrycka sig. Men tydligen, enligt Hilary själv, så är hon fortfarande oskuld! Ska man verkligen tro på det?
Nu har ju det söta paret dock gjort slut, och om jag inte missminner mig så var det Hilary som ville avsluta förhållandet. Hon har fortfarande inte funnit någon ny "livskamrat" utan dejtar än. Men däremot så har Joel funnit en ny tjej. Ingen mindre än Nicole Richie. Såklart vet väl alla det här, men det är ju bra att stärka minnet lite.

Nu till det jag ville komma fram till!
image138

Nicole och Joel har inte varit tillsammans alls länge, men  Nicole är trots det REDAN gravid!
Haha och det kan man ju nästan förstå om det Hilary säger är sant. Har Joel inte fått göra något på 3 år är det klart att han är desperat ;) Hoppas att de får ett bra liv tillsammans med sin lilla bebis! ♥

Heroes

                                            Datum: 2007-09-07 Tid: 20:35:20 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
image135
(Fråga mig inte varför jag satte in en bild på Daniel när jag ska prata om Heroes:P)
Jag tänkte bara säga er alla att: BÖRJA TITTA PÅ HEROES! En serie som började sändas i onsdags. Hur bra som helst verkligen. Handlar om en liten skara människor med ovanliga krafter! Jag har fastnat för den, precis som jag har fastnat för Lost. Ni tycker säkert att min TV-smak suger, men I love it! ♥

Sänds på onsdagar och torsdagar (tror jag:P)

Jag bara älskar när någon mördar en människa och skär av skallen på mitten ;) Visste ni att kannibaler gör så, och ÄTER dess innehåll..BLÄ!

Varit i skolan idag

                                            Datum: 2007-09-07 Tid: 17:21:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image134


Var i skolan idag igen. Har inte varit där sen i tisdags. Det var rätt okej faktiskt. Ligger lite LITE efter, men det ska nog gå bra hoppas jag. Jag har kommit på att jag aldrig oroar mig för något! Är det verkligen bra? Varje gång något händer tänker jag bara: Ääh, det ordnar sig! =) Det är väl i och för sig bra hehe, men vem vet.

Idag var det världens äckligaste mat i skolan! Typ pasta, korv och någon äcklig ketchup! Tur att man fixade lite godis efter skolan haha.

Idag var det skolkort! Kära nån vad nervös jag var. Jag och Emelie gick runt hela dagen och funderade på hur vi skulle hinna sminka oss. Som tur var hade vi 15 minuter på oss att fixa iordning oss, men det var knappt att vi hann. Tyvärr hjälpte inte allt smink och spray och var det var, utan jag såg värre ut än NÅGONSIN på ett skolkort. Det var inget trevligt alls! Fyfan!

Just nu sitter mamma och min lillebror och spelar Monopol. Brorsan sitter och pratar skånska och drar en massa dåliga skämt medan mamma sitter och garvar ihjäl sig åt honom. Rätt roligt hehe. Brorsan fyller år idag också! Grattis!...Har jag inte ens sagt till honom men han bryr sig nog inte^^ Han hade fått en massa ACDC prylar. Plånbok, halsband och armband tror jag!

Ha en fortsatt bra kväll!  Puss ♥

Mary-Kate och Ashley :)

                                            Datum: 2007-09-06 Tid: 17:16:37 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 1 Kommentarer
image133image124image126  image130image127
image132image128image129


Jag kan baka -jag vet ;)

                                            Datum: 2007-09-06 Tid: 16:13:52 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
image123
Blev lite sugen på en kladdkaka och bestämde mig för att baka en. Men vi hade ingen grädde! Jag försökte vispa till lite matlagninsgrädde, men det blev bara skum så det hällde jag ut. Aja det blir lite torrt att äta, men den vad god ändå. Nästan den bästa jag bakat i hela mitt liv! Haha =)

Lagat god mat

                                            Datum: 2007-09-06 Tid: 15:01:52 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 2 Kommentarer
image121
Dagens lunch bestod av idealmakaroner, bacon och ketchup! Jättegott faktiskt, fast något är fel med mig så jag kan inte äta så mycket. Slängde väl ungefär 1/3 av vad som låg på tallriken från början.

Eftersom jag är väldigt vanskapt så är det ju självklart att medicinen jag tar inte hjälper. Den gör det bara ännu värre naturligtvis. Nu har mamma fåt köpa ytterligare en ny som jag hoppas ska funka bättre.


image122

Hemma idag också

                                            Datum: 2007-09-06 Tid: 08:36:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Har typ 100 läxor tills i morgon! Det är vad jag får ägna min dag till idag. Jag ska skriva en sak på svenskan, öva in 38 engelska glosor, öva in 20 spanska glosor, skriv labbrapporter i fysiken, skriva om hälsa i idrotten, jobba ikapp i matten. Fyy!! Ush jag somnar bara jag tänker på det.

Idag fick jag inte sova ut. Redan kl. 7 ringde väckarklockan och halv 8 var jag ur sängen. Anledningen var; tandläkaren. Jag ringde dit tidigare i veckan och sa att de skulle fylla på mina tänder igen. Plastfanskapet lossnar hela tiden. Än så länge sitter den kvar, men jag ska nog bara käka rinnande föda idag för säkerhets skull. :P
Nej nu ska jag sova lite till så att jag blir frisk någon gång!
Kramhej <3

Många tabletter blir det..

                                            Datum: 2007-09-05 Tid: 19:55:58 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image120
Det suger att vara sjuk! Men som tur är hittade jag en sida där det finns en massa fina bilder på min stora idol. <3

Hittade underbara bilder

                                            Datum: 2007-09-05 Tid: 14:21:03 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image111                                 image112

image113                                              image117 

image118       
image119
 

Hemma idag

                                            Datum: 2007-09-05 Tid: 09:38:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Idag är jag hemma från skolan på grund av sjukdom hehe. Har knappt sovit nått i natt, så är fortfarande väldigt trött. Tyvärr var jag tvungen att gå upp nu för att jag måste ta min medicin. Jag tror jag låg i 3 timmar och försökte sova haha, härligt liv!

När jag kollade mig i spegeln i morses fick jag en ännu värre shock än vanligt. Hela mitt ansikte är svullet och jag har verkligen ont överallt. =) Men det gör inget, det går väl förhoppnigsvis över.

Nej nu ska jag äta frukost och mina 3 tabletter hehe. Det blir mycket nu. Ha en bra dag, jag bloggar senare också. Kram!

Sjuk på nytt

                                            Datum: 2007-09-04 Tid: 20:17:55 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
image110

Är det såhär det känns att vara den mest ensamma människan på jorden?

Fick reda på att jag är sjuk, igen. Känns lite sådär. Ska vara hemma från skolan i morgon, jag hoppas att jag inte missar alltför mycket. Var på KSS
(Kärnsjukhuset Skövde) idag från kl 11.00 - 16.00. Det var inte så jätte roligt att sitta där och vänta hela tiden. Till middag fick jag kolpudding haha. Ganska gott, men är man sjuk så är man inte hungrig, så åt inte så överdrivet mycket. Efter sjukhuset åkte jag och mamma in till stan och fikade. Jag fick en kanelbulle och päronfestis. Jättegott hehe! Sen kollade vi i lite affärer, men jag är fullständigt urfattig så jag kan inte köpa något! Astrist!

Nu har
IDOL börjat, och jag kan inte skriva på tangentbordet. Fick ett stick i fingret förut och har nu ett litet smärtsamt blåmärke där. På vänster ringfinger är det haha. Sköterskan blev arg på mig när hon stack mig, för det kom inget blod. Jag var totalt iskall om händerna för att jag var så nervös, så hon fick sitta där och pressa i flera minuter. Jag trodde jag skulle dö av skratt, det var jätte pinsamt. =)

Ha det bra =)

Låång dag

                                            Datum: 2007-09-04 Tid: 16:17:48 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Sitter på KSS och trycker just nu..Har varit här sedan 11 i morses. Jäkla läkare att vara sega eller?! Jag hade tid kl. 1, jag var klar (efter att ha väntat) halv 4.

Aja, nu ska jag och mamma till stan och fika och jag ska nog köpa lite smink^^ Just nu känns det som en lämplig sak att köpa. Förresten! Försvinner all ens lukt på sjukhus? I morses luktade jag hyfsat (om jag får säga det själv), men nu luktar jag ingenting! Mitt hår har ingen lukt..märkligt. Kall som fan är jag också! Sköterskan blev arg på mig när hon skulle ta blodprov, för det kom inget blod haha. Man kan väl tekniken ;) Man vill ju inte att vem som helst ska ta del av ens blod. 

Nu vill jag ha fika! Jag bloggar mer i kväll.
Hoppas ni mår 1000 gånger bättre än mig! Kramar ♥ 

Mary-Kate och Ashley

                                            Datum: 2007-09-03 Tid: 17:40:02 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 1 Kommentarer
image109Ruggigt fina är de! Min dröm är att se ut som Mary-Kate, hon längst till höger.


"I love you so much my darling <3"
Turdag

                                            Datum: 2007-09-03 Tid: 15:59:21 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Idag har jag inte haft otur någon gång än så länge. Jag hade sovmorgon i morse och det var skönt! Jag fick med mig både busskort och skåpsnyckel så ingen stress där inte. Fick sittplats i bussen både dit och hem, hehe perfekt. För några dagar sedan var min diskett borta som vi använder i datakunskapen i skolan. Den var spårlöst borta, varken i mitt skåp eller hemma. Men idag fann jag den! I Lollos skåp låg den haha. Jag la den där en gång när jag glömt skåpsnyckeln hehe. Härligt att den är tillbaka! Blev lite orolig för hur provet skulle gå annars.

I lördags var jag som ni vet på Västkusten med NV1 och NV2. Riktigt roligt faktiskt, fast myket bussåkande blev det! Vi samlade där en massa sjöväxter, strandväxter och vatten, som vi idag skulle artbestämma. Riktigt tråkigt faktiskt.

Igår färgade jag håret..igen. Mörkt än en gång. Men så här mörkt som det är nu har det ALDRIG tidigare varit! Igår när håret fortfarande var blött såg det nästan blått ut. Då fick jag lite panik. Men när jag sedan blåst det så såg det bättre ut. Tur! Håret under är fortfarande lite ljusare under för att den jävlka färgen inte täcker allt mitt hår, men skitsamma. Det ser bättre ut än om allt hår är i samma färg. Då se det bara konstgjort ut och det vill man ju inte. ;)

Bilder kommer senare..

Matfestivalen

                                            Datum: 2007-09-02 Tid: 19:41:02 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
image105

I fredags så var jag, Emelie (som är på bilden ovan), Lollo, Olof, Marie och Cajsa i Skövde på matfestivalen. Det var riktigt kul och jag åkte en massa kuliga karuseller hehe. Bland annat någon sorts virvelvind om höll på i typ 10 minuter. Jag brukar inte vara känslig, men då trodde jag att jag skulle spy på riktigt. Lite äckligt var det hehe. Måns Zelmerlöw var där och sjöng, så honom tittade jag lite på haha. Han var bra faktiskt. Jag hannatt äta på Mc Donalds 2 gånger haha. Fast den andra gången var det dock bara en liten god glass. Med chokladsås såklart. Det var verkligen fullt med folk, men det var en rolig dag!

image106
Olof, Marie och Melinda på Mc Donalds.
image107
Jag och Cajsa någonstans i Skövde. Det ser ut som om solstrålen skär av min hals hehe.

Västkusten med skolan

                                            Datum: 2007-09-02 Tid: 18:37:28 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image103

I lördags var det meningen att jag skulle gå upp 05:30. Men såklart gjorde jag inte det eftersom jag försov mig. Som vanligt måste jag ha stängt av väckarklockan i sömnen...Hur som helst kom jag upp ur sängen vid 05:50, så det var inte hela världen. Men jag hade så pass bråttom att jag inte hann att sminka mig hehe. Vilket jäkla skabb jag var! Jag var framme i Tibro vid 06:45 och bussen skulle gå vid 07:00. Jag hade packat hur mycket som helst, en hel jävla resväska. Jag hade med mig badkläder och handduk, regnkläder och extra kläder. Men INGET av det behövdes. Det var kanonväder hela dagen, förutom att det blåste lite. Men det var ju bra i alla fall hehe.

Jag hade inte förväntat mig att den dagen skulle bli rolig, men det blev den faktiskt. Vi var uppdelade i små grupper och jag fick vara med Emelie, Olof och 2 tjejer ifrån NV2. Det jag fick göra var att bland annat samla in plankton hehe. Det gick till på följande vis: att jag inte vet! Jag slängde i någon liten strut i havet och sen samlades det lite vatten där i som jag sedan la i en burk som inte gick att stänga. Kanon haha!

På bilden ovan ser ni Johanna och Emelie.

image104

Finfin utsikt från klipporna. Det stod faktiskt ett par kor på några klippor. Jätte gulligt :)

Vaknade tidigt!

                                            Datum: 2007-09-02 Tid: 18:14:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image102
Idag vaknade jag jätte tidigt. Runt 4 tror jag. Som väl var så somnade jag om, men jag hann ta en ganska fin bild innan! Den här "utsikten" har jag från min säng om man reser sig lite hehe. Härlig himmel!

Rolig cykelfärd

                                            Datum: 2007-09-02 Tid: 18:12:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
image101
I torsdags direkt efter skolan så följde jag med Emelie hem. Hon bor så pass nära skolan att det är cykelavstånd så det var ju perfekt. Hon fick äran att skjutsa mig på pakethållaren, men det gick ju lite sådär hehe. Jag satt helt snett och hade jätte ont i magen. Men inte nog med det så tyckte jag att det hela var så himla roligt att jag satt och skrattade hela tiden. Det gjorde ju inte magen bättre precis. När vi kom vill en uppförsbacke så stannade vi för att gå istället, men precis när cykeln stannat och jag hade klivit av, så rullade cyklen bakåt. Det gjorde att även jag backade bakåt..och FÖLL! Haha det hela var väldigt komiskt och det var jätte mjukt i diket faktiskt. Som en riktigt skön säng hehe. på tal om säng så vill jag ha en ny..Nu!
 
Jag och ett helt gäng skulle in till Skövde på fredagen, det var nämligen matfestival då. Många artister skulle uppträda och en av dem var Erik Segerstedt. Honom ville jag gärna se en gång till, så det skulle bli jätte roligt att åka dit. Men på torsdagen i skolan fick jag ett hastigt sms av Cajsa att Erik inte skulle uppträda på fredagen..utan på torsdagen! Shit, då ville jag åka in nu ju. Jag och Emelie tog bussen till Skövde och såg fram emot att se honom. Men SJÄLVKLART såg vi honom inte...han var SJUK! Vilken himla otur man kan ha alltså. Både han och jag haha.

Torsdagen var väl allt annat än lugn om man säger så. Jösses, haha den dagen glömmer jag nog inte i första hand!