Shiet..

                                            Datum: 2008-04-30 Tid: 14:30:26 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Som ni ser så har jag en vanlig stilmall från blogg.se.
Jag pallar inte haha!
Jag får be någon att göra en design ÅT mig, jag vill ha en riktigt snygg, somrig en! Det verkar vara omöjligt för mig att få till..

Aja, haha den här får duga så länge, och ser ni min "snygga" profilbild. Haha, blä, men ska nog göra den svartvit eller något. Nåväl, ha det bra så länge!
Kram!

Ledig dag!

                                            Datum: 2008-04-30 Tid: 12:28:00 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

God dagens!

Idag är en underbar dag, fast det är lite mulet tyvärr. Men, det gör inget för jag är LEDIG. Sitter nere vid den stationära och försöka fixa en ny design. Det är svårt! Jag behöver hjälp!
Händer inte mycket idag faktiskt, bara ta det lugnt och träffa några kompisar ikväll. Cajsa & Marie tror jag närmare bestämt! =)
Vi får väl se vad vi gör, det är ju ingen brasa i år på grund av att det alltid är så mycket fyllor och andra hemskheter. Trist att endel människor kan förstöra så mycket för en. Alla familjer i stan brukar alltid gå till den där skogen och titta på fyrverkerier och den lilla elden. Nu kan man inte göra det längre, usch vad sur jag är!

Nej, nu ska jag försöka göra en design! =)
PUSS



Jösses!

                                            Datum: 2008-04-29 Tid: 21:31:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Förlåt, men jag kan verkligen inte göra en ny design just nu. Är helt fuckad på idéer. Det kommer aldrig bli av! xD

Jodå, det kommer det väl, men måste inspireras av någonting! :P

Nu har jag i alla fall en massa bilder på mig, får väl se vart det leder...

Thea!

                                            Datum: 2008-04-29 Tid: 19:58:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Har fått en kusin nu! Thea ska hon heta, föddes i natt! Ååh, vilket fint namn det är!

Gud så trevligt! har inte sett henne än, men pappa sa att hon var som en normal bebis, runt 52 cm lång, vägde mellan 3000-4000g.

Hittade gamla bilder! :O

                                            Datum: 2008-04-29 Tid: 19:54:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image642
image643
image644
image645

Haha jösses, ber om ursäkt för stora bilder, men har man en bra kamera så har man! ;D
Togs i höstas när jag & Emelie hade en liten fotodag här i Hjo, trevligt var det! Roligt att tänka tillbaka till i alla fall. ^^

Kanske lite för mycket Blondinbella, men roligt!

                                            Datum: 2008-04-29 Tid: 17:25:55 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Haha, har aldrig gjort något sånt här innan, men det verkar kul! Inte för att jag har koll på saker & ting, men det är är bara för hur jag tänker och tycker, bara så ni vet. ;D

image639
1. Linnen, kjolar, leggins, ja allt som hör sommaren till! Glöm alla mörka, varma jeans och låt sommaren komma! ;D
2. "Rent hus", haha titta på det. Riktigt rolig när den där gubben kommenterar hela tiden. man får dessutom många bra och smarta tips för hur man håller rent omkring sig!
3. Solglasögon, stora och glassiga! Hela min familj använder solglasögon, och det borde du också göra om du inte redan har det. Snyggt, + att det skyddar dina små ögon! =)

1. Gamla klasströjor med olika tryck på, t ex som på min:Man glömmer aldrig sin KK. Visst, de är sköna (hade själv på mig min härom dan^^) men inte vidare snyggt. De är ofta urtvättade och rätt fula faktiskt!
2. Skitsnack! Herregud, vad vinner man på det? Tror ni att änglarna där uppe i himlen snackar skit om varandra? Vi ungdomar och FRAMFÖR allt vuxna, måste sluta snacka skit om folk för det förbättrar ingenting .
3. Nationella prov. Fy tusan! hatar dem. Men, när det är nationella prov, så koncentrerar jag mig mer än vad jag någonsin gör annars. Kanske är lite nyttigt för hjärnan trots allt? =)

Ledig!

                                            Datum: 2008-04-29 Tid: 17:03:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej alla underbara människor! <3

Är hemma nu från en hyfsat lång skoldag. Började dock kl 9 idag med nationella prov i Engelska A. Endel av er som läser gjorde säkert det också, eller? Hur gick det för er?
Egentligen var det nog inte särskilt svårt, men jag märkte idag att jag är jäkligs kass på engelska. Jag förstår vad de säger när de pratar, men jag fattar inte när jag läser, underbart! xD

Sitter nere vid den stationära datorn nu och luktar fotsvett som bara FAN. Usch, men det är för att jag har strumpbyxor på mig, annars brukar jag inte lukta så speciellt mycket. ^^ (Tror jag...:S)
Äter glass. =) Direkt ur det lilla paketet också. Det är en sådan där vaniljglass emd chokladkross i, supergott!

Har ni hört "Huvudet i sanden" med Familjen? En sjukt härlig låt som passar bra till ett träningspass!
Nej hörrni, nu ska jag försöka plugga företagsekonomi (igen!) och försöka bli inspirerad till en ny blgogdesign! Är ledig nu ju (HURRA!) så kan sitta uppe hela natten om jag så känner för det. ^^ I do!

Puss så länge!

Sista dagen, sedan ett litet lov!

                                            Datum: 2008-04-29 Tid: 13:47:51 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej :)

Usch, har inte bloggat alls idag ju, dåligt av mig. Men, har inte suttit något vid datorn,så jag skyller på det! ;D
Tittade nyss klart på filmen Parfymen, en riktigt creapy film! Lång var den också, närmare 3 timmar tror jag. Aja, men jag gillar att se på film i skolan, bättre än att jobba. ;D
På lunchrasten idag så var jag, Emelie & Anton ute och lekte med hans kamera. De rullade i gräset (jag vägrade(!) eftersom jag ville undvika gräsfläckar^^) vi sprang på ett antal stockar, lekte i soptunnor och gick på en järnväg (ja, igen..)

Bilder, tog vi nog inga, men filmade gjorde vi. Emelie hade otur 2 gånger, hon föll ur en soptunna och fastnade med benet i en bänk. Det resulterade i ett antal sår på hennes kropp, hehe.

Idag ska jag inte gör någonting, möjligtvis plugga lite företagsekonomi. Men, nu har jag ju hela helgen på mig ju! Ons-sön. Hoppas det går bra, men har så jäkla mycket uppgifter kvar...Är det verkligen inte någon som kan göra likviditetsbudgetar? ;P

Usch, nu känner jag mig tråkig. Återkommer senare! Ha det bra! =)
KRAM

Det där med ätstörningar...

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 22:53:18 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Förlåååååt xD

Kan inte sova, och kom att tänka på en sak som hände förut idag.
Slutade skolan kl 14:30 idag, min buss hem går 15:20. Finns även en direktbuss som går 15:17, den bestämde jag mig för att ta.
Tog 4:an bussen in till stan tillsammans med Charlotte. Väl på bussen så stöter jag på en gammal klasskompis, Joanna. Trevligt! Hon ska också ta 15:17 bussen, och hon får visa vilken hållplats jag ska vara vid. Det var tur  att hon var där på bussen, annars hade jag gått fel. De höll på att göra om stället där bussarna brukar stå, det var därför jag inte visste. ^^ Nu, för tillfället är hållplatsen ute. ^^


Jag och Joanna står där och småpratar lite när hennes kompis plötsligt dyker upp. Hon gick i samma skola om oss innan, men jag kände henne inte lika väl som Joanna gör. Den här kompisen, Matilda heter hon, såg ut om mig för ungefär 1 år sedan. Lite mullig sådär, inte smal någonstans. Sedan gick något galet med henne. :S
Hon fick ett behov utav att alltid, alltid behöva röra på sig. Gå ut och springa, göra situps kl 5 på morgonen + mycket mer. Synd, för hon förstörde sin kropp. Hon lades in på KSS för behandling i 4 veckor, något som behövdes, och nu mådde hon mycket bättre sa hon. Men frågan är om hon gör det?

Hon berättade att hon börjat röka (för 2 månader sedan typ) och det är ju verkligen inget positivt. Det såg jag på hennes tänder, de var riktigt gula. Synd det där. "/

Men det som jag reagerade på mest, var hennes klädsel. Hon kom i ett par gansa tajta jeans, med låg midja, string hade hon också. Och de banden såg man kanske, 5 cm över byxorna. Jag kunde inte ta blicken ifrån det. xD Jag vet inte, det kanske är modernt nu, men det ser ganska, billigt (?) ut tycker jag. Även en sjupd uringad tröja, eller linne kanske det var, och då såg man vad ätstörningarna hade gjort med hennes kropp. Hon såg ut som en kille, helt platt.

Usch, hemskt det där med ätstörningar. Ingen ska behöva ha det egentligen. Det går ju direkt till hjärnan och blir som en psykisk sjukdom. Jag lovar, alla tycker mycket mer om en som man var innan, en efter en ätstörning.

ma.

Läggdags

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 22:21:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll :)

Har skrivit sjukt många inlägg idag, men måste skriva ett till känner jag. Sedan får det vara nog för idag!
Det är så himla roligt när ni kommenterar inläggen, och idag har jag haft närmare 100 unika besökare.
Hoppas verkligen att det fortsätter så. Det är så himla mycket roligare att skriva då! Ge gärna tips & idéer på vad jag kan skriva om. Är det något ni vill veta t ex? =)

Sitter och "dividerar" med mig själv om hur jag ska göra min blogg. Den ska bli somrig i alla fall. Inget svart, grått eller mörkt här inte. (Som den är nu haha, alldeles för mycket höst!) Nej, det ska vara blommor, kanske fjärilar, och mycket färg.
I morrn är det nationella prov i engelska A för min del. Jag är sjukt rädd för det. Suger hårt i engelska och vet att jag kommer dö, typ. Men, som tur är, så kan inte nationella proven sänka, utan endast höja betygen. GLÖM INTE DET NI SOM ÄR SÅ NERVÖSA ATT NI INTE KAN SOVA! ;D Men, allt hemskt för med sig något gott, inte sant? För min del är det goda en sovmorgon. Jag kan sova 1 hel timme extra, PERFEKT!
image637

I brist på bilder lägger jag nu ut denna, en sjukt ful bild på mig där man ser alldeles för mycket hud. Men, ett inlägg blir bra mycket trevligare med lite bilder, eller hur? Det spelar inte så stor roll om bilden är snygg eller ful tycker jag! ;D Står i Charlottes rum här i Falköping! Löshår, uringning och skinnkjol (fejk-skinn!).

Ha en riktigt nice natt allihopa!
Och bajsa inte snett ;D

Kusin på gång!

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 21:02:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Heej :)

Min moster åkte nyss ifrån sitt hus tillsammans med sin kille. Med sig hade de en väska, och bilen leder till sjukhuset tror jag. Tjoho! =) En liten tjej kommer snart kläckas (eller födas:P)
Egentligen skulle Åsa (som min moster heter) föda för ungefär 2 veckor sedan, men det blev försenat precis som förra gången. Men jag hoppas att den lilla tjejen är fin och välskapt. De har nämligen redan fått veta att det blir en tjej!

När ni får barn, vill ni ha reda på könet innan det föds?
Nu har Åsa i och för sig redan 2 barn, en tjej & en kille, och det var den främsta anledningen till att hon ville veta vad det blev den här gången. Det skulle ju inte spela någon roll.

VILKEN UNDERBAR DAG DET ÄR IDAG! FÖRLÅT, MEN JAG ÄLSKAR DEN. SÅ HIMLA FANTASTISK! VÄDRET, FOLKET, ALLT! <3 KAN INTE VARJE DAG VARA SÅN HÄR? DÅ VILL JAG ALDRIG LÄMNA DEN HÄR JORDEN! LITA PÅ DET!

Jag tror att min lilla kusse ska heta Kajsa, men är inte säker. Åsa ville Lilly också, men det gillade inte min andra moster. ;D Lilly Andersson = mobbad i skolan. :P
Haha, men vem vet. Kanske blir det något helt annat, typ: Marie-Louise? ;D

image636

<3

Mysig promenad!

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 19:36:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
image635

Hej alliho..............ppa! ;D
Sitter nere i köket nu och bloggelibloggar. Var ute på en promenad med mamma nyss, ca 3 km. Skönt att gå av sig lite. Företagsekonomin går ju som väntat...
Är det NÅGON på denna planet som kan det och som kan hjälpa en lite tjej som jag. ^^ :$

Bilder på mitt nya rum!

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 17:11:15 Kategori: Blandat Kommentarer: 9 Kommentarer
image631
image632
image633
image634

Jag vet att alla inte har sett hur det såg ut från början då det var brunt i rummet. (Haha, målade själv;)) Men, jag tänkte att ni kunde slänga dit en kommentar ändå och säga hur ni tycker att det ser ut nu. Bilderna blev inte världsbäst, svårt emd ljuset det där. Vissa blir jätteljusa och andra jättemörka. :S
Det är inte riktigt klart som ni ser. Gardiner ska dit, mer saker i fönstret, tavlor, speglar & mycket mer. Men, kommentera!

Fiiilm! Måste ses!

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 16:56:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer

Filmen är en aning lång, ungefär 3 minuter, men ni MÅSTE se den. Så otroligt rolig är den!
Visar hur min dag var utmärkt! ;D

Nej hörrni, bäst att plugga företagsekonomi! =)

Konversation!

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 16:30:33 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer

Jag: erkänn att du är lite kär i honom? =D
Cajsa: neeej :P  jag minns inte hur han ser ut!!!!!!!!!

Har ingen bild framför mej på honom när jag tänker på honom.

alltså inte för jag brukar gå runt och tänka på honom.. men...:P

Hehe, försa sig lite där va? ;D Gissa vem vi snackar om...;P

Home!

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 16:21:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej sötnötar! =)


Läget?
Själv är det jättebra. Har varit en helt underbar dag. Kan sammanfatta den lite:

Sol
♥ Värme
♥ Nästan påkörd av tåg
♥ MAX
♥ Död grävling
♥ Filmning


Med andra ord, kanondag! På vägen hem från MAX så tog jag, Emelie & Anton vägen "via" järnvägen. Det var sjukt jobbigt att gå där, fullt med halvstora stenar som är förjäkliga att gå på. Får hoppa på själva "stenplattorna" istället. Det är inte lätt för mig som har så korta ben haha. ;D Men å andra sidan, så är det lättare för mig att åka rutschkana. (säger man kanske bana?:P) I alla fall, vi sprang där på järnvägen då någon gubbe ropade på oss. Vi lotsades inte om honom, och jag tittade inte ens på honom, hörde bara hans röst. ^^ Men det var inte farligt att gå där, man kunde lätt gå åt sidan om ett tåg skulle komma. Och det gjorde vi, rätt ner på gräset bara!
Hittade också ett litet spökhus som vi behövde gå in i! Eller spökhus och spökhus, Blondinbellas hus var det ju! ;D

Mer om det senare!
Nu ska jag bara sitta och vänta på att Anton lägger upp videon med oss på! Hoppas den blir rolig, flummig är den i alla fall! Underbart! =)

Ashley v.s. Mary-Kate

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 13:51:15 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 7 Kommentarer
image629
Vem är sötast, snyggast, vakrast?
På den här bilden tycker jag att Mary-Kate är sötast, det är hon till höger för er som inte vet det. ;)

Jag tänkte på en sak:
Mary-Kate, måste jag verkligen kalla för just Mary-Kate. Endast Kate, nej det är inte hon! Endast Mary, nejnejnej! Men båda, ooja! =)

Ostbågar & döda grävlingar

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 13:28:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej :)

Tillbaka vid datorn kära läsare. Har programhantering, PowerPoint. Lär jag mig något? Njao, endel! Det kan säkert komma till användning någon gång i framtiden.
image628
Söt liten ostbågsbild va? ;)
Gick ut på att ha olika bländarvärden (tror jag:P)

Lite senare idag kommer ett antal videor med mig, Emelie, Anton och en lites snutt av Carin. KANSKE Carin i alla fall. ^^ Åt på MAX och det var väldigt trevligt och gott. Köpte mig en sallad, DEN var vidrig. VIDRIG. Åt den lilla morotsbiten och en liten tomat. Men, köpte ju givetvis en milkshake också, üüüübergod! <3

Later!


Blir det kaninungar eller inte?

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 10:52:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image626
Så himla gullig! <3

Jag vet fortfarande inte om det blir kaninungar eller inte!
Har ni små kaninungar kanske? Är det jobbigt? :O
Felix var ju hemma hos mig för ungefär 1 månad sen och var med min kanin Ella. ^^ I och för sig är det skönt om det inte blir några ungar, eftersom mor & far inte vill ha. Men, det skulle vara mysigt också. =) Småttingar där i trädgården. Naaaw!

Men snälla, har ni kaninungar (eller inte ni men era kaniner;)) ge gärna tips på hur man ska vara och hur de ska ha det för att må bra! =)


Rida, någon?

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 10:42:20 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Vädret är underbart, jag sitter inne vid datorn. Så ska det väl inte vara? xD Jag blir extremt sugen på att skaffa mig en häst och bara ge mig ut i skogen och gunga med. Någon som rider?=)

Jag red för första gången när jag var väldigt liten, på en sådan där dag där man fick testa på tror jag. Sedan började jag på ridskola när jag var 8-9 år, men slutade för att jag blir lite rädd. Hästen skenade nämligen iväg i full galopp och jag föll av. ^^ Skaffade mig senare en sköthäst (Klumpen<3) och red då & då, men mest pysslade jag om honom. Han var ju så gammal, 31 år blev han. Inte dåligt, men han var en New Forest, och de bli ganska gamla om jag itne har helt fel?

Hade en sköthäst till (Spretten<3). En nordsvensk travare, mörkbrun och en fantastisk man. Men nu har jag inte varit hos honom på ett himla tag, tyvärr. "/
Jag red på ridskola igen förreste, hela 9:an. Men det blev dyrt, så slutade där också. Då var jag faktiskt inte rädd. Bara så ni vet.^^ ;D

image625
Har ni någonsin känt på en hästmule? Så himla len och mysig.
 Mjuk!
Om ni inte har känt på den, leta fram en häst och gosa lite tycker jag. =)

Victoria Beckham

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 10:29:48 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
image624
Vad tycker ni?
Jag har bara en fråga:
Vad kan det ha kostat?
Jag skulle kunna tänka mig att se ut sådär, faktiskt! Hellre än så jag ser ut nu, platt. xD
Den enda som kan se lite konstigt ut på lilla Victoria, är att hon opererat sig vid armarna, det är typ. hål där det ska vara skinn..

Jag läste för ett tag sedan i en tidning att hon kunde komma i sina söners byxor. Dvs, en 7-årings jeans. Inte illa det, hon är ju ändå över 30 år. Och nu tänker vi inte på längden, utan bredden.
SER HON INTE LITE UT SOM EN KILLE PÅ DEN BILDEN, I ANSIKTET ALLTSÅ! :O

Blondinskämt

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 10:24:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
En blondin hade felaktigt satt sig i 1:a klass på planet till Mallorca. Flygvärdinnan försökte förgäves få henne att flytta. Flygvärdinnan bad stewarden att säga åt blondinen, men det slutade med samma resultat. Stewarden och flygvärdinnan bad då kaptenen att säga åt blondinen att flytta sig, varefter kaptenen går fram och viskar något i blondinens öra. Sekunden efter rusar blondinen och sätter sig längst bak i flygplanet. - Hur gjorde du? Vad sa du till henne? undrade de båda. - Jag sa bara att 1:a klass inte gick till Mallorca.

Haha, inte för att jag brukar gilla blondinskämt, men det här var ju fiffigt. ^^ Men, jag skulle säkert kunnda gå på om någon sa sådär. Vrickad som jag är! ;D

image623
;D

Ny vecka!

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 10:19:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
God morgon bloggen!

Måndag, känns riktigt härligt. Kort skoldag och den näst sista den här veckan. Så underbart härligt att vara ledig ons, tors & fre. ska jag göra en ny design till min lilla blogg.
Sitter ensam i klassrummet med Anton och tittar på videos med Blondinbella + folk som härmar henne. Riktigt roligt haha!
Charlotte sitter och gör matteprov, som jag hoppas går bra! Hon kommer nog ner hit snart. Btw så ska jag äta på MAX lite senare, fast inte för mycket. Måste ju tänka på att hålla formen inför beach 2008. =D

BLONDINBELLA TESTAR KLÄDER


Så himla härlig kille alltså. Tänk om man kunde vara sån. ;D

Nu kom Charlotte hit, underbart.
Vad mer kan jag skriva? Njae, ingenting antar jag. Hörs i ett senare inlägg! =D
ma

Sent inlägg från mig! ;D

                                            Datum: 2008-04-27 Tid: 21:21:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hejsan bloggen! =)

 Sent inlägg idag med, är inte så jätte aktiv som ni märker, har annat för mig för en gångs skull. :O Har idag flyttat över Ella till sommarburen, spelat kubb med Sebastian & Adam och försökt plugga företagsekonomi. Det gick inget vidare, fattar ingenting, jag är helt död när det gäller sånt. Måste fråga läraren i morrn om hur man gör tror jag..

SNART ÄR DET PARLAMENTET, MISSA INTE DET! Henrik Schyffert, Helge Skoog, Henrik Hjelt, Robert Gustafsson GÄSTAR STUDION!



Sådär, har tittat på det nu! ;D Det var helt okej kul ju. Tittar på Score nu. Någon som sett den? Är den bra? xD Nåja, haha hör av mig mer i morrn!
Ha en fin kväll! I morrn kommer fler, mysiga härliga inlägg av lilla mig. ;D
PUSS
image622
God natt <3

Körslaget

                                            Datum: 2008-04-26 Tid: 23:27:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Hejsan igen :)

Såg ni på körslaget förut?
Personligen så tyckte jag att rätt kör åkte ut, men lite trist ändå att det bara blir färre kvar. Men, det är ju så ett spel går till så. xD
Hmm, jag tror jag vill att Lotta ska vinna, hennes kör är sjuuukt duktig. Så bra låtval + bra danser!
Nåväl, vad har ni för er kära vänner? =) Själv har jag precis tagit en dusch och sitter här och lyssnar på Angels (Robbie Williams) Skönt låt, lite lagom fin sådär.
Imorrn blir det hem till Hjo igen, se hur lilla Ellsing mår, har hon ungar tro? xD Antagligen inte, och skönt är väl det. Lite mindre ansvar då..
Såg på vädret förut, och det ska bli jättevarmt ju! Nu känns det som sommar, det är helt underbart. Det har varit strålande sol hela veckan, tänk om det kunde fortsätta så, ja säg för, alltid!!! Då skulle jag vara glad. Blir på toppenhumör när solen visar sig, men det vet ni väl redan antar jag! =D Glada miner här!

Vad roligt det var i helgen när jag inte BARA var med Sebastian, utan även med Cajsa & Marie, mina käraste vänner. <3 Vi måste verkligen ses på våra lediga stunder tycker jag, inte vara så lata! Både jag och Marie har ju moppar, går ju hur smidigt som helst! Kladdkaka måste bakas, grädde måste vispas, kakornas planet väntar på oss! xD

image621
Denna bild är från sommaren -06. Hade min naturliga hårfärg där, men har färgat det mörkare i photoshop. Typiskt. xD Men som ni kan se så är luggen lite ljusare än allt det andra. Min naturliga färg är ju tusan ljus. :O

Nu ska jag gå ifrån datorn och typ, sova. xD Puss på er!

More pics ;D

                                            Datum: 2008-04-26 Tid: 22:01:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
image617
Såhär otroligt road ser jag ut efter en dag i skolan, väntandes på bussen som tar mig till lilla Hjo. Skönt att sluta för dagen kanske, men mycket att göra hemma...
Vad tusan gnäller jag om? Jag har inte ett piss att göra hemma, sitter bara framför datorn ändå. xD Läxor hit & dit, men ogjorda in i det sista.

image618
Testade för några dagar sedan kameran på min "nya" mobil. Helt okej, och bra att det finns en lampa på den. Den rosa klänningen köpte jag i Jkp förra helgen, eller faktiskt så var det Cajsa som köpte den, jag är skyldig henne 129 kr! Cajsa, den är fortfarande din. Vill du ha den? :P
Nej, du får den inte, I like it. Jag SKA betala tillbaka, promise! ;D

image619
Ego_bilder ftw! Har man inget annat för sig så...Halsbandet är en konfirmationspresent!
Varför är mitt högra öga mindre än det vänstra? :O :*(

image620
HAHA, nej hörrni, förlåt för den här bilden. Det lilla ögat igen, jag vet.
Menmen, så här ser jag ut för den som ligger på mig. ^^ ;D
Så ofräsch! :O

En feting dag!

                                            Datum: 2008-04-26 Tid: 21:54:24 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God kväll alla bloggare & andra människor! =)

Ett hyfsat sent inlägg från mig den här lördagkvällen. Har precis spelat lite guitar hero och det gör jag aldrig igen. Pinsamt vad dålig jag är! Befinner mig på stadiet medium, och det går ju som väntat...

Igårkväll, var väldigt trevligt. Underbart roligt var det. Frågan är bara om barnen som kom på discot också tyckte det. De var riktigt sega och satt mest i kanterna. Jag, Cajsa, Marie m.fl. hoppade runt som galningar och försökte få fart på stället. Men det var svårt kan jag lova. Aja, jag hade kul i alla fall. Och det viktigaste av allt var ju faktiskt att naturklassen skulle få pengar till sin kära klasskassa. Det fick dom! 2500 kr typ. :O Inte illa! Mina pengar var inräknade där, betalade säkert 50 kr för drickorna och godiset jag köpte av dem. ^^ Snäll är jag!

Tänkte inte på att ta bilder där faktiskt, utan fick bara en suddig bild av Marie när hon håller händerna för ansiktet, inte värt att lägga ut här ens. ^^ Men idag, då har jag tagit bilder. Har bakat och stått i, riktigt mumsigt! Men, jag tror att jag har blivit galen, har bakat 2 misslyckade kladdkakor nu under beloppet av 3 dagar. Vad har hänt?!

image614
Jag & Sebastian lagade fläskfilé och hasselbackspotatis förut! Till det hade vi bearnaisesås, det blev fantastiskt gott! Det trodde vi inte, med tanke på att det var första gången vi lagade det, men det blev bättre än väntat. Proppmätt blev man också, och jag är fortfarande inte hungrig, typ 6 timmar efteråt.
Kan ju meddela att jag sov middag 1 timme efteråt, riktigt skönt. Vaknade upp alldeles svettig för att det var så varmt, mindre mysigt kanske. ^^
image615
Gjorde även en inte alltför smarrig kladdkaka, vispad grädde till. Varför blir den så tjock? :O Jag ville verkligen, VERKLIGEN, ha den perfekta kladdlkakan, men icke. Kanske var den äcklig för att jag redan var så mätt? Det kan ju vara så. ^^ Justde, vi köpte ju glass förut också, måste ju äta den också. Aja, det löser vi någon annan dag.
image616
Som sylten på sardinen, en riktigt fet skål med godis. Vilken lördag va? Nu får jag inte ner en bit till (skålen är INTE tom än!) Nog med ätande för idag eller vad säger ni? ;D


En liten fundering bara..

                                            Datum: 2008-04-25 Tid: 17:19:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej igen

Här sitter jag, ensam vid köksbordet med en liten god clementin. Ganska skönt & ensamt. Förut när jag gick till bussen (från skolan) så tänkte jag på det där med kristendomen. Okej, tro inte att jag är ett freak nu eller något, ni behöver inte fortsätta att läsa, gör som ni vill. =D

I alla fall:
Det finns ju många olika anledningar till att man är kristen tror jag. Alla har vi ju vår egen tro, right? Haha, när jag tänker på saker ibland, det kan vara vad som helst, så dyker det upp en konstig tanke i min hjärna. Förut var tanken: de som tror på Gud, hatar de sig själva?
Va? Tänker ni säkert nu. Men jag tänkte såhär: om någon är riktigt religiös och verkligen tänker på Jesus eller Gud hela tiden, då straffar de alltid själv själva så fort något går dåligt. Har ni inte tänkt på det? T ex så kanske de skriver: Vad gör jag för fel? Det kan ju lika gärna vara någon annans fel menar jag. Endel kanske tycker att de religiösa bara är religiösa för att ha något att skylla på när det går snett, men jag tror att det är tvärtom. Ni behöver inte lita på det jag skriver nu, det är bara en liten tanke. ^^ Läskigt det där med religion, kan hända mycket hemska saker..Krig till exempel.

Jag är inte speciellt religiös, men jag kan inte säga att jag inte tror på Gud, det gör jag, tror jag. Eller, det är olika från dag till dag. Faktiskt, så tror jag att om något oförklarligt har hänt i ens liv, då tror man på Gud. Har man däremot otur hela tiden och aldrig får som man vill, då kan det vara svårare.

En ska till! Jag tror att jag är dum i huvudet. En smula i alla fall. Människor runt omkring mig säger att jag har sagt en massa saker jag inte har en aning om att jag har sagt, eller ens menat. Kan ju bli riktigt dumt. Har nog förlorat kontrollen av mig själv, ramlar och tappar saker hela tiden. Vet ni hur man tränar upp sin egen kroppskontroll? xD Behöver det nu.

Kl 18:00 kommer Cajsa, John & Morgan och hämtar lilla mig. Ska ju som sagt till Tibro. Det är slut vid 22, men är väl inte hemma förrän 23-00. Man vet ju aldrig menar jag! :D
Varför blir dagen aldrig, ALDRIG som man har planerat den? Det dycker alltid upp något oväntat, roligt eller tråkigt. Det är väl tur det kanske, men ibland kan det ju bli skumt. :S

Nåväl, långt inlägg det här, nu ska jag göra mig i ordning i alla fall! Ska bli kul att träffa gamla klassen! <3


Helg <3

                                            Datum: 2008-04-25 Tid: 15:56:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Tjenix! :)

Home, but not alone.

Kom alldeles nyligen hem från skolan efter en väldigt slapp dag. I början av dagen såg klassen ytterligare en del utan filmen Parfymen. Den är lite psykad måste jag säga!
Ledig under den grafiska kommunikationen, så då passade jag och Anton på att åka till F&S och träna en sväng. Eller åka & åka, vi gick, det skulle jag inte ha gjort. Han hade tydligen kommit på en "genväg" som gick sååå mycket snabbare, men den var hemsk. Istället för att gå på stigarna och vägen som vi brukar, så fick vi nu ta oss under staket, kliva i lera och hoppa över en bäck. Inte så farligt kanske, men just idag var det det med tanke på mina kläder. Vita skor, strumpbyxor och kortbyxor. Menmen, jag klarade mig genom det, oskadd. :O

En trist sak när det gäller träningen...jag förbättrar mig aldrig. Samma låga vikter jämt (10-40 kg) och ingenting händer. ^^ Vilken positiv människa jag är. Men idag ändrade jag faktiskt från 25 till 35 kg på en bensak. Jag tror jag kommer ha en aning träningsvärk de kommande dagarna. Men det är väl bara bra i så fall! =)

Ikväll blir det Tibro med gamla naturklassen. De har ett disco för 6:orna i Tibro för att tjäna lite pengar till klasskassan misstänker jag. Cajsa ska också dit, mest för att träffa Olle antar jag. ;D Hoppas de tjänar en liten hacka så de kan komma iväg till Island i 3an. ;D

Nej, nu måste jag ner och köpa lite påfyllning på min mobil, + att datorn snart dör! Ha en fin kväll! Puss <3

image613

;D


Misslyckad kladdkaka och slingor i håret

                                            Datum: 2008-04-24 Tid: 21:26:28 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God kväll :)

Nästan fredan då. =) Kom nyss hem från Fabriksgatan efter att ha gjort det som står i rubriken. Jag och Cajsa bakade en kladdkaka, men satte fel värme på ugnen så det blev lite wierd. Vi var lite oroliga för hur länge den skulle stå inne, hennes pappa sa "någon minut till." Plötsligt börjar det ryka som fan från ugnen, och ut kommer en svart kladdkaka. Lyckat! Jag som hade längtat efter en sådan, så gott med grädde och mjölk till. Fick skära bort det översta lagret, och kvar blev en tunn sockerkaka med chokladsmak. Inte vad vi hade tänkt oss kanske, menmen. Det kommer fler tillfällen!

Marie skulle egentligen varit med oss, men inte då. Då sitter hon hemma i pyjamas och är helt borta i sina tankar. Gör saker som hon inte har en aning om att hon gör och säger saker hon inte vet om. xD Haha! Jag vet inte ens om det är så, men Cajsa sa att hon hade sagt det i alla fall. Stämmer det Marie?

Vi fick även för oss att slinga Cajsas hår, blonda slingor fick det bli. Har aldrig gjort det innan, är lite nervös för hur resultatet kommer att bli, men får hoppas på det bästa. Stod där en bra stund och försökte få ur hårslingor genom den snygga mössan. ^^ Dessutom var det en galen liten katt utanför som ville in i badrummet, men icke.

image611

Lite fel bild kanske, eftersom Cajsas hår är brunt och inte rött, men ni fattar principen! =)

image612
Såhär fin kunde vår älskade kladdkaka ha blivit, men ack. Den blev fet, och den blev hård!

Ska plugga företagsekonomi nu, sedan sova. Ha en fin natt alla människor. Kanske att jag nästa vecka försöker fixa en ny design. Håller på att planera för fulla muggar här. ^^

Torsdag

                                            Datum: 2008-04-24 Tid: 09:42:03 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God dagens! :)

Solig dag idag med, perfekt. Eller kanske inte. Slutar vid 4 idag så blir inte mycket tid till att vara ute. Usch, torsdagar suger hårt.
Tittade ni på Rent Hus igår? Det gjorde jag, det var sjukt roligt och underbart. Den lilla gubben, Jan, var helt underbar. "Ooja" "Oonej", "Nej men snälla ni.."

Sånna underbaringar till citat. Haha, städtanterna kommenterade det till och med. ^^ Såg ni det inte? Se nästa avsnitt, kul ju! Får en massa tips också, till exempel hur man gör för att skippa få igenimmade speglar i badrummet när man duschar. Hur? Jo, man smetar på lite raklödder på spegeln och torkar sedan av. Det måste jag testa. Ett annat tips som jag kommer använda är, hur man skippar att dammet dras till t ex stereon ellet Tv:n. Använd sköljmedel & vatten. Det ska jag göra hemma sen hehe. =) Hoppas det funkar.

Körde bil igår också, på Korsbergavägen. Det var sjukt läskigt. Jag hade kvällssolen i ögonen hela tiden, vägen var smal och krokig, och jag körde nästan i diket. Så kan det gå. ^^ Men, som ni märker, jag lever. I'm alive! =)

Ska försöka plugga lite företagsekonomi nu, deadline den 5 maj. Hinner jag? Njae....

Puss & kram

3kontant

                                            Datum: 2008-04-23 Tid: 16:45:58 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej :)

Härlig eftermiddag? Helt perfekt! Fick hem  en liten papperslapp idag där det stod att mitt 3kontantkort hade kommit. Jippie! =) Med det innebär det ju att jag har nytt nr nu också.

Nytt mobilnr: 0763-170852
Krånligt jag vet, menmen. Nu blir det i alla fall billigt att snacka med dom som har 3!

Har legat ute och solat en stund, hoppas det tog lite i alla fall. Nästa sak att göra är att städa rummet. Ser förjävligt ut haha, men det blir nog bättre.

image610



Såhär ser den lilla pärlan ut som jag har lånat. En stor jävel, men ganska sega knappar, men whatever! Den funkar i alla fall =) I och för sig ser det ut som om någon har bitit i den, men det är säkert inget allvarligt. ;D




Ella, Missan & jag

                                            Datum: 2008-04-23 Tid: 14:25:28 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heejsan :)

Klockan är 14:21 och här sitter jag och bloggar. Vad tråkigt av mig att sitta inne en sådan här vacker dag kanske ni tänker. Men, jag sitter faktiskt utomhus! Otroligt skönt är det. Ella springer omkring och Missan nosar på allting. Själv dricker jag sprite och äter lite godis. Bättre kan det inte bli!
Tar inte solen på mig nu, så är något fel.
Behövde ha 8 poäng för att klara matteprovet, jag hade 9. Hell yeah! ;D Skillad som fan!

Ska göra om här i bloggen framöver, men då vill jag använda mig av photoshop CS (SOM INTE FINNS PÅ DEN HÄR FUCKADE DATORN) och det finns endast inomhus. Vill INTE vara inne en dag som denna. Vi tar det en annan dag.
Nu ska jag lägga mig ner i stolstolen en stund.

Ha det bra allihop! =)

Onsdag -mitt i veckan

                                            Datum: 2008-04-23 Tid: 10:33:01 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon

Idag, är en underbar dag. SOLIGT! Jag hoppas verkligen att det håller i sig, för allting blir så himla mycket bättre när solen visar sig.
Dagen började ganska dåligt trots allt. Allt jag höll i tappade jag (tror jag börjar få problem med att kontrollera min kropp!) Jag missade även bussen som jag och Cajsa skulle åka tillsammans i. Fick istället åka själv med min musik. Jag hade heller inga pengar på mobilen att sms:a till Cajsa. Jaja, dagen blir väl bättre förhoppningsvis.

Men ack. det blev den inte. Jag fick G på mitt naturkunskapsprov. KUK. Jag som faktiskt satsade på IG för att kunna göra om provet. Då till VG. Men whatever, det ska väl gå bra det med. I vilket fall som helst, så får jag inte göra om provet.
Slutar 12:50 idag. Det är en härlig sak. Då ska jag hem och sola tror jag. Kanske låta Ella springa omkring lite i trädgården, det gillar hon. =D
Jag fattar om ni inte vill att jag sitter och skriver ner att som händer i min fucking skola, kan sluta om ni vill. ;D

Hmm, vad ska man skriva om då? Våld? Sex? Kompisar? Kärlek? Det gör jag väl det med egentligen, bara lite mindre. ^^

Have a great day!

You will always be in my heart

                                            Datum: 2008-04-22 Tid: 21:25:26 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hejsan mina vänner

Tittade nyss på Äntligen hemma, Ernst var med där och inredde en aning. Blev faktiskt riktigt snyggt. En väldigt mager gubbe bodde i det stiliga radhuset. Jag kan ju säga att det såg snyggare ut inuti än utanpå.
Åkte lite moppe förut med min bror, en ful liten bil körde om mig på insidan, vi följde efter aset. Men, han hann före, så vi sket i det. Tittade istället hur det ser ut där Michael bor nu. Har aldrig varit där inne, men det såg mysigt ut i alla fall.

Har pluggat lite matte, men ska plugga mer innan jag lägger mig.
Dagen blev inte som tänkt. Skulle ju ha fotat rummet, men jag gör det när det är färdigt istället. Roligare att se då kanske. Så får ni tycka till senare och säga om det blev bra. Okej? ;P
Ella var riktigt kelsjuk idag. Ovanligt måste jag säga. Jag kunde till och med klappa henne på huvudet utan att hon ryggade tillbaka. Trevligt. Hon börjar bli tam, efter 6 år. ^^
Sixten är hungrig som vanligt. Brukar gamla ödlor äta mycket och ofta? Han var inte så i början, eller är det bara jag som lägger märke till det mer nu?

Haha, nu kommer jag inte på mer att skriva!
Hörs i morrn! Puss <3

JAG HAR TRÄFFAT MARY-KATE OLSEN!

                                            Datum: 2008-04-22 Tid: 15:16:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Okej, nej det har jag inte gjort, men det skulle vara coolt att ha gjort det! =) Right?

Ny blogg!

                                            Datum: 2008-04-22 Tid: 15:04:44 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Heej alla.

Har skaffat mig en ny blogg nu, men den verkar lite konstig. Men, allting är ju konstigt i början. Får väl se hur det går med den.

http://marianova.com/users/melinda

Gå gärna in och kika om ni vill. Har inte skrivit något än, mycket roligare här haha. Men där kan man tydligen inte lägga in bilder i bloggen, det vill ju jag kunna göra. Där finns det fotoalbum för sig, och blogg för sig. Hmm, jaja..


Mary-Kate Olsen

                                            Datum: 2008-04-22 Tid: 10:18:14 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 4 Kommentarer
image609

Förlåt, igen.
Skulle inte lägga upp en massa bilder på MK och så, men kan inte hålla mig när jag hittar en fin gammal bild.
Den här t ex. Underbar!
Synd att det gick som det gick, från fina, till mindre fina...

Godis! <3

                                            Datum: 2008-04-22 Tid: 09:59:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Jag sitter här och funderar över godis. Strange maybe..

image607

image608


Vad gillar ni bäst?
 Lakrits
eller choklad?

Vår <3

                                            Datum: 2008-04-22 Tid: 09:05:04 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image605

Även om det faktiskt känns osm mer sommar än vår nu, så måste jag lägga in lite vårbilder denna vackra morgon.
image606
Vackert!
Hoppas att ni njuter utav den här dagen och inte sitter inne hela dagen! Det tänker inte jag göra i alla fall. ;D

When I feel that love is dead

                                            Datum: 2008-04-22 Tid: 08:52:13 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heeej

Nu fick jag lust att skriva igen. Är det inte bra att jag går i en skola där man har datorn 99 % av tiden? Det gillar jag i alla fall.
Jag ska göra om min blogg. Nya färger, lite andra bilder och lite mer sommarkänsla. Nu är den mörk och trist, fastän den är rätt så ny. Men kanske, hmm, inte rosa i alla fall, inte röd, inte grön. Kanske gul-orange-rosa. Något i den stilen, med lite blommor och fjärilar. Det kan nog bli kanonfint!

Om jag hade haft pengar, så hade jag lätt handlat skor, kläder, smycken m.m. jämt. Underbart hade det varit. Tänk att kunna få köpa i stort sett, vad som helst!

Är inne och tittar lite på Halens hemsida nu. Hittade en grymt snygg jacka (brun) men vilken tid det tar! Det laddar fortfarande. Herregud, segt internet på skolan kanske? Den kostade 399 kr i alla fall, inte så farligt dyrt? Men kanske ska vänta till Ullared? Ingen människa kan gilla Ullared mer än mig. Jag är helt beroende haha. Nejdå, men nästan.

Ska försöka få bild på den nu!


Hurra! Found it!
image603
Den här bruna föll jag för direkt, men om ni vill se ännu tydligare hur den ser ut, så är det följande:
image604
Den är sjukt snygg :O
Skinnimitation med vintage look. Dragkedja fram. Insticksfickor med nitar. Axelklaffar och tryckknappsdetaljer. Dekor­sömmar fram och bak. Polyesterfodrad. 100% PU. Längd ca 58 cm i stor­lek C36/38. Skontvätt 30°.

Tisdag

                                            Datum: 2008-04-22 Tid: 07:50:03 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon bloggen

Igår hade jag 300 unika besökare!
Eller, nej det hade jag faktiskt inte, men 23 st i alla fall. ;P
Sitter i ett nytt datarum nu. Eller nytt och nytt, det är nytt för mig. Brukar alltid sitta uppe i Pippin, men börjar tröttna på det stället nu. Här nere är det mycket trevligare och ljusare. Idag har jag nog inte läxor så vitt jag vet, och får förhoppningsvis inga nya heller. ^^
Idag vaknade jag upp och trodde att lampan var tänd, men det var den inte. Solens underbara strålar sken rätt på mitt ansikte. Kan man vakna upp bättre? Knappast!
Kan det inte vara så varje dag!? =D
Har fortfarande inte hittat Antons sabla nycklar, undrar var det ÄR!?!?!? Någon som sett dom? Eller kanske har A redan hittat dem? Grönt nyckelband i alla fall!

I eftermiddag händer, inget speciellt. Eller jo, pappa ville att jag skulle åka till granngården och köpa solrosfrö, får väl göra det. NU är jag lite nervös att Ella kommer bli mamma, men jag tror inte det faktiskt. Hon är inte ett dugg tjock, och om hon nu är gravid, så är ungarna väääldigt små.

JA, jag kan ju ta lite bilder på mitt rum idag förresten, och lägga upp här. Emelie tyckte att det såg litet ut, det kanske det gör! Men, jag har ju inte världens största rum så. ;D

Nu ska jag inte skriva mer för tillfället. Hörs senare. ;P

Pussar <3

Nu börjar det likna något..

                                            Datum: 2008-04-21 Tid: 21:29:01 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll alla människor ute i världen! =)

Tänk om alla i hela världen skulle läsa min blogg, det skulle bli flera miljarder. :O
Vad underbart roligt det skulle vara, och vad mycket pengar jag skulle tjäna. ;D
Det där var nog bara en konstig tanke eller önskan, som aldrig kommer hända, men whatever! Haha, på tal om whatever, så kunde inte min lärare Dalle stava till Kebnekaise idag, så han skrev; kebnewhatever. Vilken lärare. :O

Har krattat i trädgården eftersom far min har mossrivit. Det var inte lite mossa det kan jag lova, och det var bara framsidan. Aja, glöm att jag krattar mer! Fick fasen håll efter 5 minuter. DET kallar jag kass kondis..
Sen kommer den en kvinna med sitt barn, och såg att lilla Ella var ute och sprang på gräsmattan, då blev de genast nyfikna och stod där och snackade i vad som kändes som en evighet. Den lilla flickan som hette Saga, var väl runt 3 år, och väldigt söt & väldigt pratig! Haha =) Fick lyfta upp Ella så att hon kunde klappa henne. Något som E kanske inte uppskattade särskilt mycket. Aja, hon mår nog bra nu i alla fall.

Har möblerat om lite också, blir ju lite bättre faktiskt (som tur är!) men Sebbe gillar det nog inte speciellt mycket. Han vill ha sängen där den stod innan, men nu har jag flyttat den. Illa ;D Men det var inte snyggt förut när den stod där och bara, pekade ut, bättre nu tror jag. Även om det inte blir som jag har tänkt mig.

Vill ha gardiner och fönsterbrädor här inne snart, det skulle vara oerhört lämpligt faktiskt. Lite blommor i fönstret (denna gången riktiga) och även någon liten lampa. Btw så är min ena lampa spårlöst försvunnen, undrar vart den kan ha tagit vägen...

Värda inlägg jag skriver känner jag. Men nej, nu kom jag på ett samtalsämne!

Ingen kommer orka att läsa det här, men det gör inget. Nu får jag i alla fall skriva av mig.
Har ni någonsin tänkt; hur är jag som människa egentligen?
Det har faktiskt jag (ja, tro det eller ej :P) och jag kan inte komma på hur jag är. Det enda jag vet, är att jag inte är så som jag vill vara. Lite synd, jag måste bättra mig tror jag. Jag vill kunna vara en sådan som man kan lita på till 110 % (jag ljuger inte något längre) och som kan allt möjligt. Bland annat vill jag kunna alla sporter, alla ämnen m.m. men det går inte enligt planerna. Hur är jag då? Antagligen en misslyckad person som har misslyckats så här långt i livet. Ibland kan jag tänka: Hur hade det varit om jag inte hade haft den kompisen? För, kompisar påverkar jäkligt mycket hur man är själv. Se bara på mig! I mellanstadiet hade jag en massa olika vänner. Först några töntiga kanske, sedan lite "coolare" osv. Fattar ni?
Jag antar att vi ALLA har blivit påverkade av vilka vi umgås med, det är ju naturligt antar jag. Kanske lite dumt, men man kan ju påverkas positivt! =D Glöm inte det. Jag tror att JAG har påverkats positivt med åren, jag är inte lika blyg längre till exempel.
Det kan ni komma ihåg, gott folk. Att vara blyg är det sämsta man kan vara. Det hjälper inget och ingenting, det förvärrar bara din vardag.

Det var mitt "lilla" inlägg för idag. God natt <3

Evening

                                            Datum: 2008-04-21 Tid: 18:39:52 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej

Jag övar som fan på engelskan märker ni va? Det går ju galant!
Kom nyligen hem faktiskt, efter att ha åkt runt på lilla moppen och letat efter nycklar. Dock utan resultat. =( Eller, resultatet blev väl att jag inte fann dem, men det var ju dumt. Vart kan de vara? Inte i mitt hus, inte i parken, inte i hamnen, inte i väskan. ÅÅH!!
Var nyss på ungdomsmottagningen för att kolla lite grejer. En rolig sak med att gå dit är att man alltid känner igen nästan alla. Idag var det till och med en kille där, som jag haft på msn. Skoj det där, men alla måste ju dit någon gång.

1 streck - Inte gravid, 2 streck - Gravid

Hade endast 1 streck, tack & lov.
Kanske lite för personligt att skriva om i sin blogg? Det är det kanske, men jag har ju en sådan alldaglig blogg att den kan behöva sticka ut lite emellanåt. =)
Om jag får tid över lite senare, så kanske jag kan möblera om rummet igen? Det ser ju förjävligt ut nu, rent ut sagt. Jag skaaaa ta bilder på det, jag lovar. Men inte idag. Orkar inte greja med det just nu, eller sen. ;P Kanske i morgon. ^^ Slapp jag är! :O

image602

Ruskig.


Eftermiddag

                                            Datum: 2008-04-21 Tid: 13:59:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Svejsan :)

Hoppsan, råkade missa "hejsan" men vad gör det! =D
Tränade på matrasten idag, fyfan. Ingen bra dag att träna på, kände mig klen & klen. Orkade knappt 35 kg på magsaken, det gjorde jag ju förra gången! =( Nåväl, träning ger styrka.
Åt en banan och en apelsin och lite pasta till lunch.

Efter skolan ska Anton, Emelie och kanske Charlotte med mig hem. Främsta anledningen är väl att de vill gunga i parken, men också att kanske se min nya lya. ;D
Okej, jag erkänner, jag åt en glass innan lektionen började. TUSAN, mitt nyttiga liv!! Det är bara att erkänna för mig själv, det blir ingen beach 2008 för mig. =(

Har programhantering just nu, Power Point.

Svejshejs

Måndag

                                            Datum: 2008-04-21 Tid: 07:51:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon

Vilken svinfin morgon!

Förutom att det stank från slakteriet när jag gick till skolan, så är den här dagen fantastisk. Jag vaknade av att solen sken in genom rullgardinerna och solen är fortfarande uppe. Hoppas den håller sig uppe hela dagen! Då blir jag på bättre humör vill jag lova! =D
Händer idag?
3 lektioner, gym på matrasten. Har ju faktiskt köpt mig ett dyrt gymkort men använder det knappt. Måste börja göra det mer, annars är det ju slöseri med mina värdefulla pengar! Hmm, ska gymma 3 gånger i veckan tror jag, det borde ge något.
Sebastian sov inte över till idag eftersom det var något med HV igår eftermiddag. Trodde att det skulle kännas väldigt konstigt, men det gick faktiskt bra! Kvällen igår tillbringade jag ju lite med Cajsa & Marie, sedan fixade jag med mitt rum. Det skrev jag ju igår förresten. xD

Har äckligt ont
i magen idag. Vet inte riktigt varför, men det får jag väl ta reda på. Hoppas det inte är något allvarligt bara. :S Hatar att ha ont i kroppsdelar.
Ramlade i trappan i morses också. Haha det var ganska roligt, eller det måste ha SETT roligt ut i alla fall. Jag bara föll handlöst ner på golvet. Jag ramlade inte hela trappan, men jag stod typ på, 2:a eller 3:dje steget och skulle ner på golvet, men missade att det var ett trappsteg till. Haha, morgonens komik!! =)

Nu ska jag kolla lite bilddagböcker och andra bloggar. :P Ha det fint så hörs vi sen! Puss <3

Kärlek

                                            Datum: 2008-04-20 Tid: 22:36:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej alla fans!

Hehe, sådär börjar alltid Rosa sina små videoklipp hon gör. Ni vet, Livet enligt Rosa.
Kom hem runt halv 10 efter att ha varit på en liten promenad med Cajsa & Marie. Vi gick i stadsparken lite och Marie fotade med sina nya Canon-kamera. En riktig läckerbit som kostat typ, 6000 kr. :O Det är rätt dyrt, menmen, är man skillad så är man! :D
Skulle egentligen varit hemma runt halv 9, då Parlamentet börjar, men jag såg det hos Cajsa istället. Faktiskt, så är jag lite besviken. Björn var inte lika rolig som han brukar, men han har det säkert jobbigt. Rött parti vann i alla fall, Johan Glans var med där. =D

När jag var på väg hem från Caj, så gick jag ensam där på gatan. Om jag ska vara ärlig, så tittade jag faktiskt bakåt då och då, ingen kan väl ha undgått att höra om Engla. Det finns fuckade människor överallt har man ju märkt, bäst att hålla utkik. Det läskigaste var att gå igenom skogen, även om det är upplyst just vid vägen, så ser man ju inte vad som döljer sig där inne bland träden. Jag sprang inte, men jag tittade bakåt typ, ett antal gånger.
Dock gick jag inte bara i skog, utan även vid en massa hus. Då stod den en man i fönstret, jag vet inte riktigt vad han sysslade med, men det fick mig att tänka på kärlek. Han hade säkert en tjej där inne som han älskade, kanske hade de barn? Förutom de tankarna, så tänkte jag på hur det är att vara nykär. Liksom, sådär så att det pirrar i hela kroppen. Man vågar inte riktigt säga vad som helst, eller göra vad som helst. Lite blyg, men samtidigt nyfiken på den andra. Jag hade egentligen ingen anledning att tänka på just, nykär, men det ploppade upp bland tankarna bara. När jag väl tänkte på det, så kom den där känslan i min kropp. Det bara pirrade och det kändes så bra! Jag kan knappt förklara. Gick ensam där på vägen, hus, asfalt och gatlyktor. Vilken kväll?

Såg ni månen? Fullmåne, den var orange. Den är helt underbart fin. Betyder det något speciellt när det är fullmåne? Jag vet inte riktigt, vet du?
Jag älskar när det är fullmåne, det borde du också göra hehe. Den är så vacker då.

En fråga till, är ni nykära? Känns det bra? :)

Måste sova! Ha det fint era som tallkottar! =) Love ya!


Bad hairday

                                            Datum: 2008-04-20 Tid: 18:55:10 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
image600
Den där dagen tycker jag att håret såg helt okej bra ut. Synd att det inte kan vara så jämt. Men, som Gry sa en gång: Har man en dålig hårdag, får man satsa på uringningen istället. Har inte gjort något utav det idag, får väl se hur håret ser ut i morgon.

Det gick nyss en propp här, förutom i mitt underbara rum. Radion, Tv:n och allting funkar som det ska. Men däremot så stängdes spisen, lamporna, tvapparaterna m.m. av där nere. Otur. ;D JAG, kan i alla fall titta på Parlamentet. ;)


Ibland när man tittar på gamla bilder på sig själv, så har man ju faktiskt ändrat sig endel sen dess. Det kan vara håret, ansiktesdragen, KLÄDSTILEN m.m. Lite roligt att se trots allt. ;D

image601
Cambilder, I know, men det var mitt liv i typ, somras. Det ser ut som om jag har opererat läpparna eller något, lite större än i normala fall. Whatever, an old pic! ;D

Möblering av rum

                                            Datum: 2008-04-20 Tid: 18:12:04 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hejsan i vårvädret! =)

Fyfan, jag håller på att möblera om i mitt rum, det är inte det lättaste det inte! Rent ut sagt, det suger kuk. Har någon nån idé om hur jag kan göra? Nu är det ju långt ifrån alla som faktiskt har SETT mitt rum, men det är typ, ganska stort med sneväggar..;P Det sa mycket va? Aja, får väl försöka klura ut något ändå. Mamma kanske kan hjälpa mig. Jag vet inte hur jag vill ha det! xD Dagens i-landsproblem: Hur ska Melinda ha sina möbler för att det ska vara snyggt?

Dagens u-landsproblem: Åhnej, jag kan inte ha sex med min syster för hon har aids.

Old, I know, men den är rolig. Faktiskt, så fattade jag inte vad som menades med u-landsproblem förrrän för bara några veckor sedan. :$

Ikväll är det PARLAMENTET med självaste BJÖRN GUSTAVSSON!
Missar ni det, är det inte bra. Johan Glans är med också bland annat, bara skojjiga personer. i 4:an, kl 20:30. SE DET! =)

Morsning korsning!

3

                                            Datum: 2008-04-20 Tid: 17:12:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Tre namn du går under:
Melinda
Älko
Melindis

 Tre saker som skrämmer dig:
Klimatet
Psykopater
Att mina djur dör

 Tre saker du har på dig:
Vita byxor (mjukisar)
Vit hood-tröja
Vit bh

Tre av dina favoritlåtar nu:
Drömmen - Alexander Schöld
Hurt - Christina Aguilera
You were my everything - Aviation

Tre sanningar
Jag är livrädd för att skada mig
Tänker på mina djur (döda som levande) varje dag
Jag börjar gråta lätt till sorgliga låtar

Tre hobbys
Djur
Musik
Vänner

 Tre saker du vill ha
Jag vill ha tillbaka mina djur
En leguan
Pengar

Haha, jao, sånt här sysslar jag med när jag inte har något bättre för mig, kul va!?
Nåväl, nu ska jag städa mitt lilla rum. Pusshaj <3


Alla behöver en sång

                                            Datum: 2008-04-20 Tid: 14:45:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
När du stod där i fredags natt.
En sån blick du gav mej så varm
Det var de jag hade väntat på
En kyss en blick ett skratt just då
Nu vet jag att det finns nåt mer
Under ytan av det som sker.
Du e fin och jag vill dej väl
Kom hit och känna min själ.

Jag säger oooh kan du komma till mej
Min längtan e så stor
Jag säger oooh kan du komma till mej
Min längtan e så stor

Kom följ med mej till en himmel som e blå
Dessa ändlösa stränder som e skapta för oss två
Jag kan lova dej min vänskap min tillit och min tro
Följ den smala vägen låt oss bygga denna bro

Jag vaknar upp ur min dröm önskar jag var där
Kanske du drömmer som jag och önskar du var här


Det där är en fantastisk låt!
Varje gång jag hör den, så tänker jag på Moa, min förra kanin.
Hon dog i november förrförra året, och då hörde jag den här låten.
Jag satt och grät hur mycket som helst...
Jag har låtar till alla mina djur.

Matsalen =)

                                            Datum: 2008-04-20 Tid: 14:36:02 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
För tillfället har jag min mobil kopplad till datorn, så kan lika gärna slänga in lite bilder. Alltid skoj! Här är några från matsalen, så snygga är mina kompisar! ;D (Jag undvek att fota mig själv..)

image596
Snygga Carin! =)
image597
Snygga Anton!
image598
Snygga Charlotte!
image599
Snygga Emelie!

Hjahjahja ;D

Inlägg 708

                                            Datum: 2008-04-20 Tid: 14:31:27 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej :)

Klockan är 14:14 och jag sitter här i sängen iförd en massa vita kläder. Borde vara ute, men det är så kallt. :P Jag har förresten surfat idag, riktigt roligt! Stod i skottkärran medan den rullade haha. =)

Igår var jag och Cajsa i Jkp hos Sebbe. Vi badade, och det var helt okej. Faktiskt, så finns det inte särskilt mycket att göra där, så jag hoppade från 3:an (WOW) åkte i en vattenrutchbana (kana?) och lekte i vågorna. Nästa gång blir det Örebrobadet!
Gårdagens lunch bestod av pizza, calzone. Lovade inte jag mig själv för ett tag sen att aldrig mer äta skräpmat? Jo, det gjorde jag. Fy på mig!!

image594

Jag såg dubbelt den kvällen. xD

image595
Taget med min mobil, inte snyggaste kvalitén kanske, men duglig! =)

Tired of being sorry

                                            Datum: 2008-04-19 Tid: 00:09:51 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God nattens! =)

Sent inlägg nu kanske, men jag ska inte sova än. Sitter och lyssnar på Backstreet Boys faktiskt. xD Nåväl, stuntsamma.
Förut var jag och Cajsa ute på en promenad, i mörkret. :O Men det var trevligt. Inte för kallt & inte för varmt. Vart gick vi då? Typ, ner till piren och igenom en massa gator, utforskade lite! Mycket roligare än att sitta inne i lägenheten hela kvällen. Men vad hände? När vi var så långt ifrån lägenheten som möjligt, så blev vi kissnödiga! Underbart?! Nej inte direkt. Jag fick typ kramp och var väldigt nära på att sätta mig på piren och kissa på plattorna, men så blev icke fallet. Jag höll mig ett tag till, ända tills vi kom till någon liten park. Buskar<3
Efter 1 timme gick vi tillbaka hit och tittade på något program på datorn om när bebisar föds. Grymt äckligt var det. Nu är jag rädd..
Sebastian kommer hem om typ, 1 timme i alla fall.
HV71 tog SM-guld, vad annars liksom? Jag och Cajsa är så pass insatta i hockey, att vi inte ens vet vem som gör mål. Vi bah: JAA HV GJORDE MÅÅL! :D Eeh, oj, det var visst Linköping...

Tröttisch! Sweet dreams! <3

Blöhöö

                                            Datum: 2008-04-18 Tid: 19:53:25 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Usch vad jag är mätt. Mätt mätt mätt. Ätit godis och druckit läsk, fetma! =)
Mer kommer det att bli, har en hel skål fullproppad med godis, men det ska man ha när det är helg. 26 kr gick kalaset på.

Down in Jkp

                                            Datum: 2008-04-18 Tid: 19:17:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej :)

Jag och Cajsa sitter nere i lägenheten och har precis köpt lite godis, dricka & chips. Ööh, liksom, fullkornschips! Aja, nyttigt är bra! =)
Alltså, alla som åkte förbi i bilarna körde förbi aaassnabbt (kanske för att impa?) eller så glodde de som galningar. xD Lita roligt. Har de aldrig sett västgötar förr? ;D
Justde, sen var det en kille (utlänning) som satt i en bil, han knackade på rutan för att vi skulle se honom, sen gav han oss en slängkyss...HAHA! Underbart!

Väntar på att klockan ska bli 8, då ska vi se Talang 2008. Hoppas att det är roligt!

ÅÅÅH, nu visade de reklam på Tv om Liseberg, härligt. Vill dit nu genast och bara åka allt. SpinRock, Höjdskräcken, Flumride, regnbågen m.fl.

Nu ska jag & Cajsa starta vårat drickande! ;D Ha en nice evening! (träning på engelska!)

Puss & hej

Fredag, tjoho! =)

                                            Datum: 2008-04-18 Tid: 12:37:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
God dagens sötnötar! =)

Läget?
Med mig är det bara fint. Stannade hemma ifrån skolan idag, dels för att det var Tema-dag (våld & droger eller nått) + att jag knappt har några pengar. Men, när jag vaknade i morses hade jag faktiskt ont i huvudet!

Nåväl, vaknade väl i vanlig tid ändå, runt 7, men sedan somnade jag om till..10:44. Omg, redan mat tänkte jag. ;P Har gjort lite nytta i alla fall, städat rummet, bäddat, lekt med Missan och släppt upp henne på vinden, och matat Sixten så att han blev nöjd. =)

Jag trodde ju att den här veckan skulle bli katastrofal! Men icke! Jag hade verkligen planerat alla läxor och prov, men sedan blev det bara 3 ändå. ^^ Underbart. Det var inte ens jobbigt, typ. Allt annat skräp jag har ska vara klart den 1 maj, så det hinner jag nog med.

15:20 åker jag och Cajsa iväg till Jkpg, härligt! Är i Sebbes lägenhet hela kvällen och gottar oss kanske men något. Jag vet ju trots allt vart godisaffärerna där ligger, tror jag! :S
Kanske bakar en sockerkaka, aja jag kan ju uppdatera bloggen där annars. xD Smart jag är. :D
Är nästan ALDRIG med Cajsa och Marie längre, särskilt inte Marie. Det tycker jag är synd, men det blir ju bara inte av när man är i skolan till 4 typ, och på helgerna gör man annat. "/ Det måste bli förbättring där! I nian gjorde vi ju saker nästan varje dag. Kladdkaka, promenader m.m. Det var trevligt! =)

Dagens mat: Köttbullar, potatis & sås.
Pappa är nämligen hemma också eftersom han tydligen hade feber. Jobbigt det där. Men mat får jag ju i alla fall. =)

Nu ska jag kila min väg! Hörs senare ♥

Slut!!

                                            Datum: 2008-04-17 Tid: 21:57:09 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God kväll :)

Jag är sjukt trött just nu, kan somna in när som helst. En underbar nyhet, jag har minskat i vikt! Hur? Jag har INGEN aning, men bra är det i alla fall. Fortsätter jag såhär så...;D

Aja, idag kom jag på att världen är grymt orättvis. Jag och Anton stod och snackade i skolan om att vi tyckte det var orättvist att man kunde få bra betyg utan att vara i skolan m.m. och då hörde rektorn det. xD Han frågade vad vi stod och babblade om och förklarade för mig att jag kan komma sista dagen i skolan och göra alla prov om jag vill, och då kunna få MVG i alla ämnen. Cool, men lite, scary. Kanske jag ska sjukskriva mig? Slappt ju. Fast jag är redan slapp som ett jäkla as.
Nåväl, jag sitter här med min lilla gitarr och lirar lite sjutk grymma låtar. Typ, Takida. Haha, nejdå, men nu slutar jag nog med det i alla fall. Måste sova snart, annars dör jag.

Justde, innan jag sticker. Tittade en snabbis på Efterlyst förut, handlade såklart om Sveriges ÄLSKADE Anders Eklund. Äckel! Bläää, att han kan ha gått fritt i Sverige så himla länge. Suttit i fängelse 4 gånger på typ, 5 år, inte illa det inte. Men hemskt att han dödar så många. Han hade tydligen ett abnormt intresse för sex. xD Ååh, jag älskar det ordet!

Sleeping time soon! =)
Have a nice night! ;D

Palla xD

                                            Datum: 2008-04-17 Tid: 18:01:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Namn: Melinda
Smeknamn: Mel, Mellis m.fl.
Piercingar: Inte än ;D
Tatueringar: Inte än ;D
Längd: 163 cm
Skostorlek: 38-39 typ
Hårfärg: För tillfället brun
Är du kär i någon: Jao
Önskar du att du bodde någon annanstans: Yes I do..
Tänker du på självmord: Gjorde
Tycker andra att du är attraktiv: Jo, precis. ;P
Dricker du: Om inte jag hade gjort det, hade jag varit död ;P
Använder du droger: Nepps! =)
Röker du: Aldrig! Ska aldrig testa heller, ett litet löfte. ;D
Vilket shampoo använder du: H&S typ, eller ne, de är olika. ;D
Vilken parfym använder du: Olsen tvins <3 Britney Spears ibland också
Vad är du rädd för: att förlora någon man behöver
Gillar du att tvätta: Jag kan inte tvätta. :O


Din första:
Operation: nope ;D
Första sporten du började med: ridning ;P
Första husdjuret: Min lilla kanin, Abbis <3<3<3<3
Första semestern: Kanarieöarna
Första konserten: Friends :P

Just nu:

Äter du: Ingenting, har lektion ;D
Dricker du: nothing. ^^
Ska du: snart åka hem!
Lyssnar du på: Allt babbel i klassen
Väntar du på: fredag <3
Tittar du på: datorn o__O
Har på du på dig: svarta gympabrallor, rosa T-shirt och en svart Hood-tröja.


Din framtid:

Barn: Ja =) Om inte datorn har sabbat det för mig:P Men om, 2 isf.
Giftemål: Kanske det ni ;D
Karriär: Antagligen ingen alls =(


Har du någonsin:
Kysst en främling: Nej inte med tungan ;P
Tappat bort glasögon/linser: Nej, räknas solglasögon? =) Isf, JA!
Brutit ett ben: 2. Eller, nyckelbenet & handleden
Rymt hemifrån: Ja
Röntgats: Ja xD Vem har inte?
Gråtit när någon dött: JAAA :'(


Tror du på:
Gud: Mm, kanske
Mirakel: Ja :)
Aliens: ja
Magi: ja
Himlen: ja
Tomten: jao
Änglar: ja
(haha tror på ALLT!)

Senaste:
Film du hyrde: Har inte hyrt film på åratals, snodde nog någon senast. xD
Film du köpte: Don't remember..
Låten du lyssnade på: Aviation - You were my everything
Låten du hade på hjärnan: Det var la den. ^^
Låten du laddade ner: Typ, Someone New
Personen du ringde: Anton :P
Tv program du tittade på: Sverige pussas & kramas :)
Personen du tänkte på: Sebastian

För eller emot:
Långdistansförhållanden: Bara det jag har haft så, det är jag för
Utnyttja någon: Lite taskigt ju!
Självmord:Beror väl på. Om personen förtjänar att dö, så är det ju bra gjort av den att ha insett det!
Att använda droger: EMOT
Sex före äktenskap: för..:P
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

Favorit:
Mat: Mc Donalds typ...=(
Låt: Många! Typ, mörka röster, eller endel opera :D
Sak att göra: Rida! ;)
Dryck: Coca Cola
Bil: Någon dyr. ^^

Har du nånsin:

Ljugit för någon: Japp
Varit i slagsmål: Med min bror & med Anton.
Blivit arresterad: Nej som tur är.

Antal...
Gånger du varit kär: 10000 times
Gånger ditt hjärta brustit: 1, 2, 3 ...
Hjärtan brustit på grund av dej: Aldrig antar jag
Personer från grundskolan du har kontakt med: många :D Cajsa, Marie m.fl.
Ärr du har på kroppen: 2 på armen för att jag har bränt mig :P

Senaste:
Tidning du läste: Hjo tidning :P
Personen du fick mail av: Får aldrig mail :(
Personen du fick brev av: Sofie i think ^^
Personen du fick sms av: Sebastian
Saken du köpte: Godis eller något säkert ;D

Övrigt:
Vad har du gjort idag: skola bara..
Var det kul: sådär xD Inte jätte..
Hur tidigt stiger du upp: 06:19
Gillar du att slåss: Näe xD
Vad ska du göra ikväll: dammsuga..
Är du seriös: kan jag inte direkt påstå
Var har du ont: KLOCKREN fråga haha :D HELA JÄVLA KROPPEN!
Använder du hårspray: Ja, alltid
Kan du stå på händer: Nej, jag är rädd för det
Favorit Serie: Lost, OC m.fl.
Håkan Hellström eller The Ark: The Ark :P ibland iaf..
Salt eller socker: salt
Gillar du ketchup: Ja ;D
Är du glad nu: nej
Var du glad igår: Lite kanske
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Jao många :D
Stockholm är: underbart.
Kan du sjunga: det är knappt..
Mer värt än guld: dom man älskar <3
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti <3
Ett land jag helst vill besöka: Austrailen & USA
Ska bli skoj: Sommaren! :D
Ska inte bli skoj: alla prov framöver :O
parar till: Inget speciellt :)

Klassen <3

                                            Datum: 2008-04-17 Tid: 10:54:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag sitter här nu och tittar ut över min klass, hur underbar den är.
Den finns inte någon som jag hatar, utan jag gillar verkligen alla.
Just nu sitter de flesta med en glad min, lite gäspningar (of course), hurlurar och datorerna. Läraren går runt och hjälper så gott det går, UNDERBART.

Förlåt alla, att jag hela tiden snackar om klassen. Särskilt min familj + Sebastian. Men, jag kan inte hjälpa det. Det är alltid något som har hänt som jag bara MÅSTE dela med mig av, tyvärr. "/ Ska väl försöka bli bättre på det, men det kan ta sin tid..

Nationellt prov över!

                                            Datum: 2008-04-17 Tid: 10:00:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejsan bloggelibloggen!

Alone in the classroom for the winners. ^^ Jao, så bra är jag på engelska haha. Kommer gå åt sjuttsingen, men vatusan, jag dör ju inte direkt om jag får ig. Bara svårare att komma in på någon linje sedan. Men, jag tänker inte utbilda mig så det är lugnt. ;D 
Jag skrev 4 sidor med text, för hand! Alltså, hmm, jag får väl vara nöjd. Jag skrev om mig och Sebastian haha. (!)

Förresten så kommer han ikväll, trevligt! =)
Alltså jäklar, vad är det för fel på skrivarna här? Funkar ju aldrig att skriva ut, det kan förstöra mina betyg det här. Betygsnack ftw xD

Kommer det någon lärare snart tro? =) Förhoppningsvis inte! Måste börja med företagsekonomin snart ju, mamma måste hjälpa mig också.

Torsdag

                                            Datum: 2008-04-17 Tid: 07:48:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon!

Lång dag idag, första grejen att göra är nationellt prov i engelska. Alla 1:or ska sitta i gympasalen och skriva i 1.40 timmar. Usch, hoppas jag kommer på något att skriva om..
Hatar nationella prov, dels för att de kan förändra betyget man har (förhoppningsvis då till något bättre) och dels för att jag är så otroligt nervös innan! Bläää, det kan ju förstöra allt.

Vad händer annars idag då? Njae, en skoldag fram till 16:00, sedan hem och typ, dammsuga rummet. Förresten så kanske, KANSKE jag har omprov senare i naturkunskap, då sitter jag välh är till 17:00. "/ Segt, men värt kanske om man får VG? ;P Jag och mitt jävla snack om betyg hela tiden. xD Jag vet att folk hatar mig för det. "/

Näe, jag vet inget att skriva om. xD Värt inlägg det här...Vi hörs sen! Kram<3

Operationer; misslyckat, lyckat

                                            Datum: 2008-04-16 Tid: 19:15:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hejsan igen.

Satt här och filosoferade lite och kom att tänka på en sak; operationer av ansikte!
Det är ingenting jag sitter hemma och planerar att göra, men vem vet. Kanske har jag lust att förminska vissa delar, exempelvis...NÄSAN! Struntsamma om det nu, det jag vill visa er är 2 riktigt "heta" bilder.

--->Den första bilden:image592 en mindre lyckad operation, eller ska jag
säga operationER. Jag tror att hon har gjort ett flertal sådana
om jag ska vara ärlig. Men alltså, vad har hon gjort? Hon har ju
helt förstört sig själv. Visserligen vet jag inte hur hon såg ut innan,
men jag kan svära på att hon såg mer, mänsklig ut. Jag tycker att
det är synd när operationerna går till överdrift. Operera sig ska man bara
göra om man verkligen behöver det, tycker jag. Då t ex jag. ;P


image593.<----Den här bilden då. Vår egna Victoria Silvstedt (en liten idol som jag har). Jag gillar hennes utseende och tycker att hon är skitsnygg faktiskt. Bättre än innan operationerna. Har ni sett reklamen om Sisters där hon är med? Där ser det lite ut som om hon inte kan le ordentligt. Inte undra på det kanske. Men, underbart hår, underbara ansiktsformer och underbar kropp haha!
Smal och allting som man ska vara!

Nu är det mat. ;P

Allting är underbart!

                                            Datum: 2008-04-16 Tid: 18:59:18 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Heej :)


En glad Melinda det här!
I helgen ska jag, Cajsa och Sebastian bada nere i Jönköping.
 Jag & Caj tar bussen ner till Jkp på fredag och är i Sebs lägenhet, ensamma, hela kvällen. Det var egentligen meningen att han skulle varit hemma också, men det var hockey i Linköping som han skulle på. Fanns ingen biljett egentligen, men han lyckades skaffa en i sista sekund.
Jag och Cajsa får väl ha det så bra som möjligt. Kanske införskaffa oss en liten pizza! Sen finns ju även Tv & dator. ;D + gitarrer. :O =)

Ett problem jag har är ju att jag snackar alldeles för mycket i telefon. Eller, jag ringer från hemtelefonen till mobiler alldeles för ofta. Det betyder ju att det blir ganska...DYRT. MEN, pappa har hört med sin jobbarkomps Rolle, och jag kan låna hans telefon! Den funkar nämligen att ha 3 i. Perfekt. För ett tag sen så skaffade jag ju mig ett 3-kontantkort, men det var förgäves. Det funkade inte i min "dåliga" mobil. Älskar min mobil, men inte just då. ;P Aja, det jag ville få fram med detta var att nu slipper vi en massa telefonräkningar. Nu ringer jag gratis till min prins haha! =)
Har självklart kvar halebop-telefonen också, så jag kan ringa gratis till Cajsa. =) Marie har ju 3 också! Tjoho! =) 

image591
Haha, jösses vilken bild. :O Menmen, shit the same! =) I'm happy!

Ibland..

                                            Datum: 2008-04-16 Tid: 17:55:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Du säger att du är kär i mig
Att du inte kan ta dina fina ögon från mig
Det är inte det att jag inte vill vara med dig
Men varje gång du kommer för nära så
aktar jag mig

Jag vill kunna lita på allt du säger
Det låter så himla bra
Men om du verkligen vill ha mig, gå sakta fram
Det finns saker om mig som du borde veta

Ibland springer jag iväg
Ibland gömmer jag mig
Ibland är jag rädd för dig
Men det enda jag egentligen vill,
är att hålla dig nära
Behandla dig rätt
Vara med dig, dag som natt
Allt jag behöver, är tid

Jag vill inte vara så blyg
Varje gång jag är själv, så undrar jag varför
Jag hoppas att du kommer vänta på mig
Du kommer att förstå att du är den enda för mig

Stanna kvar, och du kommer att förstå
Det finns ingenstans jag hellre vill vara
Om du älskar mig, lita på mig
Precis så som jag litar på dig

Mc Donalds

                                            Datum: 2008-04-16 Tid: 17:17:52 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hejsan =)

Var icke med på idrotten idag, dels trodde jag att vi skulle ha teori, men också för min lilla skada. Känns knappt längre, men aja. ;P
Jag kom inte undan, jag fick istället bära upp en massa stolar och bord från en källare (det är natonell prov i morrn ju) och då sitter alla i gympasalen. Skolan är ju för övrigt så liten, så det finns ingen annan plats! :D
INGEN MER SKRÄPMAT ELLER GODIS FÖR MIG NU! JAG ÄR TJOCK!

Cafeterian, har de gjort om nu. Tagit bort den underbara soffan och istället ställt dit en massa småbord. Alltså, det är väl snyggt och så, men inte speciellt skönt! Borden och stolarna är svarta, förut var de träfärgarde. Modernt. ^^
 
På engelskan idag så hade vi lite förberedelse inför nationella, hörförståelse. Det gick ju faktiskt, rätt åt helvete. Hur kan man vara så dålig på engelska som jag är? Jag fattar det inte. Det är ju helt sjukt!
Matten gick faktiskt GÖRBRA! Jag är riktigt, jäkla stolt över mig själv om jag ska vara ärlig. Gjorde alla uppgifter man skulle göra, och var klar på lektionen. =) Det kändes bra.

Ska inte trakassera er mer med min skoldag, nu ska jag lyssna på lite musik. ^^ Pussar <3

Bildspecial ;D

                                            Datum: 2008-04-16 Tid: 16:55:20 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
image586
Ella är ute på gräsmattan och travar omkring. ^^

image587
Så hiiiiimla söt! (Btw så har hon spytt i fönstret..)
image588
Tänk om hon blir mamma...:s
image589
Haha så jäkla SKÖN bild! Ser ut som om hon har typ, en cigg i munnen eller nått! =)
Underbart! <3
image590
Ella är en fin kanin! Den äldsta jag haft också! I örat: 0202.

Cute pictures?
Det tycker jag i alla fall, mina underbaringar! =) Försökte ta bilder på Sixten också, men gick inte så bra. kamerafanskapet krånglar givetvis när jag ska ta på honom, men han är så sööt ändå så! =)

Gener =)

                                            Datum: 2008-04-16 Tid: 09:42:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Goddag! =)

Jag är tillbaka! Har naturkunskap och ska göra ett litet arbete om bakterier. Vi har börjat på ett nytt kapitel nu, eller snarare 3. De är: Livets villkor, Jordens levande varelser & Ekologi. Typ, 60 sidor, men vi ska läsa långt ifrån allt. Bara vissa frågor som vi redan vet om. Det är typiskt min lärare! Han ger oss ett papper med vad vi ska kunna, och sedan kommer EXAKT samma frågor på provet. Så är det alltid. Med andra ord, man kan inte misslyckas? Fast, det kan man om man heter Melinda Andersson. Det kan man om man inte har tränat tillräckligt mycket. xD
Har ej fått tillbaka proven än, men jag vet och hoppas att jag gick IG. Då ska jag göra om det så att jag kan få VG. Vill icke ha G! ;P

I morses när jag vaknade så sken solen igenom mina rullgardiner och skapade ljusa streck på min vägg. Härligt & underbart. Vilken kanon-dag! Men, nu är det molnigt som vanligt. "/ Baaad humör. ;P Nejdå, känner mig helt okej!

image584
En ganska gammal bild. ^^ Men, jag bjuder på den!
Bilderna på djuren kommer...snart! :D

Onsdag

                                            Datum: 2008-04-16 Tid: 07:59:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon kära läsare! :)

Sitter i skolan vid datorn, och Charlotte & Anton kom nyss intravande till mig. Trevligt! =)
Ganska kort dag idag, skönt! Jaha, nu fick jag reda på att vi tydligen HADE idrott, fastän vi egentligen ska ha teori. Lektionen förra veckan blev ju inställd eftersom läraren inte var riktigt frisk..Aja, jag kan ändå inte vara med för min kropp gör ont. Nu har det spridit sig från svanskotan till hela kroppen haha. Underbart!
JAG SKA ALDRIG MER SITTA PÅ NÅGONS AXLAR IGEN! (I så fall ska det vara en feeeet madrass under OM jag skulle ramla av..)
07:55 är klockan. Tusan vad tidigt! Jag borde egentligen sova vid den här tiden, men icke! Skolan i första hand, alltid! Kan ju ändå önska att det var så. ^^
Idag händer, ingenting! Tyvärr.."/ Men, det dyker väl alltid upp något roligt, det brukar det ju göra. ;D

Charlotte sitter och tittar igenom min kära mobil för tillfället, hoppas hon inte ser något dumt haha.;D Men nejdå, bara bilder på mig, Seb & hon själv. ^^

Aja, nu ska jag dra mig! Kan inte sitta här och ruttna hela morgonen.

Puss & kram, kyss och smek! ;D

You're the one that I want

                                            Datum: 2008-04-15 Tid: 18:23:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Heej :)

Var precis nere på Team sportia & ICA med mamma och handlade. Hon skulle köpa någon windoverall som hon kan ha när hon är ute på sina promenader, och det gjorde hon också! Hon ville även köpa någon T-shirt, och eftersom det var 2 för 129:- så fick jag också en. Sedan ändrade hon sig, så jag fick 2. En gul och en rosa, new clothes! <3
Home again, och jag känner att jag inte har speciellt mycket läxor att göra, inga faktiskt!? Tror jag i alla fall...

Well, hade 2 prov idag, engelska (muntliga nationella) och Excel-prov. G på båda tror jag, kändes helt ok. Fick vara med den personen jag minst av allt trodde att jag skulle vara med, nämligen Anton. Alltså, de brukar ju alltid dela upp så att man får vara med dem man inte känner? Aja, det var väl bra i alla fall. Fast det var typ ingen skillnad ändå. Jag suger ändå. xD

Får väl lov att berätta en pinsam liten händelse som fortfarande för FRUKTANSVÄRT ont! Det var såhär:
Jag, Anton & Charlotte hade varit på Ö&B. På vägen tillbaka kommer Anton på att han har starka axlar, så han vill att jag ska sitta på dem. Det gör jag, efter lite betänketid. ;P Han tycker att jag är väääääldigt tung och vinglar fram och tillbaka, jag ramlar nästan ner. Han går mot ett par soptunnor så att jag kan hoppa av snarast! Men där framme så säger han att han ska hoppa så att jag också kan hoppa av. Men, det går inte jättebra. Jag är inte med på att han rör sig, och flyger över hans huvud och landar på asfalten med RUMPAN. FAAAAN vilken smärta. Blandade känslor dök upp, illamående, inte kunna andas, ont i magen, ont i RÖVEN!
Aja, har ett blåmärke där nu och det gör ooooont. :*( Hoppas det går över snart, mår ju sjukt illa all the time.

See you later!


Big näsa alltså

                                            Datum: 2008-04-15 Tid: 10:52:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
 image582                               image583

Igår tog jag en massa fina bilder på mina djur, som jag lagt in på datorn där hemma. Tills vidare får ni några bilder på mig. ;P Jag har kommit på (jo, efter 17 år) att min näsa är GRYMT stor &...lång :O
Jag ska operera den någon gång tror jag! =)

I've hurt myself by hurting you

                                            Datum: 2008-04-15 Tid: 10:14:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Det är som om det var igår jag såg dig
Såg ditt ansikte.
Du berättade hur stolt du var, men jag gick iväg..
Om jag bara visste vad jag vet idag
Då skulle jag hålla om dig, få smärtan att försvinna
Tacka dig för att du gjort mig, förlåta alla misstag.
Det finns ingenting jag inte skulle göra, bara jag får höra din röst igen
Ibland vill jag ringa dig, men jag vet att du inte kommer svara.
Jag är ledsen att jag skyllde på dig, för allting jag inte gjorde.
Jag har sårat mig själv genom att såra dig...


Sitter här och har företagsekonomi. Funderade på vad jag skulle göra men kom på att jag faktiskt kan blogga! För det gör jag ju aldrig..;P
Har prov senare idag, och har faktiskt redan haft ett idag. Muntligt nationellt i engelska. Usch, men förhoppningsvis G. Det räcker för mig, herregud. Bara jag är godkänd i engelska så är jag lycklig!!

Ursäkta för ett deprimerande inlägg, men just nu är min kära vän inte på särskilt glatt humör, då blir inte jag det heller kan jag ju säga. "/ När jag ändå är i farten kan jag ju uttrycka mina känslor för en särskild M i skolan. Inget fel på själva bokstaven, nejnej. Den finaste bokstaven tycker jag! ;D Men, VEM TROR DU ATT DU ÄR? Du är ingen jäkla elev och inte lärare för den delen heller. Kom inte och försök bestäm över folk du inte har en aning om vilka de är. Vi HATAR dig, bara så du vet. Var ingen sån jäkla bitch! :P

Tack & hej

Engla

                                            Datum: 2008-04-14 Tid: 21:26:48 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejsan bloggen.

Jag vet att nu nästan 8 av 10 skriver om det förfärliga mordet på Engla, men jag kan inte annat än att skriva jag också. Usch vad hemskt det är. En äcklig, FUL gammal gubbe!
Tänk er? Ni ska för första gången i erat liv, FÖRSTA, cykla hem själv efter att ni har lekt med era vänner. Ni har telefonkontakt med era mammor var 10:nde minut, plötsligt upphör kontakten...
En endast 10-årig flicka mister livet eftersom en ful gubbe inte har något annat för sig. Stackars Englas familj! Stackars alla i den lilla byn där hon bodde. Stackars lilla flicka, tänk vad rädd hon måste ha varit? =(

image581
Hela Sverige hedrar lilla Engla!
Det tycker jag är snällt, vi är ett mysigt land som bryr oss om våra invånare.
Tyvärr finns det ju då svenska IDIOTER som dödar och misshandlar människor.
Såg på Tv förut, han har ju gjort hur mycket som helst. Våldtäkt & misshandel, fler mord m.m.

Det ska gå!

                                            Datum: 2008-04-14 Tid: 19:36:08 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen :)

Det ska gå nu! Jag måste klara Excelprovet. Om inte, gråter jag. Känner mig ganska säker nu faktiskt! Vädret är underbart, jag har varit ute och fotat Ella och Missan. Så himla söta är dem. Undrar om Ella är gravid...:S Jag tror nog att jag...inte vill att hon är det. Eller vill jag? Can't decide..
Som jag sa till någon förut, jag kan inte ta tag i saker förrän jag har RIKTIGT mycket att göra. Så kanske, skulle det hjälpa om jag fick fler husdjur. Jag tror det, actually. ;D
Kvällsmaten är klar!

When will you come home...?

                                            Datum: 2008-04-14 Tid: 18:31:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Tja fan! =)

Asså, jag har suttit med Excel i säkert 1 timme nu. ^^ Nejmen, jag har ju som ni vet prov i det i morrn, precis som alla andra i min klass har. Men, klarar jag ej det här provet får jag...IG. Underbart! Det vill man ju ha, eller hur?
Nåväl, känner mig liiiiite säkrare nu i alla fall.

Usch, jag mår inget vidare faktiskt. Jag har inte speciellt många kompisar faktiskt, utan endel riktigt nära istället. Det är skönt tycker jag, men det gör ju inget om det utökas. ;P Men, i alla fall, 2 av mina underbara små kompisar är faktiskt självmordsbelägna. Hur kul är det? Usch, vad gör jag för fel? Jag måste självklart hjälpa mina stackars små vänner för jag vill ju vara med dem, och jag vet måååååååånga som vill vara med dem också. Jag bara hoppas att ni, mina små söta vänner, kommer på andra tankar så snabbt som möjligt så jag slipper gå och oroa mig för detta. Inget kul kan jag säga..."/
I love you guys, very much! <3

Adios! <3

I'm the girl <3

                                            Datum: 2008-04-14 Tid: 17:11:21 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
I'm the girl and I want you boy
I should be with you instead
 I just can't get you of my head

Måndag är det va?

                                            Datum: 2008-04-14 Tid: 13:33:13 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Heeej :)

Det är måndag idag va? Hmm, ja jag tror det i alla fall. Jo det är det! Hah, bra då fick jag koll på det!
Endast 3 lektioner denna halvt soliga, halvt regninga måndag. Kom precis till lektionen, försenad som alltid på måndagar. Det beror på att jag alltid äter i stan den här dagen tillsammans med mina vänner. Idag med C & E. Anton är inte här idag för han är i Ullared. Lyckost! Vill också dit.
Märkte även att antingen ÄLSKAR man Ullared, eller också HATAR man det. Det kan jag förstå. Gillar man billiga saker av rätt så bra kvalité, är det en underbar stad. Men om man är ute efter märken & hållbara saker så..kanske inte. Eller alltså, sakerna håller väl. Jeansen jag har på mig idag är därifrån i alla fall. De är ändå över ½ år gamla. ^^

Vaknade upp på pisshumör idag! Fyfan...Kom på att jag hade glömt bort Grafiska läxan som bestod utav att ta ett gäng bilder som sedan ska bilda en serie. Både med olika bländarvärden, och slutarvärden. Inte lätt det!

Första lektionen, matte. Prov! Men, Charlotte sa att hon skulle skippa det idag, så jag frågade om jag också kunde göra det. Kunde jag? Det kunde jag! =) Underbart. Ska istället göra det om typ, 2 veckor. Tid att öva!

I morses såg min Att-göra-lista ut såhär:
Måndag: Matteprov & Graf kom.
Tisdag:
Excel-prov, (muntliga nationella engelska?)
Onsdag:
(muntliga nationella engelska?) Företagsekonomi-inlämning
Torsdag:
Engelska nationella prov, omprov i naturkunskap?)
Fredag:
-

Nu ser det ut följande:
Måndag: -
Tisdag: Excel-prov
Onsdag: -
Torsdag: Engelska nationella prov
Fredag: -

Lite förändring va? =) Helt underbart. Fast, jag vet ju inte riktigt hur det blir med muntliga nationella och omprovet. Men jag antar att det väntar 1 vecka minst, i alla fall omprovet!
Nåväl, nu ska jag försöka öva på mitt prov. Mamma kommer sen eftersom jag har utvecklingssamtal vid 14:45. Igen, ja. Hoppas på det bästa. Men det enda som jag hade MF i (måste förbättras) var programhantering, eget arbete. Sånt händer. ;D

Ha en fin dag! Pusshej <3

Lördag

                                            Datum: 2008-04-12 Tid: 12:39:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Goddagens bloggen! =)

Klockan är 12:33, men jag åt nyss frukost, härligt att få sova ut nu på helgen! Befinner mig i Jönköping hos Sebastian och ska stanna tills i morrn. Idag ska vi se på OC och plugga matte hade vi tänkt oss. Han ville ha pannkakor till mat, men usch, det vill inte jag. Finns inget värre. xD Blääää!

I morrn ska jag nog till IKEA och försöka hitta en passade möbel till mitt fina, nytapetserade rum. (Ska ta lite bilder på det snart!) Det ska vara en bokhylla i mörkt trä som jag sedan ska lägga ner så att det blir som ett bord. Där på ska TV:n stå, och även stereon. Hoppas det blir fint! =)

Somnade runt 2 inatt kanske, det var därför jag inte vaknade förrän vid 11 idag. Förresten så vann HV igår, för er som missat det, med 4-3. Precis i slutet fick de in ett mål till. ;D Det var väl tur det, annars vet jag en som hade mått dåligt och varit sur i helgen. ;P

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig i ordning! Pusshej<3

Sorry för bad uppdatering

                                            Datum: 2008-04-11 Tid: 19:41:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejsan bloggen! =)

Ingen uppdatering alls idag eftersom jag struntade i att ta med datorn till skolan. Det var jätteskönt att slippa bära på den, helt underbart! En skön dag idag, sol & värme. När jag och Charlotte var ute och fotade på grafisk kommunikation-lektionen, så frös jag inte alls, och jag hade bara tröja!
En helt underbar dag idag verkligen, gått runt och snackat med en massa som jag aldrig snackat med innan. Love it! =)

Är hemma hos Sebastian föräldarar nu i Sjogarp. Kom hit runt 6, och då var det meningen att Seb redan skulle varit här, men det var han icke! Han hade somnat hemma och låg och sov...Jag fick ringa honom så fick han komma så snabbt han kunde. Har ätit tacos och ska sedan kolla på Talang 2008. Ensam i Antonias rum. ^^ Har även satsat att HV vinner med 2-1. Tror ni det? ;P

Shit, nu gjorde LHC mål efter 17 sekunder....1-0.

Hej så länge! =)

Tröttish^

                                            Datum: 2008-04-10 Tid: 15:09:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejsan hallå! =)

Sista lektionen nu. Haha, brukar bli så att jag skriver blogg den första & sista lektionen. Har programhantering nu i alla fall, och slutar om lite mindre än 1 timme. Sedan jag skrev senast så har jag haft ett prov och ett tal. Provet struntade jag i, svarade på 8 frågor (är ganska säker på att allt är rätt!) och sedan sket jag i resten. Gör om det nästa vecka istället så att jag kan få bättre betyg.
Talet gick förvånadsvärt bra! Är riktigt nöjd, fick MVG-. Innan var jag ganska rädd, men så fort jag stod där så gick det över. Vatusan, varför vara rädd för sin egen klass? Det var nog det bästa någonsin för min del. Usch vad jag är nöjd med mig själv nu! =) Man kan nästan jämföra det med att rida. I början är jag alltid jätte nervös när jag står bredvid hästen och precis ska upp. Men när man väl sitter där i sadeln är allting underbart. Finns inget härligare! Right? =]

Ikväll kommer Seb<3. Vi har inte träffats på ett tag nu, sedan i måndags. Fast det var 06:00 på morgonen typ, så det räknas knappt. Jag längtar jätte mycket! <3

I morses var Sixten så himla gullig. Jag gav honom mat och han åt så sött. Älskar honom verkligen. Inatt drömde jag att jag skaffade 2 salamandrar till, men det var inget bra. De nya knullade med varandta hela tiden, och Sixten gick därifrån och var själv ändå. Jag undrar om han skulle vilja ha en kompis..? Tror ni att salamandrar uppskattar sällskap? Nu är han iof över 20 år och har levt ensam i hela sitt liv, så det skulle säkert bli ovant. Ni tänker säkert att han dör snart, men det hoppas jag inte. Han betyder så himla mycket för mig! <3 Har haft honom i nästan 7 år. En otroligt lång tid ju!
Mina båda S är fantastiska och jag vill inte förlora nån av dem!<3

Ha en fortsatt bra dag ;D

Torsdag

                                            Datum: 2008-04-10 Tid: 08:33:58 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon :)

Nu sitter jag i Bilbo tillsammans med Charlotte, Robin, Kim & Viktor. Ska plugga matte är meningen, har prov på måndag, men jag tänkte skriva lite blogg först. Jag tror att Robin och Kim diskuterar hur de ska kidnappa Kims
syster? xD Bra matte! ;P Nu kom Anton...Jag som ville ha en lugn mattestund för mig själv..

Igår vad det skönt, slutade 13:00. Jag pluggade hela dagen. Tror inte att det gav speciellt mycket, menmen.
Jag har typ inget att säga idag, förutom att jag älskar min Sebastian <3 Längtar tills du kommer sen älskling..

Ha en bra dag! Kram <3



Ovanlig gåva

                                            Datum: 2008-04-09 Tid: 21:20:00 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Tjena ;D

Jag kom på en sak!
Jag skulle så himla gärna vilja ha en ovanlig gåva, som ingen annan har typ. Såg nyss reklam på Tv nämligen, om en man som var expert på att knäcka koder. Okej, den gåvan kanske inte jag vill ha. Men något i den stilen. Dessutom äger jag redan på att knäcka koder haha. ^^ Kollar igenom mina vänners saker all the time. ;D Haha. :D

Nejmen, okej, seriöst. Jag skulle vilja kunna typ, snacka med djur, flyga, höra andras tankar + mycket mer! Tänk er vad fantastiskt! =)

Det här får bli det sista inlägget för ikväll. Känner mig svintrött, men vill ändå se på Sverige pussas och kramas sen. Ska borsta tänderna nu i alla fall. ^^

Sov gott <3

Fin brosch

                                            Datum: 2008-04-09 Tid: 20:21:16 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Var inne på http://www.cocoo.se/.
Hittade en otroligt söt brosch där, som jag gärna skulle vilja ha.

image580
Kostar 165:-

Är det okej att ens partner ser på porr?

                                            Datum: 2008-04-09 Tid: 19:39:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Hej =)

Jag läste i Blondinbellas blogg innan, ett inlägg som handlade precis om det som det här inlägget heter. Är det okej att ens partner ser på porr?
Sedan läste jag kommentarerna också, och det var väl lite blandade åsikter där. Vissa var Absolut Nej! Medan andra var Självklart! Trista människor svarade: Det kan väl vara okej ibland...

Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Jag brukar inte se på porr i alla fall...;P Brukar ni? :O

image579














På bild:

Emil
Melinda
Malin
Emelie
Henrik
Johanna
Emmy

Drömkroppen

                                            Datum: 2008-04-09 Tid: 16:13:27 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
image578

DET HÄR ÄR MIN DRÖMKROPP! HELT UNDERBAR. EN SÅDAN KROPP SKA JAG HA NÄSTA ÅR HAHA. HELST REDAN I SOMMAR. MEN FÅR JU INTE OPERERA MIG ÄN!!

Melinda = Plugghäst?

                                            Datum: 2008-04-09 Tid: 16:10:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej :)

Inte mycket till uppdatering idag kanske, men jag har inte suttit så jätte mycket vid datorn. När jag väl gjorde det så kom jag inte på något att skriva. ;P
Det var ingen idrott idag så jag slutade 12:45. Tänk om det kunde vara så varje dag! <3 Då skulle man vara MYCKET gladare ju.
Har prov i morgon + tal. Pluggar som tusan till provet nu. En massa frågor om fotosyntes, energikällor m.m. Kul? Njaae..

Ikväll är det inte Lost. =( Uppehåll till maj! Fan, vems dåliga idé var det? Det har ju inte hållt på i alls många veckor!! Aja, mer tid till plugg och det är väl bra antar jag..;D :O

Förresten, tror ni på Gud?

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande...ha det fint! =)

Inget mer skitsnack

                                            Datum: 2008-04-09 Tid: 08:37:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Hejsan bloggen, god morgon. :)

Har naturkunskap nu, prov i morrn! Gäller att plugga den här lektionen alltså. I morrn har jag även mitt såå efterlängtade tal..."/ Nervös som tusan, vet inte riktigt vad jag ska säga. xD
I natt var mitt rum alldeles för varmt, till skillnad från i förrgår, då var det svinkallt. Men, jag tror jag föredrar kallt faktiskt, lättare att sova då! Ett litet tips! ;D

Tydligen så har vi ingen idrott idag. Eller, vi har lektionen men ingen rörelse. ^^ Skönt det kanske, men jobbigt att jag släpade med mig kläder!!

Vår klass påminner om Berts klass. Har ni sett filmen Bert, den siste oskulden? Där sitter alla helt ointresserade, gameboy, tuggummi m.m. Ungefär så är våran klass haha. Fast, vi har datorer istället, musik, mobiler osv. Helt underbart, men liiite jobbigt att koncentrera sig ibland. ;P



Egentligen, så snackar ju alla vi människor skit om varandra. Är man t ex 3 st, sen går den ena iväg, då snackas det skit om den som gick iväg. VARFÖR är det så? Jag vill inte vara en sådan person, så jag ska aldrig mer göra det. Usch. Man kan ju inte lita på någon! Jag vill känna att jag har vänner som jag kan lita på till 110 %. Det skulle kännas bra. Veta att de alltid finns där för en när man har det svårt, men också i de glada stunderna. =) Jag önskar att det fanns någon som verkligen förstod mig, men, jag har ju mina djur om någon skulle behöva lyssna någon gång. Så kan det ju faktiskt vara. Man kanske inte kan lita på människorna runt omkring sig. Då är det ju lättare att snacka med sina djur, när man VET att de aldrig säger det till någon annan. I alla fall inte till någon människa. ;P

Nu ska jag plugga! Ha en bra dag!

Grejt dej

                                            Datum: 2008-04-08 Tid: 20:49:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hallojsan! =)

Hemma, hel och ren. Var ju som ni vet och tränade på F&S förut, det var smärtsamt. Först dans som var riktigt tråkig och jobbig, sedan lite gym. Använde mig utav mitt träningsschema idag för första gången, funkade bra! Ska fortsätta med det haha. Körde 5 maskiner, både rygg, mage, ben & armar.

Har lämnat in Short storyn nu också, hoppas på G i alla fall..

När jag åkte i bussen förut på väg hem så åkte den FEL. Haha, den missade att svänga och körde mot Tibro istället. Illa! Dessutom satt den en snubbe och glodde på mig heeela resan. Riktigt obehagligt! Nerå, haha men äckligt! =)

Nu ska jag sticka och läsa på min naturkunskap för jag har snart proooov. "/
Sov gott! Puss <3

Almost over

                                            Datum: 2008-04-08 Tid: 14:33:48 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Tjena ;D

Sista lektionen nu, sedan blir det träning. Skönt! =)
Vet ni vad som hände? På företagsekonomin studsade en liten tjej in i klassrummet vid namn EMELIE! TJOHO =) Hon har börjat här igen och ska fortsätta. Äntligen kan skoldagarna bli roliga igen. Lita spänning i vardagen. Vi har redan spelat in ett flertal filmer och skrattat och köpt glass! Bättre kan det inte bli.

Jag har kommit på att allting är SÅ mycket roligare om man är posotiv och tänker bort allt dumt. Det förstör bara för en. ;D Smart va? ;)

Behövde inte läsa mitt tal idag, vilken tur. Satt och skakade av nervositet hela lektionen, helt i onödan. Men alla som höll tal var otroligt duktiga måste jag säga, så mycket bättre än vad jag kommer va. Jack utsågs till klassens kung, och Emil till kronprinsen. ;D

Hörs senare. <3

Haha, för skönt. =)

                                            Datum: 2008-04-08 Tid: 10:06:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
-Vad heter Finlands sämsta bärodlare?
- vet inte
-Maski Hallonen. HAHAHAH

-Vet du vad Finlands mest inkontinenta kille heter?
-nej
- Snoppi Droppinen. HAHAHAH

-Vet du vad Finlands längsta man heter?
-nej.
-Enok Nitti. HAHAHAH

-Vet du vad hans fru heter?
-nej
-Sirka nitti. HAHAHAH

-Vet du vad Finland sämsta orienterare heter?
-nej
-Traska Vilsinen. HAHAHAH

-Vet du vad finlands sämsta cyklist heter?
-nej
-Punkki Däkkinen. HAHAHAH

-Vet du vad Finlands främsta tandläkare heter?
-nej
-Pilli Trutinen. HAHAHAHAH

Haha, så himla skön grej! =) Snodde den från skitsnackmeanna.blogg.se. Ingen stöld här inte. =) Nu erkände jag i alla fall hehe. Nu ska jag försöka göra företagsekonomi! Ha det nice. :)

Företagsekonomi

                                            Datum: 2008-04-08 Tid: 09:58:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Goddagens igen :)

Har precis haft en lång rast och har tryckt i mig både det ena och det andra. Allt genom munnen såklart. ;P Inga snuskisheter här inte. ;D
Har så enormt mycket att göra i skolan nu, mer än förra gången. Typ en grej i varje ämne. "/

  1. Engelska - Short story + häfte
  2. Svenska - Tal
  3. Naturkunskap - Prov på torsdag
  4. Företagsekonomi - Ska få en inlämningsuppgift idag
  5. Matte - Prov på måndag
  6. Programhantering - Prov på tisdag
  7. Grafisk kommunikation - Fotoinlämning
  8. Idrott - -
I alla ämnen utom idrott. Hurra! Jag älskar skolan och vet att jag kommer få MVG i allt jag gör. =)
Ha en bra dag! :)

Tuesday

                                            Datum: 2008-04-08 Tid: 07:42:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
God morgon :)

Idag är det mulet och väldigt dimmigt, med andra ord kommer jag vara arg & grinig & sur idag. ;P Haha det vet jag redan nu. Somnade runt 23:30 igår och sov hela natten, är svintrött nu! Usch vad jag INTE ville då upp ur sängen i morses.
En sak är jag i alla fall glad över. Igår hade hela 46 unika besökare UTAN någon reklam ALLS. Jag fattar inte hur det gick till. :O Men roligt var det i alla fall! =) Fortsätt gärna läsa om några av er stannade. ;D

Efter skolan ska jag träna på Friskis&Svettis, kanske dansa. Hoppas det i alla fall! Lång dag idag, tar bussen hem vid 18:30. =(

Usch vad negativ jag låter idag, men egentligen vill jag bara vara hemma och vila och värma mitt rum. Jag ska snart ta lite bilder på det så ni får se hur det blir. Osmart av mig var ju att inte ta några bilder innan "/ Men, än är inte allt tapetserat, hinner kanske ta några bilder på väggarna som fortfarande är bruna. Det blir faktiskt jättesnyggt, vitt och fräscht! =) Helt underbart. Knixet är bara möbleringen. Ska jag ha samma som innan eller ändra om...?"/ ;P

Mer inlägg kommer! =)

Mitt namn står för...

                                            Datum: 2008-04-07 Tid: 22:56:08 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Mitt namn:
M - Bästa kyssaren som finns. Haha..
E - Jättebra kyssare. Igen..:O
L - Alla älskar dig. Det stämmer inte.
I - Helt underbar i sängen. Självklart! ;D
N - Du kan behålla hemligheter. Det kan jag faktiskt
D- Gillar att dansa loss. Aa fyfan, finns inget bättre!
A - Bästa en pojk/flickvän kan begära. Kan ju försöka...

Älsklingens namn:
S - Lätt att bli kär i.
E - Jättebra kyssare.
B - Alla vill ha dig.
A - Bästa en pojk/flickvän kan begära.
S - Lätt att bli kär i.
T - Omtänksam och bryr sig.
I - Helt underbar i sängen.
A - Bästa en pojk/flickvän kan begära
N - Du kan behålla hemligheter.




A - Bästa en pojk/flickvän kan begära.
B - Alla vill ha dig.
C - Riktigt barnslig.
D - Gillar att dansa loss.
E - Jättebra kyssare.
F - Sexig.
G - Skiter i vad andra tycker.
H - Har bra personlighet och utseende.
I - Helt underbar i sängen.
J - Alla avgudar dig.
K - Vild och galen.
L - Alla älskar dig.
M - Bästa kyssaren som finns.
N - Du kan behålla hemligheter.
O - As sexig, grr
P - Populär bland alla.
Q - Ful.
R - Helt GALEN.
S - Lätt att bli kär i.
T - Omtänksam och bryr sig.
U - Kingen på att bara ta det lugnt.
V - Lat.
W - Tänker sig inte för.
X - Jättebra i skolan/på jobbet.
Y - Gillar att rocka loss.
Z - Älskvärd

Nu härmade jag verkligen precis tjejen som också har denna i sin blogg. Förlåt, men det var kul. ;D
Godnatt! =)

Me

                                            Datum: 2008-04-07 Tid: 21:25:55 Kategori: Blandat Kommentarer: 6 Kommentarer
image577

Sån här jävla utväxt har jag! =( Hatar't! Hela luggen. :O

Promenad

                                            Datum: 2008-04-07 Tid: 20:22:30 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejsan igen :)

Nu har jag övat på mitt tal en gång till, usch det kommer gå åt skogen. ^^ Är hemskt dålig på att snacka..Orden bara snubblar ut och det blir skit av alltihop. "/ Men, jag hoppas att det går vägen...
Var nyss ute på en promenad med mamma (som vanligt). Gick 3 km (som vanligt) och det kändes bra. Kan behövas efter allt onyttigt jag stoppar i mig. Men, nu blir det ingen mer skräpmat eller liknande. Inget Mc Donalds, inga pizzor och sådant äckligt. Det förstör min "vackra" kropp. ;D Den kanske kan bli vacker någon gång i alla fall, kan ju hoppas! =)
Solnedgång var det när vi var ute, så fint när himlen är röd och orange och en massa andra färger. Det finaste. <3
Haha, Missan är grymt hungrig och har väntat på mat hela dagen typ. Ska hon få något?
Japp, hon fick av mig nu. ^^ Grymt rolig fakta! =)

Lååååång dag i morrn, 08:15 - 15:45 (tror jag i alla fall..) Usch så tråkigt det kommer bli. Hoppas på fint väder, annars är den dagen förstörd. xD


A little video. ^^,

Bey

Melinda o Emelie

                                            Datum: 2008-04-07 Tid: 18:23:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
image576
Okej, inte världens snyggaste bild på oss kanske, men ändå. Tagen hos Charlotte för ett antal veckor sedan i alla fall. Jag ser kanske en anings uppblåst ut, men skitsamma!
Det jag vill säga i detta inlägget är:
Jag och Emelie började Naturvetenskap i Tibro tillsammans i höstas. Vi båda tyckte att det var sjuuukt mycket att göra, stora prov och svår matte! Usch vilken hemsk tid! Men, vi fann varandra hehe. :)
I alla fall, vi slutade den linjen efter bara någon månad, och började istället på Media på samma skola. Det skulle vi icke ha gjort. SÄMSTA klassen ever, helt ärligt. Idioter hela bunten haha. xD Nejmen, jo typ.
Emelie hade en vän, Anton hette han, och han gick på IT-gymnasiet i Skövde. Hon ville åka dit och titta hur det var, jag följde med henne. Vi föll pladask för stället, och går kvar där än idag.

Visst, ämnena suger och även schemat. Men wft, klassen är lovely! Människorna = <3
Jag vill inte att du ska sluta Emelie, vi ska ju ta studenten tillsammans ju! Det var ju därför vi bytte till samma hela tiden. Jag vet att du klarar av det om du bara vill. Det går kasst för mig i skolan, IG och grejjer, men det får det vara värt. Jag blir bättre sen, lite senare. ;D Snälla gå kvar! <3

Moppe

                                            Datum: 2008-04-07 Tid: 18:12:24 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Jag & min bror var nyss nere och köpte mer tapetklister, för det börjar ta slut nu. Vi tog moppen ner, och precis när vi skulle parkera så stannade aset. Mitt på torget bara....pinsamt!

Köpte klistret för 95:- (DYRT!) och sedan hoppades vi på att moppen skulle starta. Men gjorde den det? Nix. Icke. Adams kompisar & klasskompisar kom med sina moppar, och till slut lyckades Eric få igen min lilla pärla. Jag ville komma hem så snart som möjligt, så jag vågade inte släppa gasen. Körde hela vägen hem UTAN vantar, och det var kallt vill jag lova...

Mamma håller på med mat nu, kyckling och cous cous.
(Hatar't!)

Har även översatt min Short story nu, ska vara inlämnad i morgon. Ni kan inte ana hur jäkla skönt det är att slippa skriva allt skolarbete för hand! Helt underbart skönt. Den blev 1½ sida lång typ, med världen sämsta engelska. Men, whatever, haha det får gå. G måste jag få i alla fall, annars hoppar jag av Engelska A! Jag HATAR engelska. ;D

Ha en fin kväll! =)

Måndag -nästan helg! =)

                                            Datum: 2008-04-07 Tid: 15:45:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Heej :)

Läget? Med mig är det hyfsat fint! Sitter vid köksbordet och dricker mjölk och äter kakor. (FÖRLÅT FÖR ATT JAG STAVADE VÅFFLOR MED "O" I FÖRRA INLÄGGET.)

I alla fall, kom alldeles nyss hem från en rätt tråkig skoldag. Endast 3 lektioner, men trökig ändå. Resten av dagen ska jag tillbringa framför datorn (haha, oväntat!) och öva på mitt tal och skriva klart Short Storyn...Allt ska vara klart i morgon. :S

Idag har det varit mulet och tråkigt, men nu kom solen fram. Äntligen! Jag blir verkligen påverkad av vädret, jag var jätte grinig i skolan innan, men nu så! =) Faaaast, jag försökte ta lite söta bilden på min älskade Sixten, men kameran krånglade. Jag ska nog INTE bli fotograf. Alla kameror verkar hata mig.

I helgen startade jag min moppe igen. Skrev jag det i förra inlägget kanske? Struntsamma! =) Det var roligt att åka igen. Jag, Seb & Adam drog ner till konsum och köpte godis & läsk. Seb fick cykla men han "hänkade" på oss. ^^

Jag tror att min katt börjar gilla mig! :)

Nu ska jag starta med mina läxor. Hörs senare!" Pussen <3

Slut på helg

                                            Datum: 2008-04-06 Tid: 15:25:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Hejsan :)

Sitter i soffan med Sebastian nu och väntar på vofflor. Har inget annat att göra..xD
Lite senare sen ska vi åka in till Skövde och träna på Friskis&Svettis, det kan behövas! Har blivit endel godis & framför allt läsk i helgen.
Vad har jag gjort?
Hmm, i fredags åkte jag med bussen ner till Jönköping och var med Seb. Vi tittade på Talang 2008 och käkade pizza, gott! =) Igår, dvs lördag, så åkte vi hit. Fast innan så åkte vi förbi Habo och bytte Sebs däck. Nu har han sommardäck! Hoppas det inte kommer mer snö bara..."/

Nu är det vofflor! Återkommer sen. ^^ Kram!

Fredag

                                            Datum: 2008-04-04 Tid: 09:08:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon :)

Fredag idag, det betyder att det är helg alldeles strax! =) Har svenska nu, och jag känner en otrolig press på mig. Jag ska nämligen om 5 min beställa biljetter till en HV match, och det känns som om jag kommer att misslyckas. xD

Efter skolan ska jag till Jönköping och mysa hehe. Längtar redan. Men redan i morgon ska jag hem igen och tapetsera om rummet. Hoppas det blir fint, men det blir det nog. Måste ju skaffa nya möbler också, men det får jag väl göra nästa helg eller nått. =) Det blir nog bra.

Är sjukt trött idag och var nära på att somna på bussen flera gånger. Men som tur är så gjorde jag ej det!


Fan, jag kunde inte boka några. Det blev uppbokat direkt. FAN, alltså jag var innte 08:50 och väntade, sen gick det inte. Jävla kuksida!

Kväll ;D

                                            Datum: 2008-04-03 Tid: 20:54:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Heej :)

Hemma igen, nice. Var på stan tidigare med Charlotte, Emelie & Henrik. Först så var det bara jag och Challe och vi åt på Mc Donalds. En lilla menyn och en liten god glass efteråt. Det gjorde mig mätt! Emelie hade varit på sjukhuset innan och hon kom in också, och sedan Henrik haha. Vi gick i lite affärer, typ Gina Tricot, Indiska, Lindex m.m. Jag blev otroligt shoppingsugen. Jag vill ha pengar! <3

Btw så ska nog jag och Sebastian åka till Ullared snart, underbart! Är där 1 gång om året, men S har aldrig vart där innan. Blir spännande. Jag tror faktiskt att han INTE gillar det haha. Allting är ju så billigt där och håller inte särskilt bra. Men, det skiter jag i.

Saker jag ska försöka hitta på Gekås är:
  • Skinnjacka
  • Väska
  • Jeans
  • Överdelar (linnen, tröjor, tunikor m.m.)
  • Fransk manikyr -sak
  • Schampo, balsam osv.
  • Nagellack!
  • Plattång (endast om det finns någon riktigt bra!)
Jao, det var väl det jag kan komma på nu i hastigheten. Allting är ju så grymt billigt där, men man köper ju på sig endel, så det blir några 1000 i slutändan ändå. ^^,

Innan jag somnar ikväll så ska jag hinna mata Ella, städa i ordning lite på rummet och ringa Sebastian och säga God natt. :)

Vi hörs i morrn igen! =) Sov gott

Fullt upp!

                                            Datum: 2008-04-03 Tid: 15:27:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hejsan svejsan :)

Sista lektionen nu, sen bir det stan. Ska ej shoppa, utan bara vänta på fika...;P
Har gjort klart min Naturkunskap nu, som jag trodde aldrig skulle bli klar! Men, det gick.
Haha, det är hemskt, men jag har ätit 2 glassar idag. Tog en piggelin förut i skolans cafeteria. Underbart gott var det. NU är det sommar. (Hoppas det inte börjar regna i helgen!)

Kvar att göra:
Engelska - skriva klart & översätta Short storyn
Svenska - skriva klart talet (ska läsas upp på tisdag)
Naturkunskap - prov nästa torsdag på kapitlet Energi
Matte - prov nästnästa måndag (måste öva ändå!)

Alltså, det är nästan ingenting nu! Skönt som fan! =)
Nu är det bara 20 minuter kvar av lektionen typ, sen är det nästan helg. Justde jag har godis kvar hemma också, och vindruvor! Har min bror ätit upp dem nu så får han fasen köpa nya!

Ha det bra, puss & kram

Anton sa:

                                            Datum: 2008-04-03 Tid: 12:29:13 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Förut i skolan sa Anton att jag var en av de elakaste människorna han någonsin träffat. FYFAN! Jag ÄR snäll!

Strålande sol

                                            Datum: 2008-04-03 Tid: 12:27:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej :)

Vädret är hur fint som helst, och här sitter jag. Har naturkunskap och ska grejja med fotosyntesen. Alltså, jag pallar icke! Haha, har redan varit ute en sväng redan och fått i mig lite frisk luft. För en gångs skull väljer jag naturen innan datorn, så som det ska vara! =)

Var iväg en sväng på Ö&B förut med Charlotte och Anton. Köpte mig en glass bland annat, tusan vad gott. Härligt! En solero.

Mitt rum är SJUKT stökigt. Det ligger kläder överallt, skruvar och persienner. På lördag börjar vi tapetsera förhoppningsvis, jag längtar. Jag vill ha ordning! Särskilt efter att jag såg på Rent Hus igår. Människan (Stig-Björn) hade 228 mjölkpaket i sin lilla lägenhet, fatta! 228! Säkert 1000 fimpar och en massa damm. Riktigt så stökigt kanske inte jag har det, men det kanske blir så om jag inte städar snart..:O

Min uppgift i naturkunskapen går alldeles utmärkt, inte. :'(

Här är en rolig video ni kan se på! =)



Lite sorglig. =( ;D

Torsdag

                                            Datum: 2008-04-03 Tid: 07:58:58 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon :)

Sitter på nedervåningen i skolan med datorn, som alltid typ. Mycket trevligare här nere än uppe i Pippin! =)
Anton kom tidigt till skolan idag eftersom han hade varit hos sin mamma i Tibro, så då slapp jag vara själv haha, det var ju skönt! ;D
Seb kom igår och vi hade det trevligt. Var uppe i Högaliden och sprang 2½ km, på endast 12 min! =) Haha jag var nöjda faktiskt, för vi tog det ändå rätt lugnt. Eller alltså, vi kutade ju inte för allt vi var värda.
Åkte till ICA (Haha det har blivit en vana att göra det varje onsdag) och köpte lite godis. Men för omväxlings skull så köpte jag mig lite nyttigt också, gröna, kärnfria vindruvor! Underbart var det. Fast, ät inte för många bara...magont!

Tittade även på Lost, fick en del frågor besvarade, tack & lov. Bland annat det där med Michael. Eller ja, det var han man fick veta mer om. ;P Sedan sov vi som stockar. :)
Sen tittade vi även på Sverige pussas och kramas. Ett program med en massa roliga komiker, men det var faktiskt tråkigare än vad jag trott..."/ Men det dög. ;D

En lång dag idag, slutar inte förrän 15:50. Då ska jag in till stan och möta mamma på någon smink-sak. Hon ska bli sminkad och få en massa produkter i en timme. Det vill jag också! =) Men, jag får nöja mig med att titta på. Efteråt ska vi fika! =]

När jag kom till skolan idag så gick jag in på toan direkt och sminkade mig och gjorde mig i ordning. Så mycket smink som jag har idag har jag inte haft på över 1 vecka tror jag. Jösses.;D Sedan fixade jag mitt hår också. Det var så äckligt igår så jag höll på att gå under jorden.

Nåväl, ett långt inlägg det här! Nu ska jag göra något annat skoj! Ha en bra daag! =)

image575
En söt bild på Ella.

Excel

                                            Datum: 2008-04-02 Tid: 17:19:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen. =)

Sitter här med en liten pärm full med Excel-uppgifter. Har gjort lite, men det känns rätt onödigt att spara 1000 saker, bara som uppgift. Så jag började göra en egen sak istället hehe. Om mina djur självklart. ;D
Har precis ätit 2 mackor och druckit lite varm oboy, gott! Ska snart ut och springa också, hoppas det inte börjar regna bara. "/

Känner mig på plugg-humör, konstigt nog. KONSTIGT! Haha, nejmen, det är ju faktiskt kul med skolan om sakerna går bra. Som idag på engelskan, då koncentrerade jag mig verkligen på att skriva. Hade min musik (Metallica) och skrev om psykopater. Vips så var lektionen slut. Så snabbt gick det! =) Underbart.

Har städat Sixtens bur också, han står här nere i köket än. Det luktar förskräckligt på mitt rum eftersom pappa har målat mina fönster. Har sovit nere i soffan 2 nätter nu, men det går bra. Mjukt och skönt. Saknar mitt rum lite bara. + att Sixten står i Adams rum, som är mörkt. Han vill ha sin lilla lampa ju!

Kram <3

You were my everything

                                            Datum: 2008-04-02 Tid: 15:29:12 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hejsan :)

Nu är jag hemma igen, har precis proppat i mig lite juice & chokladbollssmet, nyttigt! Yeah!
Lektioner idag var naturkunskap, engelska, matte och idrott. Idrotten var faktiskt jättekul! Endel spelade fotboll och andra volleyboll, själv hade jag volleyboll. 3:orna är med oss och är lite lärare, rätt skoj! Jag suger dick på volleyboll (alla bollsporter) men idag gick det väl helt okej. ;P

Var rädd för engelskan idag, men gick bra det med. Började skriva på en short story, som ska vara inlämnad på tisdag. Det hinner jag nog. Matten var seg & naturkunskapen också. Men annars så. ;D

Vädret är helt okej, men tidigare idag var det lite mulet. Då blev jag arg & sur, tänk att jag påverkas så mycket av vädret. xD

Ikväll kommer Seb<3 Vi ska bland annat springa en sväng, sedan titta på Lost. Kanske köpa lite godis som vanligt, eller kanske vindruvor? Det beror på hur sötsugen jag känner mig. ;D Jag längtar! <3

Nu ska jag plugga lite tror jag, eller ta hand om mina djur! Ha en fin dag! =)

Haha, söt ;D

Onsdag

                                            Datum: 2008-04-02 Tid: 07:26:26 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon.

Skola idag då, fy vad jobbigt. Jag hatar skolan, faktiskt. Idag har jag knappt något smink heller. :S Illa.;D
Ganska kort skoldag som tur är, slutar runt 14:00 och sista lektionen är idrott. Undrar vad som händer där.

Jag är trött som ett as! Sov hela natten, men ändå. Fattar inte riktigt det här, jag kan nog falla ihop nu. Underbart.

Men, nu ska vi vara glada, det är vår just nu. Det ska tydligen bli kasst väder i helgen (=() så man får passa på att vara ute nu. =) Jag älskar solen!

Ha en bra dag! Jag hör nog av mig senare, puss <3

Min & Antons romantiska skogspromenad

                                            Datum: 2008-04-01 Tid: 19:43:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
God kväll på er ;D

Igår var jag i skolan och vädret var underbart. Vi hade rast, och Carin hade åkt hem, så det var bara jag och Anton kvar. Men vem orkar sitta inne när vädret är strålande? Nejnejnej, vi bestämde att vi skulle gå ett varv runt skolan. Det hann bli endel bilder faktiskt.

image559
Faktiskt så är jag rätt nöjd med den här bilden. Den enda jag är nöjd över av följande. ;D

image562
Vacker, I know. ;P Men idag är jag glad, jag bjuder på allt.
image563


image567
Don't ask. ^^
image568
image569
Anton där han hör hemma. ^^ ;D Haha nerå :D
image570
Vi är så bra kompisar så.^^,
image572
En bild på Challes gulliga mun får avsluta den här promenaden! =)
Haha särskilt romantisk var den kanske inte, men bättre än att sitta inne! =)

Må bra! <3

                                            Datum: 2008-04-01 Tid: 18:40:31 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
Hejsan igen.

Typiskt mig, så fort jag inte bloggat på ett tag så bloggar jag asmycket på samma gång sen. Jobbigt för er läsare kanske, men vatusan, det är väl kul att det uppdateras? =)

Var precis ute och gick min vardagliga promenad med mamma på 3 km. Kändes nyttigt. Jag mår mycket bättre nu än i morses, det är otroligt vad 2 tabletter kan göra. :O Ska ta en till alldeles strax, det kommer bli suveränt.
Från och med nu ska jag bara se det ljusa i livet. Jag blir så otroligt glad när våren är här, det är nog min favoritårstid faktiskt. Då kommer alla blommor & alla knoppar på träden. På sommaren vissnar de bara bort. Så är det, VÅREN är min favoritårstid! =)

Mamma har tagit med sig en pärm från sitt jobb med en massa Excel-uppgifter jag kan jobba med. Underbart. Sedan hade hon även köpt en mapp, det behövde jag. Får en del lösa papper ibland. "/

Jag såg i en tidning innan (tittar rätt mycket i tidningar) och där hade en 41-årig kvinna gått ner 9 kg rätt snabbt. Hur? Jo, studsmattan! Hon var 161 cm och vägde 64 innan. Hon tyckte att hon var ett fettberg (hon hade 2 barn). Hon gick då ner till 55 kg, där hon var nöjd. Vad glad jag blev där alltså. Hon höll inte upp med godis eller något utan hoppade på studsmattan och åt godis när hon kände för det. =)

<3

Filmtajm!

                                            Datum: 2008-04-01 Tid: 17:07:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer


Det är jag som sitter på Sebastians axlar. Adam filmar.
Tusan var kul att någon visslar samtidigt. ^^

Snack om Olsen-tvillingarna

                                            Datum: 2008-04-01 Tid: 16:54:20 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 2 Kommentarer
Haha, jag måste bara säga detta om Olsentvillingarna. Rätt kul faktiskt. Läste om dem både i Hänt Extra & i den nyaste FRIDA-tidningen.
image558

Okej, för det första så är Mary-Kate rankad 3:a i att ha fulast kläder på sig. Det kan jag kanske hålla med om en smula, hon är rik som en jävla boll (haha) men ändå köper hon sig inga snygga kläder. Mest en massa pälsar och konstiga högklackade skor.
I FRIDA så stod det jättemycket om dem, om de verkligen var så fantastiska som alla tror. Men, de kom fram till att de faktiskt inte var det. De är egentligen inga duktiga skådespelare heller, utan anledningen till att de blev så kända var att de va så små & lika varandra. + att när de var små så var det fina. Det tyckte jag i alla fall.

Jag är ett fan, men kanske inte mer. Nu förstör de bara sig själva..."/
Hmm, vad mer stod det. Jo, de är faktiskt duktiga affärskvinnor, tro det eller ej. De känar ju en slant per år. ^^
Justde, det stod också att ett företag var riktigt arga på tvillingarna eftersom de vägrar att sluta bära pälsar. Företaget som klagade tyckte att det var fel av dem att verkligen tycka om att ha bävrar osv. på sig, men de bryr sig tydligen inte.

Nu kan man ju inte veta om det är sant, det hoppas jag inte. Jag som alltid trott att de är så snälla. Fast, hade jag varit så känd som dem, så hade jag nog varit ÄNNU elakare än vad jag är idag. Så pass mycket känner jag mig själv haha. =)

Vår

                                            Datum: 2008-04-01 Tid: 15:41:19 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hejsan :)

Åh, nu är jag sådär riktigt glad. På strålande humör! Varför? För att våååååren har kommit till vårt land. I solen hemma hos mig var det r26 grader för någon timme sedan. Fatta, 26! :O Det är sjukt mycket. I och för sig så var det 13 i skuggan, men det är mycket det med.
Hade suttit inne hela dagen, och det var inte förrän Sebbe sa att solen sken och det var varmt, som jag gick ut. Tog med mig både Ella och Missan, men Missan sprang in direkt igen. Usch vad tråkig hon är!
Ella gillade det i alla fall, hon sprang runt i rabatten och tillslut la hon sig där och solade, precis som jag gjorde. Tog faktiskt fram en solstol och låg där och stekte. Hela tiden måste jag tänka på att inte vara kall på rumpan haha, så jag fick tillslut gå in igen. "/

Med tanke på blogg.se's avstängning har jag inte hunnit skriva om min så underbara helg än. Den var helt perfekt. Först kom Sebbe hit, och vi "lekte" med våra kaniner. Sedan på lördagen så åkte vi till Jönköping och typ, gick en promenad runt sjön där, åt godis & tittade på filmer. Åh! =)
På söndag åkte vi tillbaka till Hjo igen, och vidare till min farmor i Karlsborg. Hon fyllde, hmm, 63 tror jag! =) Där åt vi, kyckling och potatisgratäng, cheesecake och en massa kakor.
Mamma trodde väl att vi hade tråkigt, så hon skickade ut mig, min bror & Seb på en liten promenad där också. Vi gick till "Farbrorlekparken" och klättrade i träd m.m. Såg vitsippor! =)
image552
Det är ett vårtecken! =)
image553
Sen skulle vi över ett stup! Men, vi kom på att vi kunde dö där...
image554
Mamma blev lite sur eftersom jag alltid ska klättra "så högt" upp i alla träd. Jag ramlade ju faktiskt ner en gång. ^^
image557
Sebbe och Adam klättrar i träd. Först vågade jag knappt klättra upp. ;P Adam ser liten ut. ;D
Bara så ni vet, ingen av oss ramlade ner som tur var. ;P

Det var lite om min söndagseftermiddag. Jättekul, men tyvärr har jag tappat lite klätterkunskaper. =( HATAR att man får så dålig kondition av att inte röra sig något....;P

Det här inlägget får avslutas med en bild på mig & Felix, tagen i Habo. Visst är det fin utsikt från huset? :O
image556

Ha en bra dag!
Mer inlägg kommer ;D Förhoppningsvis med lite filmer.

No feelings..

                                            Datum: 2008-04-01 Tid: 12:31:30 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
Hejsan hej :)

När jag var liten så sa jag till mig själv att jag aldrig skulle ta någon spruta i armvecket, det verkade läskigt. Desamma gäller stick i fingret. Otroligt obehagligt är det! Men, det tycker jag inte längre. Varken sprutor eller stick i fingret skrämmer mig. ;D Nu är det JAG mot VÄRLDEN. Haha =)

Måste komma på något jag kan äta, börjar bli hungrig + att jag måste ha något till medicinen. Ja, jag får gå på tabletter nu i 5 dagar. 3 om dagen också, Furadantin. Haha, jäklar vad jag kan, men det har ju hänt x antal gånger också. Tusan vad jag ska vara känslig mot allt, jag SKÄMS. Det är ju pinsamt att jag är hemma minst 1 dag i veckan nu för tiden. Folk tror väl att jag är cp. MEN det är jag ju så! =) ;P

Ha det bra folk. Puss & Kram

Håret kan förstöra ansiktet

                                            Datum: 2008-04-01 Tid: 11:22:18 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
image551
Den här bilden till exempel.
Han till vänster är ju egentligen inte speciellt ful, men med det håret...
Desamma gäller den där lilahåriga tjejen. Jättefint ansikte ju, men kanske någon annar frisyr?

Haha, jag satt och tänkte på att håret kan förstöra hela sin look när jag väntade på doktorn. En massa flummiga idéer kommer till mig då.

Det här är då peruker, tror jag i alla fall. Jo men det är det nog. Jag hoppas att de är snyggare under perukerna i så fall. ^^

Är ni nöjda med ert hår? =)
Det är inte jag, för min färg håller på att sakta försvinna..

Bloggen funkar igen

                                            Datum: 2008-04-01 Tid: 11:08:31 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej :)

Tjena var längesen det var man kunde skriva av sig lite. Nu när bloggen ändrades (jag ser ingen skillnad:O) så märkte jag verkligen hur beroende av den jag är. Hur kan då inte Blondinbella och Kenza ha känt sig, fast de kanske tyckte att det var skönt att slippa skriva haha. Who knows. ^^
I alla fall, jag sitter hemma i soffan i vardagsrummet nu, ingen skola för min del. Vaknade i natt av att jag var kissnödig, VAD kan det ha varit...Jo, urinvägsinfektion, eller snarare blåskatarr. Usch vad jobbigt det är. Jag får det verkligen varannan månad också, sist jag hade det var 3 februari. Tänk, under min tid som 17 år, har jag redan haft det 2 gånger. Jobbigt. 5 gånger sedan augusti. Jag dör.

Förra gången jag hade det, det vill säga i februari, så sa jag till mig själv: Om jag får den en gång till så begår jag självmord! Jag har funderat på det, men jag tror inte att jag vill/vågar. Egentligen mår man ju bara dåligt av det 1-2 dagar, tänk på de som har cancer eller någon annan sjukdom. Fast där jag lova er mina vänner, om jag får någon såda sjukdom så LOVAR jag att ag tar död på mig själv. Palla leva då.

VARNING! Långt inlägg.

Skulle vara hos Petra (doktorn) 09:30, men som vanligt kom jag inte in förrän 10:00. En sådan jäkla väntetid hela tiden. En rolig grej var att hon hade en bild på sin dotter på sitt kontor, och hennes dotter råkar vara min företagsekonomilärare. Haha. =) Hon var sig rätt lik faktiskt!

Skriver senare, måste på toan. ;P Puss<3