080831

                                            Datum: 2008-08-31 Tid: 17:01:45 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Afternoon

Idag är det den sista dagen i augusti. Snart höst med andra ord. Läste i tidningen förut att det ska bli en varm och blöt (?) höst. Jag som verkligen avskyr regn. Jag borde fly landet och bosätta mig i Spanien eller något. Det kanske vore en bra idé? Får bli efter gymnasiet!
Men ändå, vem kan motså Sveriges underbara, avgasfyllda städer? Kronofogden, minusgrader osv. Naturen då den är som allra bäst på sommaren får vi inte glömma! Gröna björkar (som en del oturligt nog är allergiska mot) gräset, alla fina smörblommor osv.
Underbart.

Hur som helst. Jag måste sluta vara mig själv. Enligt andra är jag alldeles för lättlurad och går på korkade saker. Antagligen beror det på att jag är ganska osmart och inte vet bättre. Det börjar bli riktigt störande faktiskt, det måste få ett slut!

Cajsas katt Bruce rymde  förut! Vilken liten busunge! Som väl är så hittade de honom igen, och nu befinner han sig hemma, varm & trygg! :) Som en katt ska ha det! :) <3 Sötnosen.

Dalarna

                                            Datum: 2008-08-31 Tid: 12:44:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer


Mando Diao

I know how I feel about you now!

                                            Datum: 2008-08-31 Tid: 11:36:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon!

Struntsamma att klockan närmar sig halv 12, det är morgon för mig ändå. Sitter här och känner mig lite...trött? Har precis vräkt i mig varm choklad och 3 bullar till frukost, bra Melinda!

Igårkväll åkte jag till Cajsa, och där, tillsammans med Marie, glodde vi på film. Först blev det någon gammal julkalender (Dieselråttor & Sjömansmöss), sen blev det den första Tsatsiki-filmen. Vi tittade dock inte bara på film, utan vi försökte även luska ut våra bh-storlekar (utan resultat för min del) och ringde några människor.
När Cajsa ringde en speciell "vän" så skulle vi lotsas som om hon var ensam. Det gick ju bra när jag NÖS mitt i alltihop. xD Vilken fullträff!

Fick skjuts hem av Marie sen så att jag slapp gå. Eller förresten, det fick jag inte alls. Jag körde faktiskt moppen själv, utan hjälm. Kanske inte så rockigt, men det var ju bättre än att gå. Dessutom har jag inte suttit på en 2-hjulad kompis sen jag sålde min egen. XOP, var ju mitt reg. nr. Även Maries! Det tycker jag är häftigt.  

Idag blir det en städdag för min del. Ska ni hitta på något roligare kanske? :)
Har haft samma gamla sunkiga sängkläder ända sedan jag var sjuk, kanske inte så fräscht att ha nu. Glas står lite överallt, gamla godispåsar och en massa smutstvätt. Har dock redan lagt undan all smutstvätt, så nu blir det att dammsuga och våtdamma.
Kan behövas ibland. :)

Jag borde öva på engelskaläxan.
Puss! ♥

Fråga stjärnorna

                                            Datum: 2008-08-30 Tid: 16:24:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Jag hade just passerat en stor, neongrön skylt
när någon ropade: Hej du, jag kan spå dej
du ser rätt vilsen ut
I dörren stod en man med en övertygande min
Jag tänkte: vad har jag att förlora
Jag ger mej
Jag går in

Han sa: Stjärnorna de säger vad du är för en individ
Hoppa om du vågar riskera ditt liv
Och du vet inte hälften av det jag läser här
Men kom ihåg innan du hoppar
Fråga stjärnorna om när

Han tog mej på en tripp, en guidad tur genom mitt liv
Och snart passerade vi gränsen till det som kallas framtid
Jag borde ha gått men det var nått som höll mej kvar
Ja, viljan att få veta vad som väntar mej en dag


Du möter kanske nån som sätter tilllvaron på spel
Jag reste mig för att gå och sa:
Det som sker det sker
Men jag är ingen slav under de krafter som styr
Jag har en egen vilja
Jag behöver aldrig fly

Saknar!

                                            Datum: 2008-08-30 Tid: 14:54:18 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Saknar dig sen du försvann, saknar och känner mig halv nu
Saknar dig, saknar vår lek den som vi gjorde. Du vet... den
Saknar och höra mitt namn sägas, jag saknar din handGårdagen i bilder!

                                            Datum: 2008-08-30 Tid: 13:54:47 Kategori: Photoshop Kommentarer: 2 Kommentarer

Marie i den trånga folkmassan! =D


Likaså Cajsa! =D


Carin blev kissnödig på vägen tillbaka till skolan från Grahns.
Hon tog tillfället i akt att kissa lite på asfalten.
Så vidrigt haha!


Nämnde jag att The Poodles var där och spelade? Jag hoppade allt lite och skrek endel också!
Man måste ju känna rytmen, stämningen! ;D kul! =D Jag var nog lite galen.

Tyvärr har jag ingen bild på Anton, som faktiskt var den söta personen som jag åt tillsammans med och var med i flera timmar! Otur det! "/Update!


Hittade en söt bild på mig & Anton! =D Utanför rese i Skövde. Mina nya jeans på mig för övrigt!

Älskade, underbara Missan!

                                            Datum: 2008-08-30 Tid: 12:25:03 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Sitter och riktigt njuter till en riktigt fin låt. Dalarna, med Mando Diao. Dock en instrumental låt, men den är jättefin!

När jag gick ner till köket förut som möts jag av en skrikande katt som riktigt kräver lite godsaker. Hon har hela matskålen fylld och är nog egentligen inte hungrig över huvudtaget. Men hon brås på mig, den söta lilla varelsen. Äter fastän man inte behöver.
På bilden ser ni klart och tydligt att den här katten kan konsten att njuta. Hon vet hur man får det som allra bäst!
Mitt grymt, diggade däggdjur, som är helt underbar. Hon ställde sig på stolen utanför toaletten och skulle skrämma mig när jag hade borstat klart tänderna.
Tyvärr gick det väl inte enligt planerna för hennes del, eftersom jag inte såg henne och råkade trampa henne på tassen när hon hoppade fram... Nu vet jag inte vart hon är.


Matfestivalen!

                                            Datum: 2008-08-30 Tid: 10:39:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon :)

Hoppas att ni mår bra, för det gör jag!
Igår efter en ganska lång skoldag gick jag och Anton in till stan för att joina folket på den o så berömda matfestivalen. Detta innebar dock att jag behövde ta med mig ryggsäcken, och jag orkade verkligen inte bära en tung dator hela kvällen, så den befinner sig just nu i skåpet i skolan. 
Fastän datorn och allt tillbehör lämnades kvar i skåpet, så var väskan fortfarande tung (tyckte jag!). Men jag skyller på att jag varit sjuk och att jag numera är svag, hoppas det håller.  

Igår var jag RAFFIGT klädd. I alla fall enligt Carin och Anton. Har egentligen ingen aning om vad det ordet har för betydelse, men skitsamma. Jag tog det negativt i alla fall, så efter skolan sprang jag in på Gina Tricot och köpte mig nytt. 548 svenska kronor gick det på om jag inte missminner mig. Men herrehud, det var väl inte så farligt för ett par jeans och en tunika? Nejnej, jag är nöjd med mitt impulsiva köp!
Något som inte är så roligt dock, är att jag har fått celluliter all over the body! Rumpan är täckt med det, och så även låren. Vad har hänt? Aldrig haft det innan. Eftersom jag har vart sjuk och gått ner nästan 6 kg i vikt, så kan jag väl i alla fall inte ha blivit fetare?
Den enda vettiga förklaringen enligt mig, måste vara att jag gått ner i vikt och förlorat alla muskler. Att då den huden som tidigare fylldes upp med muskler, numera är tom...Kan det stämma tro?

PANIK! Det är vad jag har över detta. Någon som vet en bra träningsmetod som tar bort dem omedelbart?

Jag kan visa kläderna lite senare! =D
Stötte även på lite Hjomänniskor. Cajsa, Marie, Lollo, David & Natalie såg jag bland annat. Hur kul de hade är jag inte riktigt säker på, men själv var jag överlycklig. Jag och Anton gick där och riktigt NJÖT av den underbara känslan. Nämnde jag att vädret var på vår sida också? Sol hela tiden, och temperaturen var perfekt. Åh! =)

Tog ett litet antal kort med mobilkameran (dvs att de inte är av högsta kvalité) som jag kanske bjuder på lite senare. Men tills dess, ha det skoj! =D
 
Ta hand om er!

Jag är tråkig, jag vet!

                                            Datum: 2008-08-28 Tid: 21:14:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej människor, stora som små!

Här sitter jag och skriver medan jag funderar över om jag har något mer att göra inom skolan. Har precis skickat in en engelskauppgift som jag fick rätt nyligen. Inte speciellt svår faktiskt. Den var till och med så pass lätt, att jag kanske vågar satsa på ett VG i Engelska B. Vore oerhört roligt om jag kunde få det, med tanke på att jag endast fick G i A-kursen.

Hade musik för första gången idag, givetvis på datorn. Inga instrument här inte, nejnej. Ett program vid namn MadTracker har vi, någon som känner till det? Än så länge fattar jag inte ett dugg, men med lite träning så kanske jag ska kunna slänga ihop en låt? Läraren är sjukt skön, väldigt slapp. Lämnar salen lite då & då och vi fick sluta många minuter tidigare. Sånt gillar vi. Hoppas att det håller i sig, och att han alltid kommer att vara sån. Enligt Carin är han det! =D

Efter skoldagen (som för övrigt slutade vid 17.00 idag) drog jag och Emelie in till stan och uträttade lite ärenden. Usch vad vuxet det lät, men det är faktiskt sant. Jag köpte mig en kalender på Åhléns, det var jag i stort behov av. Jag har redan skrivit in alla vännernas födelsadagar (nästan i alla fall!) och en massa läxor och liknanade. Dock har jag inte så många, än. Självklart käkade vi ett litet meal på Mc Donalds också, sjukt hungrig var jag.
Har typ gått runt och skakat i skolan idag, i alla fall de sista timmarna. Det tär på mig, tydligen. Mer än vad jag vill tro."/ Jävla körtelfeber!

Har en hemskt tråkig blogg nu, jag vet. Har varken bilder eller musik på datorn än, måste lägga in det snart. Tråkigt ju! Men, det kommer, lovar jag!

Pusspuss på er!

Onsdag

                                            Datum: 2008-08-27 Tid: 19:04:48 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Små praliner..

Ja, något måste jag ju kalla er idag?
Regnet öser sakta ner från skyn, och jag sitter här och diggar till Björn Rosenström, vad är det för fel på världen? Skitsamma, det duger mycket bra för tillfället.
Katten ligger i garderoben och hårar ner mina plagg medan hon gulligt nog slickar sig på hela sin kropp. Underbart.

Skoldagen idag var mycket kort, vilket var helt otroligt skönt. Till skillnad från gårdagen så var den här inte alls seg. Förmiddagen bestod utav grafiska lektioner, vilket är hyfsat kul, ÄN så länge. Antagligen kommer jag att stöta på grova problem senare, men just nu är det lugnt.
Idrott hade vi också, dock bara introduktion. Lektionen höll väl på i ca en kvart, en lagom lång lektion enligt mig. Läraren berättade att vi det här året skulle jobba mycket med ledarskap, och jag bestämde mig för att leda en lektion själv och då köra volleyboll. Antagligen kommer det gå åt skogen, men vad gör det om 100 år? Bara jag är godkänd liksom.
Jag stannade faktiskt kvar en stund för att snacka med läraren om vad jag ska göra eftersom jag inte kan/FÅR vara med de kommande 10 veckorna. Det ligger till på följande vis: Jag ska sitta inne i skolan och svara på frågor. Typ om droger.

Sedan snackade jag och Anton med henne om ite allt möjligt. Bland annat hennes ben. Och även om Antons moster. Jag satt där och garvade, fattade inte riktigt att hon verkligen sa så som hon gjorde. "Ärligt Anton, hon är ju lika bred som hon är hög!"
Jag kan inte annat än att älska henne. Vilken fantastisk människa. =D Sådana som gör livet värt att leva, eller inte. ;P

Jag är så fantastiskt trött också. Ändå har jag things to do iksom. Historia, engelska osv. Bäst att sätta igång, så kanske jag känner mig snäppet duktigare sen! =)

Puss på er! <3

(Har ännu inga bilder på den här datorn, måste fixa!)

Allt är som förut

                                            Datum: 2008-08-26 Tid: 21:54:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Kära läsare

Nu är allt som vanligt igen, tyvärr. Läxorna ramlar in (även om de är annorlunda från förra terminen!), den bärbara datorn är på plats i mitt knä, dagarha segar sig fram i skolan med samma gamla människor. Visserligen några nya ettor, men det är ju inga man tänker på, tro det eller ej.
Har fått låten Stopp på gärnan med Veronica Maggio, den är helt underbar. Har ni inte hört den så lyssna på den snarast.

För övrigt så hade jag mitt livs längsta skoldag idag. 08:20 till 16:50. Inga halvdagar här inte, som Kenza och Blondinbella så fuskigt nog har. Men som väl är så slutar jag bra mycket tidigare i morgon, redan runt 13 skulle jag tro. Då ska jag vara med Cajsa på eftermiddagen! En underbar människa! <3

Nu ska jag chatta! Jag ORKAR inte blogga mer nu...:S
Pusspuss

Saknaden sen du försvann

                                            Datum: 2008-08-25 Tid: 21:39:53 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Har ni något kul för er? =D Tell me about it!

Har nyss varit ute på en liten biltur som tog mig till Tibro. Spanade in stan, usch det är inget att ha, ALLS. Vilken tråkig håla alltså. Hjo är SÅ mycket bättre, märker jag då. Haha, lite hat får man väl känna ibland?
Skoldagen idag var otroligt seg, men ändå helt underbar. Att se alla ansikten igen, jag kan inte känna annat än lycka. LYCKA.
I morgon blir det en heldag, så antagligen tröttnar jag på alla då. Nejdå, självklart inte, men skoldag håller på från 08:25 - 16:50. Japanska är sista lektionen, och det ska bli...spännande. Antagligen kommer jag suga på den kursen, men håll med om att det är lite annorlunda att läsa det?

Hur som helst, jag ska nog klara av det. I morgon får jag min ÄLSKLING. Kan ni gissa vad jag menar? Jomen självklart. DATORN! Min allra dyrbaraste skatt, inte sett den på närmare 10 veckor. Jag saknar att kunna ha den i knät samtidigt som man, ehm, sitter på toaletten. Haha, det är väldigt smidigt måste jag säga. Och kunna ligga i sängen och bara chatta och lyssna på musik. Det är äkta kärlek det, hög nivå!

Nejmen fy så jag skriver, utan någon egentligen mening. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, och bjuder istället på en liten video som kan passa i vardagens tråkiga anda.

Puss & godnatt kära läsare!


Jag talar ut

                                            Datum: 2008-08-25 Tid: 17:51:00 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Ok
Många många tusen tusenlappar senare
Nya bröst och läpparna är botox förorenade
Huden känns nu lenare
Och ansiktsdragen renare
Ringer upp till Se&Hör
Tjena tjenare och talar ut
Jag talar ut

Har jag chans på dig du kanske har chans på mej
Jag minns ej e de denna vecka jag är kär i dig
Eller är det slut
Har vi redan sjungit ut
Jag har faktiskt ingen koll
Men nu vill jag göra porr
Ja nu vill jag göra porr

Första skoldagen, ett kollage!

                                            Datum: 2008-08-25 Tid: 16:52:35 Kategori: Photoshop Kommentarer: 5 Kommentarer


Hej mina kära små sötnosar!
Hur lever livet idag då?
Själv har jag tillbringat dagen i skolan, en alldeles underbar tid. Så himla kul att se alla igen, särskilt Anton & Charlotte får jag kanske säga, har jag inte träffat dem på hela sommaren! Eller skitsamma, jag har saknat allihop i alla fall, även om jag träffade Emelie för några veckor sen.
En väldigt bra dag tycker jag, men det är väl alla dagar såhär i början innan alla läxor börjar komma.

Som ni kan se ovan så gjorde jag ett litet kollage i photoshop alldeles nyss. För enkelhetens skull satte jag siffror på bilderna så att jag lätt kan förklara vad vi gjorde där & då!

1. Jättesöta Charlotte i cafeterian på morgonen. Urgulliga lockar i håret och en alldeles fantastisk ny tröja!

2. Snygga Emelie i korridoren på morgonen. Hon försöker förjäves få upp mitt kodlås som jag så lämpligt hade glömt koden till. Kan ju även säga att Charlotte senare fick upp den eftersom HON kom ihåg koden! Haha, jag blev glatt överraskad! =D

3.
Blonda Emelie på Thai House, ätandes en efterrätt. Friterade bananer med glass, mumsigt! Vi fick senare gå in istälet på grund av alla förbaskade getingar.

4. Min mat! Lite ris, fritrad kyckling, sötsur sås osv.

5. Jag och Charlotte i cafeterian.

6. Urgulliga Anton i sitt nya, mörka hår. Han är ju hur fin som helst i det. Fan också att jag inte fick någon bättre och tydligare bild på honom. Kanske dyker upp en annan dag!

7. Sushin var tydligen så pass god, att den fick lägga sig bland fimparna. Blä för sånt!

Snyggaste kollaget också, jag vet! Haha nejdå, men det är roligare att lägga upp det såhär, än att laddaupp bild för bild. Tar ju en sådan förbannad tid.

Pusspuss på er, så hörs vi senare!

Photoshop

                                            Datum: 2008-08-24 Tid: 21:37:41 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer

Ego-bilder.
Ohja!

Doftar! <3

                                            Datum: 2008-08-24 Tid: 19:58:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Har ni tänkt på en sak?
Håret doftar alltid så underbart efter att man har varit hos en frisör och klippt sig, eller om man har färgat det. Det roliga är att doften sitter i i några dagar också, för jag brukar i alla fall inte duscha det första jag gör. (Det gör ju oftast frisören där..)

Nu doftar håret hetl underbart, jag kan sitta och lukta på det hela kvällen. Jag tog några" ego-pics" (som man så snyggt kallar det nu för tiden..)  förut med mobilen som jag tänkte bjuda på. Säg vad ni vill!


Så här ser jag ut nu! Kanske inte världens snyggaste precis, men vad gör det? :P Jag är i alla fall glad att jag inte längre ha råttfärgat hår med äckiga ljusa slingor. Ljust hår är ingenting för mig, tror jag.

Moster sa åt mig att färga håret igen om ungefär 2 månader, så så får det bli! Det blir tydligen bättre andra gången man färgar håret. 200 kr gick det på för övrigt. Svinigt dyrt, men egentligen inte alls. Hade jag gått till en salong så hade jag nog fått ge mer och lite till. Jag är tacksam för de låga priserna jag kan få. :P Kontakter you know. ^^ ;)

Färgat håret

                                            Datum: 2008-08-24 Tid: 19:29:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer


Hej bloggen!

En väldigt sen uppdatering från mig idag, men jag har mina ursäkter.
Jag vaknade runt 10, och redan vid 11 var jag på plats hos min moster eftersom jag skulle färga håret. Ni kan se resultatet ovan, det är alltså det mörka som jag har nu.
Först blev jag otroligt missnöjd eftersm jag såg hemskt blek ut, men det löste sig senare med lite smink.
Först tyckte jag nästan att den första bilden såg bäst ut, alltså så jag hade innan, men på riktigt så ser det bättre ut nu. Eller, jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om det.
Det funkar om jag har en massa smink, helt enkelt.

Annars då?
Nyss hemkommen från Karlsborg efter att ha varit på 40-årskalas. Det var min faster som fyllde jämt, och det firades med dubbla tårtor. Först smörgåstårta, sedan någon blåbärstårta (otroligt goda båda två!). Och lilla Pyret då, en sådan söt liten pälsboll. Jag älskar henne. Jag hatar namnet. Hon somnade så sött i farmors knä när vi fikade efteråt.

Det var min dag det. Seg har den varit, som attans.
Har ni gjort något skoj? Hoppas på det! =)

Pusspuss

:)

                                            Datum: 2008-08-23 Tid: 23:25:33 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God natt älsklingar! <3

Lite alkohol har ingen dött av!

                                            Datum: 2008-08-23 Tid: 17:32:48 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
 


Skickligt gjort av mig att sätta fast kapsylen igen efter att ha tagit en slurk!


Nyduschad & fixad

                                            Datum: 2008-08-23 Tid: 16:25:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Folk ringer hela tiden.
Först var det någon snubbe som ringde och ställde en massa frågor om bilar (!!). Som om jag kunde svara på det. Han fattade nog direkt att jag inte kan så mycket om bilar, för han hjälpte mig med en massa olika märken osv. Lite pinsamt var det, men han fick min mail (!!) så han skulle skicka fler frågor.

Senare ringde moster och sa till mig om morgondagen. Runt halv 11 ska håret bli färgat, jag längtar som ett svin. Mörkare is the shiet! Hon bad mig även att duscha och tvätta håret idag, vilket jag inte hade tänkt från början. Men aja!
Nu sitter jag i alla fall här i linne, kortbyxor och nyduschad kropp. Det är riktigt skönt att känna sig fräsch, eller hur? =)

Runt 19 tiden ska jag till Emil och hitta på något. Jag vet inte riktigt vilka som mer kommer. =)

Är det denna veckan jag är kär i dig? ;D

Melinda säger till mig:

                                            Datum: 2008-08-23 Tid: 15:16:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
- I'm not the only one

- I'll never be the one

- I have to give it time

- you just gotta make up my mind

- I have to wait in the line, and come back tomorrow

Nya stövlar

                                            Datum: 2008-08-23 Tid: 13:17:41 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer


Den sista bilden är väldigt mörk märker jag nu, men struntsamma.
Det här är i alla fall mina nya, icke fodrade stövlar från Haléns. Helt ärligt så hade jag glömt bort att jag ens hade beställt något därifrån, men det är ju trevligt med nya skor nu i alla fall. De är lite rödbruna av sig, men jag tycker att det är roligt att variera lite, inte alltid bara ha svart.
Lite ridstövel över dem kanske, men aja. Det blir säkert snyggt tillsammans med några tajta byxor eller leggins.

Puss ♥

Dagens fråga!

                                            Datum: 2008-08-23 Tid: 12:31:24 Kategori: Blandat Kommentarer: 6 Kommentarer
Vart går gränsen för otrohet?

- Vad är okej och vad är inte okej?
- Har du själv varit otrogen?
- Har någon varit otrogen mot dig?

Tacokväll & film

                                            Datum: 2008-08-23 Tid: 12:28:53 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej :)

Sitter här i nattlinne som vanligt och skriver för fulla muggar.
Gick inte upp från sängen förrän 11, och har sedan dess hunnit med att lyssna på en spinnande katt, skrapat en trisslott utan vinst, ätit 2 rostade mackor och snackat lite skit.

Gårdagen, eller på kvällen i alla fall, spenderade med Linus i hans bil och lägenhet. Vi tittade på en Jönssonligan-film (jag tror jag är lite av ett Jönssonligan-freak!), lagade tacos och tittade på en annan äcklig film som gick på Tv.
Jag måste bara säga att jag fullkomligt älskar Linus bil, den är så skön. En sådan ska jag ha sen när jag får körkort. :P

Ikväll ska jag vara med mina grabbar i alla fall, glo på en film även nu. Vart vi ska vara är ännu oklart, även tiden. Bra! Nejmen, det löser sig nog. Åh, det ska bli underbart kul att träffa dem igen, har inte gjort det på jag vet inte HUR länge. FÖÖR LÄNGE helt enkelt.

Mamma och pappa åkte nyss hemifrån, de ska på bio i Skövde, den nya Arn-filmen. De blir borta hela dagen, så det är helt underbart. Jag ska nog leva och bo ensam när jag blir äldre, det är ju så grymt skönt att vara för sig själv. Tycker ni inte? =)

Nu ska jag lyssna på musik!
Puss på er godingar!

Hah!

                                            Datum: 2008-08-22 Tid: 13:03:14 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Efter att nyss ha sett en liten snutt av en film på youtube, så säger jag bara:

- Alla människor kan mörda.

Felix

                                            Datum: 2008-08-22 Tid: 11:06:09 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer


Jag saknar lilla Felix. En underbar kanin.
Fin bakgrund va? Vättern :)

Mascara eller inte?

                                            Datum: 2008-08-22 Tid: 11:03:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Nu när jag har varit sjuk så har jag inte använt smink något alls.
Liksom, varför ska man göra det? Eller okej, om jag har träffat något speciell så har det väl hänt att jag har tagit lite smink. Men ingen kajal .
Igår testade jag med lite kajal, och då märkte jag genast skillnaden. Det såt ut som om hela ögat tyngdes neråt, vilket inte var alls snyggt. Så i fortsättningen kanske jag ska satsa på att strunta i kajalpennan? Endast mascara och kanske lite ögonskugga.

Jag kör på det, så får vi se vad som händer i framtiden. Jag kan ångrar mig.Har tyvärr ingen bild utan kajal, men här ser ni hur ögat riktigt hänger med kajal.

Fredag

                                            Datum: 2008-08-22 Tid: 10:04:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
God morgon busfrön!

Idag är det fredag vilket säkert är skönt för er andra som har börjat skolan. Själv känner jag ingen skillnad från igår, eller förrgår heller för den delen.
Men, på måndag drar det igång även för mig! Åh, jag är lite nervös faktiskt. 2:an på gymnasiet, brukar inte det vara den värsta/jobbigaste tiden? Jag får säkert läxor i näst intill varenda ämne redan första veckan. Det skulle inte förvåna mig.

* Multimedia A
* Webdesign
* Databashantering
* Bild
* Musik
* Svenska B
* Engelska B
* Japanska
* Historia A
* Teknikutveckling & Företagande
* Idrott
(Resurstid och klassråd)

Ja hörrni, så här ser min termin ut. Vad tror ni om det? Ämnena ser ju ganska lovande ut, några få ser till och med riktigt bra ut. Men frågan är om det är det? Är jag ens intresserad?
Varför går JAG på en datanörds-linje när jag i själva verket bara är intresserad av en enda grej, -DJUR. Borde inte jag infinna mig på typ, Uddetorp eller Sötåsen eller liknande?

Det är väl bara att acceptera läget, IT är ju trots allt mitt 3:dje val, vore ju pinsamt att behöva byta igen..
Nu ska jag se till att få i mig lite frukost, vitamintabletten är redan tagen och uppäten! =D
Puss på er kära läsare! ♥

Photoshop

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 20:56:35 Kategori: Photoshop Kommentarer: 2 Kommentarer


Hade ingenting att göra, så fram med photoshop.

Svenssonlivet? Något för mig?

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 20:18:21 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Tror ni att jag kommer leva ett svenssonliv när jag blir äldre?

Med det menar jag: villa, ett antal barn, man (fast numer verkar det vara vanligare att man är skild..) vovve, utomlandssemestrar på somrarna, hela familjen framför Tv:n på fredagskvällarna osv...


Jag kom på att det är ett sådant liv som jag har levt. Åkt till Spanien (eller neråt Skåne) varje sommar när föräldrarna har sin semester, äter tacos och ser på något program varje fredag (typ Let's Dance!) har husdjur etc. Inget fel med det, verkligen inte. Men frågan är, hur många lever ett sådant liv? Antagligen tillräckligt många eftersom det till och med har ett namn. Men om jag tänker på mina kompisar och sådana som jag känner till, så har inte de det likadant ställt som jag själv.
Aja, som sagt. Undrar om jag kommer ha det så när jag blir äldre. Det skulle ju vara mysigt, väldigt mysigt till och med. Men man får vänta och se vad livet har att erbjuda. Kanske att jag drar iväg till staterna och viker ut mig i Playboy. Haha, vad säger ni om det?

Fingrarna vänjer sig!

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 18:40:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Tro det eller ej
men jag har redan kommit igång med spelandet,

Lite låtar med Johnny Cash är det enda jag spelar för
tillfället, men jag gillar att öva på en låt och sedan kunna
den näst intill utantill.

Åt nyss risgrynsgröt till kvällsmat med mamma & bror. Adam ska alltid trycka ur sig någon rolig mening från någon film, de brukar göra att man skrattar i några minuter. Härligt! =)

Gitarr

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 14:42:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Här sitter jag och försöker spela GITARR.

En gång i tiden var jag riktigt skicklig om jag ska vara snäll mot mig själv. Men att, den tiden är tydligen förbi. Fingertopparna som var så hårda och tåliga, och nu mer blivit mjukare och det känns direkt. Så ska det inte vara.

Får helt enkelt spela en snutt varje dag så att jag vänjer fingrarna igen, jag vill kunna spela. Det låter ju så fint om man kan någon liten sång.

Haha, jag ser nu att gitarren till och med är dammig. Det tyder ju på "mycket spelande", inte. Adam spelar ju bara på sin elgitarr hela tiden, hur kul kan det vara?

Jag kommer alltid vara ett fan av den vanliga, akustiska gitarren, vare sig den är modern eller inte. Den låter bäst, och är skönast att spela på. Så är det bara! :)

Hår & Tänder

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 13:00:19 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Nu måste jag använda den här bloggen som en dagbok, så att jag inte glömmer bort viktig information.

Söndag 24 augusti - Färga håret

Fredag 19 september - Fylla på tänderna, 07:40

Min största skatt

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 11:53:10 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Helt underbar!
Precis i min smak när det gäller låtar, jag börjar gråta. :')

Nicole sotis på Joel & M-K

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 11:42:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer


Nicole Richie tycker inte det minsta om att pojkvännen Joel Madden har tjejkompisar. Det blev särskilt tydligt häromdagen när Mary-Kate Olsen dök upp på Roseland Ballroom i New York för att se Joels band Good Charlotte uppträda. Då ska det nämligen ha blivit ett himla liv på Nicole.  

- Efter konserten erbjöd Joel sig att visa turnébussen för Mary-Kate. Han visade henne även några bilder på Harlow. Joel är inte den som ljuger eller undanhåller saker för Nicole så dagen efter berättade han om händelsen för henne på telefon, säger en källa till Life & Style.  

- Nicole blev helt galen. Joel trodde att hon skulle respektera att han bara försökte att vara ärlig - för när allt kommer omkring så är han och Mary-Kate bara vänner. Men Nicole var sårad och arg. Han orkade inte med det, så han la på. Men hon fortsatte att sms:a honom efter det, säger källan.  

Källan tror dock inte att incidenten kommer att sätta käppar i hjulet för det giftassugna paret - bara fördröja ett eventuellt bröllop mellan dem.  

- De har sina vanliga toppar och dalar. Jag tror att de är galet kära och att de vill gifta sig. Men jag tror också att det är sådana här händelser som skjuter upp deras bröllop.

Källa

Sex, sex och åter sex!

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 11:10:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Igår när jag inte hade något vettigare för mig, så satt jag och googlade på typ, roliga sexhistorier. Det är väl hemskt?! Hur som helst så hittade jag några riktigt fina som jag gladde mig åt en stund.
Till exempel så hittade jag det lilla citatet som står i min meny; Sex är inte svaret. Sex är frågan. Ja är svaret.

Det är nog bara jag i hela världen som kan se något som helst komiskt med det.
Eller?

Torsdag

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 11:05:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon :)

Jag har inte somnat innan 01:00 på flera veckor känns det som, hur ska det gå nästa vecka i skolan? När det är morgon för mig, är det förmiddag för alla andra, och alla är i full sjå med att uträtta ärenden eller liknanade. Själv sitter jag i bara pyjamasen och äter frukost vid datorn. Idag blev det kräm, varm choklad, och en ostmacka. Riktigt smaskigt.
Mamma sa åt mig att jag måste äta en rejäl frukost varje morgon, och en vitamintablett på det. Sedan måste jag proppa i mig mycket frukt, grönsaker, och ja, allt som hör kaninriket till!

Inga planer för dagen. Kommer antagligen att sitta vid tv:n eller här vid datorn. Missan går omkring och tigger mat för fullt, men idag ska hon inte få något. Jag måste vara stark och inte gå in i hennes fällor! Hon måste verkligen banta nu, hon väger ju nästan mer än mig. Där överdrev jag en SMULA kanske, men det är fan inte långt ifrån. Men i och för sig, det är hon som äter. Det är hennes val.

Jag är så grymt sugen på att göra om här i bloggen. Det blir så mycket roligare att blogga om man vet att designen är snygg.
Jag har tittat runt bland en massa bloggar, och jag är verkligen i chocktillstånd. Hur kan man komma på sådana fina designer? Jag är mållös. Men, det ger tips & idéer!

Vet ni vad jag gör nu?
Jag sitter och sjunger till låten Daddy Dj, jag älskar den låten!

 

Varm choklad

                                            Datum: 2008-08-20 Tid: 21:39:45 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Gjorde mig nyss lite varm choklad
inte oboy den här gången.
 
Bestämde att värma mjölken och istället
för att tillsätta oboy så tog jag kakao & socker. Fantastiskt gott måste jag säga.

Missan blev nyss bönhörd. Hon har gått omkring på diskbänken och jamat i snart en timme eftersom hon håller på att svälta ihjäl.
Stackars kisse.
Men nu var hon duktig och gjorde både "sitt" och "vacker tass", så då fick hon en skål med mat.

Nämnde jag att vi hade hundbesök innan idag? Pappas gamla kollega och hans fru kom förbi en sväng. De har en alldeles underbar Golden retriver vid namn Valdemar. Han är 2 år, dvs ganska stor. Men problemet är att han är en knähund. När jag satt skräddare ute på verandan så kom han och satte sig i mitt knä. Han var ganska tung om jag ska vara ärlig. Men vilken mysig vovve!
Han var även helt paralyserad av Ella. Hon stack ut sitt lilla huvud ur buren och han stod och tittade i säkert 10 min, utan att röra sig! Vi visslade och ropade hans namn, men han rörde sig inte ur fläcken. Man kan ju undra vad de snackade om.

Ella älskar sällskap! <3

Skönt med internet?

                                            Datum: 2008-08-20 Tid: 15:49:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Jag har en liten fundering.

Säg att jag har en riktigt stor blogg, med flera tusen läsare om dagen. Då får jag såklart en massa kommentarer, snälla som elaka. Givetvis tar man åt sig av dem allihop, och de elaka sätter sig nog mest tror jag. Men man får helt enkelt försöka tänka bort dem och tänka på att det finns snälla människor där ute i världen.
Om internet inte hade funnits hade vi nog aldrig fått någon kommentar i stil med: Fan vad dum i huvudet och dålig du är. För vem går fram till en annan människa och säger så? Inte många i alla fall. Tänk vad lyckliga, eller mer glada vi hade varit, om vi hade sluppit alla taskiga kommentarer, om vi hade sluppit internet.

Men då var det något som slog mig.
Givetvis tar man tillfället i akt att säga något elakt till kompisen när internet finns. Självklart finns det saker som jag stör mig på gällande min (bästa?) kompis. Jag kan ju enkelt skriva att jag kommer från en helt annan stad och heter något annat, och skriva något riktigt elakt till min kompis som kommer få henne att fatta hur jobbig/dålig hon/han är!
Så tror jag i alla fall att det är för vissa stora bloggare. De taskigaste kommentarerna kanske kommer från någon i dess närhet? Det skulle inte förvåna mig. Jag skulle lätt kunna göra så mot någon jag känner (men jag är ju kapabel till allt i och för sig!)

Håller ni med?
Jag kanske är helt ute och cyklar, men jag tror det ligger något i det.

Nu ni!

                                            Datum: 2008-08-20 Tid: 15:30:47 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Melinda har fått en idé!
Inom kort kommer det nog dyka upp en design här, snäppet annorlunda kan hända. Men, det blir nog bra!

Puss på er!

All I ever wanted

                                            Datum: 2008-08-20 Tid: 13:27:26 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
I'm so alone here on my own
and I'm waiting for you to come
I want to be  a part of you, think of all things we could do and everyday, you're in my head
I want to have you in my bed
you are the one, you're in my eyes
all I ever wanted in my life

En liten historia

                                            Datum: 2008-08-20 Tid: 12:55:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Faktiskt så har jag ingenting annat för mig än att blogga idag. Då tänkte smarta jag, att jag skulle göra ett sådant där grovt långt inlägg om mitt lilla liv. Inte alldeles från början dock, jag hittade inga bilder när jag var mindre än 9 år gammal (som på bilden ovan). Det var skolavslutning den dagen kommer jag ihåg, med tanke på håret, jackan och kläderna.


En mycket pinsamt fet bild på mig när jag är 12 år. Jag befinner mig i Karlsborg på farmors kolonilott. Tänk så liten och oskuldsfull jag var där. 12 år, måste med andra ord gått i 6:an? Eller det här var ju sommarlovet, så skulle väl börja 6:an antar jag. Så liten. Så ovetandes om vad livet senare hade att erbjuda..Usch, jag är mig ju riktigt lik också.


13år gammal och hade nyss ramlat av en häst och brutit handleden på 3 ställen. Minnen <3
Det var i den åldern jag som mest höll igång. Badminton, ridning och klättring. Fattade ni vad jag var uttråkad sen när jag inte kunde göra något utav det? 6 kg gick jag ner på en månad. Jag och mamma hade bestämt att ingen av oss skulle äta något onyttigt under november månad. Gick ju bra. Muskler och fett var som bortblåsta! Jag kommer ihåg att min tumnagel på den vänstra sidan (med gipset!) blev grymt lång eftersom jag inte kom åt att bita av den. Haha, det var ju också något positivt.


2005, jag var på ridläger. En jätterolig vecka som befann sig i Östergötland. Jag åkte dit tillsammans med min syssling och min klasskompis. Jag minns inte riktigt allt som hände, men nog minns jag det mesta. Något jag minns är att jag fick mycket muskler utav att bära sadlar hit & dit och rida runt. 3 timmars ridning om dagen var det, helt underbart! 14 år måste jag ha varit här. Jag var så förbaskat ful ska ni veta! Jag hittar inte ens ord för det..tömd.


Samma år var jag även i Moraira, Spanien, för första gången. 2 underbara veckor där nere med mycket sol och bad! Nästa år, då ska jag dit igen! =)


Jag och Marie grejar med någonting. Vi gör en skiva till Sosso eftersom hon ska flytta till USA. 15 år här då, och då hade jag min första kille..Ja jösses! Bra & dåliga tider det där. :P Känns som om det var igår, men det var över 2 år sen. Helt sjukt.Här fyllde jag 16 år. Hade halvblonderat mig, men det blev inte mer än gult. Så fruktansvärt fult var det, och det har avskräckt mig från att blondera mig igen. Hur som helst, det här är 3 månader innan jag bryter upp mitt förhållande med min första kille som då har hållt i över 1 år. (Tog slut i april, blev tillsammans med en annan i juli, men det är en annan historia..) Ja justde, jag färgade även håret mörkt det här året. Undrar om jag inte gjorde det året innan också. Men här ser ni ju skillnaden. Personligen tycker jag bäst om det mörka..


Haha och ja, den här bilden är tagen från nu i somras. Bry er inte om min mindre fagra mage, men Adam hade gjort en avkylningssak. En skottkärra med en plastpåse i som han fyllde med iskallt vatten, den är ju också en idé! ;D 17 år alltså. Undrar hur jag ser ut om 5 år! Det återstår att se!

Egentligen har jag ju inte förändrat mig mycket på bilderna. Jag är densamma, gamla Melinda, fast ändå inte. Mycket har hänt genom åren. Och vissa beslut som jag tar nu, skulle jag säkert inte ha tagit då. Men, människan förändras, inte bara till utseendet..

Onsdag

                                            Datum: 2008-08-20 Tid: 12:24:00 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej

Medan de flesta andra är i skolan vid den här tiden, så sitter jag här hemma och äter lite jordgubbskräm med mjölk. Ska inte fara iväg till skolan den här veckan, utan det blir först på måndag jag får se de välbekanta ansiktena igen. Inte utan att jag längtar lite.
4 nya flickor har börjat i min klass, vilket betyder att vi nu är 9 tjejer (innan sommaren var vi 5). Hoppas att de är trevliga i alla fall, men de är de säkert! Vi behöver ju mer tjejer i klassen om vi ska komma ikapp killarna som är en bit över 20 stycken. Nog om det!

Linus var nyss här en liten sväng. Med tanke på att jag inte är mer sjuk än att jag inte kan gå så bra, så är jag frisk i övrigt. En liten visit är ju alltid trevligt, någon att snacka skit med.
Min kära vän Anton ringde även ett samtal. Har inte träffat honom på hela sommaren, och jag måste erkänna att jag saknar honom en SMULA. Men, på måndag ses vi igen, och vi lär väl tröttna på varandra efter alla veckor i skolan sen. ;) Men det ska vi nog klara av.

Now you're in  and you can't get out!

Fel av läraren

                                            Datum: 2008-08-19 Tid: 21:41:26 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Mamma ringde till skolan förut och sa att jag var sjuk och inte kunde "delta aktivt" i skolan inom de närmaste veckorna. Min mentor meddelade även idrottsläraren att jag inte kunde vara med där på ett tag, vet ni vad hon säger?

- Melinda klarade knappt ämnet, så det måste hon nog läsa in!

Så fan heller! I samtalet vi hade innan sommarlovet så sa hon till mig att jag hade klarat ämnen galant och att jag nog kunde på MVG om jag fortsatte i samma takt och lite bättre kanske! Detta hade jag på minnet, och skickade genast iväg ett mail till henne. En stund senare fick jag ett tillbaka där det stod:

- Ursäkta, jag blandade ihop dig med en annan elev! Det här ska vi nog fixa!

Tur för'na! ;D Jag ska då inte ha något IG i idrott. Mer förtjänar jag allt haha!
Tack för mig. 

Parlamentet

                                            Datum: 2008-08-19 Tid: 21:37:45 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer


21:30 visar klockan och jag såg nyss färdigt ett gammalt avsnitt av Parlamentet. Jag fullkomligt älskar det programmet, kan man ens ogilla det? Boken börjar närma sig sitt slut *snyft*. Jag är besviken. Jag brukar alltid sitta och gissa lite innan jag fortsätter läsa, vem som kan vara mördaren osv, men jag brukar ju aldrig ha rätt. När det gäller den här boken visade det sig att jag hade rätt, det är ju inget roligt då. Då blir det ju för lätt. Jag vill bli riktigt överraskad ju, så att man ligger och funderar på bokjävlen ett bra tag framöver. Aja, boken är inte slut ännu, kanske kan den överraska mig på de sista 20 sidorna. Hoppas det! =D

Cajsa
och Marie var här en sväng förut. Cajsa stannade riktigt länge faktiskt, jämfört med vad hon brukar göra. Vi gjorde absolut ingenting, snackade lite, jag läste en sida hur min nya FRIDA-tidning, och i slutet hände det sig att jag satt och sorterade gamla brev jag hade fått. Lustigt. xD Förresten, på tal om FRIDA-tidningen. Jag har fått otroligt många. När jag fyllde 17 (som var i februari!) så fick jag en prenumeration på tidningen och då handlade det om ett antal tidningar. Men jag måste ha fått hur många som helst nu. Kanske det har blivit något fel? Till min fördel i så fall! =)
Kom ett brev till mig förut också. Det var från Haléns, och jag hade alldeles glömt bort. Jag, eller mamma rättare sagt, beställde ett par stövlar till mig därifrån för ett antal veckor sen. Där löste sig skoproblemet! Helt fantastiskt!

För tillfället minns jag inget mer än att de är bruna, men jag kan fota dem när jag har hämtat dem och sedan lägga upp här. Spännande! ;)

Pusspuss ♥

Clementiner!

                                            Datum: 2008-08-19 Tid: 12:03:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hörrni!

Jag kom på en sak! Snart är det ju tid för clementinerna. Min absoluta favoritfrukt! <3 Så underbart goda, små, gula. Helt fantastiskt.
Det är när de är sådär kärnfria, små, lite sura, som de är som absolut bäst! Åh, jag kan knappt bärja mig!Stackars de som inte tål citrusfrukter säger jag bara.."/ 

Another day in paradise

                                            Datum: 2008-08-19 Tid: 11:30:33 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Söthögar

Idag är det tisdag, vilket betyder att det är den sista dagen på sommarlovet för min del. Föräldrarna jobbar och min bror har sin första dag i skolan redan idag. Så här sitter jag, ensam. Dricker varm oboy och åt nyss en bulle. Dock ingen kanelbulle, utan det var något annat grönt klet inuti. Förhoppningsvis inte snor.

Vad händer idag då?
Cajsa kommer hit en sväng och ska överlämna fritidskortet som hon så fint hämtade här härom dagen. Sen har jag fått henne att springa förbi kiosken och köpa lite godis till mig också. Det ska bli riktigt smarrigt! =D Jag har nog ett litet beroende av godis, -TYVÄRR.

Boken börjar närma sig sitt slut, vilket är riktigt tragiskt. Har knappt 100 sidor kvar av över 400 stycken. Det är nu som den är som mest spännande tycker jag, när alla frågor får sina små svar. Åh gud vad jag älskar mord! =D Kanske är något jag borde sysselsätta mig med när jag blir äldre, fast då finns ju risken att jag är så pass osmart att jag själv blir den drabbade. :P

Usch jag sitter och lyssnar igenom en massa låtar från mitt gamla band. ;D Nu låter jag ju värsta skillad, men det var inte så märkvärdigt. Gitarr spelade jag, för er som undrar. Jag måste säga att det är väldigt pinsamt att lyssna på låtarna såhär i efterhand. Aja, såååååå dåliga var vi ju inte. Eller förresten, det kanske vi var? :P

Puss på er! ;D

U can't touch this!

                                            Datum: 2008-08-18 Tid: 19:30:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer


Helt underbart! Jag ska lära mig dansen när jag är frisk och har ork.
Jag blir glad!

Ny design!

                                            Datum: 2008-08-18 Tid: 19:16:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Jag är grymt sugen på att göra en ny design till bloggen. Mn nuvarande är ju bara vit och...vit. (!!) Fruktansvärt tråkigt måste jag säga, och nu när hösten närmar sig så vill jag ha lite varma färger här så att man känner sig hemma.

Jag har kikat runt bland lite bloggar idag för att finna inspiration, och det tror jag att jag har gjort nu också. Bra bra. Men, jag skulle behöva fler bilder på mig själv. Får fixa det när jag är frisk sen, för i nuläget tänker jag inte närma mig en kamera.

Jag är mitt inne i boken nu, Tyskungen alltså. Den är riktigt bra, men jag blev lite rädd för ett ögonblick. En gammal tant skulle just till att dö, en helt naturlig död alltså. Men det lät fruktansvärt skrämmande faktiskt. Jag vill i alla fall inte att
Döden ska kväva mig med min mans kudde...

En ny design kommer väl upp om några veckor antar & hoppas jag! Pappa ska nog ta hem en Nikon D200. =) Den är nog underbart bra! =D

Ciao!

Fett snygg!

                                            Datum: 2008-08-18 Tid: 16:09:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
             
                         


Titta vad jag kom på! Eminem är ju en riktig hetnos. En del av hans låtar är ju faktiskt riktigt bra också, sådant man kan lyssna på till och med. Härligt!

Chokladpudding

                                            Datum: 2008-08-18 Tid: 13:18:19 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Heej

Usch då, redan måndag idag. Det är ju hemskt hur fort tiden går när man har "roligt", eller lov kanske jag ska säga. Det här lovet har väl inte riktigt varit lika händelserikt som det förra, eller har det det? Det kanske det har, jag minns inte. Det enda jag kan tänka på när jag hör Sommaren 2008 är sjukdomar, men så behöver det ju inte vara. Jag har faktiskt varit i Skåne och där hade jag det riktigt trevligt, jag har umgåtts med Hjo's snällaste människor och haft mina riktigt roliga stunder, synd att klaga! =)
Förra året vid den här tiden skulle jag börja mitt första gymnasieår i Tibro, på Naturvetenskaplig linje. Nu ska jag börja 2:a året, på IT-gymnasiet i Skövde. Lite roligt det också. Mycket har hänt kan jag säga! Mycket bra saker.

Första skoldagen infinner sig på onsdag, men det är ju mer som en idrottsdag, så jag vet inte riktigt om jag ska dit. Vore ju oerhört olämpligt med tanke på körtelfebern. Allt fler & fler som jag känner kläcker ur sig följande: "Men körtelfeber har jag hört att folk DÖR av."

OOH, illa! Tänk om det blir lilla jaaaag...Men som en kompis till mig sa: Händer det så händer det, det är väl bara att acceptera det och sluta lipa.
I agree! =)

Igår var jag med Linus en sväng på seneftermiddagen/kvällen. Vi tittade på Bröllop & Jäkelskap med Stefan och Krister, och även någon annan film. Jag minns inte ens namnet på den, något med Malibu..
Han hade även gjort chokladpudding, så det var uppskattat haha!
Sen när jag satt på toaletten så ringer mobilen, då är det Marie som har något i tankarna. Det gäller Cajsa och mitt fritidskort. Dum som jag är så hade jag åkt till Linus och glömt bort att lilla Caj skulle komma och hämta mitt fritidskort som hon skulle få låna. Aja, de fick helt enkelt smita in i huset ändå och hämta det, inte mycket mer med det! Och som det ser ut nu, så hittade de det! =) Hoppas de inte är alltför sura nu bara.."/

Ä
r det någon mer än jag som har PANIK? Jag har nämligen inga skor, inga kläder, ingen hårfärg, inga naglar, inga tänder som DUGER! Skolan börjar alldeles strax, dvs att jag ska behöva visa upp mig. Det är ju hemskt att jag bryr mig så mycket egentligen, men liksom, ändå! Jag har legat sjuk hela lovet och inte gjort något annat än att vila. Inte slösat pengar på något i klädväg/skoväg. Jösses säger jag bara. Jag längtar tills vi åker till Ullared jag och min familj. Visserligen är inte det förrän i september, men med den här hastigheten så är vi väl snart där. Skinnjacka here I come! =D

Puss på er kära läsare! ;)

Roliga historier

                                            Datum: 2008-08-16 Tid: 13:50:32 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 1 Kommentarer
Haha! Jag hittade en underbar sida med en massa roliga skämt! =D

"Två kondomer gick på en fest, vet du vilken som hade roligast?"
"Den som blev fullast..."


Det var två killar som delade en lägenhet. En utav dem var alkolist och den andre var helnykterist. Varje natt kom alkolisten hem och spydde i handfatet. Detta var något som helnykteristen tröttnade på och han köpte därför en stor komage och lade i handfatet i avskräckade syfte.
På morgonen dagen därpå sa alkolisten då han kom ut i köket:
"Jag ska aldrig dricka igen! I går spydde jag upp hela magen, men jag fick ner den igen med lite tur och en tandborste..."

"Hur sänker man en finsk ubåt?"
"Man simmar ner och knackar på, varpå finnarna öppnar och säger: Vi är minsann inte lika dumma som norrmännen!"

"Vet du varför boxningsmatchen blev inställd?"
"Ja, boxarna blev osams och vägrade att slåss."

Alla barnen applåderade åt trollkarlen
utom Susanne
för det var hon som försvann

Alla barnen slutade knarka
utom Eva
som var trött på att leva


http://www.roliga-historier.com/

Jag hittade en sak

                                            Datum: 2008-08-16 Tid: 12:13:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

Tre saker jag gör när jag vaknar:
- Kollar vad klockan är (alltid!)
- Går och lättar på blåsan
- Säger godmorgon till Sixten

Tre saker jag måste ha under dagen:
- Kläder
- Mat
- Mobilen

Tre personlighetsdrag på mig:
- Cp
- Snuskig :P
- Kort stubin (fått på senare år, säkert efter far min :P)

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
- Bloggen
- Vännerna
- Djuren

Tre saker jag är rädd för:
- Äckliga, perversa gubbar
- Marddrömmar
- Bli handikappad

Något jag drömmer om:
- Att jag ska vara frisk nu & för alltid. Är trött på alla sjukdomar nu. 
- Att jag ska klara av skolan bra och sedan utbilda mig till något lämpligt.
- Att jag ska leva ett bra liv med mycket pengar och häst & hund! ;D

Hehe :P

Hoppa om du vågar, riskera ditt liv

                                            Datum: 2008-08-16 Tid: 11:58:57 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Lördag

Vaknade när jag hörde att någon jävel ringde på dörren, klockan var då halv 11. Kanske var det dags att stiga upp ändå, jag hade ju trots allt sovit i nästan 10 timmar. Men det behövde jag. Jag känner mig bra mycket friskare idag, har bara lite ont i magen...(:P)
Det var mormor, morfar & morbror som kom på ett litet besök (de stannade ungefär i 5 min, så ja det var ett litet besök). Anledningen till att de kom var att mormor skulle lämna över lite tidningar till mig, och tro det eller ej, men det var riktigt bra tidningar som passar ungdomar. Mormor är väl lite ungdomlig av sig. ;D :P

Igår kom Linus till mig på kvällen. Vi tittade på Jönssonligan och tog sedan bilen in till Skövde en sväng. Mor min var lite skeptisk till det först, men jag rörde mig ju inte mer i bilen än hemma (tänkte jag). Jag kände mig så otroligt sugen på en cheeseburgare att jag var tvungen att ha en på momangen. När jag väl åt den, så var den inte så god tyvärr. Mina smaklökar har väl inte vant sig vid mat än antar jag. =(
Men, jordgubbsmilkshaken var god i alla fall. =) 

Mina grabbar skulle på BIO igår men jag fick inte följa med eftersom jag var sjuk. Visst, jag hade väl annat för mig, men ändå! :P Nejdå, jag är inte alls sur, men det roliga var att jag faktiskt såg dem i Skövde. De blev nog ganska överraskade när jag sedan sms:ade de från ett helt okänt nummer.
De ville att jag skulle träffa dem, men jag fick ju inte röra mig ur bilen (förlåt grabbs!).

Nu för tiden blir det sådana här riktigt långa, äckliga inlägg som ingen orkar läsa.
Sorry, men jag har ingenting annat att göra, så jag sitter här och skriver vad som faller mig in.

Jag äter väldigt mycket frukost nu för tiden! :O Men det är väl bra antar jag, det viktigaste målet på dagen! ;D
På tal om något HELT annat, så har jag inga skor. Illa. Men att, jag kanske inte ska till skolan nästa vecka så det kanske hinner lösa sig? Fast ändå, jag går nog dit en sväng i alla fall. Skulle ju kännas oerhört pinsamt att missa första dagarna. Det skulle ju kännas oerhört pinsamt att bara visa upp mitt äckliga anlete!
Vi får se hur det blir.

Puss på er! ♥

Min Petter Niklas

                                            Datum: 2008-08-15 Tid: 16:28:22 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 0 Kommentarer

Ja, det är sånt här jag garvar till nu på dagarna när jag inte har något annat för mig. Se den, den är ganska rolig.
 Är det bara jag som missuppfattar en smula? =)

Lite förändring!

                                            Datum: 2008-08-15 Tid: 16:07:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Jag var snabb tillbaka, men jag kom på att jag inte har nåt annat att göra. Varför inte blogga lite till? Jag googlade nyss på min lilla idol, MK Olsen. Vad dyker då upp, om inte världens vackraste bild? Ni kan väl inget annat än att hålla med? Hårfärgen, ögonen, you name it! ;D

Har jag sagt att det ska bli förändring på mig? Snackade med min moster idag (som förövrigt är frisör) om att jag ville färga håret. Hon ska göra det på mig framöver, och det ska bli någon nyans mörkare. Jag hoppas verkligen att det blir bra! =)
Sedan vill jag ha mer volym i mitt livlösa hår, så det ska jag nog också fixa med någon form av permanent.
Ögonen, ja det säger sig själv. För tillfället har jag otroligt tråkiga, färglösa ögon, så vad sägs om några färgade linser som typ hälften av jordens befolkning har nu för tiden? Får leta efter sådana någon dag.
Aldrig använt linser, så det är nog rätt obehagligt, men man vänjer väl sig som med allt annat! =)

Jag hade ju som mål den här sommaren att gå ner lite i vikt, och titta! Det har jag gjort. Dock inte på det sättet som jag ville, för min plan var ju att träna och äta bättre, inte ligga hemma och vara sjuk och inte kunna äta. Men hur det än är, så har jag gått ner, nu måste jag bara kämpa för att ligga kvar där och inte gå upp alla kilon igen.

Det ringer här, hela tiden! Folk ringer och tjötar om allt möjligt oviktigt. Jag hatar det.
Haha nu blev jag sur. Nejdå inte så farligt.
Men ha det fint nu! Puss & kram

The pieces of my heart are missing you

                                            Datum: 2008-08-15 Tid: 15:53:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer

Fredag

Igår var mamma och lillebror på IKEA i Jönköping och handlade lite nytt. Jag fick lite små saker, bland annat ett par ruskigt fula, rosa spetstrosor, en bok, blommor att ha på väggen, en klocka och ett halsband.

Boken, Tyskungen av Camilla Läckberg, har jag börjat läsa idag. Den har ju bra kritik som tur är, men jag har nog inte riktigt kommit in i den än. Hoppas att jag gör det snarast, för jag vill läsa om mord, inte om en massa barn och blommor som det än så länge skrivs om.
Haha.

Hur som helst! 37,8 i feber idag, det tar sig! Mamma tror att jag kan gå till skolan på onsdag, men ska vi utföra någon fysisk aktivitet (:P) så åker jag hem..
Idag åt jag frukost på nedervåningen för första gången på 3 veckor. Kändes ju mystiskt. Kort därefter fick vi besök av moster och kusin Wille. De kom med filmer, plommon och tårta. Så snällt av dem.
Wille, min snart 5-åriga kusin, pratar helt underbart. En riktig liten bonde med världens västgötadialekt.
"Får man sitta med datastolen vi matbort?"
"Ja har massa pennor men dom har whööötnat!"

Jag kan ingenting annat än att skratta när jag sitter och lyssnar på honom. Det tycker han nog om, för då börjar han skratta på något konstigt sätt så att han låter som en, enligt moster, cpskadad.

Mamma och jag har precis satt upp klockan och blommorna på mina väggar. Det blev en otrolig skillnad, positiv tack och lov. Lite färg gjorde susen, och färgen i det här sammanhanget var röd.

Igår var Cajsa & Marie här, de kom framåt kvällen och hade med sig presenter till mig. (!) Paketen innehöll ett jättefint armband, supersnygga örhängen, en underbar tavla och ett sött litet kort. Tavlan spikade vi upp över min säng alldeles nyss. Jag blev jätteglad för lite besök och lite snack om allt & ingenting. Bland annat fick jag Marie att ringa sin mamma och fråga om hon var förtidigt eller försent född. Det visade sig att hon kom alldeles i tid. :P
Vi snackade även om midsommarbarn. Det vill säga, de som är födda i mars är midsommarbarn. Man brukar väl säga att barnen blir till under midsommarnatten i något tält eller ute i skogen när folket inte är helt nyktert. :P Då kom jag på att min mamma fyller år i mars, och mormor & morfar var endast 16 och 17 år när de "tillverkade" henne. =O

Nog om det. :P Det var trevligt att de kom i alla fall, så söta små frön är dom! <3

Jag får ju heller inte glömma bort!
Linus var här ett antal timmar igår och vi såg på en film och jag låg och garvade med en kudde framför huvudet. När jag är sjuk så garvar jag alltid på kvällen åt....ingenting?! Bara börjar skratta helt utan anledning vilket är oerhört pinsamt. (Nämnde jag att jag började skratta när jag såg Cajsa och Marie utanför min ytterdörr?)

Linus kommer även ikväll och joinar mig när jag ska titta på Jönsonligan! ;D Trevligt! :)

Jävlar
vad jag skriver. Jag har så mycket i tankarna nu när jag knappt har pratat på 3 veckor. Men något slut måste det ju få. Vi hörs!
Puss på er! ♥

Ostbågar <3

                                            Datum: 2008-08-14 Tid: 12:38:12 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej på er småttingar! :)

Jag befinner mig vid datorn på nedervåningen tillsammans med en påse ostbågar. (<3) Så otroligt gott är det, fast det är synd att jag inte har någon Coca Cola att doppa de i. Det är ju då de smakar som bäst! ;D
37,7 i feber idag, skönt det. Det är ju knappt någonting! Har precis duschat av mig lite baciller och även rakar bort en hel del oönskat hår.

Något man märker när man är sjuk och inte orkar ta hand om sig själv, är ju hur MYCKET man egentligen grejar med sig själv. Till exempel:
Ögonbrynen - För tillfället är de sjukt buskiga och äckliga. De behöver verkligen noppas nu! Så sådant lägger man (jag) ju ner ganska mycket tid på att göra när jag är frisk.
Benen - Helt ärligt, mina ben har aldrig varit såhär håriga i hela mitt liv, jag kräks nästan när jag ser dem. När jag duschar så är det som att tvåla in en killes ben. Det måste väl bero på att jag rakar de varannan dag i vanliga fall. Men nu ska jag inte raka dem, utan vänta tills jag är frisk och sedan vaxa dem! Aldrig gjort det, men hoppas på bra resultat!
Tänderna - Tål inte tandkräm för tillfället, utan får då en massa blåsor i munnen och infektion i tandköttet, riktigt äckligt! Får därföra borsta med endast tandborsten och vatten. Har jag nämnt att jag tappade en plastbit också? Så nu har jag riktig glugg mellan...alla tänder i överkäken. Jag skäms som en...hund?!

Det går väl att göra listan lång antar jag, men det här är mina värsta saker med att vara sjuk. Jag vill bli friiiiiiiiiiiisk! Och det fort! Jag har sammanlagt detta sommarlov varit sjuk i, få se nu....1, 2...5 veckor? 5 veckor! Det är väl tacken för allt "slit" i skolan förra läsåret. Kan ju inte direkt påstå att jag kämpade för mina betyg, men det ska jag göra i år.

Är riktigt nöjd och glad över mitt kommande schema! Hoppas inte att det blir en massa dåliga ändringar nu bara. Och ja, jag ska välja bort matte C tror jag. Enligt en kompis så behövs inte matte C för att utbilda sig till sjuksköterska som jag har tänkt göra.

Börjar halv 9 mån - ons, sedan runt 10-11 tors-fre. Det är väl bra? Sedan slutar jag inte efter 4 någon dag, så det ska jag verkligen inte klaga över. Men antagligen så får jag nog rätt mycket läxor...=( 7 ämnen har jag, inte överdrivet många! =)

Jösses! Mina fingrar rör sig lite som de vill över tangenterna. Kanske dags att sluta skriva och få i mig nåt att äta istället. Jag letade nyss igenom alla skåp, men hittade bara lite äckligt choklad. Det vill jag inte ha till lunch. Funderar på flingor och en ostmacka. Det får det bli! =D

Ha en fin dag alla kära människor! ;D Puss på er!


En liten bild emellanåt är väl lite roligt...:P

Det är ju pinsamt

                                            Datum: 2008-08-10 Tid: 18:52:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer

Hej små älsklingar ♥

Äntligen orkar jag sitta upp i sängen och ha datorn i knät en stund. Lyssnar på Stay with me samtidigt som jag kollar runt i olika bloggar och bilddagböcker. Nu har jag varit sjuk i 14 dagar, helt otroligt. Det är ju faktiskt pinsamt att jag har varit så här sjuk nästan hela sommaren...

Halsfluss (en kraftig sådan som pågick i ca 7 dagar)
Urinvägsinfektion (också ca 7 dagar)
Körtelfeber (än så länge 14 dagar...)

Jag som alltid ser något positivt med allting, tycker såklart att det är positivt att gå ner i vikt. 5 kg har trillat av kroppen än så länge, men VAR ÄR BRÖSTEN?
Hah! De är borta! Jag är nog plattare än en plattfisk nu tyvärr.."/ Kvinnligt. :P

Aja, kommer nog vara sängliggandes resten av lovet, dvs ungefär en vecka. Enligt läkaren får jag inte vara med på idrotten den här terminen, och heller inte gå till skolan alla dagar i veckan. Men GUD? Betygen då?

Har ni någon gång känt känslan av att ni snart ska dö?
Det känns faktiskt som om jag kommer dö, helt ärligt. Halsen är fucked up, febern stiger, sjunker, stiiiger!

Men, antagligen klarar jag mig ifrån det här, när jag har klarat mig ifrån all annan skit.

Förövrigt så har det här varit en alldeles underbar sommar! Jag har väl världens sötaste vänner & familj? Alla är så himla snälla och roliga, jag älskar dem <3
Gå runt i Hjo bara, höra en massa roliga ord (dialekten). MItt favoritord är nog ändå: Köttros. Haha så jäkla äckligt låter det! För er som inte fattar vad det betyder så är det...tjejens underliv (för att uttrycka mig milt)
Och sen, givetvis :P

Bordet = Bort
Fönstret = Fönstert (;D)

Aah <3 ;D

Nu ska jag fortsätta plågas här i min säng. Hoppas att ni mår bra allihop! Pusspuss

Körtelfeber

                                            Datum: 2008-08-04 Tid: 17:13:02 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Heej på er

Har inte suttit vid datorn på en vecka nu typ, känns för hemskt. Orkar inte gå, orkar inte sitta, orkar inte äta/dricka.
I torsdags åkte jag och mamma till vårdcentralen här i Hjo och skulle se vad problemet var (jag hade då haft feber i 5 dagar, en hög sådan också!)
Efter en sänka i armen och lite prover på halsen kom de fram till att jag drabbats av ett virus, och att det inte fanns något jag kunde göra förutom att vila..Kul.

Men, febern försvann inte (40 grader) och halsen blev värre, så i lördags åkte jag och pappa in till KSS, jourcentralen. Där kunde de direkt konstatera att jag hade körtelfeber OCH urinvägsinfektion. (Det är 7:nde gången jag har det på 1 år nu!) Pappa fick springa upp till apoteket och skaffa penicillin medan jag väntade i min sjuksäng. Jag låg där, sjuk som ett as, och riktigt grät i min ensamhet.
Läkarens ord: "Du kommer att känna dig slö och trött i närmare ½ år, så sommarjobbet, idrotten i skolan, och vissa lektioner kan du glömma!"

Fattar ni vad detta betyder? Mitt liv kommer få sig en nystart, alla muskler och all kondition jag någonsin haft, är som bortblåst.
Idag är det en vecka sedan jag tog febern och termometern visade på 39,7. Här ligger jag nu! Har knappt ätit på en hel vecka, och är så sjukt trött.
Som tur är så märker jag inte av urinvägsinfektionen, vilken är en himla tur. (Peppar peppar ta i trä!) som man säger. :P

Det enda jag ligger och tänker på nu, är faktiskt mat! På hur gott det egentligen är. Jag är inte sugen på det, men jag ska käka det sen när jag blir frisk.
T ex:
Flygande Jakob (min absoluta favoriträtt, dock utan de där djävla nötterna..)
En hälften av varje med kokt korv från Hjogrillen, himmelskt!
Korvstroganoff

Jag är ju cp, men det är sådant jag ligger och tänker på i alla fall. Nu börjar laptopen i knät bli alltför varm,så ska nog sluta skriva nu och sova lite.
Men innan jag drar, jag har fått tillbaka min gamla mobil igen, med en ny knappsats! Underbart.

Nu vill jag bara dö, har ingen tidsuppfattning eller något. Fryser/svettas osv. Bra när man inte vet om man lever i verkligheten, eller i drömmarna. Jag är isolerad från omvärlden typ..

Pusspuss♥