Äntligen helg! =)

                                            Datum: 2008-05-30 Tid: 15:46:25 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej i värmen!

Det är ju helt sjukt, termometern visar på 44 grader i solen! Jag fattar inte, det är sjukt mycket. Dock är det endast ("endast") 24 grader i skuggan, men jösses. Jag bara hoppas på att värmen + solen inte försvinner till sommaren precis som förra året. Kommer ni ihåg det? All värme och sol kom i april och maj, sedan var det skitväder resten av sommaren. Det gillar vi inte..

Hade 2 olidligt tunga väskor med mig hem efter skolan idag, inte alls roligt att bära på. Därför, så ringde jag till min bror när jag hoppat av bussen, och han tog den ena väskan! Snällt! =)
Åkte tillsammans med Cajsa på bussen och snaxade lite, hehe ;D Om vad tror ni? ;D Haha, nejdå det var om lite allt möjligt...

Om några timmar anländer Cajsa, Marie & Olle till lilla Hjo. Kvällens planer: se på Talang 2008! Jag är jättenyfken på hur det kommer gå för underbaringen Seth Engström. Bara namnet säger ju allt: übersöt! Jag är så kär haha. <3
Ska bli riktigt spännande i alla fall, rena rama rysarn. ^^ Vet inte riktigt hur pass insatt de andra är i det programmet, men det ska ses på!

Farmor dyker väl upp någon gång framåt kvällen antar jag! Har faktiskt ingen aning om näg hon kommer...Som jag känner det så klarar jag mig bra utan en barnvakt. :P Men men..

Måste bjuda på en underbar sång en sådan här underbar fredagseftermiddag!
Filip & Fredrik (från Sverige pussas & kramas)


Nu ska jag gå och se om Missan vill gå ut lite...
PUSS

Mercedes!

                                            Datum: 2008-05-30 Tid: 10:38:28 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag ska göra en monter för Mercedes!
Very funny, eller också inte! :O

Grafisk kommunikation

                                            Datum: 2008-05-30 Tid: 10:28:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon :)

Humöret är på topp, likaså vädret! Idag har jag på mig mindre kläder än någonsin faktiskt. itne ens strumpbyxor, ändå är det varmt!
Jag & Emelie hade kommit överens om att inte ha någon bh på oss idag, men vad händer? Hon kommer med en bh och vägrar ta av den! Det är taskigt..Men som tur är så är Carin sänkt från himlen till denna jord! Haha ;D Hon tog av sig sin bh i alla fall, nu känner jag mig mindre mobbad.

Grafisk kommunikation nu i alla fall, otroligt tråkigt. Vi håller på med montrar men det går väl inte speciellt bra. Jag kan inte fatta att jag ens valde inriktningen: Grafik- och webbutveckling. Helt otroligt trist ju! Jag är verkligen ingen "skapa-människa" med tanke på min sämsta fantasi. Däremot kan jag skriva ganska hyfsat. Så där har jag fantasi! ;D Fast det handlar ju bara om mord i alla fall, trist med intressant.
Robin gav mig en glad nyhet förut! Vi slutar tidigare idag eftersom matten är inställd. Det finns ju inget mer att göra där nu, så varför gå dit liksom? Hur som helst, slutar då 13:30. Ska då inte till stan och träffa Cajsa som jag sedan ska åka hem med! <3

Tonight baby, it's only the four of us. ^^,
När jag gick upp i morses vad mamma & pappa borta. De åker ju som jag nämnde igår till Göteborg idag. Farmor kommer väl till vårt hus någongång, dock är jag osäker på vilken tid. Illa! Men ääh, hon har ävl nyckel antar jag. Missan älskar henne verkligen, det är hennes favoritperson. Jag är Missans hatperson! =(

Jag återkommer när jag har något vettigt att skriva om!
Förresten, varför kommer kategorin: Systrarna Olsen fram först? S är ju långt bort i alfabetet...Skitsamma! ;D

Nu så..

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 23:57:38 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 0 Kommentarer
Bloggen är cp på Mozilla, men den funkar som den ska på Explorer tror jag, struntsamma! Det är innehållet som är viktigt!
Åter till Tibro, och dagen med mina underbara vänner! <3 (Vilken turmänniska jag är som har så många, underbara vänner!)

Innan tacosen och allting så besökte vi Emelies mamma och de små tvillingarna. Gosh vad sööta de var, de små grynen. Lilla Miranda hade de största, klarblåaste ögonen jag någonsin sett. Hon såg så fundersam ut, samtidigt blyg och lite ledsen. Lilla Adrian, helt underbar pojke. Han låg och sov i sin säng först, sen vaknade han och tittade ut bland spjälorna! Haha, så himla gulligt! Han hade mörkare hår än Miranda, och aningens rundare huvud. Vilka enastående tvillingar! <3

Ett ögonblick, måste skaffa fram en bild på dem! <3
Sådärja, nu hittade jag några på Emelie bilddagbok, kanske inte jättetydliga men, de duger!

Lilla Adrian som sitter och knappar på Emelies dator! Redan en liten IT-nörd. ^^ Så himla sött! <3







Även lilla Miranda sitter vid datorn. Ser ni de underbart söta små kropparna och gulliga ögon? Jag älskar småbarn! Ni skulle bara känt på deras hud. Så len så det finns inte. Jag bara önskar att jag kunde vara så len. Ibland kan jag tycka att jag är hyfsat len (t ex på magen) men det är jag ju verkligen inte, inser jag nu. xD

Jag drack någon oerhört konstig dryck där borta. Smakade som äppeljuice med kolsyra i! Ganska gott, finns godare, finns äckligare. xD





Det här är nog den fulaste, men samtidigt gulligaste bilden som blivit tagen på mig & Anton.
Kortet är taget för ett antal månader sedan i bowlinghallen i Skövde. Spana bara in A's tröja, rena fyndet! ;D Själv hade jag en helvit tröja med en enorm uringning. Det var dessutom discobowling så den lyste rejält.
I alla fall, ikväll kom jag, E & A på att jag och Anton skulle vara perfekta i värsta kärleksfilmen. Pussas och kramas som om vi aldrig har gjort annat, men ändå förstör det ingen vänskap alls! ;D Underbart bra! =) Riktigt mysigt är det också, men jag skrattade så mycket att jag fick hicka. Det är jobbigt...

När jag fick hicka kunde jag inte längre fortsätta med våra "kärleksscener" som vi spelade in med A's kamera, utan ag byttes ut mot Emelie. Men hur kära de än är, så kommer de aldrig bli samma magi mellan dem som mellan mig och han! Mohahaha, fast det är bara för att vi är vana. xD

Nääe, nu känns det som om jag mobbar Emelie, det gör jag verkligen inte. Som bevis på det slänger jag upp en bild på den sötbollen också!

Bara för det så hittar jag ingen bild på henne, och jag orkar inte logga in på bilddagboken igen, så här kommer en bild på "de tre vännerna" där Emelie i alla fall syns rätt mycket! Är vi inte söta tillsammans? ^^

Haha, ääh va tusan! Jag fann en bild på henne ändå! Som tack för den treviga kvällen lägger jag upp ännu en bild! =)

Haha ingen kommer orka läsa det här. Bara Emelie och Anton själva gissar jag, men jag behöver skriva det här i alla fall. Den här kvällen vill jag minnas!

Vi var borta vid någon gammal fabrik och hade oss. Svinläskigt när vi gick ner i en gammal källare med någon konstig klet hängande i taket. Det hemska var at en lampa där nere var tänd. :O Vem kan ha tänt den liksom?
Vi hittade även en annan fabrik och där tog vi oss upp på taket med hjälp av en stege. Haha, det skulle vi inte ha gjort. Vi (våra smartass...) tänkte ta oss in i huset via ett öppet fönster som fanns en våning högre upp, men där bodde den någon freaky person! Utlänning också! Först trodde jag att Emelie skämtade när hon sa att hon såg någon, men det var sanningens ögonblick haha. Vi klättrade ner fort som bara fan, fast Emelie och Anton hade en liten konversation på engelska med honom. Själv stod jag på marken och filmade det hela.

Justde, ytterliggare en grej jag måste få med. Anledningen till att vi åkte hem till Emelie var för att hon fyllde år i förrgår (därför vi käkade tårta och sådant..) Givetsvis kom hennes släkt dit också. Usch vad jag har skämt ut mig alltså. Jag och Anton satt där i soffan och höll handen och tittade i någon Illustrerad vetenskap medan hennes släktingar kom och hälsade på oss. De tog även kort på oss. xD Blev nog inte alltför fagert kan jag meddela..
Emelie har även en kusin vid namn Anna. En 12-årig tjej med fräknar som säger vad hon tycker. Emelie bah: Hon kan ALLT om sex, så Anton, hon kanske frågar om du har hår på snoppen! Haha, men hon hade nog vuxit till sig, för den frågan dök aldrig upp. Snarare var det Anton som frågade henne en massa pinsamma frågor.
- Har du fått mens?
- Rakar du dig där nere?
- Har du börjat få hår?

Haha, ja ni fattar! ;D Men jösses vilken jättelångt inlägg det här blir. Aja! Struntsamma!
Nu är jag sjuuuuukt trött som ni kanske förstår? Fullt upp idag...;D

PUSS OCH KRAM




Afternoon in Tibridge!

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 23:05:00 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Heej alla mina små kycklingar!

Läget med er? Här är allt fina fisken, verkligen. Förutom en grej, mina solglasögon är borta! :O Antagligen ligger de någonstans i Emelies hus, men jag vill finna dem nu genast, för jag älskar dem så mycket.
Kom precis hem därifrån förresten, det var riktigt trevligt där borta i Tibro må jag säga. Det bjöda på tacos, daim-marräng-tårta, bullar och mycket mer. Visserigen så fick vi skära grönsakerna till tacosen själva, men vad gjorde det? Vi hade ändå inget bättre för oss!
En sak slog mig!
Alltså, jag fick inget slag, men jag kom på en sak. Att tillbringa en dag tillsammans med sina vänner är verkligen nyttigt. Det är helt annorlunda mot att bara umgås i skolan. Som idag, då var jag med Emelie & Anton hela eftermiddagen och nu på kvällen, det var superkul! Vi skrattade & hade oss! Det är sådana här dagar som man verkligen inser vad ens vänner betyder för en! I skolan klagar man ju mest bara på alla jobbiga ämnen och på dumma lärare och sådant. Efter skolan slipper man sådant onödigt tjafs!

Övningskörde hem från Tibro också, gick även det jättebra! Inga motorstopp eller liknande. Det hände bara att jag fick i fel växel en gång..men ingen dog utav det som tur är!

I morgon åker mamma & pappa till Göteborg faktiskt. Då kommer farmor hit och ska bo här i helgen (we need barnvakt jag och min bror..) Men tro inte att vi ska vara ensamma, nej nej. I morrn kväll kommer Cajsa, Marie & Olle också.

Nepp, nu måste jag göra mig i ordning! Borsta gaddarna och lägga mig i sängen! Skriver snart igen! =)

Paris Hilton

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 15:11:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
En sak som jag kom att tänka på, är hur kända människor skulle vara om de inte var kända. Vad tror ni? Om vi tar t ex Paris Hilton. Hon är ju ganska crazy på många sätt, men hon har säkert en fin sida också. Det tror & hoppas jag i alla fall. Om man tittar på den här bilden, så tycker jag att hon viker ut sig lite för mycket kanske. Eller också inte. Jag är inte lesbisk,  men jag tycker att bilden är fin! En sådan mage skulle jag vilja ha i alla fall. Vem skulle inte vilja det? xD

Det enda som inte är speciellt fint på henne, är näsan. Konstig..knäpp..wierd? Haha, jomen lite i alla fall. Min näsa är inte bättre den, men jag skulle inte vilja byta med Paris i alla fall.

Jag sitter hela tiden och diggar med till låten: Nothing in this world. Ni tycker säkert att jag är helt cp nu, men jag älskar den. Den bästa låten som någonsin gjorts! Typ. ^^

Later!

Fungerar!

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 15:03:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Nejmen hej igen :)

Endast 1 minut efter typ. Allting funkar perfekt och nu kommer till och med sekunderna med! Vilken rolig grej. ^^
Jag börjar redan tröttna på min väldigt fula design, jag vill ha något snyggare, något häftigt och riktigt coolt! Inte så himla rosa heller kanske...ääh, jag vet inte. Vi får se hur det blir med det. Snart är det sommarlov, och jag ska ägna varenda regniga och trista dag till att blogga, designa och träna.
Jo, jag ska nämligen träna i sommar, riktigt ordentligt. Jag tänkte att ni ska få följa min lilla bantning-och-tränings-period! Kan ju skriva upp här i bloggen vad jag gör, om jag ändrar något på min vikt eller midja haha!
Nejmen, helt seriöst, jag ska göra mitt absolut bästa i sommar för att komma i toppform! Det bestämde jag mig för redan igår. ;D
Jag brukar ju snacka ganska mycket om vädret som ni vet, att solen gör mig på bra humör osv, men nu är det ju bara jobbigt! Värmen tar död på mig, fastän jag knappt har några kläder på mig. Klär mig alltid i så lite kläder som möjligt, som idag; tubtopp (vit!), strumpbyxor och ett par korta shorts. Aja, bättre med värme en kyla i alla fall! ;D


Publishme

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 14:51:47 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Okey, finaly! Nu är min blogg ändrad. ^^ Det tog tid kan jag lova. Alla mina kompisar har redan bytt för länge sen, men aja, det gör inget.
Sista lektionen nu, resurstid. Har ni det ämnet? Helt onödigt enligt mig, för jag får ingenting gjort i alla fall på den tiden. Men nu måste jag sitta här i ca 50 min till och typ...blogga? =) Jao, det ska jag göra! Jag älskar att blogga nu igen.

Sitter allra längst bak i klassrummet tillsammans med Charlotte, Andreas (Trädet), John (Bingo), Kim & Anton (R). Härligt gäng! Trädet sitter och snackar om något jäkla spel vid namn patta ponn....haha vettefan hur det stavas, men det låter rätt kul.
Ojoj, nu är det prov för endel...jag måste sänka min ljudnivå...
Svenskalektionen var überkul. Det roligaste någonsin. Jag satt även där längst bak i klassrummet, och snackade (självlart!) om sex. Lite sexualkunskap mitt i allt det tråkiga. ^^ Snackade om allt och ingenting med Robin, Kim, Anton & Alex. Kul ju! Att man lär känna fler & fler lite mer..ordentligt! Haha. Det sämsta var väl att väääldigt många hörde vad jag sa...;P Lite pinsamt kanske, men ääh, I'll survive! =) Like always.

Nu ska jag publicera det här och se hur det blir! ;D

Om Melinda

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 10:27:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Okej, jag har verligen tråkigt just nu. Jag är verkligen sämst när det gäller att jobba på lektionerna. Snackar lite om mig själv istället. xD
Tro det eller ej, men det är rätt många som besöker min blogg trots att de ej lämnar några kommentarer! Varför gör ni inte det? :O Kanske inte finns något som är värt att kommentera! xD

image682
Bilden är icke från 2003 som det står, utan den är från förra sommaren, år 2007 alltså.
Hur ska jag beskriva mig själv då?
Antagligen såhär:
En tjej som inte har speciellt många vänner, utan några få, men som jag är riktigt bra kompis med! Hellre det än 1000-tals som man knappt känner.
Jag har varit kompis med Cajsa & Marie sedan i 7:an och det känns verkligen att det är äkta vänskap där. Det känns skönt. Även om vi varit ifrån varandra i veckor, så känns det ändå naturligt och bra att träffas sen igen. Man hittar alltid något att snacka om, och inga pinsamma tystnader direkt. <3 på er! =)
På fritiden så är jag hemma och gör ingenting. Jag skulle önska att jag kunde säga att jag red, klättrade, höll igång med något, men det kan jag inte. På dagarna när jag kommer hem från skolan så sätter jag mig i soffan med datorn i knät och tittar lite på bilddagboken, lite på lunarstom, msn och bloggen.
Fruktansvärt sorgligt egentligen.. Men så har jag det.
Mina 3 husdjur får alldeles för lite tid när jag tänker efter, måste bli bättre på det. Ella är ju redan 6 år gammal, hon kanske inte har så många år kvar...=(
Sixten närmar sig 25 år, vem vet när han försvinner?  Usch, det vill jag inte ens tänka på
. Dör han - dör en del av mig.
Skolan då?
Jag är verkligen en VG-elev, varken sämre eller bättre. Det är iofs olika från ämne till ämne, men i det stora hela så har jag väl VG. Ett hyfsat bra betyg, men ibland vill man ju ha det bästa är klart!
Godis, äter jag typ, jämt! Bläää för det.

Haha näe, nu orkar jag inte mer. xD Ha det fint! =)

Unga mammor

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 10:18:18 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
En grej som jag faktiskt har tänkt på, och som verkligen kom upp i min skalle nu, är unga mammor. Har ni tänkte på hur många det är på blogg.se (andra bloggar också säkert) som heter något i stil med: ungmamma, ollesmamma, sagasmamma m.m. Sådana bloggar blir besökta, och det förstår jag. Jag har verkligen ingenting emot unga mammor, tvärtom. Min mormor var endast 16 år när hon fick mamma, min egen mamma var 23 när hon fick mig (okej, kanske inte så jätte ungt) men i alla fall. Själv skulle jag inte ha något emot att vara en ung mamma, jag gillar små knattar. Fast, det gäller ju att man är mogen och kan klara av att ta hand om barnen, men det lär man sig väl  förhoppningsvis.
Tyvärr måste man ju hoppa av skolan om man blir mamma, det kan bli jobbigt att de igen det sen! Men till er som klarar det, en applåd eller något! ;D

PUSS

Alex Schulman

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 10:06:13 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Näe hörrni, det går inget vidare med pluggandet här. Tar en liten paus!
Sitter och tittar i Alex Schulmans blogg. Måste säga att den är fantastiskt underbar, han skriver om sådant som verkligen lockar läsare! Ni vet ju redan vem det är antar jag, så behöver ju inte presentera honom mer! ;P

Han skriver saker i stil med: Dra åt helvete alla läsare!
Skulle någon annan skriva något sådant? Njae, inte direkt va...Men folk fortsätter läsa ändå! =) Det ÄR kul att höra skitsnack om folk, tyvärr, men så är fallet.
Om man läser t ex: Han är ful och dum i huvudet och kan inte simma..
Då kanske man skrattar asmycket bara för att det låter så kul. Det dumma är ju sedan att det kan drabba en själv! Hur kul är det att läsa följande:
Melinda är ful och dum i huvudet och kan inte simma...
Haha, itne så jävla kul kanske! xD Men, som sagt, det är så vi lever här i Sverige. Lever på skitsnacket...Låter ju helt sjukt egentligen.
Menmen, det är som det är. Jag tycker i alla fall om hans blogg och läser den när jag kommer ihåg det. xD

image681
http://1000apor.se/blogs/alex

Besök om ni inte redan brukar göra det! ;D

Onsdag

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 09:42:27 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon :)
 
Time for school! Har min första lektion nu eftersom den första (matten) var inställd. Dock var jag här tidigt ändå eftersom jag åkte med mamma. Idag fick jag övningsköra! Det gick ju sådäääär...Skulle åka in på en parkeringsficka och då bromsade jag så mycket så att jag fick motorstopp! Idiot som jag var så glömde jag självfallet att koppla. ^^, Aja, shit happens! Everyday...;P

Företagsekonomi....hurra! Underbart va! ;D Nope...Tur att det endast är en 50-poängskurs så att den snart är över. Det ska bli så jävla skönt med sommarlov nu! Ska inte jobba förrän i augusti, så hela juli är jag ledig. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag ska nog umgås med mina underbara vänner. Nu ni, Cajsa och Marie, nu måste vi träffas ofta & jämt! =)

Efter skolan så ska jag till Tibro och till Emelie. Hon fyllde ju 17 år i förrgår och det ska firas idag med tårta! Vad gott! Även lilla Anton ska vara med!

Nepp, nu ska jag arbeta! =) Puss & kram

Niornas cabaré = underbart bra!

                                            Datum: 2008-05-28 Tid: 22:34:19 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Heey

ZzuUp? Med mig är det baaara fint! Är på ett helt underbart bra humör. Tog inte med mig datorn hem från skolan idag eftersom det är så fruktansvärt jobbigt att bära på den, så för närvarande ligger den i mitt kära skåp ca 3 mil härifrån. Hoppas den klarar sig, min lilla ögonsten! <3

Idag har jag gjort mycket!!
Idrotten var inställd eftersom läraren behövde snacka betyg. Till mig sa hon följande: Fortsätt träna så att du håller dig i form och var mer och spela bollsporter! Då ska du se att du får ett MVG!
Känns inte det helt underbart? Jo, det gör det verkligen. Matteprovet gick även det galant! Man behöver ha 8 poäng för att vara godkänd, jag hade 10. Haha, dum som jag är så skrev jag att ett träd var 40 m högt! Givetvis var det fel...men vafan. :D Det stod ju "ett högt träd.."
Aja, med tanke på betygsnacket så slutade jag tidigt idag, redan runt 13:00. Då for jag in till stan med Challe och shoppade alldeles för mycket! Usch vad jag är pank nu, jag vet ine vad som hände med mig. Vi gick in på Gina Tricot, och därifrån svartnar minnet. Haha, nejdå, men jag blev som galen. Typ bah: MÅÅÅÅÅSTE HAAAAAAA!

Helt sjukt, så ut ur affären gick vi, 1154 kr fattigare. Dock fick Challe låna runt 400 kr, som jag kommer få tillbaka inom en snart framtid, så runt 700 kr shoppade jag upp. Det är sjuuukt mycket för att vara mig.
Kände mig lite som Kenza när jag gick där och tänkte: jag är riiik. kan shoppad vad som helst! Det kändes helt underbart! Hon måste leva ett fantastiskt liv den tjejen!

Kan fota plaggen lite senare! Men det som åkte med hem var;
**************************************************************************************************
* en blommig jacka
* en vit tubtopp
* ett blommigt linne
* en blommig sommarklänning (till för skolavslutningen!)

**************************************************************************************************
Tog 15:55 bussen hem och hoppade av på på Fabriksgatan! Gick glatt hem till Cajsa, bärandes på min Gina Tricot-kasse och mina underbara brillor! Ute i trädgården mötte jag ingen mindre än Bruce, och Cajsa själv. För er som inte vet, så är Bruce familjen Bancks älskade katt! Otroligt söt & rolig katt är han! =) Det lilla grynet!

Cajsa skulle duscha, så då satte jag mig vid datorn så länge! Underbart tänkte jag, kan chatta lite, men det gick ju inte som tänkt! Endast 2 min efter att dörren till badrummet låsts, öppnas den igen! Hur snabb kan man vara? :O Haha, aja, det är Caj vi snackar om här, en underbar tjej! <3 ;D

En kort stund senare kom Marie och skrämde livet ur oss båda. Först var det nog bara meningen att skrämma Cajsa eftersom hon smög upp bakom och satte händerna i sidorna, men jag blev vättskrämd av Cajsas skrik! xD

Vi gick vidare mot Park, den fantastiska bion i lilla Hjo. Där hölls idag niornas cabaré och den behövde vi självklart se på. Roligt ju! Det var sjuuukt mycket folk, och det förstår jag. Den var grymt bra, och den hette Hjollywood.^^ Är inte riktigt säker på stavningen där, men uttalades så i alla fall. Det är ju fantastiskt vad man kan hitta på fyndiga namn med vår stads namn! ;D
Väl på park mötte vi vår kära vän Lollo, och även Hanna! (Hanna försvann kvickt efter föreställningen xD)
På raden framför oss satt den en galen kvinna. Hon verkligen glodde på oss hela tiden, varför liksom? Det var nästan så att jag tänkte säga något elakt till henne, i alla fall glo elakt tillbaka!!

Skrämmade långt inlägg igen. Förlåt, verkligen. Men det är mycket som måste komma ut från mitt hjärta! =D
Om jag ska säga dagen med ett ord då? Underbar!
Faktiskt, det var den. Önskar att alla dagar kunde vara såhär. Korta, varma, soliga & roliga! =)

PUSS PÅ ER MÄNNISKOR!

Onsdag

                                            Datum: 2008-05-28 Tid: 08:59:31 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon :)

Hur är det med er? Med mig är det väl, bra antar jag. Ser inte någon anledning till att jag skulle må dåligt idag. xD
Har Naturkunskap nu, sitter här med Charlotte och studar som ett as. Har världens inlämning i morgon nämligen. Varken Anton eller Emelie är här för tillfället! Bäst för dem att de kommer sen. ^^

En hyfsat kort skoldag idag med idrott sista lektionen, då är det brännboll som gäller. Hoppas att jag inte får lika ont i kroppen nu som förra gången jag spelade haha! Men, förhoppningsvis värmer vi upp med någonting innan..
Ikväll är det cabaré som jag givetvis ska titta på.
Kommer så väl ihåg när jag hade cabaré, i 9:an. Riktigt roligt, även om det var nervöst innan! Bas, spelade jag haha. Var även äckligt sjuk då, men utslag mest överallt. Särskilt i munnen! Usch, riktigt läskigt var det. En annan grej jag kommer ihåg är att jag hade ett lila linne på mig, som då var nytt. ^^ Med andra ord borde det vara 1 år gammalt nu då! xD Jösses vad skillad jag är! ;D

Ska dit med Cajsa och Marie i alla fall, skoj! Även om jag missar att käka tacos hemma, men det går att värma! Inga problem där inte! ;D
Ikväll är det Lost också! Missa inte det alla Lost-fan! Egentligen är ju den serien helt värdelös, men jag är ett troget fan! Måste ses! =) Hmm...undrar vad som händer ikväll...^^

Ett ganska meningslöst inlägg om jag ska vara ärlig, men nu vet ni lite om hur min dag ser ut. ;D

Nu ska jag fortsätta lyssna på Enrique Iglesias och plugga häcken av mig! =) Ha en fin dag! <3

Kameran funnen!

                                            Datum: 2008-05-27 Tid: 18:02:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej på er igen

Hittade min egna kamera istället för att vänta på mamma. Det är ändå exakt likadana, så liksom, varför vänta? Nu är den i alla fall på laddning eftersom jag inte har använt den på 1000 år. Hoppas jag kan ta några bra bilder sen i alla fall...

Idag snackade jag lite med Pernilla på lektionen. Jag ligger just nu på ett VG som inte kan försämras. Haha, vår konversation:

Pernilla: Oj, du siktade visst på MVG...
Melinda: Ehmm, mjo, men jag kanske säger VG istället nu då..Den där saken vi gjorde tidigare gick ju inte så bra..
Pernilla: Nej det gjorde den ju verkligen inte, så VG låter bättre..
Melinda: Hehe, jao...

Får jag MVG++ på nästa sak jag gör, vilket är en inlämning, så kanske jag kan få MVG...men vafan, VG är bra! Jag är en VG-elev!

Klippning!

                                            Datum: 2008-05-27 Tid: 17:44:28 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

Hey lovely readers!

Jag har precis kommit hem från frisören! Har aldrig varit där så lång tif dom idag, 2 timmar tog det och det var jobbigt. I och för sig fick jag både choklad, tidningar och saft hehe. =)
Slutade egentligen inte förrän vid 15:45 idag (eller något sådant) så jag åkte hem tidigare, det kändes däremot bra! =)
Så nu sitter jag här, 10 cm kortare hår och något ljusare. Håret måste varit fruktansvärt långt innan, för nu, efter 10 cm, känns det ingen större skillnad. Men som jag får höra varje gång jag besöker en frisör: bra men slitet hår!
Jag måste ju självklart ta tag i detta, jag ska använda balsam (som jag gör jämt ändå..) och även hårinpackningar någon gång i veckan kanske. Kan tyckas mycket, men vad gör man inte för sina älsklingar? (Älsklingar = hårstrån)

Det ringde nyss någon oerhört jobbig kvinna (tant!) och ville intervjua mig eftersom jag var så ful. Hon hade nämligen sett en bild på mig här i bloggen faktiskt, och ville fråga lite....
Nej, så var det faktiskt inte. Hon ville intervjua mig gällande någon jäkla statistik som jag inte fick veta så mycket mer om. (Brydde jag mig? Njaaee..)
Hon ska i alla fall ringa hit igen på fredag kl 17:00 så ska vi snacka i 30 min, fyfan vad jobbigt! Aja, jag kan ju sitta vid datorn så länge kanske. Det skulle i alla fall bli toppentrevligt att snacka med mig, sa den där mystiska kvinnan utan namn.. Det är inte ofta man får höra sånt! ;D

Jag söker en kamera, som antagligen mamma vet vart den är. Jag måste ju fota mitt hår! Även mina nya saker från a6 i söndags. Usch, jag ligger back med bilderna. xD Men vänta ni bara, det kommer! =)

Tills vidare, ha en bra dag! <3

Suicide

                                            Datum: 2008-05-26 Tid: 23:17:41 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Det är med sorg jag skriver det här inlägget.

Egentligen är det läggdags för mig nu, men jag kände att jag behöver får ur mig lite.
En bekant till mig, hade en vän (en f.d. pojkvän) som inte längre lever. Han tog självmord nu i helgen, la sig på rälsen..
Sådant är så fruktansvärt hemskt! Man hör hur ens vänner konstant snackar om att de inte längre vill leva, jag kan till och med erkänna att jag själv känner så ibland, men sen gör någon så ändå. När man pratar om det med sina vänner, tänker man ju att det är så orealistiskt! Jag menar, säger en kompis till mig: Jag vill inte leva längre! Då tar jag det inte på allvar. Jag antar att någon mindre roligt har hänt bara, och att denne personen snart mår bättre. Den där meningen "Jag vill inte leva längre!" Känns endast som en flyktväg på något sätt.

När jag i lördags fick veta att den här pojken som endast var 20 år gammal, tagit självmord, trodde jag förstås att det hela var ett skämt först. Sådant händer ju inte. Men det var sant, så himla sant.
Man kan såklart aldrig veta varför någon tar självmord, för då hade man ju kunnat hjälpa den personen att må bättre igen, men anledningen den här gången (en av anledningarna antar jag...) var depression.

Tänk såhär; man måste vara väldigt svårt "sjuk" om man ska våga göra självmord. Jag slår vad om att hälften av er dem där ute som säger "Jag vill ta självmord" aldrig någonsin kommer göra det. Man vågar inte det, inte om man är fullt frisk. Det är i alla fall vad jag tror. Just nu, i denna stund, skulle inte jag våga lägga mig framför ett tåg, hoppa ner i en flod, skjuta mig själv etc. Det är jag alldeles för feg för.

Idag lät jag verkligen som min mamma när jag pratade, men på något sätt tycker jag att det stämmer. Saker jag sa var typ:
"En frisk & glad människa ser mycket trevligare ut än en som hatar livet och sig själv."

"Pratar ni inte hellre med en tjej som går rak i ryggen och som är stolt, än med en som försöker gömma sig och hatar sig själv?"

Detta sa jag nog mest för att det är så jag känner. Jag vet med mig om att jag inte är smal eller snygg som en modell. Men egentligen, orka vara modellsnygg och behöva tänka på sitt utseende all the time? Det tär ju bara på ens krafter...I och för sig så har väl de flesta modeller redan snygga kroppar innan så att de kan äta va de vill, lyckostar! <3

Aja, tillbaka till självmord. Jag lider med alla de som kände den här 20åriga killen. Som en vän till mig säger: Hur kan man göra sådär? Hur kan man vara så känslolös och såra så många människor runt omkring sig. Man är så jävla egotrippad om man tar självmord, tänker bara på att man själv ska må bättre, inte på hur de omkring sig mår. Ingen, ingen, mår bättre utav att någon i ens närhet försvinner. Även om man ibland säger att man gör det, och att man till och med vill att denne personen ska försvinna, så menar man det inte ju!

Ganska bra sagt tycker jag. Men som sagt, det vill till mycket för att man ska våga och vilja göra självmord. Det ligger nog något riktigt hemskt i grund och botten antagligen.
Aja, det var allt för mig ikväll.
Sov gott, puss <3


Here they are! =)

                                            Datum: 2008-05-26 Tid: 22:15:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
image678
Visst är det mysigt?
Den där stora lampan till höger är ful, I know, men den är bra som sänglampa faktiskt. Den mörkaste kudden (lila är den) köpte jag igår på Ikea, och den andra gråa hittade jag i förrådet. Tänkte att det kunde passa! =)

image679
Mitt fina fönster! 2 blommor nu istället eftersom jag köpte en ny i veckan på ICA. Den största är nyast och jättevacker! Om jag får säga det själv så tycker jag att det är ganska stilrent i mitt rum just nu xD

Nåväl, puss & kram =)

More pics!

                                            Datum: 2008-05-26 Tid: 21:44:33 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Tjena igen ;D

Jag tycker att jag är fruktansvärt dålig på att lägga upp bilder här i bloggen, och av egen erfarenhet vet jag att det är jus det som är roligt att titta på. Kollar jag igenom en blogg någongång, stannar jag endast vid inläggen som innehåller bilder! Varför vet jag inte riktigt, man orkar väl egentligen inte läsa. xD

Nu ska jag bädda min säng och ta några kort på den och på resten av mitt rum! =)

BRB

Ont i fötterna!

                                            Datum: 2008-05-26 Tid: 21:41:31 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej kära läsare! =)

Nu sitter jag här igen, fast nu vid min egna underbara bärbara dator! Jag älskar den så obeskrivligt mycket ska ni veta, min allra käraste ägodel (förutom mina underbara husdjur givetvis) Men ibland går datorn före dem också! Det är ju inte klokt egentligen, jag är som besatt av den!

Hur som helst, har precis satt upp mina båda speglar som jag införskaffade så sent som igår. Blev riktigt snyggt faktiskt, ni ska få se! Kostade (som jag skrev i ett tidigare inlägg) 99:- styck, och den är den 3:dje spegeln av den sorten vi äger i det här huset! Inte illa va! ;D

image676 Ja ni, väggarna är ännu ganska tomma. Inga tavlor eller dylikt, men det kommer. Tänker icke ha några planscher som förstör mina vägar, utan tavlor med ramar! Visste inte riktigt hur speglarna skulle sitta, men jag och pappa kom överens om att de fick bli ganska tajta. ^^ Det svåra var ju bara att mäta så de satt exakt! Vilket de inte gör..

Men men, vad gör det om 100 år? Ingen bryr sig väl om mina speglar sitter lite snett!? ;D

Nu för tiden har jag aplånga inlägg, ni får ursäkta så mycket för det. Men jag har varken tiden eller orken att skriva korta och många inlägg längre. Hade det förut, men det försvann av någon konstig anledning! xD

Jag måste bjussa (FULT ord, jag vet!) på fler bilder ju!
Denna underbara afton har jag ju tillbringat med inga mindre än Cajsa & Olle (kanske framtida par!?). Det var riktigt trevligt, förutom att jag fick ett förbaskat skoskav av mina nya, idiotiska skor! Varför väljer jag alltid fel skor till mina promenader? xD

image677
Här är dom! <3
Är de inte fruktansvärt söta tillsammans? Det tycker jag i alla fall, bakom dem ligger sjön Vättern, men den syns ju inte överdrivet bra på det här kortet.^^

Vad kan jag mer säga? Vi åt pizza på Alexandra, det var smarrigt, även om jag inte var särskilt hungrig. Gjorde det mest för att vi inte hade något annat för oss. xD Aja, så kan det gå. ^^

Nu sitter jag här och har plåster på hela fötterna. Rakade även benen förut eftersom jag såg ut som en igelkott näst intill. Inte lika taggig, men håret syndes! Det är inte bra det, inte när man har kortkorta byxor i alla fall.

Långt inlägg det här, men det sa jag ju redan innan i och för sig. På fredag blir det dessa godbitar igen. Då blir det mys med film, antagligen hemma hos mig. Mamma & pappa far till Göteborg så farmor kommer hit och är barnvakt åt mig och min snart 15-åriga bror! =)

Nu blir detta ett långt inlägg! Fortsätter i ett annat. xD Puss så länge! <3

Måndag

                                            Datum: 2008-05-26 Tid: 16:43:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Hej bloggen :)

Satt och skrev en början på ett inlägg i skolan förut, men internet cpade så jag gav upp. Jag orkade helt enkelt inte..Men nu är jag här igen!
Solen skiner och värmen är här, det är underbart! Det var så jobbigt att leda cykeln + ha en 6 kilos ryggsäck på ryggen hem från busshållsplatsen, så nu sitter jag här i bara bh. Bh och kortbyxor, för det var vad jag hade på mig i skolan idag. Givetvis en T-shirt också, men den rök ju. ^^
Stod nyss med kameran och försökte få lite tjusiga bilder på mig, men det gick ju mindre bra om man säger så. Kanske försöker igen lite senare, men just nu pallar jag inte.

Cajsa kommer hit sen antar jag! Jag glömde mina solbrillor hos henne igår nämligen.
Justde, jag har ju inte bloggat något om gårdagen!
Det var såhär, igår var jag i Jönköping med familjen. Gick på a6 & Ikea. Mycket trevligt för en gångs skull!
Fick såklart med mig lite saker hem:

*Lösnaglar (Depend)
* Ett lila kuddfodral, Ikea 79:-
* 3 par skor, Skopunkten 400:- (vita pumps, vita vanliga tygskor och ett par andra svarta man bara kör in foten i, kan ta kort nån dag!)
* 1 T-shirt, Bikbok 149:- (Det första plagget jag köper på Bikbok någonsin! :O)
* 2 speglar à 99:-, Ikea
* Solbrillor, H&M 79:-

Jao, det var nog det mesta i alla fall. Har säkert glömt något. xD
Åt kinamat igår också, det var ett bra tag sen jag gjorde det, och det dröjer nog innan nästa gång igen skulle jag tro. Det blir grymt äckligt eftersom man alltid får så himla mycket mat! Tog friterad kyckling, ris (såklart!) och sötsur sås.

Idag hade jag redovisning på Power Point på programhanteringen, det förklarar varför jag icke bloggade då, lyssnade på alla andra. Det gick grymt bra för mig alltså! Får nog MVG tror jag, eller också inte. Haha, det sög getpung, förhoppningsvis G, men tror inte det. Jag satt ju och gjorde om min igår, men det behövde jag inte ha gjort. Vi fick ändå använda den vi hade skickat in, för vi hade hans förbaskade dator! Usch vad jag hatar det ämnet. Egentligen är det svinlätt, men jag orkar inte lägga ner tid på det bara. Liksom, powerpoint, hur svårt kan det vara??

På radion just nu: i love Europe - Christer Sjögren
Härlig schlagerlåt va?! =) Det tycker jag i alla fall!

Igårkväll var jag & Cajsa ute på en promenad, vi gick ner till stadsparken och därifrån sms:ade vi Morgan. Han bor ju typ där, men han var icke hemma, utan han var hos Cajsa. xD Iaf, han kom dit, och bjöd oss på glass på Frestelsen. Helt underbart ju! =)

Jösses, vilket långt inlägg det här blir. Det är till och med jobbigt att skriva, för jag sitter nere vid den stationära datorn, och det tangentbordet är inte att leka med. Måste verkligen ta i för att få stor bokstav..aja, det går väl.
Nu tror jag att Cajsa är påväg hit! Borde kanske göra mig i ordning! ;D
Puss & kram, ha det bäst!

Next week

                                            Datum: 2008-05-24 Tid: 23:28:52 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
God kväll alla :)

Sitter i min säng och har tv:n på samtidigt, får ju inte missa Eurovision songcontest! Hur tror ni att det går? Hoppas hon kommer bland typ 5 i alla fall!

Jag längtar såååå tills nästa vecka, nästa helg rättare sagt! Dels är det ännu ett steg närmare sommaren och lovet, + att jag ska till Liseberg och Göteborg. Jag ska skaffa mig ett fritidskort så att jag kan ta mig vart jag vill i västra götaland. Liseberg blir antagligen på lördag men min bror följer inte med. Mamma blev skitsur förut, dels för att det skulle bli så dyrt, + att det var sent att vara nere i Gbg runt 22:00..aja skitsamma! Jag åker i vilket fall som helst..

Sverige har 0 poäng än så länge, snälla poäng!!!

Vad ska ni göra i sommar?

Jag hoppas att min blir fartfylld med mycket äventyr, även om den nog inte kommer bli det. Ska bara vara hemma och sedan åka till Ystad med familjen. Bara en massa "med familjen" hela tiden. Usch fyfan..

Imorrn blir det IKEA och a6 med mamma (pappa och bror kanske hänger med..). Jag ska skaffa mig speglar, lite korgar + skolavslutningskläder! Jösses ja, hoppas jag hittar något fint! Klänning tror jag att jag ska rikta in mig på i alla fall. Brukar aldrig använda det! Men, det är ju det stora modet i år, så det kör vi på! (Y) ;D

Nu är jag jätte, jätte, jätte trött. Jag kan ju inte somna än! Jag måste hålla mig vaken och se hur det går för mitt älskade Sverige, med alla jävla psykopater överallt! Usch för mördare och psykfall!

Puss & Kram





Viljan är tillbaka!

                                            Datum: 2008-05-24 Tid: 16:47:01 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Heej :)

Har släktkalas just nu, men lyckade smita undan ett tag. Eller kalas & kalas, det är ju min brorsas konfirmation det gäller. Den jävlen fick 2900:- Det är ju sjuuukt mycket. Men egentligen, ska inte säga något, har ca 5000:- och det känns überlite! Det ska räcka hela sommaren alltså...

Skitsamma! Min blogglust är tillbaka! Nu ska jag kämpa, om jag så ska skriva hela natten. Iofs är det ju melodifestivalen ikväll, så ingen kommer väl vara vid datorn, men alla i världen kan väl inte gilla melodifestivalen? Det gör inte min släkt i alla fall, de har bara snackat illa om det än så länge. ;D

På tal om konfan, det var riktigt kul i kyrkan. Visst, det var sjukt många psalmer man skulle sjunga, men det lilla som konfirmanderna faktiskt gjorde, var roligt!
Det satt en sliskig man bakom mig alltså...Ljusrosa skjorta som var uppknäppt så att man såg ALLT mörkt hår han hade...(hans hår på huvudet var blont och bakåtslickat...) Han hade även en konstig mun och äckliga ögon, dessutom var han ganska fet! Vad är detta? Han hade hört hemma på någon beach i Grekland, inte i Hjo kyrka. xD

Hörs sen! Pusshej

Morning!

                                            Datum: 2008-05-24 Tid: 10:35:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej :)

Jag är uppe tidigt idag.
Vaknade och trodde att klockan var runt 10-11, när den i själva verket endast var 08:30. Usch så tidigt, jag la mig ju rätt sent också..
Nåväl, jag gick upp och käkade frukost och nu sitter jag här. Har duschat lite och sitter nu ombytt med papper i armhålorna. Man vill ju inte gärna ha svettfläckar. xD
Passar det att ha rosa i kyrkan? Alla brukar ju alltid ha vitt och tråkigt, så jag kör på rosa (och så kanske en vit tröja över...). Haha, det kan säkert gå.
Nu var det redan 2 år sedan jag konfirmerades! Tiden går snabbt den. Det är över 700 dagar sedan, om man tänker så.

image673
Haha bry er inte om den äckliga lilla munnen högst upp, utan det jag vill visa är färgen och uringningen. xD Den ser faktiskt mer lila ut på kortet än vad den faktiskt är.
Jag köpte den på Gina Tricot för 129:- i alla fall, ni kanske har en likadan? ;D

image674
VERKLIGEN inga modellben, men här ser ni hur långt ner den går. ^^ Fatta hur sjukt svårt det är att ta kort på sig själv...:O

image675
Den flätan gjorde Challe på mig igår på engelskan.  =)
Det känns som att hon alltid gör flätor just dne lektionen. ;) Underbart!

Maybe, I'm perfect for you?

                                            Datum: 2008-05-24 Tid: 00:02:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Last week, I'll never forget about. Or, maybe I will. Anyways, I loved it. All the attention, the weather, the people, school. Everything were just perfect. Why can't every day be like that? I love it when it goes like...boom!

I'm tired for the moment...
I love Coca Cola.
I love candy.
I love my pets.
I love movies.
I hate people that feel sorry for themselves.
I love myself, but everyone tells me about my soooo bad confidence.
My confidence is just fine, don't blame on it.

And hey, I suck on english, so don't tell me how bad I am, I already know it...

Bey...

Blogghjälp!

                                            Datum: 2008-05-23 Tid: 23:51:57 Kategori: Blogghjälp Kommentarer: 0 Kommentarer
För ett tag sen när jag var sjukt aktiv här i bloggen, så startade jag en kategori vid namn; Blogghjälp. Nu såhär på kvällskvisten så tänkte jag skriva ett litet inlägg om just blogghjälp.
Hoppas ni kan få nytta utav det!
En sak som jag tänkt på ofta, är det där med STOR TEXT. Om man har valt stilmallen Fashion till exempel, så är rubrikerna alltid STORA. Det kan vara ganska störande tycker jag (visst, snyggt ibland kanske) men nu ska jag hjälpa er hur ni tar bort den!

Om ni går in på er stillmall, så kommer ni finna en rad som det står följande på:

text-transform: uppercase;

Det betyder då att alla bokstäver är stora. Dock finns den här raden på ganska många ställen, men jag tog den första raden jag hittade och ändrade på! Det kan ni också göra, annars är det bara att ändra.

text-transform: none;
Sådär ska raden se ut om ni vill ha små bokstäver. Ni bara skriver none, istället för uppercase.
Var inte detta det lättaste ni någonsin sett? =)
Good luck everyone! =)

P.S. Jag fick G i engelska A. Fyfan vad sämst...D.S.

Seth Engström <3

                                            Datum: 2008-05-23 Tid: 23:44:10 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer


I know, it sucks. Men hey, den här videon är typ den enda som finns med Seth! I alla fall det han gjorde ikväll,  och det är det som ni måste se om ni missade det! Han är sjukt gullig! =)

Olsen

                                            Datum: 2008-05-23 Tid: 23:36:10 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image672

Känns dessa tvillingar en aning passé?
Jao, för mig i alla fall. Deras klädsel är inte ALLS i min stil, inte heller sminkningen.
En gång i tiden ville jag bli som dem, men det gick inte, jag är inte en kopia av dem.

Nu är det Paris och Britney i mina ögon. Underbart hemska kvinnor, men bäst ändå. Sjunger som änglar! <3

Ni kan inte ana vad som hänt..

                                            Datum: 2008-05-23 Tid: 23:29:25 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God kväll bloggen :)

Klockan är 23:13 men jag är inte ett dugg trött. Tänkte friska upp med ett litet inlägg såhär på fredagskvällen.
Tittade ni på Talang 2008 förut?
Jag är kär nu.
I Seth Engström. Han är helt underbart fantastisk. Duktig som tusan + snygg som ett as! Mörkhårig, perfekt figur m.m.
Nåväl, här sitter jag med min godispåse och mår lite illa. Antagligen för att jag ätit för mycket. Mamma och pappa sitter nere och ser på någon film som jag såg typ, 2 minuter av. Just de 2 minuterna så grät en man hejdlöst! Det var hemskt. Han hade tydligen cancer och var döende, han var sjukt ledsen för det. Det fick mig att tänka till.
Skulle jag bli så ledsen om jag fick reda på att jag var döende?
Antagligen Ja, jag skulle bli sjukt rädd i alla fall. Är inte alla det egentligen? Rädda för döden, eller i alla fall för det som händer med en efteråt? Vart hamnar man? Själen måste ju hamna någonstans.
Det är vi sådana tillfällen som jag tror på Gud. Jag menar, en stor smäll i rymden kan väl omöjligt ha skapat själar? Visst, liv och sådant går jag med på, men inte en sådan fullt fungerande hjärna som alla har. Det måste vara något mer...

Har man varit elak, vad händer då? Kommer alla människor till samma ställe? Det finns såklart många funderingar om det, men jag vet inte riktigt. Jag kan erkänna att jag alltid trott att man hamnar i himlen efter döden i alla fall. Något jag tycker illa om, det äe personer som ALLTID vill klämma fram något bra ur någon annan. Okej, nu säger jag emot mig själv. Jag är nämligen en sådan person som alltid ser något gott i personen, men också något dåligt. Men om man tar t ex Englas mördare, jag skulle ALDRIG kunna förlåta honom för det han gjorde. Aldrig någonsin i mitt liv! Han förtjänar inte fängelse, han förtjänar inte döden, han förtjänar att plågas in i det sista. Han borde sakta ruttna bort och lida som bara fan! Det är min åsikt.

Sebastian var nyss här. Eller här & här, inte inne i huset. Han kom för att hämta sina pianonoter med Titanic-låten, tydligen hans favoritlåt att spela. Jag förstår honom, den är grymt vacker. Vi snackade lite, mest om hur omogen jag är och hur dålig jag egentligen är som människa. Eller nej, jag är väl rätt bra på olika sätt, men jag är inte speciellt seriös tyvärr. Jag är inte mogen för ett förhållande. Det är kanske inte så konstigt, jag är bara 17 år. Men en sak som är rolig, är att jag själv erkänner att jag är omogen. Då kanske jag trots allt inte är så omogen? Det är samma sak med sådana som säger att de har anorexi (bara som exempel..). De som säger att de har det, har det inte. Är man något, så håller man tyst om det eftersom det kanske är pinsamt att läcka ut till allt & alla. Har jag fel kanske?
Något som jag och Sebastian kom fram till är att vi kanske trots allt är perfekta för varandra, men inte just nu. Kanske hade det funkat om 3 år? Om vi hade träffats då istället...Jao, kanske det. Men nu, det går inte. Vi befinner oss på helt olika stadien i livet, jag går gymnasiet och han jobbar. Han bor ensam, jag bor med min familj etc.
Aja, jag hoppas att han har det bra nu i alla fall. Jag drömde faktiskt om honom härom natten. Att han hade gift sig med någon vacker tjej, och att han såg lycklig ut. Jag vet inte vem tjejen var (kanske det är jag!?) men han var lycklig i alla fall. Det gjorde mig glad.

Drömtjejen för Sebastian var den tjejen som jag var . Han visste inte om det då, utan trodde att drömtjejen var så som jag är nu. Han hade fel. Jag har totalt förändrat mig, både positivt och negativ givetvis, frågan är om det verkligen är så positivt?

Ååh, förlåt. Nu blir det ett sådant här långt inlägg igen, som ingen orkar läsa ändå. Men det är skönt att få skriva av sig lite såhär på fredagskvällen. Är grymt törstig, ska nog hämta lite Coca Cola, funderar seriöst på att vara vaken hela natten. I morgon konfirmeras min bror (som jag sääkert nämnde förut) och då kommer hela släkten hit. Hoppas på fint väder så att vi kan vara ute. Hatar när alla barn pillar bland alla grejer man har. När man för en gångs skull har städat, stökar de till det igen...Ungar...;P

Puss & Kram sålänge..

Fredag

                                            Datum: 2008-05-23 Tid: 10:30:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej :)

Usch vad jag är trist nu för tiden. För några månader sedan var jag otroligt aktiv i den här bloggen, men nu är jag inte det så mycket längre. Dels för att jag inte gör något så jag inte har något att dela med mig av, + att jag tycker det är lite halvtrist. Men, jag kommer igen sen i sommar/höst. Blir sommaren lika trist som förra året (regn mest hela tiden) så lär jag ju blogga röven av mig, annars är jag ute i solen.
Har försökt att blogga ute i solen också, men jag blir så bländad haha, det är näst intill omöjligt.

Nåja, nu har jag grafisk kommunikation, och läraren är borta. Det är ju både bra och dåligt. Det som är bra är att jag slipper jobba och kan blogga, det dåliga är att jag inte kan fråga om hjälp. Jag fattar nämligen inte uppgiften, som vanligt. xD
Har jag nämnt hur sjukt dålig jag är i skolan? Jag är inte ambitiös, inte intresserad, inte något förutom uttråkad. Så kan det vara. ^^ Jag kan inte direkt säga att jag är skoltrött, men det blir jag väl sen i 2:an. Under det här året har jag inte pluggat något! Fuskat mig igenom alla prov och allmänt struntat i allting. Jag känner mig så duktig! =)

Nejmen, det som är bra (kanske dåligt förresten) med mig är att jag aldrig har dåligt samvete. Otroligt bra, jämt. Har jag fuskat på något, eller ljugit om något, mår jag inte alls dåligt över det. Det finns viktigare saker i livet än känslor? "/
Det kanske det inte finns förresten...

Nejmen gud, jag är så dötrist. Jag lägger ju aldrig upp bilder längre! Det måste jag göra. Min blogg har inte ens flyttat än, har era det? Alla mina vänners bloggar har flyttats, för länge sen. xD

image671
Nu lägger jag upp en bild bara för det. xD Ikväll blir en hemmakväll med mycket godis och en påfylld mobil! Har nämligen halebop, och just nu, om man fyller på mobilen med 200 spänn, får man 3000 gratis sms! Det behöver jag. ^^,

Ikväll är det Talang! Det måste jag se, och hoppas att det blir någon god mat ikväll också. Jösses vad jag sitter här och längtar...
Jag önskar att jag hade en häst! En bästa vän som jag kunde längta efter och vara med hela dagarna. Rida ut i skogen och bara ta det lugnt, slippa tänka på all stress och sådan skit. Varför är inte jag hästägare?
Förhoppningsvis blir jag det när jag är vuxen! =D

Nästan helg!

                                            Datum: 2008-05-22 Tid: 19:52:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er kära läsare! :)

Sitter (som vanligt) i min säng med huvudet lutat mot min blommiga fondvägg och skriver ett litet inlägg i bloggen. Haft en bra dag? Min har varit helt okej, riktigt okej till och med. Skoldagen var lång, men jag antar att det kvittar eftersom dagen igår var så kort.
Hade redovisning på företagsekonomin idag, gick bra. Själv tyckte jag att det lät som om jag babblade om något helt annat, men jag gick ändå MVG på det, helt fantastiskt.
Fick även tillbaka naturkunskapspriovet (handlade om ekologi och grejer) och det resulterade i ett VG. Jag vet att jag verkligen inte förtjänar det, men det känns bra ändå! =)

Däremot gick inte det sista provet riktigt som det skulle. Det var grafisk kommunikation, och förhoppningsvis får jag G. Men, det vill till mycket för det i så fall, jag tror verkligen inte det.

Snart är det mat, men jag är verkligen inte hungrig. Har klämt i mig 6 bullar sedan jag kom hem, ja, ni läste rätt. Helt jävla otroligt ju. Haha, men skitsamma. Jag drack i alla fall mjölk till, något nyttigt! =)

Du är rätt ung jag är äldre än du, men du röker så jag skulle säga att vi är +- noll.

Haha, sitter och lyssnar på den låten nu, rätt härlig.
Vi kommer att dö samtidigt - Säkert!

Har städat lite idag, dammsugit rummet, vattnat och vikt ihop kläder. Min bror konfirmeras på lördag så mamma vill att det ska vara fint här i huset. Nämnde jag förresten att jag har målat staketet! :O Jag är heeelt vit nu! Aja, har i alla fall gjort någon nytta idag, det är inte ofta det inte! ;D

Aja, nu ska jag lyssna vidare på min musik. ^^ Puss & Kram



Lång dag

                                            Datum: 2008-05-21 Tid: 19:19:15 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hejsan igen :)

Sitter i min säng och lyssnar på en Enya, någon lugn låt som kan behövas ibland. Det är sjukt varm här inne i mitt rum och jag svettas nästan. Helst av allt vill jag bara gå ut härifrån, ta en flaska sprit och sätta mig ensam och gråta någonstans.
Var ju som sagt hemma väldigt tidigt idag, och vad har jag gjort? Njae, lite allt möjligt. Inget vidare viktigt dock. Surfat, hoppat studsmatta, spelat gitarr och chattat lite. Fyfan vilken värdelös dag. Men, det gör inget. Jag gillar värdelösa dagar.

Har jag sagt att jag älskar Paris Hilton? Det gör jag i alla fall. Hennes låtar är ju bäst ju! Blir så fantastiskt glad av dem och lyssnar på "Nothing in this world" så gott som varje dag. Det är faktiskt ingenting jag skäms för, att jag gillar henne. Tycker även om Britney Spears och hennes låtar. Mest "Gimme gimme.." och "Peace of me". De har väl alla hört antar jag, men de är ju bra!

Till mat snart blir det spaghetti och köttfärssås. Förut bestämde jag mig för att aldrig mer äta mat, då jag kände mig fruktansvärt mätt, men nu är jag fruktansvärt hungrig. Har ej ätit på fleeera timmar! Vet inte vad jag ska göra? Jag vet däremot att mamma och pappa kommer tvinga i mig maten, synd att vi inte har någon god frukt. xD

Friluftsdag! =)

                                            Datum: 2008-05-21 Tid: 13:37:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej bloggen!

Jag har en otroligt glad nyhet, jag är bloggsugen igen! Känns bra både för er och mig haha, hoppas jag!
Är redan hemma (gud så underbart skönt!) eftersom vi hade en brännboll/fotbolls-dag idag. Jag spelade brännboll tillsammans med Emelie eftersom varken Anton eller Carin ville joina oss. Challe däremot spelade fotboll med killarna. Ooh, scary, men det gick säkert bra! =)
Har faktiskt ingen vidare koll på när vi slutade idag, så här sitter jag, hemma. Ajdå, nu såg jag, slutade visst vid 14:00, men, vad gör det om 100 år? Inget alls antar jag.

Först var jag faktiskt också riktigt osugen på att spela brännboll, men efter mycket tjat från Emelie, så spelade jag ändå. Det var faktiskt riktigt kul, även om jag kommer ha lite ont både här & där i morrn. Framför allt i benen då. ^^ Konditionen är verkligen inte på topp, men jag blev inte bränd en enda gång! =) Jag tog 2 lyror och det är jag riktigt stolt över! Var däremot inget vidare duktig på att slå iväg bollen. xD

Jag, E, A & C gav oss sedan iväg till stan, Benidorm. Ett underbart ställe där det bjuds på både fina middagar och pizzor. Men idag, näe, det blev alldeles för mycket. Jag vill aldrig äta där igen känner jag. (Kommer säkert sitta där nästa vecka också..) Nejmen, seriöst, jag känner mig verkligen mätt på mat numera! Det känns som om jag aldrig vill äta det igen. Jag kan klara mig på frukt och grönt. Bort med potatis, kött, makaroner, pizza whatever! Det känns vidrigt.

Funderar på att spy upp det, men jag struntar i det. Blir bara äckligt för mina fingrar sen när jag måste pilla i det. ^^,
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med HÖLL JAG PÅ ATT SÄGA! Men det vet jag visst det! Har prov i morrn i grafisk kommunikation, vill gärna ha G eller VG (varför inte MVG!) på det. Ligger lite illa till i den fruktansvärda kursen, så måste ju plugga som satan nu!
Måste även plugga Naturkunskap vilket känns ganska hemskt just nu. Har ett otroligt stort projektarbete där (jag hatar projektarbeten + grupparbeten..) som jag måste pyssla med. Varför kommer allt nu de sista veckorna? Lärarna sa till och med det i typ, mars, att allt kommer nu. Varför kunde vi inte gjort det DÅ istället? Jäkla cp...:P

Usch så jag skriver, men jag vill inte gå iväg till läxorna. xD Jag avskyr det...;P

Nåväl, får väl göra det ändå! Ha det bra tills vidare så kommer jag väl tillbaka lite senare! Puss & Kram

Oh yeah! ;D

                                            Datum: 2008-05-20 Tid: 10:30:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hejsan alla :)

Läget?
Här är det bara fint. Sitter i någon liten sal tillsammans med Weronica, Per & Jack och jobbar med företagsekonomi. Vi sak presentera det på torsdag, hoppas det blir bra! Men, det blir det nog.
Lång dag idag (alltid på tisdagar..) med en massa trista lektioner. Vill bara att dagen ska ta slut typ. Finns ingeting jag ser fram emot idag faktiskt! Jo, en grej. Jag slipper ta bussen hem då jag åker med mamma istället. Slipper jag gå den där 1km-sträckan från busshållsplatsen hem till mig. Haha, snacka om lat. (!!)

Ligger en liten gul lapp här bredvid mig som jag ska fylla i på något vänster. Hmm!
Dagen idag är väl helt okej, det regnar inte (ÄN!) och hoppas att det håller upp hela dagen. Visstfan, i morrn är det någon frilufsdag vid Östermalm så jag ska spela brännboll. Pallar inte spela fotboll då jag är ganska bollrädd och väldigt kass. Tydligen skulle det regna i morrn, men det gör väl ingenting antar jag. Förresten så ska typ ingen vara med ändå, sjukanmäler sig och håller på. Kanske vore något? ;D

Humöret idag då? Nja, sådär. Har väl varit bättre, har väl varit bättre. Just nu har jag den här känslan i kroppen: det-spelar-ingen-roll-jag-bryr-mig-inte-känslan! Nåväl..^^

image670
Ååh, jag vill dit. Puerto Rico - Kanarieöarna. Ser det inte underbart ut? I och för sig är detta kortet taget i januari, så jag kan ju meddela att vattnet är svinande kallt. Jag badade inte, utan doppade bara foten lite. Fattar faktisktt inte hur de kunde ligga i bikini och sola och sådär, det var inte alls varmt. Nej, jag råder er att åka dit på typ, sportlovet istället för på jullovet, varmare då! <3

Heroes!

                                            Datum: 2008-05-19 Tid: 18:18:28 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Hej bloggen :)

Jag satt och skrev ett inlägg i skolan förut, men publicerade det inte. Tänket istället göra det nu, men det skulle bli lite fel. Det är som om jag skulle ha min sista lektion nu, men så är inte fallet.
Just nu sitter jag nämligen hemma vid den stationära datorn och lyssnar på Hero. Dock är det Enqirue Iglesias som sjunger, och inte Charlotte Perelli.
I can be your hero baby..
När jag hör Enrique sjunga så tänker jag på Spanien! Hmm, undra det tro! Han är ju därifrån. xD Jag vill tillbaka dit. Javea, Moraia och alla andra underbara ställen. Nästa gång jag ska dit, är med Cajsa & Marie år 2010. Jag längtar som ett galet får! Då är jag faktiskt 19 ½ år, så då blir det bil + krogen. Dock inte samtidigt kanske! Då ryker mitt älskade körkort. (som jag då förhoppningsvis har!^^)

Till middag blir det ris och kött! Gött. ^^ + att jag nyss hittade en asbra låt med...Carola! =) Säg mig vart vi står

Puss/Kram/Hejdå

Saturday^^

                                            Datum: 2008-05-17 Tid: 14:10:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Nej men hejsan :)

Har ju en ny blogg nu, eller rättare sagt: en till! Den har jag tillsammans med Emelie och Anton och skriver i lite då och då. Men, jag kan inte bara sluta skriva här känner jag, jag är ju så van vid den här bloggen. Jag skriver lite i båda! =)

DTV

Kolla i den! Designen är endast tillfällig, och det kommer en ny inom (ska inte säga kort, för vi har mycket med skolan nu de sista veckorna) men kanske i sommar. Då det är looov, då hinner man! Fast iof, då vill man ju vara ute. ;D Men somrarna i Sverige you know, = regn all the time! "/ Struntsamma :D Designen är endast tillfällig!

Har kommit på mig själv med att aldrig avsluta en mening bra! Jag börjar den, men sen tar det slut. xD Haha, underbart!

För övrigt så var jag nyss nere på Park med mamma. Min morbror spelade i ett band där (trummor och han var grym!) och det var riktigt trevligt. Dock stod jag upp i över ½ timme, det var jobbigt. xD Det var några mysko människor där, men de dödade mig inte i alla fall.

 Ikväll blir det Cajsa & Marie, only the three of us! <3
Gårdagen spenderade jag ensam, sittandes i mitt rum med datorn framför mig. Trevlig fredagskväll... men det behövde jag! =)

Återkommer later! ;D Puss

Fredag

                                            Datum: 2008-05-16 Tid: 19:26:20 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Nej men tjaaaa :)

Idag (ikväll kanske jag ska säga) är det en hyfsat glad Melinda som skriver. Som ni märker så skriver jag ju knappt något längre, men jag får i alla fall inte ångest längre haha. (Utav att logga in alltså!)
Vet inte riktigt hur jag ska förklara den här dagen haha, mysig kanske är bästa ordet? Hur som helst, var hemma från skolan idag, anledningen var att jag hade 2 prov som jag icke övat på. Lika bra att öva och få bra nästa gång istället! Gick ändå upp i skaplig tid och duschade och städade rummet. ^^ Eller, jag bäddade i alla fall haha.

Redan igår kände jag mig varm och lite febrig, det var ju tur det tänkte jag, då har jag något att skylla på i morrn! Men nu, så blev jag sjuk. Usch, man ska aldrig tänka att man vill bli sjuk, då blir man det ju! Runt 3 tiden idag fick jag grymt ont i min mage. Fattar inte vad jag har gjort. :O Hela, jäkla magen gör förskräckligt ont.
Haha, mammas kommentar: du är inte med barn då?
Nej, det är jag inte. Hoppas och tror jag i alla fall! xD Men det ska nog inte vara någon fara det inte.
Lunchen bestod idag utav ca 1 dl kladdkakesmet! Kan det vara därför min mage smärtar så förbaskat? =)

Ikväll skulle jag varit med mina älskade vänner Cajsa och Marie, men tack vare magen fick jag inte åka dit för mamma. Mest berodde det på att jag spytt tror jag, hoppas inte att det är maginfluensan! Men det tror jag inte, då hade jag nog spytt mer. ^^

Nu ska vi inte deppa! Pappa kom in i mitt rum förut med en bunt sedlar i handen, rättare sagt 10 st 500-lappar! Underbart va! Moppen är såld! Visserligen står den nu endast 20 m från mitt hus, men det känns lite tomt ändå..

XOP 009
Jag är var en agent! Agent 009. ;D

Jag och Marie har ganska mycket gemensamt faktiskt! Kom jag på nu haha. xD På hennes moppe står det också XOP, och hennes initialer är, precis som mina, MA. Lite roligt! =)

Har alldeles strax över 6000 kr! Jag känner mig rik! Cajsa, du ska få 129 kr för klänningen! Haha, du kan till och med få 1 kr extra som tack för att du väntat. ^^

För dessa pengar ska jag;
*åka till Liseberg
*klippa & slinga håret (den 27 maj!)
*åka till Ullared
*shoppa kläder & skor
*köpa smink + lösnaglar
*kanske köpa ett fritidskort?

Det sköna är ju att jag även kommer att jobba i augusti, och då tjäna ytterligare 7500 kr. Detta kommer ju komma in på mitt konto i september då skulle jag tro, så då har jag så att jag klarar mig den hösten! =)
Nu blev jag positiv! Den här sommaren kan inte gå fel! =)

Jag skriver så långa inlägg nu för tiden. xD Annorlunda än förut, då var det lite och ofta. Jag förstår om ni inte orkar ta er tid att läsa allt, men nu blir det ju mer sällan i alla fall..
Snart är det tacos till mat, hoppas magen klarar av det! Det är ju sååå gott!!

Puss & kram, underbarn! =)

Blommor i all ära!

                                            Datum: 2008-05-15 Tid: 21:36:44 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Jag älskar blommor, tror jag! Här är i alla fall lite olika betydelser för blommor. Man vet aldrig om det stämmer, men det gör det nog! =)

En blomma Du är mitt allt

Två blommor Låt oss resa bort tillsammans

Tre blommor När får jag träffa dig igen?

Fyra blommor Jag ser upp till dig och är dig tacksam

Fem blommor Jag gör vad som helst för dig

Sex blommor Jag tvivlar på ditt ord

Sju blommor Jag älskar dig

Åtta blommor Jag förblir dig trogen intill döden

Nio blommor Jag vill vara ensam med dig

Tio blommor
Vill du gifta dig med mig?

Nå? Nu vet ni lite om blommor! Åk iväg och köpt några vetja! Kanske 7 st till exempel? Ge till er mamma eller pappa, syskon eller partner. =) De blir nog glada då!

ÅÅH, vetni? Jag har hittat en gammal låt nu som jag sökt efter länge. Lost in your love, heter den, jättefin! En liten kärlekssång, kan ju vara passande ibland. :)

Is your love really true?
That it can't stand anything?
I will open my heart! <3

Det var Robbie Williams jag menade..

                                            Datum: 2008-05-15 Tid: 08:49:33 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej bloggen =)

Fick ju 3 undrande kommentarer igår om bara måste besvaras nu innan det sker något missförstånd. Igår på mattelektionen var jag helt beroende av...ja, det är sant, Robbie Williams. xD Men, jag är ju självklart inte kär i honom på riktigt, utan tycker bara att han ser bra ut för att vara gammal. ;D

Now you know. ^^ Puss :)

I wanna be there for you..

                                            Datum: 2008-05-14 Tid: 14:21:58 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Hej :)

Hur är det?
Själv sitter jag hemma redan och äter lite bullar och dricker cola. Usch, onyttigt like hell, men vad gör man? Jag somnade nästan på bussen, så lite coca cola kanske gör susen? Hoppas det i alla fall, hade tänkt städa rummet om en sisådär 30 min. Damma av, dammsuga och bädda lite. Tro inte att jag gör det självmant. xD Mamma sa det i morses...^^
Hade idrott sista lektionen, men jag orkade verkligen inte vara med. Egentligen är det inte själva lektionen som är jobbig, utan det är den förbannade jäkla väskan man måste bära på hela dagen. Den hade jag med mig igår, och det räcker en gång i veckan. Jag pallar inte att ha, dels en ryggsäck emd en dator + annat, + en till väska med skor, andra kläder m.m. Jag dör.
Min katt Missan ligger på bordet och kråmar sig för fullt, vad kan hon vilja tro? =) Nu slickar hon sig på låret. Aja, hon är galen hon, helt underbar. Igår fick hon för sig att det är onödigt att gå när man kan springa. Det tar ju en sådan fruktansvärt lång tid att GÅ någonstans haha, hon sprang omkring här hemma hela kvällen. Fast, hon kom nog på idag att det var rätt jobbigt att springa hela tiden, hon har gått hela tiden idag. xD

Skriver jag mycket om mina djur? Gör jag det? Jo, det gör jag nog! Men jag älskar djur! Det är min favorithobby! Varför går jag på IT? Jag hatar datorer...Jag skulle ha valt naturbruk. xD

På väg till bussen hem förut, så tänkte jag på en sak. Är det inte så att man vill testa något man lovat sig att aldrig göra. Det kan vara vad som helst. Exempel: när jag var liten lovade jag mig själv att aldrig röka. ALDRIG! Inte sätta en cigg i munnen. Det är äckligt, onyttigt och inte bra för något! Men alltså, ändå tänker jag på det hela tiden. Själva känslan av att inte KUNNA göra det är hemsk. Det känns som om jag är fängslad. Jag VILL röka, fast ändå INTE. Det är fruktansvärt egentligen, men bara för att jag inte KAN, så vill jag. Förstår ni?
Nu menar inte jag att jag ska gå ut och röka, men själva känslan av att vilja göra det. Det kan väl vara vad som helst egentligen? Ni kanske har lovat er själva att aldrig vara på ett speciellt ställe. Känner ni inte att ni vill dit ibland då? Bara en liten stund för att se hur det är.

Det är bara en dum tanke från mitt huvud antar jag..

Förresten, så är jag riktigt jäkla DÖKÄR! Jag satt på mattelektionen idag och började nästan gråta! Bara tanken av honom får mig alldeles galen! Liksom, utseendet? Helt fantastiskt. =) Jag struntar fullständigt i om han har knarkat, röker m.m. han är helt underbar! Synd att han är så gammal..."/
I love you baby..

Time for städning! Puss & kram på er ungdomar och vuxna ;D

Pluggvecka!

                                            Datum: 2008-05-13 Tid: 20:34:04 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej mina vänner! :)

Den här veckan är det mycket att göra känns det som. Jag vet inte riktigt, jag är inte så insatt i skolan tyvärr. När alla andra har panik, då ligger jag och vilar! Haha, så ska det vara. ;D
I morgon har jag prov, i naturkunskap. Jag kan ju säga såhär, det kommer väl att gå som väntat! Hoppas jag i alla fall haha. Kanske VG om jag har turen med mig. Jag behöver det verkligen, annars kanske jag endast får G i den kursen, det vore ju lite illa kanske.

Nåväl, jag är alltid så positiv! Jag satt och funderade förut och kom på att jag nog utstrålar en väldigt positiv energi ibland. Det kan vara riktigt bra ju! Men, något som jag lärt mig nu bara de senaste veckorna, det är att vara arg. Brukar ALDRIG vara arg, och då menar jag det. Men nu, det är gräsligt. Jag kan bli sur för ingenting, eller någonting är det ju. Kanske är det människorna runt omkring mig som gör mig fullständigt galen? ;D

Åt en kebabtallrik förut nere på Alexandra tillsammans med pappa och Adam, riktigt gott, men onyttigt. Jag och Anton var ju trots allt och tränade förut, känns lite onödigt nu. Men NEJ, det är inte fel på maskinen, jag klarade 195 kg IGEN. Helt fucking otroligt ju! Eller, nej kanske inte. Anton klarade det också. Det är inte så jäkla svårt.

Det var faktiskt ett bra tag sen jag spydde senast, så jag var ju så illa tvungen att försöka idag igen. Det gick faktiskt, men det är fasen inget mysigt. Haha särskilt inte när man ska lägga över det från handfatet till toan. Haha, tror jag skippar kräkningen nästa gång! =)

Puss på er, små klimakteriekossor! =)

(kossor är söta!)

Du tycker inte om mig

                                            Datum: 2008-05-13 Tid: 20:22:57 Kategori: Kommentarer: 1 Kommentarer
Du säger att du tycker om mig.
Du säger att du älskar mig.

Din kamrat säger att du bara vill få mig i säng.

Din skit.



http://www.diktkonst.se/

Tuesday ;)

                                            Datum: 2008-05-13 Tid: 09:03:57 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon allihop :)

Har engelska nu, fast utan lärare! Sitter här och har INGET att göra, kanske kan blogga lite? Är egentligen inte på humör för det, för jag har ingenting att säga, men aja, kan la göra det ändå. ^^
Har en lång dag idag, men jag ska väl överleva. Undrar förresten hur schemat kommer att bli i 2:an. Kanske hemskt? Just nu är jag ganska nöjd med mitt schema, lagom långa dagar och 2 gånger i veckan börjar jag 08:45, det duger i krig. ;D

Idag är det ju ruskigt kallt! Smart av mig att ta kjol då. ^^ Men, jag har strumpbyxor under, så det är lugnt. Inte världens tjockaste och varmaste kanske, men alltid något. Btw, mitt hår, är helt galet. Det är platt som en pannkaka för fan! Vet inte vad jag ska ta mig till. Glömde sprayet hemma!! Men, nu har jag en tofs i alla fall. Ni som känner mig vet ju att jag brukar ha lite volym på mitt hår, men icke idag! Platt, platt & platt. Jag ser ut som en idiot. xD Men, någon måste ju göra det? :)

Efter skolan ska jag dansa med Emelie & Anton, fast E har inte dykt upp än. Hon tar väl sovmorgon som vanligt! ;D Hahah, tänk om man kunde göra det varje dag! ;D Härligt!

Nej, nu ska jag sluta skriva! ;D Får ångest haha! =) PUSS

Måndag

                                            Datum: 2008-05-12 Tid: 19:19:21 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej :)

Jag vet, det var längesen jag skrev här, men jag har typ, fått ångest såfort jag har loggat in på sidan. "Nej, jag KAN inte skriva!" Aja, nu övervinner jag rädslan för det och skriver ändå. Vädret förra veckan fick mig att inse att jag HATAR internet. I alla fall ibland. ;P Det är så härligt att sola och typ, sooola! =) Håller ni inte med?

Idag var en ganska kort skoldag. Första lektionen matte, fick reda på hur det gick på de nationella. Jäkligt många hade IG, bland annat jag. Men, jag mår inte speciellt dåligt över det, rättare sagt: jag har redan glömt det. Bara jag klarar provet om typ 2 veckor, annars ligger nog betyget illa till. ;D

Lunch åt jag på Mc Donalds tillsammans med Anton, Charlotte & Carin, trevligt. =) Tog en lilla menyn, as usual. ^^

Efter skolan så skulle jag, Anton, Charlotte & Emelie åka hem till mig och hoppa studsmatta, väl på resecentrum så ser jag Fredrik. Eller, det är inte jag som ser honom, utan typ, Emelie, men ändå! =) Kul :)
Även Cajsa och Marie är med och hoppar hemma hos mig! Kul litet gäng! =)
Hoppar lite studsmatta, filmar och tar kort, äter mjukglass, går hem igen.

Have no pics right now, but later maybe? =)
Puss & Kram

Torsdag

                                            Datum: 2008-05-08 Tid: 15:59:09 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
Hej :)

Fint väder idag, och jag VAR på strålande humör alldeles nyss. Jag har varit ute hela dagen faktiskt, det känns nyttigt och härligt. Lite färg har jag kanske fått! ;D
Hade nationellt prov i början av dagen, vi hade 4 timmar på oss, jag satt endast 1. Fyfaaaan vad svårt det var. IG på det, men det är lugnt för min del. Bara jag klarar de sista delprovet så har jag G i ämnet, känns ju bra det i alla fall. Snacka om att man känner sig helt värdelös när man sitter där med pappren, och fattar 0.

Jag och Anton gick till någon äng och satt där och typ, gassade i solen. Härligt var det, men sedan blev det för varmt ju! Solen stekte riktigt och man ville ha skugga!
Vi var även uppe på taket vilket vi kanske skulle ha skippat, men det enda i sökte var en bra solplats. Där uppe var det supervarmt! Kunde knappt gå där för det brände igenom skorna. Några elever såg oss, och ropade på oss, sprang som fan!
Där fick jag visa mina löpningskunskaper! ;D
Fast, jag sög, men skitsamma. ^^,

Ska sitta här nu tills 17:15 då mamma kommer och hämtar mig. Jag ORKAR inte bära med alla påsar och plagg jag har i mitt skåp, så åker med henne hem. Det är värt det, det går säkert snabbt! =D
Anton gjorde nyss "massage" på mig, jag svimmade och började gråta! GRÅTA! Det gjorde fruktansvärt ont faktiskt, jag tror jag nästan dog. Underbart, ytterligare märken på min kropp. ^^ Hatar alla röda märken jag har everywhere..

Förlåt att jag uppdaterar typ, aldrig, men jag har helt enkelt tröttnat. När ma sitter i nästan 2 dygn och bara skriver och skriver, så tröttnar man. Hellre vara ute och gå, sola och vara med underbaringar! <3

Ikväll ska inte jag göra någonting tror jag, bara slappa och tycka synd om mig själv. Nejdå, glöm det sista! Jag tycker inte synd om något eller någon, sådan är jag. Kanskelite taskigt, men ORKA bry sig om det? Jag tror att man mår bättre om man inte tänker så mycket. Undrar hur filosofer är egentligen, hoppas de tänker på vettiga saker i alla fall, och inte bara på sig själva. Nåväl, skitsamma! =) Nu ska jag typ, kolla bilddagböcker. xD What a life!

Kram <3
Things can come and go I know
but baby I believe
something's burning strong between us
makes it clear to me..


Onsdag, LOST börjar!

                                            Datum: 2008-05-07 Tid: 18:54:18 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Hej bloggen :)

Idag är en helt fantastisk, underbar dag. Vädret är himmelskt, människorna likaså! <3
Har haft en kort, hyfsat rolig skoldag med lite plugg blandat med solglasögon & glass! Så ska det vara haha. Dagen började som vanligt med att jag förlorade i biljard mot Kim! Men, någon dag ska jag slå honom! =) Om inte i biljarden, så blir det med kön. ^^,

Sitter i vardagsummet och tittar ut genom dörren som är öppen. Det är sjukt mycket små insekter som flyger omkring där ute. Tycker lite synd om er pollenallergiker faktiskt, kan inte vara lätt det inte! Skönt att jag inte är allergisk mot någonting! =)
I morgon gäller det, nationella prov. Illa! :S Har inte direkr övat, får göra det snart, någon timme före och efter Lost. Det programmet är ju helt sjukt, fattar ju ingenting. Men, eftersom jag har följt det varje gång, kan jag inte bara sluta titta på det, I love it! I alla fall förut...

Well, ha det bra! Har slut på ord! ;D PUSS


Tillbaka till bloggen!

                                            Datum: 2008-05-06 Tid: 20:49:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
God kväll allihopa :)

Eller allihopa var kanske fel ordval av mig, läsarna minskar i antal för var dag som går. Inte konstigt det ju! Inget kul att läsa om det aldrig uppdateras! Men, här kommer ett inlägg av mig!
Sitter i min säng, lutad mot väggen som vanligt. Min katt ligger på stolen lite längre bort och ser allmänt förvirrad ut. Kanske kan det bero på att jag nyss filmade mig själv med mobilen?
Det är sant.
Det gjorde jag faktiskt, naken till och med. Men var lugn, jag satt ner och hade en fåtölj framför, så man såg ingenting. Vet ni vad som slog mig? :O Att jag faktiskt INTE ska  videoblogga. Dels gör alla det nu för tiden, och dels har jag en hemsk röst. Snackar otydligt och alldeles för snabbt. Nåväl, kan skriva i stället. Är nog bättre på det ändå!

Har precis duschat av kroppen och rakat mig på nödvändiga ställen haha, kände mig helt enkelt ofräsch och gjorde något åt saken. Vi har ju idrott i morgon, så kan ju vara en smart idé att skrubba sig lite. ^^

Vet inte riktigt vad jag ska förmedla idag, nice ordval där va! ;D Jag mår bara fint, inga problem någonstans. Ska absolut inte klaga!
Men, på torsdag har jag nationella prov i Matematik B. Har inte hunnit bli nervös riktigt än, men får sätta fart och kolla lite i boken snart känner jag. Det skulle nog vara smart av mig! Är ni dukitga på matte eller? I'm not!

Ha det bra tills vidare! :)

23:17

                                            Datum: 2008-05-05 Tid: 23:23:19 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Klockan är nästan midnatt och här ligger jag och ligger med datorn i knät. Otroligt smidigt och lätt!
I morgon efter skolan skall jag dansa, det var längesen! Har riktig ångest inför det faktiskt, så himla jobbigt haha. Konditionen är inte som den en gång var, tyvärr. Jag har blivit ruskigt fet. :S Sådär äckligt fet när magen hänger som en jäkla geléklump över höfterna.
Struntsamma.
Sluta ät och sitt och deppa, är rådet till mig själv. ^^,
Tog någon tablett förut som är till för allergiska reaktioner. Har väl ingen sådan för tillfället, men det där jäkla eksemet runt munnen sitter i, kanske kan det försvinna? Njae, inte direkt troligt att det gör det, mest kliar det på halsen nu. Haha, bieffekter? :S :O

Idag är en sådan där underbar dag då allt går som det ska, eller också inte. Varför är jag så äckligt trögfattad? Borde jag egentligen ha valt samhäll? Just nu känns det som om det skulle vara det enda jag faktiskt klarar av. Inte ens media kan jag.  xD Hemskt, men sant.

Vilket hemskt inlägg det här blir, tycker bara synd om mig själv hela tiden. Skyller på tabletten. ;D
Ska sova nu! Time for bed! PUSS

Nej men hoppsan..

                                            Datum: 2008-05-05 Tid: 18:51:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Okej, jag kom på att jag inte hade så mycket att göra just nu, kan ju lika gärna blogga! =) Har matat Ella & Sixten nu och till och med hunnit titta i ett fotoalbum. Det är otroligt vad ful man är när man är 8-12 år. Det är nog då man är som fulast, i alla fall jag. xD

Det blir tacos till middag, underbart gott! =)

Kanske jag ska skriva ett inlägg i blogghjälp? =)

Företagsekonomi = klar?!

                                            Datum: 2008-05-05 Tid: 18:01:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej på er!

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med bloggen, har så fruktansvärt mycket annat att göra. Den tar mer tid än vad man tror! Att skriva ett inlägg kanske inte tar mer än 3 minuter, men man ska ju göra det ofta också. + det är ju inte kul att bara höra vad man har gjort på dagen, lite annat vill man ju veta också. I nuläget känner jag att jag inte hinner det. Kanske ska ta en paus ett tag, och sen komma igen i sommar! Vad sägs om det? ;D

Har precis gjort klart min företagsekonomi (usch!). Vet inte riktigt hur det kommer att gå, men kanske ett G+ i alla fall. Satsar inte jätte mycket på det ämnet, det är ju endast en 50-poängskurs i alla fall.  Det är svårt! Roligt när man fattar i och för sig, men så är det ju med allt. Och, är det svårt, så fattar inte jag.

Ska nog mata min ödla lite senare och även min lilla nin. Nationella prov i matte B på torsdag, får se hur det går haha. Justde, idag fick jag tillbaka mitt prov i Excel, fick G på det. Antar att jag ska vara nöjd, bättre än IG. Haha, mina betyg suger kukballe. Men, whatever! It's just school. ^^ Jag kanske får ett bra jobb sen ändå! =)

Är grymt kissnödig nu haha, kanske ska springa iväg på toan innan det händer en olycka. ^^
Nåväl, ha det bra tills vidare! =)

Måndag

                                            Datum: 2008-05-05 Tid: 13:16:26 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Heej :)

Sorry för bad uppdatering av min kära blogg, men som alla andra, så tröttnar man lite smått ibland. Trodde inte att det skulle hända mig någon gång, men det gjorde det. För en gångs skull för vädret före haha. ;D Sol idag igen, vilket är skönt.
Har programhantering för tillfället, ska gå igenom provet i Excel som vi hade för några veckor sedan. Kanon ju, då kan jag skriva lite sålänge. Kom precis tillbaka till skolan efter att ha varit på MAX, har typ varit där nu 3 gånger. Shiet!

Idag ska jag fixa färdigt min företagsekonomi, den ska vara inne i natt! Tror att jag hinner faktiskt, vilket vore skönt.

Hör av mig later! ;D Puss

Företagsekonomi :S

                                            Datum: 2008-05-04 Tid: 12:22:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej på er! =)

Sitter inne vid köksbordet och gör företagsekonomi. Har en sådan panik över det eftersom det ska vara klart i morgon och jag har 100 uppgifter kvar, men så plötsligt, går ett rus genom huvudet: Varför stressa över det här? Läraren kommer ändå att sätta ett nytt datum så att alla hinner klart.
Det är mer än halva klassen som knappt har börjat med det här, klart hon flyttar fram datumet då det ska vara färdigt. Jag kan ju ta det piano här egentligen, och det gör jag nu. Tänkte lyssna på lite musik.
Det trista är ju bara, tänk om hon inte flyttar fram datumet. Då ligger jag illa till. ^^ Men, vi hoppas på det bästa!

Hör av mig sen igen skulle jag tro! PUSS

The one and only

                                            Datum: 2008-05-03 Tid: 22:50:04 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej bloggen! :)

Förlåt för superdålig uppdatering idag (har ju inte skrivit ett enda inlägg..) men jag har haft annat för mig.
Sebastian är här i helgen, och idag har vi tränat på Friskis&Svettis, varit på konfirmationskalas + mycket mer.
Usch, idag har varit den typ, sämsta dagen i mitt liv. Ett sådant jäkla pms-anfall fick jag. Tyckte så synd om mig själv så att jag började gråta haha. Töntigt, men sant. Seb skulle fälla mig förut, det gjorde han. Det gjorde inte alls ont, men jag började ändå att gråta. Don't get it!

Men, på senaste tiden har jag skadat mig hur mycket som helst. Fallit från folks axlar, folk TAR BORT STOLAR FÖR MIG, ramlar i trappor, klämmer mig, river mig m.m.
Inte alls roligt eftersom jag har blämärken precis överallt, men de försvinner väl så småningom. Eller INTE, eftersom det kommer nytt hela tiden.

Hos Hanna (min kusin som konfirmerade sig) så var det ett gäng annat folk där också. Bland annat en familj som har typ, 4 barn. 2 av dem slogs och ströp varann varannan minut. Den lilla tjejen, som var 5 år, ströp sin 9-årige storebror hela tiden. "Kom så ska jag stryyypa dig!" De svor åt varann och kollade varandra apor hela tiden, haha, hemskt egentligen, men man kan ju inget annat än att skratta just då. Mest för att sådana små barn ens kan sådana ord! :S

Sitter i min säng nu och tittar på någon film, Sea of love eller något heter den. Ganska bra faktiskt! Ska fortsätta se den snart.
Aja, första gången med ett riktigt anfall av pms, förhoppningsvis den sista gången också, det är ju hemskt.
Har lovat en massa saker att skriva om, men får göra det en annan dag istället. Nu känner jag att jag behöver en datorfri helg. Mina ögon pallar inte den riktiga naturen längre, börar gråta hela tiden för att ögonen är beroende av datorn. Riktigt läskigt! Men jag lovar, inlägg som tusan hela nästa vecka, i överflöd. Då kan ni läsa så att det knakar! Men, inget mer idag, och antagligen inte i morgon heller. En liten break! ;D

Ha en fin helg! =)
(Och önska mig lycka till med företagsekonomin!;))

Love you! <3

Today; Skövde

                                            Datum: 2008-05-02 Tid: 13:58:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 6 Kommentarer
Hej på er kära läsare! :)

Är inte längre med på Mest aktiv-listan, men det gör ingenting! Nu har jag haft min glada dag haha, och efter att ha läst Alex Schulmans blogg om kända bloggar, så skippar jag nog att satsa på att få en lik stor blogg som t ex Blondinbella. Det snackas bara skit om kändisar (tyvärr). Alltid är det något fel! I inlägget jag läste handlade det om mens, lite taskigt. ^^ Visst, sådant kan vara kul till en viss grad, men det får inte gå för långt. Det tycker jag att det har gjort, för länge sedan. Man blir ju faktiskt ledsen av att läsa sånt där. Det skulle jag blivit om det handlade om mig i alla fall.

Ska alldeles strax åka in till Skövde tillsammans med min familj. Mamma jobbar idag, så ska möta henne där. Shoppa lite, käka och leta efter skolavslutningskläder till mig. Min bror ska strax konfirmera sig också, så ska hitta kläder till det med. Usch, jag kommer ihåg när jag konfirmerade mig, det var hemskt. Jag fick stå där framme i kyrkan och snacka om Mr Bean. Haha, av allt man kan prata om, just honom. Aja, det var längesedan nu, och förhoppninsvis har folk glömt det. ^^,

Har gigantiska sugmärken på min hals som jag så fint får dölja med en fet halsduk. Lite pinsamt om allt folk ser att det är 3 äckliga sugmärken på min lilla hals. ;P

Måste sticka! Hejs! =)

Känner mig stolt!

                                            Datum: 2008-05-02 Tid: 10:58:28 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Klockan är 10:55, och jag har redan haft 57 besökare. Kanske låter lite för vissa, men är man vad vid att ha 15 om dagen, så är det många! Finns säkert någon där ute som känner igen sig på det här.

Haha, jag har bloggat sedan, augusti förra året, och NU kom jag med på MEST AKTIV-listan.Kanske försvinner därifrån snart, men det är lugnt. Nu har jag i alla fall varit där. ;D

Hoppas ni fortsätter att läsa min blogg kära människor =) Det är så himla kul att skriva då. Det kanske ni märker med tanke på hur OFTA jag uppdaterar bloggen...=)

Fredag

                                            Datum: 2008-05-02 Tid: 10:54:24 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon bloggen! :)

Första gången jag vaknade idag så var klockan 8. Usch vad hemskt tidigt, tänkte jag och somnade snabbt om igen. Nästa gång jag vaknade, så var klockan halv 11. Jösses, det kändes ju som om jag bar hade blundat lite..
Nåja, känner mig hyfsat utvilad nu efter kvällen igår. ;D

Vad gjorde jag igår då? Jo, vid 17-tiden åkte jag iväg till Cajsa, dit även Marie kom. Vi var där i typ, 1 timme innan vi tillsammans med John åkte till Tibro. Vädret var...PISS. Det regnade konstant typ. När det är cruising så hänger ju nästan ALLT på vädret. Lite otur vi hade där, men jag hade roligt ändå! =) Bara man är med sina vänner så är jag nöjd & glad.

Det första vi gjorde var att käka pizza på någon creapy ställe. Det var sjuuukt äckligt i alla fall. Både jag och Emelie tog en calzone, och jag kan säga att det är 1000 gånger godare nere i Jönköping. Så guys, ska ni köpa pizza, gör det i Jönköping. Endel kanske har långt dit hehe, själv har jag 7 mil ^^
Favoritämnet att snacka om igår, var faktiskt, Maries rumpa. Det var mitt fel att det började tror jag...Men det var kul! Hela tiden bah: "Marie...kan du vända din om lite?!" "Men OOOJ vilken stor RÖV!"
Haha, förlåt, men det förtjänade du efter att du drog bort stolen för mig!

Aah, justde. Jag tror att min svanskota är bruten nu haha. 2 gånger, på en ganska kort tid, har jag fallit och landat RÄTT på rumpan. Det gör så sjukt ont så det finns inte! Slog även i armbågen igår, så har ett blåmärke där också. ^^ Bara problem här, men det är så det ska vara!

Vem träffade vi, om inte Cajsas kära ANDREAS. Varannan dag har han en tjej sedan en lång tid tillbaka, varannan dag är han singel. Jag blir GALEN. Blyg som en liten myra är han också, men jag ropade på honom, så då kom han. Den där gången fick han inte smita! Btw, han kallas Gåsen.Varför? I don't know, I don't care..

Låååångt inlägg det här, men lika bra att jag tar allt i ett.
Var inte bara med C & M igår, utan även med Emelie och Anton ju. Var hemma hos Anton i några minuter, han hade det sjukt snyggt. Bara nya möbler typ.
Lilla Teddy!

Jag älskar marsvin. Hans gulliga lilla, halvt förvånade mun tar död på mig! Man vill bara pussa på honom! Aja, väl inne i lägenheten så roade jag mig med att ringa en massa folk och frågade om de hade bil. Fick knappt tag på någon, men ringde sedan Morgan, och han kom! :D
Åkte runt i hans bil lite och lyssnade på musik och vinkade till folk. Människorna GICK snabbare än vad vi åkte, kändes lite skumt haha. SPRANG sedan ur bilen och bort till Andreas, panik! Ville så gärna se honom...:P

Aja, för att göra en lång kväll kort. Det var trevligt, trots en massa blämärken och, hmm, sugmärken. Hur TUSAN ska jag dölja dessa? De är stora som hus! Jag hatar sugmärken. ^^

Hör av mig snart igen! PUSS

Ashley Olsen

                                            Datum: 2008-05-02 Tid: 00:14:29 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 6 Kommentarer
image669God morgon gott folk! Jag är uppe tidigt idag. ;D
Haha nejdå, ska alldeles strax sova, tänkte bara slänga in en vacker bild på en tjej vid namn Ashley Olsen. Diggar hennes stil alltså (för det mesta snyggare än Mary-Kates). Stora ringar, snygga solglasögon, precis som jag vill ha det!
Kanske borde man satsa på den där stilen en helt vanlig skoldag? Håret uppsatt, små örhängen (men som ändå syns), glasögon och inte alltför mycket smink. Bra för huden också ju! =)

I morgon ska jag inte göra speciella mycket, bara vara hemma och antagligen plugga (försöka plugga..) företagsekonomi. Det går ju verkligen framåt. Någon som kan hjälpa mig med en likviditetsbudget?

Kommer under morgondagen att ge lite tips om hur man ändrar i sin blogg, göra en header som jag sedan kommer att lotta ut (inte säkert, men ska försöka göra en fin!) skriva om hur kvällen har varit + lite annat smått & gott.

Nej, nu måste jag verkligen sova. Är sjukt trött!

Sov så sött nu alla små sötisar! <3

Min statistik

                                            Datum: 2008-05-02 Tid: 00:02:16 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
image668
Oj, oj, OJ!!
Det är sjukt många besökare ju. :O Det trodde jag aldrig haha xD

Har fått så himla många fina kommentarer nu som jag ska svara på!
Sov gott! <3

Cajsas place

                                            Datum: 2008-05-01 Tid: 17:40:02 Kategori: Blandat Kommentarer: 13 Kommentarer
Hejsan =)

SItter hemma hos Cajsa nu och ska väl alldeles strax bege mig till Tibro. Sitter och lyssnar på låten Dancing in the dark. Den är jättefin ju! =)

Under några timmar nu på eftermiddagen har jag hunnit putsa mina fönster & sätta upp gardiner. Nu ser det mer bonat ut i alla fall! Passade även på att rensa ut gamla papper och dagböcker hehe. Hoppas ingen på soptippen läser dem.
Förut, när jag mindre alltså, då ville jag spara på allting. "Det kommer säkert till användninge någon gång".
Men det gör ju inte det! Har insett det nu och slänger det mesta faktiskt. Tråkigt kanske, men betydligt lättare att städa. ^^
Hur ofta städar ni?
Tyvärr så gör jag inte det alls ofta. Lite äckligt kanske eftersom dammet samlar sig rätt snabbt.

Haha, gud vilket tråkigt inlägg. Om städning. xD Nåväl, någon gång måste man ju snacka om det.

Ha en fin kväll nu allihop! PUSS

image667
Bjussar på en bild från när jag var i Spanien -05. Det är jag och min bror på bilden. Jag ser ut som en banan i alla gula kläder haha, men visst är jag brun!
Ååh, jag vill tillbaka dit! Värmen, solen, allt badande! =)
Ska ni utomlands i sommar? Eller kanske har varit? =)

Cruising ikväll! =)

                                            Datum: 2008-05-01 Tid: 15:07:16 Kategori: Blandat Kommentarer: 9 Kommentarer
Hej kära läsare! =)


Gud vad glad jag är, över 100 läsare idag!
Vid 6-tiden ska jag dra till Cajsa och sedan vidare till Tibro. Där är det cruising och det har jag aldrig varit på innan. Är det roligt? =)
Det blir nog roligt i alla fall. Ska träffa Emelie, Anton tror jag, Cajsa, Marie och ja, en massa andra i Tibro antar jag. ^^,

Tänkte sätta mig och göra en header någon gång framöver och lotta ut. Hoppas bara att jag kan göra en fin som någon av er kanske kan tänka sig att ha. :D

image666
Hehe, bjuder på en inte allför vacker bild kanske, Emelie & jag. Tagen i typ, sebtember förra året. =)


Mest aktiva-listan!

                                            Datum: 2008-05-01 Tid: 13:49:24 Kategori: Blandat Kommentarer: 15 Kommentarer
image665

KÄRA VÄRLD!
Det här trodde jag aldrig. Underbart att både jag, Emelie & Anton varit med på den här listan nu! En dröm har gått i uppfyllelse ;D

Hur man får rubriken i mitten!

                                            Datum: 2008-05-01 Tid: 12:57:31 Kategori: Blogghjälp Kommentarer: 1 Kommentarer
Haha gud, jag älskar verkligen att blogga, ni får förlåa mig för att jag skriver så mycket hela tiden, men det är kul! =)
Nu när jag ändå håller på, kan jag lika gärna lägga in ett tips till! Den här gången: hur man får rubriken i mitten.

Det är inte så klurigt som ni kanske tror! ;D Hur gör man då? Jo:

♦ Gå in på design, sedan redigera stilmall. Det kan alla va? =)
♦ Leta reda på avsnittet som ser ut följande:

/** Entry headers **/
h3 {
background: #FFFFFF;
font-family: MammaGamma sans-serif;
font-size: 28px;
font-weight: bold;
padding:10px 10px 10px 0px;
color: #C80076;
margin: 0px 0px 10px;
text-align: center;
}

Den raden som jag har strukit under är det inte säkert att ni har, men det är i alla fall den som gör att rubriken blir centrerad. Har ni inte den, kopiera då den och klistra in den nederst på avsnittet! =)
Inte så svårt va? =)
Good luck!

Hur man tar bort texten i headern!

                                            Datum: 2008-05-01 Tid: 12:47:46 Kategori: Blogghjälp Kommentarer: 3 Kommentarer

Lite blogghjälp nu då! ;D

Ni kanske redan vet hur man gör detta, men jag tänkte att det kan vara bra att skriva ner det ändå. Ni vet, ens namn brukar ju alltid stå i headern, oftast upp till vänster. Kan vara snygg ibland, men oftast passar det inte in. (Om man då gjort som jag, gjort en egen header)

Om ni nu är ute efter att ta bort ert namn där, så gör ni följande:
♦ Gå in på Design, sedan kodmallar.
♦ Leta upp raderna som ser ut följande:
<div id="header">
<h1><a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a></h1>
<h2>${BlogDescription}</h2>
</div>

♦ För att få bort texten i hadern, ta då bort de två raderna i mitten, så att endast detta finns kvar:
<div id="header">
</div>

Klicka på förhandsvisa och se om du är nöjd med hur det nu ser ut, är du det, klicka på spara!

Maybe en tävling?

                                            Datum: 2008-05-01 Tid: 12:36:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Nu känner jag mig nästan nöjd med bloggen, vet inte om jag ska ändra några typsnitt eller något, får se framöver. Men tills vidare, så får det vara såhär. Tack för alla underbart snälla kommentarer allihop! =)

För några dagar sedan så gjorde jag 2 mindre fina olika headers (säger man så i plural? :P) som jag genast tog bort igen. Men nu känner jag att jag har kommit in lite i photoshop igen, så jag kanske ska ge mig på det igen? Kan det vara en idé?

Nu har jag i alla fall lagt in bilderna på datorn från igårkväll. Inte världens roligaste precis, och väldigt kass kvalité (mobilkameran) men det får duga! ;D

image660
Cajsa, Marie & Olle i stadsparken ganska tidigt. Vi kom precis på idén att käka på Alexandra!
image661
Olle på pizzerian med sin kebabtallrik! Jag tog en likadan! Något som han gjorde (som INGEN annan gjorde) var att sniffa upp salt & peppar i näsan. Smärtsamt? En aning..
image662
Caj på pizzerian! Åt en spaghetti bol...Ja jag kan inte stava till det. xD Men typ, spaghetti med köttfärssås. Även Marie käkade det, eller de delade på det för ingen av dem hade money. ^^
image663
Haha, det är faktiskt Maries egna händer hon håller för munnen, även fast det ser om som om det är någon annans. Hade varit lite kul faktiskt! ;D

image664
Jag och min kända drick-pose! ;D Alltid är det cola också! :P

Hörs snart mina vänner! <3

Haha ;D

                                            Datum: 2008-05-01 Tid: 10:37:37 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 10 Kommentarer
image659

Hehe, lite kul!
Målar han självporträtt tro?
Nope, han målar en person som rider på en mulåsna! ;D

Synvillor

1 maj

                                            Datum: 2008-05-01 Tid: 10:28:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon :)

Hur var eran valborg?
Min var jättebra i alla fall, men det läste ni ju igår! ;D
Idag ska jag (tydligen) folla mitt överkast så att det blir kortare, sätta upp gardiner i mitt rum & åka på cruising ikväll. Borde egentligen plugga också, börjar få lite smått panik här..:S Otroligt vad mycket man hinner på en dag egentligen.

Tänkte skaffa mig lite nya kategorier här, lite roligare. Ni får väl hålla utkik och se vad som händer! Det tycker jag är en strålande idé! =)

Hörs snart igen! =)

Synvilla!

                                            Datum: 2008-05-01 Tid: 02:01:14 Kategori: Blandat Kommentarer: 10 Kommentarer
Jag ångrade mig, det tar en sådan fruktansvärt lång tid att skriva hur man gör med bloggen, jag gör det i morgon istället! Jag ger er istället en synvilla!

image658
Går det att "titta in spiralen" både från höger och vänster?
Klura på den ni! ;D

Blogghjälp

                                            Datum: 2008-05-01 Tid: 01:34:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 7 Kommentarer
Jag har ju som ni kanske lagt märke till, en kategori som heter Blogghjälp. Där under, finns det kanske 2-3 olika tips på hur ni ändrar om i era bloggar, inte så kul kanske. Ska genast ta att uppdatera detta så att ni får en hum om hur man gör. ^^,

PUSS

Valborg med en grill...

                                            Datum: 2008-05-01 Tid: 01:13:01 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Tjenare ;D

Klockan är 01:00 och här sitter jag och skriver med en godispåse och ett glas coca cola. Gottit!
Köpte godiset för ett antal timmar sedan, så det är alldeles strax slut i den lilla påsen. "/

Vad har ni gjort för skoj den här kvällen då?
Själv har jag umgåtts med gamla fina vänner, riktigt kul att se alla igen. Det började med att Cajsa & Marie kom till mitt place, sedan, efter några skratt och gråt, gick vi ner till "stan". Samhället kanske man kallar det. ^^ Där mötte vi upp Olle från Tibro. Han hade tagit sig hela 2 mil för att se oss. :O Han går i naturklassen, tillsammans med Marie, thats why we know him. ^^
Vi gjorde typ, ingenting. Gick bara runt och försökte hitta något kul gäng att joina, men icke sa nicke. 18:30 så började orkestern gå, från musikskolan, ner till park. Det brukar alltid vara smockat med folk, men inte idag. Endast ett tiotal i orkestern, och kanske 2 som gick bredvid dem. Inte alls lika roligt som de andra åren! =(
Vem gick då inte i orkestern, om inte våran älskade vän David. Riktigt duktig saxofonist! ;D
Vi (jag, Cajsa, Marie & Olle) följde efter orkestern ner till park (bion i Hjo) och lyssnade lite. Men det var så himla trööökigt, så vi stack ner till hamnen och lämnade David...

Nere vid hamnen (Vättern) blåste det, så där stannade vi inte länge, utan vi gick vidare. Den här gången spatserade vi förbi Adams hus. Han hade missförstått när det hela började, så runt 21:00 tänkte han  ge sig iväg. Men andra ord, han hade missat hela orkestern och alla tal. Nämnde jag att "majelden" var en liten grill? Så himla töntigt...:P
Adam bor granne med Emil, så det var nästa place att gå till. Trevlig prick med långt, blont hår. Nå tjejer, kanske något för er? ;D Vi frågade (eller jag frågade...) om de ville hänga på, och det ville dem. Underbart!

Vi gick & gick, fick ruskigt ont i benen alltså. Beslöt oss tillslut för att ha stadsparken som mål, och väl där slank vi ner på gungorna för att vila benen en aning. Där var det riktigt mörkt, och man såg knappt någonting. Kan de inte börja lysa upp lekparker? I alla fall den..

John & Morgan kom gående, och vi stod och snackade med dem i några minuter. Plötsligt kommer en tjej (tydligen från Skövde) till vårat gäng och börjar snacka med oss om allt möjligt. Hon var nog lite full tror jag. ^^ Bland annat så sa hon till John att han såg fräsch ut för att vara så gammal. (Hon gissade på 27, när han i själva verket är 20..) Aja, hon kan ju alltid skylla på att hon var full. ^^

Shit, vilket långt inlägg det här blir. Tog en aning bilder också, men jag orkade inte hämta sladden för att föra över dem nu. Lägger in dem en annan dag istället. Var mest bilder på oss när vi åt på Alexandra. Jag tog en kebabtallrik, mumsigt! =)

Jaha, vad gillar ni min nya design då? Tråkig, jag vet, men den är bättre än den förra enligt mig. Lite ljusare, lite gladare! =) Tyck till!