...Untouched...

                                            Datum: 2009-08-31 Tid: 18:04:02 Kategori: Foton Kommentarer: 12 Kommentarer

Jag vet inte vad som flög i mig, jag orkade bara helt enkelt inte redigera alla bilder. Fick en liten idé förut om att jag skulle använda halsbandet igen, dock inte tillsammans med en bok utan tillsammans med ett glas. Njao, det blev väl sådär. Menmen, det får duga tillsvidare.
När jag kom hem idag så städade jag Sixtens bur, eller tvättade kanske jag ska säga eftersom det rör sig om att byta vatten och sådär. Nu är det bara ninen Nellys bur kvar. Byta halm, hö etc.

Jag har klippt naglarna, -på ena handen. HAHAHA. Det kan ni se på den sista bilden. Jag kom på att det bara var onödigt att klippa den högra handens naglar när de fungerar så bra som plektrum. >< Men de vänstra naglarna är BRA mycket kortare nu. :'( Snyft!

Nåväl, nu ska jag byta bh för den skaver något så fruktansvärt, sedan ska jag som sagt gå ut till Nelly och rensa lite. ;D

Färskpressad apelsinjuice

                                            Datum: 2009-08-31 Tid: 17:28:02 Kategori: Foton Kommentarer: 3 Kommentarer

Gott & Nyttigt!

Från skolan;

                                            Datum: 2009-08-31 Tid: 12:47:47 Kategori: School Kommentarer: 0 Kommentarer
Hahahaha.

Emelie ligger just nu på golvet i olika ställningar för att visa det hemska ögonblicket hon genomled i fredags. Jag pratar självklart om den där mördarmaskinen Ranger.
Som ni kan se på bilden nedan så är själva skeppet uppochner en bra stund, och det är riktigt läskigt.
Jag åkte den ju bara en gång, och då var den ju normal. Men när sedan Emelie och Anton åkte den så släcktes skiten ner -när det var uppochner!!! Folk trodde att det var strömavbrott, stackars människor som satt där i då. >< Emeie fick panik och försökte kravla sig ur, det var det hon visade här på golvet! ;D
Nåväl,  de klarade sig i alla fall. Tur det!

 

Har haft Svenska C och Naturkunskap B än så länge, och min sista lektion idag börjar om nästan en timme. Jösses vad jag är trött. Trött trött trött. xD
Nu ska jag inte sitta här och tjata om ingenting längre. Puss på er! <3

Dream.. or heaven?

                                            Datum: 2009-08-30 Tid: 19:40:56 Kategori: Foton Kommentarer: 3 Kommentarer

Jag och Adam (lillebror) var ute en sväng med motorcykeln förut och jag fångade detta på bild. Det ser ut som en dröm. Dock hade jag inte så mycket koll på värdena på slutartiden och bländaren, but it doesn't matter.
Det har varit väldigt lamt här i bloggen med inlägg på senaste tiden, så jag bombar den nu.

Matfestivalen 28/8

                                            Datum: 2009-08-30 Tid: 19:26:27 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer

I fredags var jag på Matfestivalen i Skövde och man kan väl säga att det inte var sådär jättelyckat direkt >< Himlen öppnade sig och regnet vräkte ner en bra stund. Då fick jag och mina vänner söka skydd under taket vid resesentrum.

Först tänkte vi käka vid något utav stånden som var uppställda, men vi beslöt oss senare för att ta en hederlig tacobuffé på Harry's! Det var riktigt ljuvligt, och det roligaste av allt var väl att den enda av oss som inte är 18, satt och drack en öl medan vi andra åt? Eller vad säger du Marie? ;)

Jag åkte 2 attraktioner och den ena av dem var nog den läskigaste jag någonsin åkt. Fyfan! Ett skepp som åkte upp och ner och snabbt och gud vet vad. Det värsta av allt var att den stannade i det högsta läget vilket gjorde allting 10 gånger värre än vad det var. Dessutom var det regn så vi var inte direkt torra efteråt. >< Den andra attraktionen var en gammal goding, nämligen en Spin Rock-liknande sak. Wonderful!
Det som dock inte var lika roligt var att medan jag stod och köade till Spin Rock, så blev en stackars grabb nedslagen av ett gäng blattar, fyfan!

Husaren hade gratis entré fram tills klockan 22:00, så dit var vi snabba att gå. Själva dansen och det där skulle starta vid 22:30, men gjorde den det? Nej. Det var framflyttat till 23:30. Vi stack hem.

 

(Tröjan som skymtar lite på bilderna är nyinköpt från Gina Tricot i onsdags)

San Disk Image Mate

                                            Datum: 2009-08-30 Tid: 19:10:45 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Min bästa vän för tillfället! ↓

Perfekt nu när jag använder den bärbara som inte har plats för en massa minneskort. Då använder man den här sötnosen som endast kräver ett USB-uttag. Jag älskar dig <3

Jag fick den från pappas jobb.

 

 

Djurplågare

                                            Datum: 2009-08-29 Tid: 17:26:27 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Jag gjorde nyss nåt dumt..

Jag satte mig vid tv:n och Animal Planet var på. De befann sig på en gård där det gick hästar, eller åtminstonde en häst, för det var den som var uppmärksammad.
Den hästen hade stått i en liten hage i flera månader, och den alldeles för lilla grimman hade börjat växa in i hästens ansikte. (!!)
Det låter helt sjukt, och det är det också. Ägaren, en man, till hästen visste om att grimman inte var anpassad för hästen, men gjorde ingenting åt saken under den 1 ½ månad som den började gro in. Fyfan vilken syn det var. Det var varigt, alldeles svart och klippigt i hela hästen ansikte. Totalt förstörd var den stackarn, och den kommer att bli avlivad.
Djurpolisen sa till mannen i fråga: Du har dödat den här hästen!

Fyfan vad jag skulle vara arg. Jag skulle smällt till den där jävla djurplågaren och svurit och haft mig. Hade inte klarat av det! Stackars djur!

Riktigt såhär bra har inte alla hästar det, tyvärr :(

Tema kärlek

                                            Datum: 2009-08-29 Tid: 13:00:48 Kategori: Foton Kommentarer: 1 Kommentarer

 

Jag fick ett ryck och behövde fota av mig. Fan vad bildena blev gryniga, men det spelar ingen roll. De är ganska fina ändå. :)

 

How could the silence be so loud?

                                            Datum: 2009-08-29 Tid: 11:52:45 Kategori: Videos Kommentarer: 1 Kommentarer


She was lost in so many different ways
Out in the darkness with no guide
I know the cost of a losing hand
Never thought the grace of god go high

I found heaven on earth
You were my last, my first
And then here this voice inside
Ave maria

I've been alone
When i'm surrounded by friends
How could the silence be so loud
But i still go home knowing that i've got you
There's us when the lights go down

You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside
Singing ave maria

Sometimes love can come and pass you by
While your busy making plans
Suddenly hit you and then you realize
It's out of your hands, baby you got to understand

You are my heaven on earth
You are my last, my first
And then i hear this voice inside
Ave maria
Ave maria
Ave maria

Hemskheter :(

                                            Datum: 2009-08-28 Tid: 14:51:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er knäppskallar och smarthuvuden! :]

Hade en kort dag idag vilket betyder att jag redan nu är hemma och lyssnar intensivt på Green Day. Jag älskar det bandet!
När jag kom hem idag berättade pappa något sorgligt..

Först trodde jag att det handlade om någon som hade blivit skjuten eller bombad och jag tänkte att det inte var så farligt, men det var värre än jag trodde..
En tjej som jobbar där jag sommarjobbade förlorade sitt barn för en vecka sedan drygt. Hon skulle föda om en månad var det beräknat, så de trodde att det skulle bli en förtidig födsel. Men icke..Barnet inne i magen var dött, och hon kommer att bli tvungen att föda ut ett dött barn. Fyfan!
Usch vad sorgligt!
Hon har tidigare fått ett flertal missfall (dock betydligt tidigare in i graviditeten), så antagligen är det kanske inte till för att hon och hennes man ska få barn? Man kan ju börja undra..
Antingen får de försöka igen, eller också adoptera kanske..
Men ändå, jag lider med dem! :(

Jag skulle aldrig klara av det, inte när man redan har kollat upp kön och bestämt namn såsom de hade gjort! :(:(

Projektarbetsdag idag

                                            Datum: 2009-08-27 Tid: 12:33:45 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Idag har vi haft en projektarbetsdag (eller vad man ska kalla det). Vi har fått en massa information om hur saker & ting går till, och dagen har hittills varit väldigt slapp.
Jag, Anton och Emelie trodde ett tag att hoppet var ute. Vi kom inte på en enda idé till vårt framtida UF, som vi har tänkt skaffa. Men sen sprängdes murarna som ledde oss fram till den mest perfekta idén av dem alla.
Nu vet vi exakt vad vi ska göra, och varför!

Det känns faktiskt väldigt, VÄLDIGT bra, och idén är framför allt unik. Hoppas att alla andra kommer att tycka om den lika mycket som vi gör.

Jag måste bara fråga, eller i alla fall undra. Hur gör man när man har så förbaskat långa naglar? Hur klarar man vardagen? Jag har väldiga problem just nu bara med att skriva på det här tangentbordet. Jag funderar faktiskt på att klippa av dem snart, men jag vill inte...jag vill...inte. Fään ;/

Igår var det 20 % rea på hela sortimentet på Gina Tricot. Jag var inte ensam om att vilja gå dit och göra mig ett par fynd. Dock blev det ganska dyrt ändå... 621 kr gick kalaset på. Men jag är nöjd, jag gillar det jag fick med mig hem. En jättemysig beige/grå tröja som är perfekt nu under hösten. Ett par svarta leggins, ett par jeansleggins och en annan grå liten tröja med djup urringning. Men den är faktiskt så pass djup att jag kommer att ha ett linne under. Don't worry! ;D
HELA AFFÄREN VAR ETT ENDA KAOS MED TJEJER ÖVERALLT SOM VAR IVRIGA ATT FÅ TAG PÅ DET SNYGGASTE SOM DE KUNDE HITTA! Vilket ståhej!

Antar att det kommer bilder nån annan dag, för ikväll ska jag sova hos Johans mamma. Det är så mysigt där, jag skulle kunna bo där! Fastän det ligger mitt i stan, 4 trappor upp. Det är nästan 100 trappsteg dit, jag dör lite varje gång!

Butterfly on flower

                                            Datum: 2009-08-25 Tid: 21:10:11 Kategori: Foton Kommentarer: 1 Kommentarer
Jag gick en ytterst kort promenad förut med tjejerna.
Vi stannade till i Stadsparken(där vi fick sällskap av två söta änder), och sedan var vi även en stund hos Cajsa.
Jag tappade min mobil i asfalten så att den totalförstördes.
 Men det är lugnt, jag använder Johans gamla mobil så ni kan nå mig som vanligt. ;)

I alla fall. Hos Cajsa så sjöng vi SingStar, Disney. Fick då klart för mig hur sjukt kass jag är på allt som rör Walt Disney. Jag kan knappt någon låt alls. Bara lite ur Djungelboken och från Askungen.


Oredigerad, förutom texten

Nuttelinus

                                            Datum: 2009-08-25 Tid: 16:53:10 Kategori: Foton Kommentarer: 1 KommentarerBilderna ovan är helt oredigerade, och jag är faktiskt väldigt nöjd med dem. De är tagna i Spanien på den fina lilla hunden Nuttelinus, även kallad Nutte.
Han är 7 år nu, och han påminner om Missan i och med att han också hittades och fick tas om hand om när han var en liten valp. Dock är Missan en katt.. men ändå. ><
Haha, hans söta små tänder sticker ut lite huller om buller där nere. Sött!

Don't leave home..

                                            Datum: 2009-08-25 Tid: 16:11:11 Kategori: Videos Kommentarer: 0 Kommentarer


» Like a ghost don't need a key.
» Your best friend I've come to be.
» Please don't think of getting up for me.
» You don't even need to speak.
» When I've been here for just one day.
» You'll already miss me if I go away.
» So close the blinds and shut the door.
» You won't need other friends anymore.

Den här låten sitter jag och sjunger på just nu, för att öva upp min stämma litegrann ;)

Ibland blir jag så trött..

                                            Datum: 2009-08-25 Tid: 15:38:08 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
..på mig själv!

Jag verkar ha en tendens att glömma bort saker hela tiden. Inga egentliga viktiga saker, utan mest sådana där småsaker som faktiskt skulle kunna förbättra vardagen lite.
Till exempel:
→ Ett hänglås till mitt skåp.
Emelie hade rätt. Jag köpte inget hänglås under hela sommarlovet, och jag lär väl inte göra det på ett par veckor heller. Jobbigt! Med tanke på att jag måste fråga snällt om jag kan lägga min väska i hennes eller Antons skåp hela tiden istället..

→ Ta med mig mitt kollegieblock [ A4 - 70 BLAD - HÅLAT - LINJERAT]
Jag fick ett nytt igår av pappa, men självklart glömmer jag att ta med det så att jag är tvungen att antingen låna papper av Emelie, eller helt enkelt skriva i min lilla kalender.Det har varit en bra dag idag, trots allt. Det är bara det att jag drar fram de jobbiga sakerna idag. Det har inte varit tråkigt, bara otroligt jobbigt. Hade en lång håltimma som jag tillsammans med Emelie och Susanne (Lillemor) fick att rusa iväg med hjälp av lite bollekar. Lämpligt nog så hade Susanne (Lillemor) en pingisboll på sig som vi roade med oss en stund.
Vår lärare i Näthandel C tycks ha missförstått vad kursen handlar om, för det han undervisar oss i är engelska, webbdesign och matte. Hahaha, jag dör!

Jag hade fotografisk bild för första gången idag, och det var ju en härlig lektion som man verkligen ser fram emot att ha?! Läraren introducerade sig själv och vad vi ska komma att göra i kursen. Det verkar jätteroligt, men det mindre positiva var att han redan nu, den första dagen, klart & tydligt berättade för oss att vi inte kommer att höra någon positiv kritik. Enligt homom (och alla andra som har haft honom) så hör man endast tråkig och dålig kritik så att man tillslut känner sig som världens största idiot vad gäller fotografering. Kul! Störtskönt!

Nu kanske allt jobbigt är över?
Men nej.


Bussen hem idag var fullkomligt smockfull. Det fanns inte en enda ledig plats tillslut, så det slutade med att jag, Cajsa & David satt tillsammans på 2 säten, och jag kunde inte läsa i min underbara bok på grund av allt folk.
Allt folk som pratar en olidlig västgötska.

Btw, är det bara jag som har noterat att jag och Google hela tiden byter design på våra hemsidor? ;);)

Something new..

                                            Datum: 2009-08-24 Tid: 21:25:22 Kategori: Design Kommentarer: 3 Kommentarer
Tryck F5!

Har suttit och pillat med den här nya designen som ni förhoppningsvis kan se nu.
Jag har dubbelcheckat nu så att den borde se hyfsat bra ut i både Internet Explorer och i Mozilla Firefox. Dock måste jag ju säga att den är snyggare i Mozilla, betydligt mer skärpa där.

Vad tycker ni om den då?
Jag gillar den än så länge. En ganska trivsam design med fina färger och lite småpill här & där. Vi får väl se hur länge jag står ut med den anmerade listikonen och den där kaninen längst ner i menyn. ><
Menmen, lite småändringar kommer säkerligen att ske, och kanske något annat tillägg, men vi får se.

Nu är jag sugen på att läsa min bok, Sjöjungfrun. Jag längtar!

Händelserik dag?

                                            Datum: 2009-08-24 Tid: 16:26:09 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 3 Kommentarer
Heej :]

Nu är jag hemma efter dagens tid i skolan. Hade 3 lektioner idag, ändå är jag hemma sent på grund av en lång håltimme.
Eftersom att håltimman befann sig efter lunchen så stack jag, Anton & Emelie till Thai House för att äta buffé. Jag fattar inte att jag alltid får ont i magen efter den där buffén..Det kanske är ett tecken på att jag helt enkelt borde sluta gå dit? Dock har jag inte varit där sedan den 4 februari; då jag fyllde år.

Jag förstår om ni inte vill läsa om mina skoldagar och sådär, men hey! Jag skriver ju faktiskt här för att kunna se tillbaka på mitt liv om ett par år. Månader också för den delen, för mitt minne är verkligen inte i gott skick.
Svenska C & Naturkunskap B var två nya ämnen som jag för första gången hade idag.
Underbart att bussen var försenad så att jag halkade in en kvart för sent då va?

På grund av att en lastbil hade vält på 194:n på vägen mellan Hjo - Skövde (HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHHAHA!! Hur det nu går till?) så hade bussarna fått åka en sjuhelsikes omväg eftersom det inte gick att att sig fram på vägen. Lastbilen, eller snarare långtradaren eftersom den hade släp, låg på sidan och blockerade båda vägfilerna.
Helt otroligt att något såntdär ens händer..
Aja, jag var i alla fall sur eftersom jag missade tid av min lektion. Som tur var så gav läraren mig sen ankomst, istället för olovlig frånvaro.

Haha, det var värst vad jag skriver här. Men Johan, du måste ju ha något att läsa när du sitter där i lägenheten. Jag tänker på dig nos :)


Jag ska fortsätta med designen nu, så att jag kan lägga upp den här senare idag.
Puss

[Allting börjar verkligen ta fart nu.. har hittills en inlämningsuppgift! Det väntar väl bara att jag har det i alla andra ämnen sen också..]


Love and pain

                                            Datum: 2009-08-23 Tid: 20:50:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Nu har jag suttit med en och samma design i flera timmar, -och det tar sig!
Dock är jag så jeffla trött nu så jag tror jag spricker. Men jag vill ju bli färdig!

Nåja.. jag gör färdigt den när jag hinner och har lust. Det kanske blir redan ikväll, vem vet? Mohahah.

För övrigt så tänkte jag bara skriva att jag älskar min Johan-nos <3

Flower, Fleur, Blomma

                                            Datum: 2009-08-23 Tid: 17:29:02 Kategori: Foton Kommentarer: 2 Kommentarer


Nu har det kommit tillbaka lite. Jag gillar färgerna i den här bilden. Tre olika bilder, men tillsammans blev de riktigt fina. Ny fyller jag på med en massa bilder i kategorin, härliga tider.
Jag känner att jag inte har ett skit att skriva om, så helt plötsligt är bloggen inte så rolig längre. Men lugna, det kommer tillbaka. Hoppas jag! ;D

Jag vill verkligen göra en nya design, men jag har inte riktigt kommit på hur den skall se ut ännu. Eller kanske...

Bumblebee

                                            Datum: 2009-08-23 Tid: 16:38:57 Kategori: Foton Kommentarer: 1 Kommentarer


Vädret idag växlar verkligen emellan regn, molnigt och solsken. Jag kom på att vi faktiskt fortfarande hade D200:n hemma, så jag passade på att försöka få lite grymma bilder. Jag har aldrig lyckats få ett djur på bild särskilt bra, men idag verkade turen vara med mig. Bilden ovan är jag faktiskt riktigt nöjd med, för humlorna satt verkligen aldrig stilla.
Något som jag har märkt när jag tittar igenom en massa bilder jag har tagit är att jag ganska jämt byter typsnitt på mitt namn, och även att jag inte alltid skriver samma. Ibland skriver jag ingenting alls på bilderna.
Men på den här bilden passar det ju, det gav lite extra stil på alltihop! ;D

Family Guy

                                            Datum: 2009-08-22 Tid: 18:04:28 Kategori: Videos Kommentarer: 7 Kommentarer

Älska Family Guy

Alkoholiserat päron

                                            Datum: 2009-08-22 Tid: 17:24:44 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Har vart ute på en promenad nu med mamma, den vanliga rundan på ungefär 5 km.
Alldeles lagom. Ena halvan är det bara öppförsbackar, andra halvan är det bara nedförsbackar. Dock slutar rundan med en uppförsbacke (där jag bor..)

Som grädden på moset så sitter jag och äter ett alkoholiserat päron just nu. Riktigt vidrigt är det, men jag ska pina i mig det ändå. En äcklig smak som påminner om både alkohol och jäsning tar över mina smaklökar.. uusch :c

Ikväll sak vi ha en liten minikräftskiva vi i familjen (Johan inräknad). Jag som aldrig har ätit kräftor innan sitter här och är nästan lite nervös. Jag är alldeles för snäll för att plocka isär ett djur sådär..
Nåväl, det kanske blir så att jag sitter och äter baguetter som vanligt.

Jag sitter faktiskt och pillar med en design just nu. Har dock inte bestämt mig än om jag ska använda den själv, eller ge bort till nån av er? : )
Det löser vi en annan gång.

Nu ska jag lyssna på Bryan Adams!

Lady Gaga

                                            Datum: 2009-08-22 Tid: 15:13:10 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 1 Kommentarer
Är inte det här lite skrämmande? :S Emelie sa igår att jag skulle söka på hur Lady Gaga såg ut innan alla operationer hon har genomgått.. och jag kan ju säga att det blev en ganska tydlig skillnad. (Om det nu inte är något photoshopat bara, man kan ju aldrig veta..)
Vilket tycker ni är finast?

 Före eller efter operationerna?

L'arc en ciel

                                            Datum: 2009-08-22 Tid: 11:47:15 Kategori: Videos Kommentarer: 0 Kommentarer


Visste ni att jag gillar sånt här? ;D

Redan helg

                                            Datum: 2009-08-21 Tid: 22:19:27 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 2 Kommentarer
Den här fredagen har varit riktigt skön! Endast två lektioner i skolan, och jag slutar redan vid 13:20.
Det kan jag lätt leva med...
Vi har inte alls kommit igång med skolan ännu, utan det är mest bara lite förberedelser innan kurserna drar igång på allvar. Idag introducerade sig till exempel våran nya lärare i Näthandel C. Tyvärr kan jag inte skriva i bloggen vad han heter, för det minns jag inte. 

Jag, Anton och Emelie gick in till stan från skolan, vilket tar omkring 20 minuter. Bra motion där, istället för att vänta på en buss. Inhandlade den där kalendern idag som jag skrev om igår, dock hade det mönstret jag var ute efter tagit slut. Men aja, jag fick ta ett annat svartvitt mönster som fungerar lika bra. Haha, trög som jag är så hade jag inte tillräckligt med pengar på varken kortet eller kontant, så Johan fick rycka in med 29 spänn;D Tack päls!

Har precis kollat på buskisen Bröstsim & Gubbsjuka, den är alltid lika bra. Jag älskar verkligen Stefan & Krister.
Dock är den filmen  hyfsat gammal. Dålig kvalité osv. men det gör ingenting! : )

Nu ska jag sova, jag är sjukt trött.
Pusspuss, hörs i morrn

En bild på mig, Cajsa och Marie från när jag fyllde 18 år. Snygg xD


By the way!
Nu är det bokat och klart vad gäller tandblekning i Göteborg med Anton. Den 5 september bär det av mot Sveriges näst största stad, och för endast 1 750 svenska kronor ska jag göra min mun snäppet fräschare.

Se fram emot..

                                            Datum: 2009-08-20 Tid: 16:11:51 Kategori: Filosofi Kommentarer: 2 Kommentarer
Jag ser fram emot så otroligt mycket nu. Saker som egentligen kanske inte är så stora i andras öron och ögon, men som för mig betyder väldigt mycket. Saker jag kommer bära med mig hela livet och som jag alltid kommer minnas (förhoppningsvis!).

» Italien med företagsklassen den 17 september - (en vecka framåt ungefär..)
» Bleka tänderna
» Tatuera mig
» Det sista året på IT-gymnasiet med allt vad det innebär
» Studenten
» En resa med mina älsklingar Cajsa & Marie nästa sommar, förhoppningvis till Malta
» Hoppa fallskärm nästa sommar, efter studenten
» Ta körkort

Det var väl det jag kan komma på såhär på rak arm. Jag hoppas och tror, och ska verkligen göra allt jag kan för att göra alla de här grejerna. : )

Vinnaren har korats..

                                            Datum: 2009-08-20 Tid: 15:27:40 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 3 Kommentarer
Vinnaren av veckans blogg blev:Grattis Ida, hoppas du får en toppendag idag! :D
Du kommer nu synas i min meny under en veckas tid! :)

Första dagen, sista året

                                            Datum: 2009-08-20 Tid: 15:12:58 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er : )

Nu är jag hemma efter en mycket annorlunda dag i skolan.
Jag fick mitt nya schema redan idag, men vi får väl se hur mycket det hinner ändras...

Vi hann spela lite brännboll borta vid lertaget i alla fall, och jag tog faktiskt en lyra. Hurra! Vi fick även en massa papper angående datorn och såntdär som ska fyllas i. (Det är riktigt skönt att vara myndig då man slipper alla föräldrars underskrift på vartannat papper.)

Är i behov av en ny kalender och jag hittade passande nog en inne på Åhléns idag, men den tänkte jag köpa i morgon. Det är en på pricken lika dan som jag hade förra året, fast med en annorlunda framsida. Jag gillade dem skarpt, bra att de är hyfsat stora så att man ser vad man skriver.

Jag ska även se över röstningen och dra en vinnare av veckans blogg snart! : )Nice

                                            Datum: 2009-08-19 Tid: 20:35:58 Kategori: Design Kommentarer: 1 Kommentarer
Som jag nämnde för ett par dagar sedan så funderar jag på att ha en designutlottning här i bloggen.
Jag kommer då att göra en design, som jag sedan lottar ut till någon som vill ha den.
(Haha får hoppas att nån vill ha den><)

Sitter och filar på en idé nu som är väldigt enkel, men vi får väl se om jag kan lägga dit något extra som gör att ni vill ha den! ;D Dock blir den ju inte så personlig när man bara gör en sådär.. Menmen, det blir nog bra ska ni se.
 
Borde egentligen ta mig i kragen och göra en snyggare design till mig själv. Men jag har inga snygga bilder eller någon bra idé. Fan att allt ska bygga på bra idéer hela tiden.

Hade en konversation förut vid maten;
-Vill du åka till Kanarieöarna i mars?
-Nej
-Säker?
-Ja

Jag har ingen lust. Eller snarare, jag har ingen lust att åka med sådana människor som jag inte känner. Det hade väl varit en annan sak om det var med.. Johan? Då hade det varit underbart! :)
The last day

                                            Datum: 2009-08-19 Tid: 18:33:02 Kategori: Filosofi Kommentarer: 1 Kommentarer
Så..

nu har alltså mitt sista sommarlov passerat. Jag måste säga att det har varit ett hyfsat regnigt sommarlov, förutom dagarna i Spanien då.
Vad har jag gjort då?
Faktiskt, så har jag gjort allting som jag sa att jag skulle göra i början av sommaren. Jag har varit på konsert, jag har varit utomlands, jag har träffat vännerna en hel del.
Oturligt nog så har jag inte träffat Anton på hela lovet, damn! Menmen, nu ses vi i skolan i morgon i alla fall. Bättre det än aldrig! : )
Till skillnad från förra sommarlovet så har jag faktiskt heller inte varit sjuk en enda gång. Inte en enda liten förkylning, ingen hosta. Hälsan har varit i toppform!
Let's keep it that way!

Konstigt nog så känner jag ingen speciell känsla inför morgondagen. Skönt att det bara är 2 dagar innan helgen, det är riktigt bra.
Utomhusaktiviteter står på schemat för i morgon, skulle jag tro. Jag har faktiskt aldrig varit med den här första-dagen på IT-gymnasiet. Första året på grund av att jag inte gick där ännu, och förra året var jag frånvarande på grund av sjukdom. Antagligen hinner jag dö tills i morgon, eller så kanske bussen frontalkrockar så att alla passagerare avlider?
Who knows..

Karlsborg

                                            Datum: 2009-08-19 Tid: 15:16:09 Kategori: Photoshop Kommentarer: 2 Kommentarer
Jag hoppas att ni ser vilken bild som är redigerad och vilken som inte är det.  ;)

Sista dagen på sommarlovet

                                            Datum: 2009-08-19 Tid: 13:43:56 Kategori: Videos Kommentarer: 1 Kommentarer
Ushja...

Idag är det sista dagen på mitt allra sista sommarlov någonsin
, och vädret är på topp. Självklart.. Vädret blir alltid bra så fort skolan börjar igen. ><
Jag ser att det är många som har röstat på den blogg de gillar, det uppskattas! : )
Bara att hoppas på att den ni röstar på vinner! ;D
I morgon utser jag vinnaren!

Men kom ihåg, som jag skrev i inlägget så får man bara rösta en gång, på en blogg. Med andra ord så är det helt onödigt att ni röstar 4 gånger på en och samma blogg, då jag ändå bara räknar en gång. Just so you know..

Hur som helst.
Sov över i Skövde inatt men är nu hemma igen. Solen skiner och jag borde vara utomhus med Nelly. Jag ska alldeles strax resa på röven och dra ut i solgasset.
Först vill jag bara visa er ett riktigt roligt klipp från youtube:
Besökarna, snubben från det ockulta och brevbäraren.Kolla på hela, den är riktigt rolig. De snackar om helt olika saker ><

Finally I know

                                            Datum: 2009-08-18 Tid: 13:40:03 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 3 Kommentarer
God morgon :)

Idag är jag på glatt humör. Allting är underbart. Det är två dagar kvar av det långa sommarlovet som faktiskt inte har gått särskilt fort. Eller det har det väl gjort, men det har gått ganska lagom måste jag säga. 
Det känns som om det var evigheter sen jag var i Spanien, och det var det ju också. Rätt många veckor sedan. 

Jag och Johan har legat i skinnsoffan här och läst högt ur boken 14 år till salu
Jag tror jag läste i 40 minuter, innan det var hans tur att ta över. Jag läste fel i varannan mening tillslut och blev förbaskat tort i munnen. 
Till sist ballade det ur och vi läste orden i boken med en blandning av värmländska, finlandssvenska, turksvenska (?) och något annat helt cp. Men kul hade vi, även om boken i sig är ganska hemsk. 

Nu, i alla fall. Jag är alldeles särskilt glad eftersom jag nu vet vart jag vill tatuera mig. Direkt när jag såg bilden så stod det ganska självklart framför mig att här ska det vara. 
Det står fortfarande mellan vad jag ska tatuera, men det kommer. Jag har en hel del alternativ. Dessutom kommer jag ha flera tatueringar framöver, så det finns plats för allt. 
Nedan är en liten ledtråd på vad som komma skall:Like a book

                                            Datum: 2009-08-17 Tid: 20:20:32 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 3 Kommentarer
Är i Skövde nu, i lägenheten här. 
Simpsons hörs i bakgrunden, fastän jag förjäves försöker lyssna till ljudet av Hallelujah på youtube. Dock hackar det så att jag bara kan höra de första 4 sekunderna innan det stannar igen. 
Jag och Johan har just avnjutit 2 goda mackor med ägg och kaviar på, det var utsökt. Först hade jag idén att vi skulle äta ute, på restaurang. Men efter många om och men kom vi fram till att vi tar det i morgon istället. Innan bion, Public Enemies
Johnny Depp & Christian Bale är med i filmen, bland annat. Båda skådespelarna är grymt bra, så filmen borde inte vara något annat än det. 
Det som är typiskt en bra skådespelare (enligt mig) är att man kan se människan i fråga vara både ond och god, smart och knäpp, osv osv. Det kan båda skådespelarna göra, verkligen!

Snålsurfar gör jag också. Jag befinner mig i ett ljusblått rum med ett stort fönster som är på rummets vänstra vägg. Persiennerna är nerdragna, så det enda jag ser är ett ljusgrått skimmer som blir mörkare ju högre upp man tittar. På fönsterbrädan som är gjord av sten står det 2 blomkrukor. En vit och en blå. Båda innehåller 2 gröna växter. Jag sitter i sängen, sängen som har ett stort överkast med mörkblå kvadrater på. Framför mig, en stor bokhylla i mörkt trä. Fylld av böcker och diverse gamla foton av familjemedlemmar. Ett oanvänt schack står med alla sina pjäser och väntar på att någon ska damma av det...
Det är i det här rummet som täckningen är som allra bäst om man vill snålsurfa.

Haha, det där lät som en typisk början på nån såndär halvbra bok som en känd författare har skrivit. Eller kanske till och med en ljudbok som Krister Henriksson läser? 

I alla fall. Snart börjar Family Guy, och det är så otroligt bra. Jag ska nog banne mig ta och köpa DVDerna med den serien. 
Nu ska jag sätta mig framför tv:n och njuta av den underbara serien. 
Vi hörs, pusspuss

(Just det, jag träffade ju Jim förut också! Mycket trevligt :))

"Inte övning"

                                            Datum: 2009-08-17 Tid: 11:51:11 Kategori: Filosofi Kommentarer: 4 Kommentarer
Jag sitter och bläddrar lite i boken som jag köpte i Ullared häromdagen. Konsten att läsa tankar, närmare bestämt. Det jag tänker skriva nu har väl egentligen ingenting med att läsa tankar att göra, utan bara tankar i ren allmänhet.
I boken finns det ett antal övningar, bland annat en övning som kallas inte övning (se rubrik)

Såhär står det, ordagrant:
"Gör ett försök att undvika ordet inte under en hel dag - och se hur ofta du använder det av bekvämlighet. Det är nämligen mycket lättare att säga hur man inte vill än att formulera hur man vill. Men om du tvingar dig till att göra det kommer du att upptäcka att du uttrycker dig mycker rikare och positivt varje gång du inte använder inte."

Jag är faktiskt beredd att hålla med vad som står i boken. Dessutom tror jag starkt på att om man säger och tänker på det positiva, alltså det man vill, då är det större chans att det intträffar än om man tänker på det man inte vill.
Till exempel:
- Jag vill inte att du gungar på stolen!
Det som ofta händer då, särskilt om man pratar till en jobbig ungdo»m, ett barn eller kanske till och med en vuxen, är att personen ifråga ser det som en rolig grej att fortsätta eftersom det då helt plötsligt har blivit nåt "förbjudet". Det är mer spännande, och dessutom blir den som sagt till personen bara mer och mer irriterad. Med andra ord så blir en part irriterad, medan den andra parten bara fortsätter av farten, utan att egentligen tycka om det den gör.

Om man istället säger:
-Jag vill att du slutar gunga på stolen!
Förhoppningsvis slutar personen som gungar på stolen för att ordet inte, inte existerar i uttalandet. Det är inget förbjudet och spännande. Det enda som sker är att exempelvis läraren säger vad den vill, och det kan påverka hjärnan hos en människa mer än vad man tror.

"En suggestion genom inte är starkast när den kommer oprovocerat. Genom att säga att man själv inte är eller inte gör ngåot så säger man också något indirekt om alla andra. Om Nixon hade betonat sitt berömda uttalane lite annorlunda och istället för att säga: »Jag är ingen skurk«, sagt: »Jag är ingen skurk«, så hade han indirekt sagt att det fanns andra som var skurkar. Att utan anledning ta avstånd från något, eller helt oprovocerat komma med en dementi, är ett smart sätt att säga saker om andra."

Åh, jag älskar den här boken! Jag kan läsa den i evigheter.

vote vote vote

                                            Datum: 2009-08-17 Tid: 10:04:14 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 29 Kommentarer
... och de som har gått vidare är: 
 
1. Elin


2. Natt!s


3. Erika


4. Emelie


5. Ida


6. Linnéa


7. Ami

Rösta på den blogg ni tycker är en värdig vinnare, och kom ihåg! Du får bara rösta en gång, på en blogg! Det räcker om ni skriver siffran i kommentarsfältet, då förstår jag! ;D Och man får icke rösta på sig själv!
Jag har inte bara valt några utifrån vad jag själv tycker är en bra blogg osv, utan jag har faktiskt använt mig utav en sida som slumpar fram siffror. (Jag gav alla bloggar varsin siffra.)
Random.org har jag använt mig utav. : ]

(bilderna är klickbara)
Rösnignen avslutas på torsdag! : )


Don't forget..

                                            Datum: 2009-08-16 Tid: 18:06:49 Kategori: Design Kommentarer: 3 Kommentarer
Glöm inte att anmälningen till tävlingen avslutas inatt.
Jag kommer att slumpa 7 bloggar av er som har anmält er, sedan kommer ni läsare få rösta på de bloggar som har gått vidare. : ]
Inte särskilt krångligt va? : )

Regler:
»Man får bara rösta på en blogg, en gång.


Inom en snar framtid så kommer en designutlottning äga rum här i bloggen. En design med header och hela köret.
Håll utkik!

Kiss Nail & Toe Art

                                            Datum: 2009-08-16 Tid: 14:45:24 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 4 Kommentarer


Visst blev det snyggt?
Mamma tyckte att det såg ut som om jag hade doppat naglarna i strössel, men jag gillar det faktiskt. Jag har aldrig, (LÄS: ALDRIG!!) grejat såhär med mina naglar innan. Det är helt nytt för mig, och jag är redan grovt handikappad.
Jag kan inte sms:a, jag kan inte trycka på andra små knappar, jag kan inte spela gitarr, jag kan inte skriva lika snabbt på tangentbordet längre och mycket mer.
Ändå är de knappt långa!

Haha, jösses. Jag vill både bita bort dem, men ändå ha kvar dem. Jag tycker att det är fint. Helt ärligt så funderar jag på att gå till en nagelspecialist och få en liten fin fransk manikyr. Bara en gång alltså, för att prova på lite. Jag köpte ett Depend-kit för ett tag sen, och har faktiskt provat på att måla själv. Men det går inte. Jag kladdar så förbaskat. Genomskingligt nagellack går an, men inge annat. :')
Din text

Ullared

                                            Datum: 2009-08-16 Tid: 12:40:02 Kategori: Foton Kommentarer: 3 Kommentarer


Här är då lite av skräpet som jag köpte igår/i förrgår. Jag orkade verkligen inte fota allting, det blir för mycket. Dessutom vet jag inte vart allting är. Vi packade nog lite dumt..
Snyggt att jag matchade plånbok & väska va? ;)
Jag behöver ju inte använda sakerna samtidigt, men jag tyckte att båda var snygga.

Som ni sedan kan se så köpte jag för en gångs skulle en massa inredningsprylar i form av ljus, flätade bollar, gardiner, tavla osv.
Den långa polotröjan på den liggande bilden är fullkomligt underbar. Den är skön, den är lång, den är grå, den har allt. Egentligen tänkte jag köpa en liknande från H&M för 199 kronor eller vad den kostade. Men den här kostade 129, så där sparade jag ju lite pix.

Sedan köpte jag lite books också ↓Böckerna kostade 39 kr/st och det tyckte jag var prisvärt :]
Den första investerade jag i eftersom jag tycker att det där med ansiktsuttryck är intressant. Att kunna avläsa en människas känslor bara via att titta på dem.
¹ Konsten att läsa tankar - Henrik Fexeus

Som den Camilla Läckbergsfantast jag är så har jag faktiskt inte läst hennes senaste bok, Sjöjungfrun ännu, så det ska jag göra när jag har tid. Hennes böcker är så otroligt bra. Vilken fantasi (som ändå är verklighetsrelaterat) människan har!
² Sjöjungfrun - Camilla Läckberg

Den tredje boken såg jag inte först, men när jag läste baksidan så var jag fast direkt. Ner i kundvagnen åkte den. En bok som är baserad på verkligheten om en ung tjej som säljer sig själv. Tessan heter hon i boken (tjejen det handlar om vill vara anonym) och hon bor i en liten stad i mellansverige.
Jag har kommit mer än halvvägs i boken redan, och då köpte jag den ändå igår. Det är ganska läskigt att det faktiskt finns sådana där idioter här i Sverige. Gamla män...ung tjej... uuusch! :S
Läs den, säger jag!
³ 14 år till salu - Caroline Engwall

 

Ibland blir det fel

                                            Datum: 2009-08-16 Tid: 10:06:55 Kategori: Design Kommentarer: 0 Kommentarer
Haha jag skrattar så. Jag känner mig så otroligt korkad.
Ni vet, jag har ju designat en del bloggar här på blogg.se den senaste tiden. Det är mycket att tänka på med alla designer och vad alla vill ha och vart och hur och varför osv. En massa att hålla koll på helt enkelt!

Hade fått en kommentar nu om att en tjej som heter Ida hade haft en helt annan profilbild på sin blogg. På en helt annan tjej, Elin. Jösses, det är ju inte meningen att det ska komma upp en helt annan tjej där på bloggen. Jag ska fixa det genast! :)

God morgon!

Spirituality

                                            Datum: 2009-08-15 Tid: 22:32:28 Kategori: Filosofi Kommentarer: 1 Kommentarer
Sitter just nu och diskuterar (kan man säga så när man chattar via msn?) med en vän om spöken, andar, det som inte alla kan se och så vidare.
Om rädslan som vissa människor känner, och vad rädsla egentligen kan åstadkomma för dem som faller för den.
Om vi tar mig som exempel; jag har aldrig varit rädd när det gäller det okända, "den andra sidan" -kalla det vad ni vill. Tvärtom så är jag bara så otroligt nyfiken på vad som finns där borta. Eller borta och borta, jag antar att det finns runt omkring mig just nu.

Frågan är om alla, precis alla som lever på den här jorden, kan komma i kontakt med det här "okända"? Jag vill så gärna tro att alla kan det, men frågan är ju om det över huvudtaget är en möjlighet? Jag antar att det handlar om öppenhet, hur pass väl man känner sig själv och kan styra över sig själv och sina tankar. Då borde det vara möjligt.

Jag själv har faktiskt inte varit med om vidare mycket när det gäller att "ha kontakt med den andra sidan". Det enda jag i princip har varit med om är att ha känt någon nudda mig. Det har hänt två gånger, och båda gångerna var det i ansiktet. Jag låg i sängen, och efter att jag känt nudden så låg jag blickstilla. Detta för att konstatera att mina händer låg på precis samma ställe som innan nudden. För att veta att det inte var jag själv som fått ett ryck och nuddat mig själv. Det var inte jag själv.
Händerna låg under kudden, och mitt huvud låg på den. Med den högra kinden mot kudden. Det var den vänstra kinden jag kände att något rört vid mig.
Jag blev inte rädd, jag blev tacksam för att de visade sig. Att de finns där med mig, vart jag än befinner mig. I mitt rum, i Spanien, vart som helst.

Något annat som jag varit med om är självklart dessa ständiga rysningar som alla pratar om i den här "branschen". Hur armhåret, eller håret i nacken reser sig helt utan en egentlig anledning. Det behöver inte bero på att man fryser, är rädd eller något i den stilen.
För mig skedde det när jag satt i en lagom varm bil påväg till Göteborg tidigare i somras.
Helt plötsligt står allt hår på armarna upp som om någon har varit där med en kam och spray, och liksom fått håret att stå rakt upp.
Det gillade jag.

Sedan finns det ju de som inte är som jag. Istället för att vara nyfiken så försöker man tränga bort tankarna om att det finns en annan sida.
Man tror inte på det folk säger, och man försöker intala sig själv om att det inte existerar. Istället för att själv börja fundera över saken, så dumförklarar man dem som tror på det.
De människor som får leva med att höra de döda, dagarna i ända. De människor som hjälper andra genom att förmedla saker från en människa till en annan. Från en död till en levande. De människor som förjäves försöker bli av med rösterna inne i huvudet, det är dem som blir dumförklarade. De som "vanliga, tråkiga" människor dumförklarar, helt i onödan.

Tillfällig design

                                            Datum: 2009-08-15 Tid: 21:21:06 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
Usch ja, som ni ser så är min design just nu inte den snyggaste. Men jag hade tröttnat på den rosa bakgrunden och sådär i den förra, så jag var tvungen att byta till något annat ganska omgående. :]

Var nyss i Skövde med Cajsa, och vi var strax därifrån igen. Trevlig bilresa, med en del missförstånd från min sida. Jag har fruktansvärt dåligt med musik i bakgrunden.. ;P
Min söta JOHAN befinner ju sig i Skövde, men det råkade jag för tillfället glömma bort, och jag hade heller inte med mig mobilen. Jag antar att vi får ses i morgon istället. Då ska han få sakerna som jag köpte till honom idag.
 Hoppas han blir nöjd! : )

Vad roligt det är att folk hör av sig angående deras designer! Jag ska svara på era kommentarer och läsa allt, det lovar jag. Jag är ju en så snäll människa, jag kan helt enkelt inte säga nej. :')
Haha nejdå, nu ska jag inte bli oseriös såhär på kvällen, men jag ska kolla på era bloggar nu.

Later! ♥


Hemma tidigare..

                                            Datum: 2009-08-15 Tid: 19:32:44 Kategori: Foton Kommentarer: 0 Kommentarer


Som ni märker så är jag hemma tidigare än planerat. På grund av.. sjukdom. Den här gången var det dock inte jag som förstörde vår lilla familjesemester, utan det var min bror som fick för sig att det var lämpligt att spy klockan 4 inatt (i husvagnen!)
Vi bestämde att istället för att pysa omkring i Varberg en regning och blåsig dag men en sjuk ungdom, så drog vi hem idag istället. Men vi hann gå på Gekås i alla fall, 2 gånger!
1569 kronor fattigare är jag...
Men nu såhär i efterhand så är jag glad över det. för jag ville ha allt jag tog med mig hem.

Ovan ser ni en massa bilder på mitt tjusiga rum. Före och efterbilder som ni kanske kan räkna ut haha. Det som är nytt är gardinerna, det prickiga kuddfodralet i sängen, sängkläderna, prydnaden på den sista bilden.. och ja, en massa andra saker också som jag kan ta med er en annan dag. : )
Visst blev det mysigt?! :D
Riktigt höstigt och mysigt med lila, istället för isande vitt som är mer lämpligt under sommaren. Visst, det är ju sommar fortfarande, men det är lika bra att börja i tid. ^^

Nu ska jag dock göra mig i ordning och dra! Jag ska göra Cajsa sällskap till Skövde för att hämta Marie & Louise.
Låt oss kalla dem för Marie-Louise! :D

Jag visar som sagt en annan dag vad mer jag har köpt, pusspuss på er.


Minisemester

                                            Datum: 2009-08-13 Tid: 22:34:59 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 11 Kommentarer
Gud så klumpigt av mig!!

Nu har jag lagt in den nya designen, dock är den inte riktigt färdig än, men jag kunde inte hålla mig.
Saken är den att jag i morgon drar ner på en liten minisemester till Ullared/Varberg, och kommer sova över där nere i husvagn hela helgen.
Jag hoppas dock att ni fortsätter att anmäla er till tävlingen, och ni får ha det bäst under tiden jag är borta.

Pusspuss, söta läsare

4/4

                                            Datum: 2009-08-13 Tid: 21:57:11 Kategori: Design Kommentarer: 1 Kommentarer
Gud vad kul att det är många som har anmält sig till tävlingen redan.  Fortsätt så! :)
Jag har gjort färdigt Idas design nu, och den blev väldigt rosa, men det tror jag att hon gillade.


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

En himla trevlig tjej att prata med och hennes dotted Nathalile är så OTROLIGT gullig!
Nu har jag gjort mina utlovade 4 designer, så om det blir fler, det får vi se. Men på dessa designer har jag hållit mig till ett visst stuk, så jag ska försöka ändra lite på det så att inte alla bloggar ser ut såhär i framtiden. ^^

Nåja, nu ska jag sluta tjata och fortsätta med min design. Den borde vara klar när som helst! Det roliga är att den är lite annorlunda än vad jag brukar ha.
Puss

Everything

                                            Datum: 2009-08-13 Tid: 19:04:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag sitter och designar min blogg just nu.
Dock inte i den här bloggen, utan i en annan testblogg. Det är alltid bra att ha, så att man inte råkar förstöra bloggen medan alla andra kan se den. Det har jag råkat göra ibland, och det är inte kul. : ]

Designen (om jag nu blir nöjd och vill ha den jag håller på med) är väl i princip likadan som den jag har just nu. Färgerna är det inte så står skillnad på, och det är kanske bara bra? Då blir det ju inte en chock för er. ;)

Kul förresten att det är en del som vill vara med och tävla om Veckans blogg. Fortsätt att anmäla er! : )
Nu ska jag fortsätta designa, och kanske att jag hinner lägga upp den redan ikväll.

Tävling -Veckans blogg

                                            Datum: 2009-08-13 Tid: 16:51:57 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 16 Kommentarer
Nu ska jag anordna något som jag aldrig gjort förut. Nämligen en "Veckans blogg". Folk säger att man bara ordnar det för att få extra besökare på bloggen och sådär, och jaha. Då är det väl så då!
Haha, nejmen. Det skulle faktiskt vara lite roligt att få pryda menyn en hel vecka med en blogg som får äran som Veckans blogg.

Såhär går det till då:
» Skriv en kommentar i det här inlägget om du vill anmäla din blogg till tävlingen.
» Det går även bra att anmäla en annan blogg som du tycker om (glöm inte bloggadressen!!).
» Jag kommer att välja 7 bloggar, för jag gillar siffran 7. Jag gillar 4 också, men det blir för lite.
» Anmälningen kommer att pågå fram tills på söndag den här veckan, söndag vid 23:59:59.
» Det börjar nu!

Det var nog.. allt!
Sätt igång och anmäl era bloggar nu för tusan! ;'D


.

Tattoo?

                                            Datum: 2009-08-12 Tid: 21:36:38 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 5 Kommentarer


Är det helt enkelt inte sanslöst snyggt? Med de lila bladen och allt. Så underbart snyggt.

Nothing else matters

                                            Datum: 2009-08-12 Tid: 20:20:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Sådärja, nu har jag gjort klart designen åt Ida. En annan Ida den här gången...
Hon har dock inte sett den än, så jag får hoppas att hon diggar den. Haha :]
Den blev rosa, precis så som hon beskrev att hon ville ha den.

Har precis bakat en misslyckad tigerkaka. Typiskt när man väl ska visa upp den. Ahja, det duger väl i alla fall.
Nu ska jag lyssna på Metallica och sen, blogga lite mer.

Btw, Missan satt på mitt skrivbord förut och såg ut som om hon hade sett döden själv. Jisses!

Two days left..

                                            Datum: 2009-08-12 Tid: 17:37:45 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen.
Nu börjar det bli oerhört tröttsamt att åka dit.. Skönt att det bara är 2 dagar kvar!

Hur som helst, bara för att i morgon är den näst sista dagen så ska jag och Jennifer bjuda det trevliga sällskapet på fika, bestämde vi idag. Jag ska baka en tigerkaka, och hon en kladdkaka. Mums!
Anledningen till att vi inte bakar tills på fredag (sista dagen) är att det då ska arrangeras en "olycka" så att flera av människorna vi är med kommer att vara med där.
Egentligen skulle jag och Jennifer också varit det, vi skulle spela skadade. Detta genom att bli målade så att det såg ut som blod, och sedan sitta fast i en uppochnedvänd bil. Haha, ingenting för oss.

Jag designar för fullt åt Ida, just nu, och den beräknas faktiskt vara klar idag. Så jag ska se om jag kan få tag på henne och meddela henne det.
Jag är trött, puss

Think twice

                                            Datum: 2009-08-10 Tid: 21:20:46 Kategori: Filosofi Kommentarer: 1 Kommentarer
Tyvärr, måste jag säga. Så är ju vi människor så olika när det gäller att prata om saker.
Det märkte jag idag.
Jag försöker alltid att ge alla människor en chans, oavsett rykten om personen i fråga, utseende eller något i den stilen. Ibland kan personen man gett chansen vara riktigt snäll och bra, men ibland kan det vara helt tvärtom.

Man kan inte dela med sig av sina tankar till alla människor, det gäller att veta vem man kan prata med, vad man kan säga utan att bli idiotförklarad.
Ibland kan jag nog säga lite för mycket, det blir obehagligt för personen jag pratar med, och det leder till att samtalet eller vad det nu är bara ballar ur och allt blir bara skit.
Men jag vill kunna prata med alla, om allt. Men det går inte..

10 augusti

                                            Datum: 2009-08-10 Tid: 17:00:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Idag har pappa namnsdag, och han och mamma har även varit förlovade i 20 år.

Kom alldeles nyss hem från my work, och idag har varit en helvetesdag. Fyfan säger jag bara.
Vår uppgift var idag att åka runt på området och tvätta bommar. Så, i en stor fet grön brandbil fick vi åka runt och skrubba och ha oss. Hela jag är skitig, så det blir duschen om en stund.

Har haft sjukt ont i magen hela dagen idag på grund av den jävla mensen som bara blir värre för var gång. Ett tag kändes det inte alls, men nu gör det så ont att jag vaknar på nätterna. : (
IPREN brukar alltid hjälpa, men not today...

Nu ska jag göra något vettigt, och inte sitta här och tjura över ingenting!
Puss

Mera mera

                                            Datum: 2009-08-09 Tid: 21:58:51 Kategori: Design Kommentarer: 1 Kommentarer


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

En update av Emelies design. Från att vara svart till att vara väääääldigt vit! : ) Men nu är hon nöjd hoppas jag.
Nu är det dags för mig att hoppa i säng. I morgon är en ny dag, med nya tag och mera pengar! : )
Sov gott, pusspuss

Mys med Johan

                                            Datum: 2009-08-09 Tid: 16:57:04 Kategori: Filosofi Kommentarer: 3 Kommentarer
Kom precis hem efter en mysig eftermiddag med min älskling.
Först åt vi på Hammarskiosken där det var sjukt lång kö! Jag tror vi stod i närmare 20 minuter i väntan på en fransk hotdog (för min del).

Efter det tog vi cyklarna till Frestelsen där vi tog varsin glass. Johan bjöd mig. ♥
Jag tog choklad och melon + chokladsås. Riktigt gott!
Idag har det inte varit riktigt lika fint som igår, så jag skippar badet idag. Jag skulle nog frysa arslet av mig i så fall. ^^

Efter den goda glassen cyklade vi vidare mot vår gamla skola och låg där i gungan och pratade lite. Det är så mysigt att prata med honom, jag gillar det verkligen.
Vi pratade om framtiden, och jag längtar.
Man ska leva upp till sina drömmar, och aldrig ge upp. Allting går bara man kämpar och framför allt vill!
Min dröm är inte att tjäna mängder med pengar eller att bli känd eller så. Det jag vill är att bo på landet och ha familj och djur. Det är det jag kommer sträva efter, det jag skulle må bra av. I alla fall så jag känner nu.
Hästar, hundar, katter, kaniner, ödla. Underbart!


.

Almnäs

                                            Datum: 2009-08-09 Tid: 13:35:34 Kategori: Foton Kommentarer: 1 Kommentarer
Jag bombar er med bilder ifrån gårdagen tänkte jag. Det är så otroligt fint där ute när solen går ner. Jag är glad att jag väntade till kvällen eftersom det var så fint.
Gårdarna där ute är så mysiga, jag skulle nog lätt kunna tänka mig att bo där. Det enda tråkiga är att vägarna är riktigt usla. Det är stora hålor överallt, tack alla traktorer ><Jag sa ju att jag kunde få dem att göra snygga poser!

Nu är det mat, ciao ♥

Kossa

                                            Datum: 2009-08-09 Tid: 11:39:34 Kategori: Foton Kommentarer: 3 Kommentarer


Titta vilken liten gullig!
(Ja, jag kan prata med djur och bad henne göra en vacker pose! :))

[ Klicka ]

Nu kan ni kontakta mig!

                                            Datum: 2009-08-09 Tid: 11:28:15 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er!

Uppdaterade väldigt dåligt igår märkte jag nu, nämligen inte en enda gång. Haha :}
Men nu är det ju äntligen fint väder, så då måste jag ju passa på att vara ute och njuta av det. Jag har till och med fått lite färg, aldrig något som skadar. Det enda tråkiga är väl att jag har linjer nu från linnen/bikini. Det fick jag aldrig i Spanien för jag hatar det! : )

Igår var jag, Cajsa och Marie ute i Almnäs och fotade små söta, undebara kossor. De var så söta och så nyfikna. Det roliga var att vi tre fanns även i "ko-form". En fet ko (som får vara jag) en vit ko som var Marie, och en annan ko som jag inte minns hur den såg ut, som var Cajsa. De stod alltid tillsammans de tre hela tiden, så  otroligt gulligt!!
Bilder från gårdagen kommer sen!

Som ni kanske kan se så har jag lagt till en flik ovanför headern som heter "kontakta mig". Det var på tiden att en sådan kom, för varje gång jag ska ge ut min emailadress till någon så skriver jag fel. Men nu har jag testat, och allt ska funka som det ska!
Så hit me with mails! : )

Beställ en personlig design

                                            Datum: 2009-08-07 Tid: 18:58:47 Kategori: Design Kommentarer: 0 Kommentarer
Vill du beställa en egen, personlig design av mig?

Har du tröttnat på din gamla design och är sugen på något helt nytt och fräsht?
Då har du kommit alldeles rätt!

Skicka ett mail till mig som det står följande i:  [ Ml_is_@hotmail.com ]
50 kr
  • Din blogg-adress
  • Dina önskemål såsom färger, typsnitt, mönster, former osv.
  • Skicka med bilder som du vill ska finnas med på din blogg. Glöm inte att tydligt förklara om du vill ha bilderna i menyn, i headern eller på något annat ställe. 
  • Någon speciell text som du vill ska finnas med någonstans i bloggen? Formulera tydligt!
  • Övriga saker som du önskar ha med.
  • ...Eller litar du på mig och överlåter allting till mig? ;)
Hur lång tid det tar att göra designen beror helt på dina önskemål, men det kan ta alltifrån 2 timmar till en hel dag.
Betalningen sker på så sätt att du sätter in pengarna på mitt konto, och mitt kontonummer ger jag dig via mail eller såsom vi kommer överens om.
Det går även bra att skicka pengarna i ett vanligt brev på posten, men nackdelen är då att det tar längre tid!
När jag ser att jag har pengarna så sätter jag in koderna i din blogg, eller också ger jag dig dem så att du själv kan sätta in dem om du inte vill ge mig dina inloggningsuppgifter.

... Skulle det vara så att du inte blir nöjd så gör jag en design till åt dig, som du då får förklara lite extra noga hur du vill ha den.
Låter det bra? :)

Nu vill jag se många mail i min inkorg! :D

Lillkatten

                                            Datum: 2009-08-07 Tid: 14:17:51 Kategori: Husdjur Kommentarer: 0 Kommentarer


Rykande färska bilder på "lillkatten", som är hennes nya smeknamn av mig. Även om liten är det sista som hon är. Slarviga, suddiga bilder från digitalkameran, men vad gör väl det? Det är ju alltid något. : )
Cajsa kommer om en halvtimme kanske, så ska jag kanske hinner skriva ett inlägg till. Sen måste jag packa ner litle handdukar och bikini + kameran.

Nu är det Fredagsmys

                                            Datum: 2009-08-07 Tid: 11:11:22 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 2 Kommentarer
Äntligen är det fredag, wooho!

Idag slutar jag tidigare, nämligen om en timme. Då bär det av hem till Hjo för att sedan träffa Cajsa och Marie.
Vi ska bada! :D
Det är ju lika varmt ute som igår, så det kan nog vara välbehövligt.

Nu när Cajsa har körkort så kan man ju åka i princip vart man vill, utan att behöva tänka på hur långt man behöver cykla. Så ute i Fågelås blir det nog idag, underbart.

Idag har jag och Jennifer gjort klart det där förbaskade arkivet, och det är nu utskrivet och sitter fint i en hemlig pärm, med CD-skiva och allt. Det gjorde vi bra!
Vi fick även hjälpa till att bära 20litersdunkar nerför trappor och lasta dem på ett flak. Haha, fast dunkarna var tomma som tur var! ;D Så de kanske vägde... 0,5 kg styck? =)

Jag körde till jobbet idag, det gick underbart bra! Jag kunde till och med parkera, det gjorde min dag! Hoppas bara att det går likabra alla andra gånger. ^^
Nu ska jag typ kolla bloggar, sen dra hem!
Pusspuss

Jennifer hälsar! ;)

Cajsa har körkort!!

                                            Datum: 2009-08-06 Tid: 21:09:23 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 3 Kommentarer
WOOOOHOOOO!

DEN SÖTASTE, SNÄLLASTE, SNYGGASTE, BÄSTASTE CAJSA'N I VÄRLDEN HAR NU FÅTT KÖRKORT! :D
Var nyss ute och åkte i den röda lilla toyotan tillsammans med Marie och vi strögade runt i lilla Hjo som de coolingar vi är. Haha, det var riktigt roligt. Bilens rutor immade igen flertalet gånger vilket gjorde att vi var tvugna att stanna snarast möjligt eftersom vi inte såg ett skit. ><
Hon kör underbart bra. <3 Och parkerar som en gud! Varför kan inte jag göra det? :'(Haha den sista bilden visar dimman på framrutan. Usch och fy! :D Men vi hade roligt, det har vi alltid!


Kan ju även tillägga att jag träffade älsklingen innan. Vi badade i Vättern (andra gången för idag för min del) och det var varmare den här gången. Vi var borta vid måsasten, men på grund av ett par skitungar kom vi aldrig upp på stenen eftersom de tog över den helt. Jävla svin!
Sen åt vi pizza på Alexandra, och för första gången någonsin var hon som jobbar där riktigt otrevlig mot sina kunder. Såg sur ut, men jag tror att det kunde ha något att göra med hennes familj/vänner. Hon såg lite ängslig ut och höll på med sin mobiltelefon hela tiden.
Eller kan de ha berott på att hon färgat håret ljusare och inte alls passade i det? ;D
pusspuss

Arbetsplatsen

                                            Datum: 2009-08-06 Tid: 16:49:25 Kategori: Filosofi Kommentarer: 4 Kommentarer
Jag sitter och tittar igenom min blogg lite. Hur jag skriver ner mina dagar och vad jag lägger ut för bilder och sådär. Nu den senaste tiden har jag ju jobbat, och för andra människor brukar ju jobb innebära att bloggen kommer i andra hand. För mig har den blivit ännu mer populär med tanke på alla bilder jag dagligen tar med Jennifer, och vad jag gör och så.
Sen att jag sitter med designer till långt in på kvällarna gör ju inte bloggen mindre aktiv.
Men jag gillar det.

En sak som är skönt med att jobba är att man inte får några läxor eller något som man måste göra hemma för att klara sig dagen efter. Man kan liksom komma hem och göra lite det man känner för, utan att alls behöva tänka på jobbet man ska till nästa dag.
Det negativa är dock att man (jag) är så otroligt jävla trött att jag knappt orkar stå upp när jag kommer hem. Värmen och de långa dagarna tar på en och gör att jag knappt orkar skriva ett litet blogginlägg.
Hoppas att jag i framtiden får ett jobb som inte gör mig så slö..


Och vet ni? Där jag sommarjobbar är det ju ganska mansdominerat. För att vara närmare bestämd så kanske det jobbar 100 killar där, och 3 tjejer (som alla har semester nu). You get the point?
När man sitter i fikarummet och lyssnar på deras skämt så är det ju ofta skämt om typ, sex och sådana saker.
Men jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba så. Trots alla män så är de inte så "manliga" ändå. De bakar i sin bakmaskin. Måttar upp mjöl och kryddar så gott de kan.. ;P
De tjatar om sina hem, familjer osv.
När jag är på mammas jobb (som tvärtom är dominerat av kvinnor) så är det samma sak där. Förutom att de kanske snackar mer om inredning och nya recept och sådär. ><
Men annars är det faktiskt inte så stor skillnad.
Så jag fattar egentligen inte varför man tar upp ämnet i politiken över huvudtaget!! Herregud, låt det va.

Aa ni, vad gör man inte? ;)

Röknen

                                            Datum: 2009-08-06 Tid: 16:32:38 Kategori: Foton Kommentarer: 1 Kommentarer
Liakså idag har solen stått högt på himlen och jag har nog bränt de flesta delarna av min kropp.
Idag stod Röknen på tur, en stor ö i Vättern som tillhör militären.
Vårt uppdrag var att... städa!
Plocka bort skräp och annan skit som folk har lämnat i tron om att det ska ligga kvar för all framtid.
Hur vi tog oss runt på ön?
Jo, vi cyklade! Fyfan. Vägarna hade vuxit igen vilket betydde att vi fick cykla i ren skog. Jag vet inte hur många rivsår jag har på benen, och hur många myggbett som konstant kliar.

Vi hade med oss baguetter som mättade våra magar.  Jag, Jennifer och Adam badade också. Det kan väl ha varit runt 15 grader, men det var riktigt underbart efter en liten stund.
Det kan låta som en riktig skitdag, men det var riktigt fint där måste jag säga.
Och jag fick ju betalt också! Ännu bättre.

Visst var det en fin arbetsdag för min del? : )

Vass och taggtråd

                                            Datum: 2009-08-05 Tid: 22:03:21 Kategori: Foton Kommentarer: 2 Kommentarer
På de två första bilderna sitter jag (:P) i mitt nya gröna linne från H&M som jag fick av mamma igår på stenar bland vassen i Vättern. Jag är icke van vid den färgen kan jag säga, men det är väl alltid bra med lite omväxling gissar jag? :) Det var faktiskt väldigt skönt i vattnet, så hade jag haft badkläder hade jag nog dränkt mig en skvätt. ><
(Det höll jag på att göra förut när jag och Jennifer gick en halvmil i solen coh värmen från jobbet till stan.
Jag trodde jag skulle spy av utmattning och svett!

De två andra bilderna är bara typ, taggtråd mot lite träbitar och vitmossa. Ni vet sådana där bilder som egentligen inte är så fina, men som man ändå alltid tror ska bli bra så att man fotar det ändå.

Nu är klockan 10 och för min del närmar det sig läggdags. Usch, jag är riktigt trött. Lyckost dem som inte har något jobb de ska upp till tidigt alla vardagar (och kanske helger också?). Menmen, den som jobbar den får pengar. Eller vad säger ni? ;)

Nu är det läggdags för mig, som sagt.
Sov gott, pusspuss

Design #3

                                            Datum: 2009-08-05 Tid: 21:46:51 Kategori: Design Kommentarer: 1 Kommentarer
Nu har jag designat en tredje blogg åt en härlig tjej vid namn Emelie.

Efter hennes önskningar så dominerar färgen svart i bloggen, en färg som jag är ganska ovan vid att använda då jag mest använder/gillar ljusa färger. Men jag tycker att den blev helt okej ändå, hoppas att hon också tycker det bara! ;D


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg

Jag har bestämt mig för att göra en fjärde och sista design nu -gratis. Men vems det blir och när det sker, det får ni reda på en annan dag. :)
Jag skriver snart igen, jag ska bara göra i ordning lite bilder från dagen som jag kan glädja inlägget med!
pusspuss

En dag på stranden

                                            Datum: 2009-08-05 Tid: 17:51:28 Kategori: Foton Kommentarer: 1 Kommentarer
Nu är jag hemma efter en återigen slitsam dag på jobbet.
Solen har skinit, vädret har varit på topp.
Vad annat kan man göra än att njuta av den underbara sommaren som vi har här i Sverige?
Jag fick köra bussen idag på jobbet, och trängas inne i skogen. Mötte en mård och ett rådjur, dock var jag inte ens i närheten av att krocka med dem.

Här är ett smakprov från min dag på stranden i Karlsborg.. : )

Ett paket!

                                            Datum: 2009-08-04 Tid: 17:18:01 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 17 Kommentarer


Jag hade fått ett paket när jag kom hem förut idag. Det innehöll mitt personliga halsband som jag beställde för någon vecka sen. Det var LITE litet, måste jag säga. Men vafan, jag är nöjd & happy ändå. Mitt namn är fint så det blir säkert jättebra! ;D
På andra bilden kan ni lägga märke till att mina naglar sticker upp, med andra ord är de långa! Dock håller jag paketet med den handen där naglarna är som kortast.

Haha, ser ni mina mansaxlar? Jag set ut som en riktig man med de där sakerna vid halsen. Kan det bero på alla miljontals armhävningar jag gjort genom åren? :O

Om ungefär 40 minuter kommer Johan. Vi ska titta på Die Hard 3, äta godis och myspysa på vår dag! :)
Jag ska även laga mat till familjen i form av flygande jacob. Mums!
pusspuss

9 månader idag ♥

                                            Datum: 2009-08-04 Tid: 08:31:20 Kategori: Älsklingen Kommentarer: 16 Kommentarer
Idag har jag och min söta älskling varit ihop i 9 månader. Tiden går fort när man har roligt! ♥ Jag tror och hoppas att det blir många många fler månader! :)
Det roliga är också att Jennifer har samma datum med sin kille, fast ett par månader senare.
Så grattis till deras 1-månads-dag idag! :)<3


><

                                            Datum: 2009-08-03 Tid: 20:24:26 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer


Fet bild, men whatever  >.<
Jag är så sjukt trött så det finns inte. Jag och Johan var precis ute och gick/cyklade en runda i stan. Dock började det regna så vi tod skydd under träden. Där satt vi en stund och kollade medan det regnade i ån. Vi åt en liten Marabou chokladkaka med apelsinkrokant och djungelvrål under tiden. Mums!
Hmm, vad kan jag skriva?
Jag borde nog egentligen bara lägga mig och läsa nu, sen sova gott i min lilla säng. ♥

Street Art

                                            Datum: 2009-08-03 Tid: 18:31:08 Kategori: Foton Kommentarer: 3 Kommentarer


Kolla vad jag såg när jag tittade i Foki's blogg. Helt sjukt bra målningar.
Den första ser ju riktigt jävla verklig u! :O (Förutom färgerna kanske..)

Katt & Hund

                                            Datum: 2009-08-03 Tid: 18:03:16 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
På vägen hem från jobbet så stannade jag och pappa i Mölltorp för att hälsa på hans gamla jobbarkompis.
(Jag körde, för övrigt..)
I trädgården fanns det både en katt och en hund. Lilla Musse och stora Valdemar.
Kan ni gissa vem som är vad? =)


Valdemar, hunden alltså, hoppar som en galning och står med framtassarna mot bröstet på mig och river som fan. Han är en knähund, men han har nog inte riktigt fattat att han är för stor..
Det är en fin Golden Retriever med världens mjukaste och fluffigaste päls, men ändå blev jag lite skraj när jag såg hans stora gap över mitt ansikte.
Anton har ju blivit biten utav en sådan hund (i läppen), och jag vill inte också behöva vara ett offer. Usch! Ajaj...

Hmm, jag har fått en beställning till på en design, men vi får se hur det blir med det. Hon har inte hört av sig mer, men det kan ju kanske bero på att jag svarade på hennes kommentar för bara ett par minuter sedan. ><
Snart kommer min älskling i alla fall, jag saknar honom ♥

Designar för fullt

                                            Datum: 2009-08-03 Tid: 17:43:21 Kategori: Design Kommentarer: 1 Kommentarer


Nu har jag även gjort en design till söta Elin.
Tryck på bilden så kommer ni till bloggen. :)

"Tack Melinda A för den fina designen gillar den mycket (Y) Du e bäst sysslingen :)<3"
Vilken söt kommentar jag fick av min fina syssling :)3 augusti

                                            Datum: 2009-08-03 Tid: 08:33:38 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 2 Kommentarer
God morgon på er

Antagligen ligger ni fortfarande i era sköna sängar, men jag sitter här på jobbet och har varit här ganska länge nu.
Den här veckan är det betydligt mer människor här, något som märktes när jag och pappa kom in i fikarummet förut.
Men det är bara roligt! Det blir lite mer prat och skoj då! =)

Det fanns nybakat bröd i morses, eftersom de har en bakmaskin här. Dock var det liiiite missbildat med tanke på att han som bakade inte hade nån våg hemma. Men, det fick duga. ;D
Fick även redan på att det legat en fryst fågel i kylen, fast den hade pappa råkat slänga förra veckan. >< Fräscht...

Nåväl.
Satt uppe till sent igår och fixade med designer åt en tjej som heter Elin. Den blev ganska hyfsad, men jag ska finslipa lite på den nån annan dag. Jag var så sjukt trött, så jag orkade inte med det igår. xD
Hur hennes design blev kan ni se lite senare : )

Vaknade ett par gånger inatt, så jag känner mig lite seg idag. Fuck. Blev i alla fall glad när klockan var 5 idag, då fick jag sova en timme till! =)

Nu ska jag äta frukost, pusspuss

Design

                                            Datum: 2009-08-02 Tid: 21:31:08 Kategori: Design Kommentarer: 2 Kommentarer
Har suttit med Ida's design nu i ett par timmar, resultatet kan ni se här.
En väldigt enkel design i inte alltför ovanliga färger, men jag blev nöjd ändå.
Ida också! : )

Min räddare i nöden

                                            Datum: 2009-08-02 Tid: 16:26:38 Kategori: Älsklingen Kommentarer: 0 Kommentarer
Okej, innan jag glömmer bort det så ska jag skriva inlägget om min söta älskling.
Det är tack vare honom som jag ens kan sitta här vid datorn med MSN, photoshop osv. Datorn hängde sig som fan, och jag höll på att gå i taket.
Men där kom han på en vit häst och räddade mig från draken...

Man kan ju alltid drömma? ;)<3

TACK ÄLSKLING <3

2 augusti

                                            Datum: 2009-08-02 Tid: 16:23:47 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejhej! :) ♥

Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på Beyoncé och jag ska snart sätta igång att designa en blogg åt min syssling Ida. Det känns inte som om jag skriver så mycket längre, jag ber om ursäkt för det.
Men när jag jobbar (Läs: är borta hela dagarna) så blir jag helt enkelt så trött att jag inte orkar göra någonting när jag väl är hemma.
Johan har varit här hela dagen idag så det har inte blivit mycket dator då. Mest Family Guy, för det är så jäkla roligt! =) Simpsons och sådana där serier är ju inte ens mätbara om man jämför, herregud alltså.

Men nu, design! : ) Jag visar er sen!

Många födelsedagar under sommaren

                                            Datum: 2009-08-02 Tid: 12:31:14 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 0 Kommentarer
Under den senatse tiden har jättemånga av mina kompisar fyllt år, och ingen ålder som helst, utan hela 18 år.

Redan den 27 maj så stod Emelie på tur, och det firade jag och Anton henne med en tacobuffé på Harrys.
Efter det var det Davids tur, den 19 juni.
Knappt en månad efter var det Adam, den 16 juli, sedan Cajsa den 21 juli.
igår var det Anton, den 1 augusti. (Det var tack vare dig som jag skrev det här inlägget haha, hoppas du mår bra nu när du är MYNDIG!<3;))
Om inte ens en månad så är det Lollo på tur, den 26 augusti.

Jösses, man har rätt fullt upp när det gäller att springa på kalas och köpa presenter till de små kornen. :')
Lyckliga Adam har till och med skaffat körkort redan!

Som ni kanske förstår så betyder inte åldern 18 för mig sådär jättemycket, förutom det att jag kan sjukanmäla mig själv i skolan och köpa cigg i kiosken eller på Ö&B. Haha, vilket l i v.

Krogen osv. känns inte alls lockande, så det skulle lika gärna kunna kvitta haha. (hihi, hehe, hoho, haha)

G R A T T I S  P Å  E R  A L L A, N I  B E T Y D E R  J Ä T T E M Y C K E T  F Ö R  M I G ! <3

Dumma blommor..

                                            Datum: 2009-08-01 Tid: 16:10:37 Kategori: Foton Kommentarer: 1 Kommentarer
Det var tack vare de här bilderna (bland andra) som jag nästan blev polisanmäld. Haha, men de här blommorna kan väl inte vara så hemliga? Jag tycker ändå att de är rätt fina, fast jag tänker på hösten eftersom de flesta prästkragarna är vissna..

More studiopics

                                            Datum: 2009-08-01 Tid: 16:00:35 Kategori: Foton Kommentarer: 0 Kommentarer
Okej, jag kan verkligen inte vara seriös på kort som är tagna i en studio. Jag kan verkligen inte vara seriös när jag har på mig jobbarkläder, blommiga strumpor och blommiga foppatofflor. Jag menar, hur ser jag inte ut egentligen?
Hur som helst, vi har roligt i alla fall.
Frågan är om vi kommer att kunna ha lika mycket frihet nästa vecka, när alla andra som jobbar där kommer att vara på plats. Antagligen får vi mer work to do, så att vi inte kommer ha det långtråkigt lika mycket. Studion var vi i och för sig i varenda dag, men man tröttnade på det också.

Vi gick in på toaletterna och sminkade oss så gott vi kunde. Dock photoshopades ju näst intill alla bilder efteråt ändå, utom de två som är på mig. Jag orkar inte.
HAHAH SER NI MIN HAKA PÅ ÖVERSTA BILDEN? :D Den sticker ut som jag vet inte vad. Nåväl, jag har ingen jävla rövhaka i alla fall, inte så mycket i alla fall.. :P

Om några timmar ska jag dra till Cajsa och fira henne, hon fyllde år för ett tag sen. Jösses, det är kalas hela tiden. Mina föräldrar är över hos min moster nu på kalas mittemot oss, fast jag följde inte med. ;'D

pusspuss