Torsdag

                                            Datum: 2009-10-29 Tid: 09:31:01 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 4 Kommentarer
God morgon solstrålar!

Himlen är blå, solen skiner, frosten har tagit över gräsmattan och antagligen är det ganska kallt ute! (Har inte känt efter än..)
Jag är så glad! :D

Är inne på någon b sida och har precis gjort ett teoriprov vad gäller körkortsfrågor! Jag fick 64/65 (98%) rätt, och då har jag inte tagit en enda teorilektion på någon körskola! ;)
Nu är jag ju inte säker på om sidan i fråga är särskilt bra eftersom man gör det gratis, och jag är heller inte säker på om frågorna är korrekta med tanke på att jag inte vet när det uppdaterades senast. Ojoj, mycket text där! xD
Menmen, kul att jag klarade det i alla fall..
Det var bara den där satans påbudsskylten som förstörde alltihop...

Jag har höstlov, som snart lider mot sitt slut. Har mestadels tagit det lugnt i veckan, men igår var jag, mamma & lillebror på IKEA & A6 i Jönköping. Fick med mig ett par längre tröjor och ett par leggins hem, och även lite söta saker till älsklingen. Dock vet han inte vad det rör sig om ännu!
Menmen, han får reda på det i morgon! ;D

Hade ju bestämt mig för att investera i en större säng, (1.40) men den är ju snordyr! 5000 kr måste jag (och Johan) punga ut ifall vi vill ha med säng, madrass & ben. Det har jag inte råd med. Hoppas att det kan lösa sig på något annat sätt!

Jag bara skriver och skriver, men det gäller att passa på! ;D

Hmm, nu vet jag inte vad jag ska skriva bara för det. :P
Jo, jag och Adam (lillebror) är ju lite av GALNA i film och särskilt i filmens REPLIKER! Igår ägnade vi hela dagen i Jönköping åt att snacka om underbara Kjell Bergqvist och hans sköna kommentarer. Så fort det gick förbi någon fet människa så sa vi: jävla stoppkloss, står du här och tänker på mat igen!? (Fast inte så att det hördes, tråkigt nog! xD) Nej men gud, det skulle jag aldrig säga så att det hördes, så elak är jag inte!
Sök på det på youtube: Kjell Bergqvist. Det första klippet som kommer upp är det rätta, när han sätter folk på plats! ;D
KAAN DU HÅLLA KÄFT!?
Hahaha, jösses jag får lite skrattanfall för mig själv här :D

Idag ska jag fortsätta plugga företagsekonomi och även umgås med Nelly OCH rengöra Sixtens bur! Veckorna flyger undan så hans bur är ju skitig jämt tycker jag..

Aja, ha en fin dag! Puss <3Ansiktsmask

                                            Datum: 2009-10-19 Tid: 12:40:21 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Nu luktar det en blandning av honung och havregryn här på nedervåningen!

För ett ögonblick trodde min lilla hjärna att det var chokladbolls-bak på g, men så var inte fallet. Jag skulle testa att göra den där ansiktsmasken som jag skrivit om tidigare.
(senaste inlägget i kategorin Skönhetstips)
Hoppas och tror att den ska göra någon nytta! Jag gillar verklilgen att göra egna ansiktsmasker, och inte köpa sådana där billiga (som ändå aldrig funkar på mig!) saker med en massa kemikalier i. Äkta vara ska det vara! ;D

Medan blandningen står på bordet och svalnar så tänkte jag uppdatera lite i alla fall!

Med tanke på att jag bara legat hemma den senaste tiden så är jag otroligt ofräsch, även om jag har duschat emellanåt! Håret behöver klippas och hela jag skulle behöva en riktig skrubbning! Men det får vänta. Det jag kan göra idag är i alla fall att fräscha till ögonbrynen och lägga dit en ansiktsmask, vi får väl se hur långt det räcker. ^^

Jag ska försöka ta mig ner till stadens bibliotek alldeles strax och lämna tillbaka två böcker som jag har glömt av. Har dock inte fått någon påminnelse ännu så om jag har tur kanske de har glömt av mig! ;O

Nu ska jag se om den lilla smeten har svalnat något, pusspuss!2009-10-16

                                            Datum: 2009-10-16 Tid: 13:40:02 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 2 Kommentarer
Goddag :]

Jag ligger i soffan och lyssnar på musik från datorn, Eyes of truth heter låten och jag älskar den. ♥
Jisses, klockan är redan över halv 2 och jag har fortfarande inte gjort något som jag borde göra, varken klätt på mig eller gjort mig i ordning..
Det kommer sluta med att jag ligger död i soffan av tristess..Fast det är nog ingen fara med tanke på alla hundratals roliga klipp man idag kan finna på youtube! :> Jag är såld!

Någonstans har jag hört att kanel ska vara bra mot illamående, så jag försöker faktiskt trycka i mig kanelgifflar här. Det är riktigt äckligt, tyvärr! Jag som brukar älska kanelgifflar ♥
You wanna know something fun? :)
Jag har förlorat (?) 4 kg. 400 (40 menar jag!) hg eller 4000 g! Det är ju för sjutton lika mycket som min lillebror vägde vid födseln! :D Själv vägde jag "bara "3790" g, men av alla mina kusiner så har jag varit näst minst! Det ni! ;)
Lite rolig info såhär på en fredag kände jag! :D

Kan meddela att mamma slängde kladdkakadegen igår! :( Hon tyckte inte att jag borde äta så onyttigt, så hon gav mig ett äpple i stället! :P

Nu kommer Johan snart förbi! ♥ Vi ska titta på Gladiator (...) och jag hoppas vid Ooooodens ollon (från hem till midgård ni vet;)) att den är bra! Fast det är ju ändå pissväder ute så jag missar ju ingenting! ;D

PUSS

"Kladdeg"

                                            Datum: 2009-10-15 Tid: 19:53:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Även om "kladdkakan" är mer som en deg på nytt så är den alldeles underbart god! Den godaste jag någonsin har ätit, om jag ska vara ärlig.
Där har vi det bevisat!
Hur sjuk jag än är så kommer jag alltid att kunna göra en kladdkaka! ;>

Med tanke på att vi inte hade något ströbröd så är där ingen hård botten heller, den är bara helt underbar!
Jag kan lägga ut receptet någon annan dag! :)

Vilka tror vi att vi är?

                                            Datum: 2009-10-15 Tid: 17:35:36 Kategori: Filosofi Kommentarer: 1 Kommentarer
Jag tänkte att jag lika gärna kan skriva av mig på bloggen likaväl som att jag stör människor på MSN med mitt tjatande..

Som rubriken lyder: vilka tror vi att vi är?
Jag hatar människor, en dålig uppfinning som inte har gjort något bra i den här världen över huvudtaget. Det enda vi tänker på är vår egen överlednad (och har gjort i alla tider) och vi skiter fullständigt i allt annat som finns här på jorden. Vad hände med naturen och djuren? De fanns ju långt innan vi fanns.
Vi förstör. Vi rensar jorden på allt möjligt som är viktigt. För jag menar, om det finns är det ju till för att finnas? Varför ska då vi ta bort det? Vissa påstår att vi är smarta "eftersom ingen annan varelse har kommit så långt i utvecklingen" men det håller jag inte med om.
Vi kanske kan räkna, skriva och tänka på ett annat sätt än vad djur kan, men än sen? De är bättre på annat, på det som vi borde ta efter. De har aldrig gjort oss något ont. De har inte bränt ner våra städer, tillfångatagit oss eller plågat oss till döds. (Cred till de hajar & krokodiler som faktiskt har lyckats åstadkomma en och annan död..)
HAHA nej vad hemskt det där lät, men vi får ju skylla oss själva. Tyvärr dör/skadas ju alltid FEL personer vid sådana där olyckor, något som är så sjukt orättvist. Men å andra sidan så har väl de lärt sig något i livet, och är beredda på att komma till en annan värld. Till skillnad från mördare och liknande (som alltid tycks komma undan) som har en hel del kvar att lära sig i livet.
Det är min tro i alla fall, att oavsett när man dör så är det meningen att man ska dö då.

Sakta med säkert börjar vi lära oss att svaren vi söker finns i det som redan existerar. Vi behöver inte hitta på en massa nya saker för att klara oss. Varför ska vi göra allt så krångligt för? Jag förstår det inte.
Allt vi "är så smarta med" har djuren för länge sedan kommit på, alternativt fått från början. Jävla otur att vi inte föddes med päls så att vi inte behövde ta den från andra djur istället. Vilka nakenråttor vi är! :P

Istället för att finnas för varandra, hjälpa varandra och vara glada och lyckliga över att vi har fått en chans på jorden, en chans att åstadkomma något, ja då gör vi tvärtom istället!
Hur smart är det på en skala?
Vi ljuger, vi tänker alltid på oss själva i första hand, vi är deprimerade över att andra lever bättre än oss själva och vi klagar på allt vi måste göra. Jag undrar när det började egentligen, detta eviga klagande?
Klagade man på stenåldern över hur tjock, ful, finnig och äcklig man var? Klagade man över att man behövde gå upp tidigt, vara i skolan och över att man åt för mycket onyttigt?
Ha, ha, ha, ha, ha.

Tro på Gud och ärligt vandra, sköt dig själv och skit i andra TA HAND OM ANDRA!

Kladdkakebak!

                                            Datum: 2009-10-15 Tid: 13:32:17 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
Åh, jag gjorde nyss något fruktansvärt hemskt! ;O
Jag bestämde mig för att baka en kladdkaka -och det gjorde jag!

° Vi hade inte tillräckligt med kakao.
° Vi hade inget ströbröd så antagligen kommer jag inte att kunna få loss kakan från formen.
° Jag hittade inte botten till den vanliga formen, utan fick ta en annan som har fasta kanter.
° Jag micrade smöret varmt och jag glömde av det. Nu luktar micron as och smöret står ute på verandan för att kallna.

Today is not a good day.

Har dock inte vågat smaka kakan ännu, men tänkte göra det så småningom. Har tyvärr ingen grädde hemma, men jag tänkte att vaniljglass kan duga lika fint. Hoppas på det!
Kladdisen ser i alla fall god ut, även om den är en gnutta för ljus...

Nu ska jag röra på påkarna och hämta posten har jag bestämt mig för! Jag måste be mamma om att köpa mer äpplen också, för igår delade/skalade hon ett äpple i en massa bitar och gav mig i en skål (jag kände mig som 5 igen..) och det var supergott! Inget skal och inga kärnor, prima prima!

PUSS


Kärlek ♥

                                            Datum: 2009-10-12 Tid: 14:23:18 Kategori: Husdjur Kommentarer: 2 Kommentarer

Såhär ser det ut inne i vardagsrummet nu ↑
En kanin som studsar fram och tillbaka på mattor & dynor, och en katt som ligger och tittar på, förundrad över hur man kan orka röra sig så mycket! (Jag älskar att de kommer så bra överens de små djuren ♥)
Haha det ser lite roligt ut! ;D

Förutom att sitta och titta på mina underbara små djur så gör jag ingenting annat än att lyssna på musik. Borde äta något, men vi får se! Mamma skulle i alla fall laga korvstroganoff till middag, mums!
Dock är det lång tid dit..

Igår var mamma & pappa på IKEA, och då inhandlades ett enormt ljus som skall användas i december för våran del. Det håller i upp till 95 timmar.

Nu ska jag se om jag kanske ska rosta mig en macka! Puss så länge, take care!

Hoohooo :D

                                            Datum: 2009-10-11 Tid: 21:59:57 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
Hoho :]

Nu får det banne mig vara dags för ett inlägg i min lilla blogg, jag har bestämt mig - jag SKA komma igång igen!
Låt det ta sin lilla tid bara, kära vänner! ;D

Den senaste veckan har jag suttit klistrad framför datorn och sett en massa gamla avsnitt från Parlamentet och liknande. Det är så roligt så att jag tror jag spricker, kolla videon nedan säger jag bara, slutet är bäst! :)

Johan Glans <3

Jag ska alldeles strax lägga mig för jag är sjukt trött (fastän jag sov hela eftermiddagen). Och förresten, vill ni veta en underbar grej?.. Klart ni vill! :D
JAG HAR FÅTT EN BIL! :D

Det är inget märkvärdigt, men jag älskar min lilla saab.
Mamma & pappa var nere i Göteborg idag och införskaffade en ny (för oss, den är från -98 så rätt old ändå..) Honda! Med andra ord så ska jag få ta över den gamla pärlan som jag så många gånger har kört!
Jag ska vårda den som ett barn <3

Nu längtar jag rätt hårt till körkortet...men vecka 44 ska jag på en intensivkurs i Karlsborg! Och snälla, UNDERBARA Cajsa har varit här och lämnat sina teoriböcker så jag har faktiskt redan satt igång med att läsa! Än så länge har jag inte kommit så långt dock, bara hunnit läsa om att man ska gå varsamt fram, köra på rätt sida vägen och anpassa hastigheten efter väglag och liknande! Underbart! ;D

Jag har så snälla kompisar så :]
Av Cajsa & Marie fick jag en så söt liten "Bästa vänner-bok" som jag tittar i var dag, det finns jättefina bilder på djur där i och väldigt fina citat. Jag borde skriva ner dem i bloggen! :)
Av Emelie fick jag en superfin bukett med blommor, de står fortfarande i sin vas på mitt skrivbord, Ovissna! :D Tack ni 3 <3

Kolla videon älsklingar! :) <3

Gonatt och sov gott :)

My life

                                            Datum: 2009-10-06 Tid: 13:06:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Helt otroligt att det fortfarande är så många som läser varje dag. :O
Men tack för att ni stannar kvar ändå! <3 Trots min kassa uppdatering..

Jag känner mig som en idiot, en sjuk jävel som inte klarar av någonting, inte ens gå till skolan. Jag menar, vad har jag för liv egentligen?

Vaknar på morgonen när folket i huset försvinner iväg till skola och jobb. Jag somnar om, vaknar igen runt 11-12 och mår så illa och är trots nattens vila lika sjukt trött som alltid.
Jag reser mig sakta och går med spyhinken ner för att få i mig något att äta. Det går inte. Jag lägger mig i soffan, fortfarande med hinken ifall något händer.
Jag dricker lite oboy, tuggar på en macka men får aldrig ner det.
Seeeeeen spyr jag, gallan och hela skiten åker med och jag mår äntligen bra igen. Dvs. inget illamående.
Skyndar mig att äta äta äta och återigen äta, jag måste passa på när jag mår som bäst.
När jag har ätit färdigt börjar illamåendet komma tillbaka, och jag blir kvar i soffan hela dagen, om jag mot all förmodan inte går upp på rummet och lägger mig i sängen och sover, som igår.

Kul liv va? ;>
Jag är ju en tönt som inte klarar av någonting. Herregud det är väl bara att må illa då, men det är inte så bara. Fan. Illamåendet + tröttheten gör att jag knappt orkar gå, hur ska jag då ta mig till skolan? Jag får helt enkelt hoppa av. Fast inte än. Jag ska hinna färdigt lite till bara.

PUSS på er <3 Hemskt inlägg, men såå sant!

Nothing

                                            Datum: 2009-10-02 Tid: 16:17:32 Kategori: Videos Kommentarer: 2 Kommentarer
Jag trivs inte alls med min design för tillfället. Det bidrar (tyvärr) till att jag inte ens orkar blogga längre. Självklart är inte designen den enda anledningen, utan det finns många andra.
Jag har varit hemma hela veckan från skolan, så varför har jag inte bloggat?
Jag har helt enkelt inte orkat.

Jag har sovit så otroligt mycket, för jag är sjukligt trött. Har blivit väckt av att telefonen varenda dag vilket har gjort mig fullkomligt galen, haha. Trots allt har klockan varit mellan 11-12..
Sedan har jag inte gjort så mycket mer. Legat kvar i sängen, gått ner till tv:n, läst Fyrvaktaren (som är den bästa bok jag någonsin läst!!) och inte gjort så mycket mer.
Kul liv! ;)

Här är en låt som Johan har gjort! <3 Den har över 19 000 visningar på youtube och den har knappt legat uppe en vecka! Det är coolt, tycker jag! ;D