Helt slut

                                            Datum: 2008-11-30 Tid: 19:45:16 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 4 Kommentarer
Kväll...

Söndagkväll.
Har inte satt min fot utanför dörren idag utan jag har hållit mig inne. Dock ska jag gå ut sen och mata ninisen. Min älskade Ella, hon får inte dö. Inte försvinna från mig!

Emelie och jag sitter/ligger i min säng och diggar till låten My Cool med Adam Tensta. Vilken underbar låt va! Man blir på ett strålande humör. Eller i alla fall jag.
Vi har även idag pluggat. Vi är inte så bra på att plugga som ni kanske märker. Vi..ehm..tar bilder istället. 104 små kort blev det den här gången. (141 st i onsdags)

Vi har druckit te, ätit lussekatter, lekt med min kusin Maja (7 år) och snackat. En lyckad eftermiddag. Jag är dock helt slut.

Jag känner mig färdig, sönderknullad, fucked up, whatever! Helt sönderslagen. Dock är det bara Missan som har rivit sönder handen på mig idag. ; )


Såhär kan ett par fjortisar se ut.. :P
ps. Jag och Emelie..<3

1 advent

                                            Datum: 2008-11-30 Tid: 11:01:16 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon

Idag är det söndag, och det är helt fruktansvärt. Jag fullkomligt hatar söndagar. Då vet man att man har en jävlig vecka framför sig (för det mesta i alla fall) full med prov, inlämningar och tal.
Igårkväll var jag hos Johan och tittade på film, Harry Potter och fenixorden. Har redan sett den kanske, 4 gånger? Men vad gör det, den är helt okej.

En riktig pluggdag idag med tanke på min redovisning i näthandel i morgon, svenskatal osv. Fan vad jag hatar skolan. Jag vill hoppa av, och börja jobba och få en inkomst. Varför kan man inte bara gå i skolan någon vecka eller något om året, så man slipper lägga ner hela sitt liv på den? Hate it!

Har redan hunnit äta frukost med min familj och då fick jag och min bror paket. Jag hade faktiskt glömt bort att vi alltid får paket på morgonen i december. Den här gången var den en låda med skumtomtar.
Guitar Hero har också redan gått varmt. Det är kul, men jag är riktigt sugig. Försökte klara den typ, svåraste på nivån medium, men jag åkte ut. Surt.

Vad jag vet så ska Emelie komma hit idag. Jag har inte hört så mycket än, men vi får väl se hur det blir. Hoppas att hon kommer i alla fall. : )


Chokladbollarna som vi förra gången bakade. Otroligt goda! : )

Jag drömde mig alltid bort..

                                            Datum: 2008-11-29 Tid: 20:30:12 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 2 Kommentarer
...utan att se det som jag hade
Jag tog alltind för givet då,
fastän jag hade allt så saknades någonting...

Om en liten stund ska jag kila iväg till Johan tillsammans med min kasse full med godis och dricka. Man måste ju ändå "fira" att det är lördag, och jag åt faktiskt inget godis igår. Inte på kvällen i alla fall.
Åt alldeles nyss middag med familjen. Något som luktade julskinka, men som istället var fläskkött med ris och sötsur sås. Smarrigt, men på något vis började jag må illa direkt.

Idag har det varit en riktig släktträtt. Det började med att farmor kom på besök och vi fick lite julgodis. Senare kom även mormor & morfar och vi snackade bland annat om att muslimer verkar ha svårt för att inte runka. Haha lät det dumt? Grejen är att de brukar ju aldrig få visa sina kroppar, utan måste gå med en massa tyg om sig i alla väder. Kan inte männen hålla sig om de ser lite hud?
Herregud säger jag bara..
När jag dör ska jag åka till de länder det islam existerar och vara halvnaken/naken. Antagligen kommer de döda mig eftersom jag visar mig så, men hey! Jag kan inte dö igen, right? Bara att fortsätta och göra de alldeles galna. Shit.

Såg på postkodsmiljonären förut också. Det var nästan pinsamt. Några unga killar visste inte att Astrid Lindgren föddes i Vimmerby. Emil i Lönneberga? Hört talas om det små killar?
Nej, där blev jag arg! ; )

Nu ska jag dock inte klaga mer. Istället ska jag lägga på några lager smink på mitt anlete och sedan mata Ella. Därefter ska jag gå den dryga kilometern till Johans place.

Puss och Kram

Melinda och Emelie <3

Sista lördagen i november

                                            Datum: 2008-11-29 Tid: 12:17:03 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej på er : )

Vädret är ytterst tråkigt så jag tror att jag håller mig inomhus idag. Fick reda på att det är julmarknad i stan idag, men den lockar mig inte särskilt mycket. Det finns väl viktigare saker än marknader menar jag?
Vaknade runt 9-10 tiden idag men låg kvar i sängen till 12. Synd att jag inte sov mer, jag är förbaskat trött.

Igår var en händelserik dag kan man säga.
Den började i skolan med hyfsat trista ämnen (såsom matte c, företagsekonomi osv) men blev mer "spännande" mot slutet. Använd aldig fusklapp säger jag bara.
Det känns så fel på något vis. Fastän att det känns som om allting dåligt händer är mitt fel, så straffas jag aldrig. Det är istället de i min närhet som får stå för det.
Men jag antar att det snart tar en vändning.
Dock mår jag inte speciellt bra just nu, så jag gissar att det är straffet. Fan.

Kom innanför dörren vid 18 igårkväll. Det var bara att stressa på med tränigskläder och cykla iväg till hallen. Mötte upp Cajsa på vägen.  : )
Väl i hallen träffade vi David och sedan satte det igång. Jävlar vilken dåligt kondition jag har, OCH styrka. Jag är riktigt besviken på mig själv faktiskt.
Innan körtelfebern hade jag i alla fall en någorlunda kondis men den försvann..

Dock är den ju på väg uppåt nu igen, vilket känns bra! David kör hårt med mig vill jag lova.
C hängde med mig hem sen och åt tacos, det var gott.
Gissa vem som har träningsvärk idag? ; )

-------------------------------

Dagen igår var inte slut förresten. Jag mötte upp Johan och Jimmy och stack hem till dem och såg på film.
Secret Window
Stephen King ofc ; )


Från att ha tittar på Smala Sussie, förutsägbara Hollywoodfilmer och annan smörja så har jag blivit en helt annan människa (när det gäller film). Jag älskar Stephen King. Just det att sluten alltid är så..mystiska. Med andra ord allt annat än förutsägbara.
Just love it! ; )



Melinda goes deep

                                            Datum: 2008-11-27 Tid: 20:25:32 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 6 Kommentarer
Den där boken gör mig galen.
 Allting stämmer, och jag är förälskad i den.
Saken är den, att sakerna boken tar upp har jag sedan länge funderat över,
men jag har inte riktigt kunna förklara det.
 Dessutom har de flesta bara tyckt att det verkar konstigt.

Har ni någonsin funderat på varför vi människor lever här?
Eller tänker ni bara på den här "moderna tiden" som råder och att ni ska klara er i den?

D E N  N I O N D E  I N S I K T E N !

Det går inte

                                            Datum: 2008-11-27 Tid: 20:18:47 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll bloggen


Just nu sitter jag stadgad i min säng medan Du är vad du äter går på tv.
Har prov i morgon i näthandel som jag har pluggat rejält mycket till. Eller?

Svar: Nej.
Jag har inte ens börjat att plugga ännu. Det kom så mycket saker emellan..
 
- Jag åkte till Johan istället och var där en stund efter skolan.
- Sixtens bur var helt konstig och slemmig så den fick jag städa.
- Rummet var stökigt och behövde städas
- Piano och gitarr är roligt..

Ni ser ju själva. Klockan är över 20 och jag måste plugga snart. Men nu vill jag ju kolla/lyssna på tv:n så det går inte. Får helt enkelt läsa innan jag somnar och i morgon innan provet.
Jag får tänka som såhär: jag har klarat det.

Så känns det faktiskt, om jag ska vara ärligt. Birgittas prov känns så underbara på något sätt. Det blir nog bra. I värsta fall kan man ju använda fusklapp, även om det känns lite dumt.

2008-11-27

                                            Datum: 2008-11-27 Tid: 09:03:00 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 5 Kommentarer
God morgon

Idag är det redan torsdag (jag säger ju att tiden bara flyger iväg!) och jag är på plats i skolan. Sitter i ett litet avlångt datarum vid namn Pippin. Alla salar på ovanvåningen i skolan är döpta efter Sagan om Ringen, medan de på nedervåningen är döpta efter gamla grekiska gudar. Vart får de allt ifrån? : )

Har sovit i närmare 7 timmar inatt vilket var ett bra tag sen. Jag satt med photoshop in i det sista igårkväll/natt men sedan gav jag mig. Jag hatar "Blending options" för det blir alltid fel. Ser aldrig ut som det ska göra...
Det jag försökte mig på var att skapa julgranskulor. Tänkte att det var passande nu till julen. (Jag har ju redan gjort en gran!) Men som sagt, jag stängde av datorhelvetet och somnade så gott istället.

Jag och Emelie hade en toppenbra eftermiddag igår faktiskt. Synd att vi inte ses oftare egentligen, men jag antar att det helt enkelt inte blir av. Vi ha en massa läxor som vi säger att vi ska göra, men egentligen åker man ju bara hem och gör annat. Aja struntsamma. Kul var det i alla fall. : )

--------------------

På bussen hit läste jag lite mer i Den nionde insikten och den är hyfsat bra/intressant. Den får mig att tänka! Om vi människor bara är uppmärksamma så upplever vi så mycket mer än om vi bara skulle strunta i allt och inte bry oss.
Jag kan ge ett exempel:
I morses var det första jag kom att tänka på den grafiska kommunikationen som jag fortfarande inte har lämnat in.Känns ju sådär om jag ska vara ärlig. Jag tänkte: ska jag läsa in den tillsammans med några andra? Eller hur ska jag göra? Jag måste ju ha de poängen.
Tror ni inte att läraren i gk dyker upp det första han gör? Jo, det gör han.
Alltså; allt jag lär mig, funderar på osv, det dyker upp bara någon liten tid senare. Allting hänger ihop, helt enkelt.
Historialäraren berättade för en tid sen om någon klocka.Eller rättare sagt så hade en man haft 2 klockor på sif på samma arm. Jag minns inte riktigt. Men jag hade i alla fall inte tänkt på det innan. Tror ni inte att Johan kommer och berättar senare på eftermiddagen om att hans pappa råkade ha 2 klockor på sig en dag?
Varför sa han det just då? Den dagen jag hade hört om de andra 2 klockorna.
Det är för osannolikt för att det ska kunna vara en ren slump.

1234567

                                            Datum: 2008-11-26 Tid: 19:14:51 Kategori: Photoshop Kommentarer: 1 Kommentarer


Efter - Före

Mitt liv

                                            Datum: 2008-11-26 Tid: 17:51:35 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
Mitt liv

En helt vanlig dag för ett tag sen, så stod jag "som vanligt" och busade lite med Missan som så gärna ville upp på vinden. Hennes till synes absoluta favoritställe i det här huset. Dock fick hon inte som hon ville utan fick nöja sig med att sitta på den höga bokhyllan nedanför vindsluckan.
Vi slogs lite, tass mot hand. Alltid lika roligt.
Till slut fick jag en klo i handen och började blöda, jag slutade busa.
Sänker blicken och ser en kritvit bok där i hyllan, mellan en massa andra färgglada böcker.
Den liksom, sa åt mig att läsa den. Den blänkte så.
Helt vit, både på framsida och baksida..

Jag tog boken och la den på mitt skrivbord. Igår läste jag i den för första gången.
Endast 1 kapitel är läst, men jag är liksom, fast.
Den handlar om en transsexuell man och om hur hans barndom och liv var.

En man, eller pojke då eftersom han fortfarande är liten i det första kapitlet, som har en bror och en syster. Han bor ute på landet i England med sin familj. Dock är han inte som de andra pojkarna. Han är en tjej. Fast i en killes kropp. Hans bästa vän är hans syster Pam och de leker ofta med dockor och klär ut sig till kvinnor med höga klackskor och en massa smink.
Han lever ett bra liv, fram tills sex års ålder - då skolan börjar.
Han är inte som alla andra pojkar.
Han har inte alls samma intressen som "killar ska ha". Han blir retad av både lärare och klasskompisar eftersom han är så "flickig" av sig.
Han gillar inte agressivitet. Vill aldrig slåss.

Sedan kommer tonåren. Han får inget hår på sin kropp (vilket också är en anledning till att de andra killarna retar honom) och han klär sig "personligt". 
---
Sen har jag inte kommit längre.

Men jag känner mig tvingad att läsa den, även om den inte är särskilt "spännande". :P
Det roliga är att ingen i familjen visste om att den boken fanns. Hmm. Kusligt.



Nu har jag och Emelie tagit 141 bilder på varandra. En helt ny mapp på skrivbordet full med bilder. Alltid lika skoj! Nu ska jag redigera dem! : )

Blir du ledsen om jag dör?

                                            Datum: 2008-11-26 Tid: 15:24:41 Kategori: Kommentarer: 3 Kommentarer
Hur fult det är att vara svag, hur svårt det är att vara stark,
hur önskvärt
 - kanske livsviktigt -
Det är att vi får berätta hur det verkligen, verkligen känns..

Det är redan onsdag, helt ofattbart!

                                            Datum: 2008-11-26 Tid: 15:07:10 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
Det börjar med en förhöjd förmåga att uppfatta det sätt som våra liv förs framåt.
Vi lägger märke till de tillfälligheter som inträffar i exakt rätt ögonblick
 och som låter oss möta exakt de rätta personerna för att våra liv plötsligt ska få en ny och viktig inriktning.

Ett litet "intro" till det här inlägget kan man väl säga.
Idag har varit en grå, ganska trist dag faktiskt. Som vanligt ligger jag hellre kvar i den varma sängen på morgonen än att gå upp och göra mig i ordning.
Vet ni hur min skoldag såg ut idag?
Matematik C klockan 08:20 (läraren var endast närvarande i 40 minuter) som sedan slutade vid 09:30. Sedan har jag rast. Den andra lektionen som också var min sista, var idrott och den började inte förrän klockan 12:00.

Jag, Emelie och Anton tog första bästa buss in till stan och satte oss på Mc Donalds. Jag är verkligen onyttig. -_-
Funderar starkt på att börja röka också. Varför? För att bli smal. Få bort mitt ständiga sug efter socker, efter mat. Jag blir så fet, och den onyttiga maten ger mig finnar.

Tog efter den otroligt trevliga vistelsen på "restaurangen" en tripp till stadens bibliotek. Frågade en gammal äcklig gubbe om en mycket speciell bok och till slut låg den i min hand. Den nionde insikten, är namnet på den. Har bara börjat lite smått än så länge, men jag har hört att den är läsvärd.

-------------------
Gissa vem som sitter i min säng med datorn och en massa pluggböcker? Emelie! (Som jag inte länkar eftersom hon inte längre har någon blogg!) Vi ska plugga till näthandelsprovet som vi har på fredag, och det går ju strålande! Eller?
Än så länge har vi:
- Läst lite ur en vit bok
- Bakat negerbollar (chokladbollar..)
- Gjort varm choklad
- Klappat Missan
- Spelat gitarr
- Varit på toaletten
- Sett oss omkring
- Pratat i telefon
- Suttit vid msn
- Pillat varandra i stjärten (och näsan också för den delen..)

Ja, det var väl det vi har gjort (än så länge). Men fler saker kommer. Vi hade även tänkt att spela lite Guitar Hero. Det är ju så roligt!
Jag kommer få MINST VG på det där provet på fredag, det är jag stensäker på. (:S)

(Bilder från den här underbara eftermiddagen dyker upp senare)

Photoshop

                                            Datum: 2008-11-25 Tid: 21:11:58 Kategori: Photoshop Kommentarer: 1 Kommentarer
Nu har jag suttit vid datorn hela dagen och bara photoshopat och photoshopat. Snart tröttnar jag nog. Som med allt annat. Jag behöver verkligen variation här i livet för att trivas har jag märkt.

Bilden ni kan se föreställer mig (:P). Anledningen varför jag valde den till synes fula bilden är att den är av bra kvalité. Haha resten är bara skit.

Nu ska jag gå ut och mata min stackars (säkerligen) ihjälfrusna kanin Ella. Vattnet i flaskan är nog med största säkerhet fruset i alla fall (eller är det plusgrader nu?). Ni som har kaniner utomhus förstår nog vad jag pratar om när man hela tiden måste fylla på nytt vatten.

Dock får hon på vintern en skål med vatten (ljummet) istället. Så slipper jag byta i flaskan så ofta.
Sorgligt nog så välter hon alltid ut det, så nu är kanske hela buren blöt.

Hoppas inte det.

Sov gott sen. Pusspuss

Helt sjukt

                                            Datum: 2008-11-25 Tid: 19:03:48 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
Heej

Jag satt och skrev ett inlägg till bloggen i skolan förut faktiskt, men jag struntade i att publicera det. Grejen var den att ett snöbollskrig pågick utanför och då kan man ju inte sitta vid datorn tänkte jag.
Om jag ska vara ärlig så gick jag knappt utanför dörren sen. Var helt livrädd för att bli kall och blöt eller något annat otrevligt. Andra hade oturen att bli det, t ex 2 tjejer ifrån IB1:an. Jösses vad snöiga de var sen när de hade brottats ett tag.

Idag är jag iklädd mammas vita skjorta, ett par jeans från Gina Tricot och en scarf som även den är mammas. Jag förstår inte hur jag lyckas..
Är det vanligt att låna ens mammas kläder? Eller är jag bara cp? Jag har ingenting själv nämligen.

Nu till det här inläggets rubrik. Vad som enligt mig är helt sjukt, det är att år 2008 snart är över. Det är bara lite mer än en månad kvar på det här året. Sedan blir det år 2009. Ett förhoppningsvis underbart år eftersom jag blir 18 bast. Men man vet ju aldrig. Mycket händer på ett år som man inte har räknat med.

Förra nyår firade jag tillsammans med min dåvarande pojkvän Sebastian. Året innan det firade jag med min dåvarande pojkvän Johan, och det här nyåret lär jag väl fira med min nuvarande pojkvän Johan (inte samma som innan). Vad blir det nästa år? En ny Sebastian kanske? ; )
Skämt åsido!
Usch jag låter ju som värsta typen. Skaffar nya killar hela tiden. Men jag har bara haft 3 faktiskt, och alla har hållt väldigt länge. Runt året.
Det känns verkligen som om nyårsafton med Sebastian var igår. Men det märker man ju nu att det var det inte. Honom har jag inte sett till sen i somras, vilket jag inte tycker är alls jobbigt. Har helt kommit över både honom och den första Johan (HAHA!), vilket är väldigt skönt.

Men det är bara att acceptera. Jag är ingen sådan människa som blir beroende av någon annan. Jag kan vara själv och behöver inte ha pojkvänner som hela tiden finns där för mig. Det räcker om familjen och vännerna gör det. Men visst är det alltid trevligt att ha någon man älskar vid sin sida.

Vilket långt inlägg det här blir, men jag tycker att det är skönt att skriva av sig lite ibland. Mina fingrar är trots allt skrivande hela iskalla med tanke på dålig blodcirkulation när jag sitter vid datorn.
Snart serveras det lasagne här i huset, vilket är helt underbart.

Har för övrigt suttit med Photoshop nu i några timmar. (Sedan jag kom hem från skolan)
Det var någon satans julgran jag ville ha gjord, men som jag inte lyckades med. Jag försökte verkligen hela tiden och kämpade, men icke.
Men vet ni?
Till slut gick det! Jag gav inte upp, utan satt kvar och var envis som en åsna. Det kan löna sig ibland, att vara envis alltså. Särskilt när det gäller photoshop! ; )



Det kanske inte är bland det vackraste ni har skådat i era liv, men håll med om att jag är grym! ; ) Tutorials ftw, om man säger så. Vad tycker ni? =) Kom med konstruktiv kritik! ; )

Kram <3

Ny kategori

                                            Datum: 2008-11-24 Tid: 21:04:53 Kategori: Videos Kommentarer: 5 Kommentarer


Mia - Jimmy

Det var ett himla tjat på mig ikväll. Nu måste jag sluta skriva. :P
Jag har fått den här låten på hjärnan förresten.

Where you gonna go?

                                            Datum: 2008-11-24 Tid: 21:00:49 Kategori: Photoshop Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag är otroligt dålig på att ladda upp bilder på mig själv nu för tiden. Jag vet inte vad ni tycker, men visst är det roligt med lite bilder på den som har bloggen?
Så här ser i alla fall jag ut idag. Skabbig.
Ser ni det otroligt korta håret jag har i pannan där? Haha, det blev lite fel när jag klippte där. Usch, det är ju förskräckligt.

På fredag har jag prov i näthandel A. Det är det första provet av de två som vi kommer att ha i kursen. Sedan har vi även en inlämning som ska vara färdig på måndag nästa vecka. Sedan är den kursen slut. 50 poäng bara sådär, det är ju helt underbart.

Ska läsa på de 5 kapitlen innan jag somnar sen.
Har jag förresten sagt hur o t r o l i g t glad jag är för att slippa databashanteringen och multimedian? Jag är som en ny människa.

Och folk, jag har kommit på en sak. A l l t i n g löser sig. Alltid. Även när det känns som om ingenting kan bli sämre, så ska ni se att det alltid dyker upp någon som räddar er ur den hemska situationen.
Jag till exempel: jag är skyldig skolan 600 kr för någon jäkla strömkabel som gick sönder. Jag har inga pengar alls nu. Men så kommer pappa där och säger att han betalar. Är det inte underbart så säg. : )

Can you feel the love tonight?

                                            Datum: 2008-11-24 Tid: 20:53:37 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer


Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Det är mörkt, det snöar och det är kallt.
Jag har nu dammsugit hela övervåningen vilket resulterar i att jag är väldigt varm. Det tar på krafterna att dammsuga ska ni veta. Jag har även städat Sixtens bur eftersom den var så otroligt skitig. Det såg ut som om någon hade hällt olja i buren. Ni vet när vattnet blir sådär skumt och äckligt.

Det känns alltid mycket fräschare när det är snyggt och rent på rummet. Snart ska ljusstackarna och stjärnorna upp i fönstren. (Mina står redan på skrivbordet och väntar på att placeras ut!)
Mamma har satt upp röd-vit-randiga gardiner i köket vilket blev jättemysigt. Jag älskar verkligen julen. Stämningen och allting.
Det stämmer verkligen det där som man alltid säger, att julklapparna endast är viktiga när man är liten. När man blir äldre är det stämningen, maten (<3) och människorna man vill åt.

Underbart med snö

                                            Datum: 2008-11-24 Tid: 13:41:45 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
Nu har det snöat hela jävla dagen och jag är så förbannat trött på det.

Nej, jag skämtade bara. Jag älskar snö när det verkligen är snö. Inte slask och sådant, utan snö.
Vi skulle ju egentligen ha gått en liten promenad förut under matrasten, men det sket vi i. Direkt när vi kom ut i kylan och yrvädret så gick vi raka vägen in igen. Bad Dalle att låsa upp vilorummet och la oss där och slaggade i 20 minuter. Dock somnade jag inte, utan låg bara och njöt i mörkret.

Hade svenska sedan och där skrev jag ytterst lite på mitt tal. Sedan skrev jag istället ett annat dokument bara för att få "tala ut" med mig själv. Haha, det gav ju mycket, verkligen.

Usch nu vill jag hem känner jag. Sätta mig och glo på någon film med en stor kopp varm choklad. Filmförslag?

Läraren är så fruktansvärt seriös känner jag. Musik är lektionen jag för tillfället har, och på tavlan står det:

IDAG: LEVLA PÅ, FÖRSTEN TILL 80 VINNER :)

För er som inte riktigt förstår innebörden med det här så har det med spelet WOW att göra. Härligt tänkte jag, då slipper jag plugga. (Jag spelar ju ändå inte WOW så jag kan ju chatta osv.)



Det blir bara mer och mer

                                            Datum: 2008-11-24 Tid: 10:24:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Sitter i skolan igen. Måndag.
Snöigt ute, känns som om det är jul. Eller gör det det?
Det är ju aldrig snö på julafton.

Läxor, prov och inlämningar forsar fram och,
 det känns som om jag inte komma hinna med någonting.

Men det är klart att jag gör.
Vart är alla förresten?
Varenda kotte i klassen är ju borta idag.

Har för övrigt webbdesign för tillfället. För ett tag sen hade vi en inlämning och nu har vi en till. Underbart, verkligen. Jag kan ju inte göra hemsidor som vi vet från tidigare.
Jag, Anton och Emelie har redan varit nere i källaren och sprungit runt i mörkret. Vilken otrolig tunnel det är där egentligen. Antagligen är det fruktansvärt förbjudet att vara där, men man kan ju inte alltid följa regler. -_-

På matrasten sen tänkte vi ta en promenad i vintervädret. Anton har lovat bort sin underbara mössa till mig så att jag inte fryser arslet av mig.
En sådan pälsig (fejk) mössa, nya stövlar (varma!) och en ny jacka står på önskelistan. En sådan där riktigt varm, längre jacka som värmer i kylan.
Båda mina stövlar som jag har hemma har gått sönder vid hälen så de slänge mamma i morses. Får nu gå runt i hennes gamla skor istället.

En hyfsat trälig dag idag kan tyckas. Men jag gillar vädret, och då är jag på strålande humör.

  

Söndagen den 23/11 -08

                                            Datum: 2008-11-23 Tid: 22:58:48 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll :)

Idag har varit en fin dag, och faktiskt helt okej. Solen har skinit hemma i Hjo och jag har bland annat gått en härlig promenad med Cajsa i höst/vintermörkret. Har inte träffat henne på över en vecka på grund av hennes lilla vistelse i England. Den sötnosen hade faktiskt köpt presenter till mig! Ett par underbart fina örhängen och en fin burk med någon läppglansliknande i. Tack! =)


Fina grejer.

Har även idag sett på en film, Besökarna. En gammal film (VHS) med bland andra Kjell Bergqvist i rollerna.
 Någon som har sett den? : )
Skulle egentligen ha dammsugit, målat naglarna och fixat idag, men istället har jag ägnat mig åt annat. Spelade bland annat Guitar Hero en sväng förut. Ibland förvånar jag mig själv över att jag faktiskt lyckas träffa någon såndär sak.
Finnarna i ansiktet lever kvar, tyvärr. De måste bort känner jag. Jag känner mig inte alls bra med alla de där jobbiga idioterna.

Jag har alltid känt mig som en väldigt egoistisk människa. Idag kom jag dock på att det är jag nog inte. Jag ägnar fruktansvärt lite tid åt mig själv. Så fort jag gör något så är det för någon annan, känns det som i alla fall. Antingen är det att snacka med någon, köpa något till någon annan, greja med husdjurens burar, mata djuren, diska efter familjen osv.
Jag har till exempel inte ägnat någon tid till att måla naglarna idag som jag tänkte göra. Det har jag inte gjort på flera månader.

Nu är i alla fall jag sjukt trött. Jag borde sova. I morgon är en annan dag, med nya tag. ; )
Sov gott


<3

Close your eyes, clear your heart

                                            Datum: 2008-11-22 Tid: 21:44:46 Kategori: Videos Kommentarer: 2 Kommentarer
I did my best to notice
when the call came down the line
up to the platform of surrender
I was brought but I was kind
and sometimes I get nervous
when I see an open door

close your eyes, clear your heart


cut the cord
are we human or are we dancer
my sign is vital, my hands are cold
and I'm on my knees looking for the answer
are we human or are we dancer

pay my respects to grace and virtue
send my condolences to good
give my regards to soul and romance
they always did the best they could
and so long to devotion, you taught me everything I know
wave good bye, wish me well

you gotta let me go
are we human or are we dancer
my sign is vital, my hands are cold
and I'm on my knees looking for the answer
are we human or are we dancer

will your system be alright
when you dream of home tonight
there is no message were receiving
let me know is your heart still beating

are we human or are we dancer
my sign is vital, my hands are cold
and I'm on my knees looking for the answer

you've gotta let me know
are we human or are we dancer
my sign is vital, my hands are cold
and I'm on my knees looking for the answer
are we human
or are we denser

are we human or are we dancer

are we human or are we dancer


22 november 2008

                                            Datum: 2008-11-22 Tid: 21:36:04 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll

Honey honey
är den låt som spelas just nu på min fina lilla bärbara dator.
Kvällen har spenderats i min lillebrors rum. Det är Guitar Hero som jag har fastnat för. Helt sjukt roligt när det väl fungerar. Jag håller mig på nivån medium hela tiden, men jag försökte mig på hard på några låtar också. Det gick dock inte så himla bra, så jag skippade det efter ett tag.
 
Vet ni? När jag "snackar" med min katt så pratar jag väldigt roligt. Jag får en helt annan röst, och säger saker som jag aldrig skulle säga annars. Som förut till exempel:
- Missan du har SVANS! Du är ett SVANSdjur! Ja!

Hur normalt är det på en skala? Men å andra sidan, finns det NÅGON som snacka r på vanligt språk till sitt husdjur? (Okej jag pratar hyfsat normalt till min salamander!)
Jag undrar verkligen vad Missan egentligen tänker när vi kommer där och snackar något random språk. Hon tycker nog att vi är...löjliga.
Nog om det.
 



Jag övningskörd förut. Det var mörkt och fullt med snö. Roligt! Körde runt i st an bland en massa hus och även ut på den lilla
slingriga vägen som leder till bland annat Marie.
Det är kolsvart, men jag kan ändå inte missa att det står en massa dovhjortar på gärdet precis intill vägen. De måste ha rymt från någon inhägnad för de ryckte inte till alls när de ser bilen. Det var faktiskt riktigt kusligt att köra förbi dem.
Tänk er själva:
Bilen går extemt sakta (knappt 20 km/h) och inte ens 3 meter ifrån er står en hjort och tittar rakt på dig. Öga mot öga. (Ni som har sett The Ring kan ju tänka er där när de stannar bilen mitt i vägen för alla djur..)

Jag hade dock turen på min sida och ingen skada skedde. Ändå var jag rädd när jag åkte där på grusvägen som leder ut till Almnäs eftersom det var ett buskage precis intill vägen. Vem vet vad som kan hoppa fram där?!
Det enda jag såg var en liten hare som sprang på gärdet där så fint.

Jag som annars inte är så vidare snäll mot mig själv kan faktiskt våga påstå att jag är riktigt bra på att se djur i skogen, på gärden osv, oasvett om det är ljust eller mörkt ute! Kan vara bra om man inte vill krocka.

Lördag idag = Min namnsdag

                                            Datum: 2008-11-22 Tid: 13:41:35 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej på er små kottar ; )

Idag är det lördag, men inte vilken lördag som helst! Det är min namnsdag idag, och namnet är Cecilia. Fick tidigt i morses ett sms av min farmor där hon önskade mig grattis! Gulligt! : )

Runt 21:30-tiden igårkväll knallade jag iväg till Johan. Innan dess var jag dock lite med min kanin och lät henne springa runt i snön i trädgården. Fy vad ledsen hon blev sen när jag satte henne i buren igen. Jag mådde dåligt över det i flera timmar efteråt.
Hur som helst.
Väl hos Johan så såg vi på en film vid namn Misery. (Jag vet, det blir en hel del filmer, men jag gillar det!) Den var...helt okej faktiskt. Lite läskig emellanåt men inte överdrivet.
Den är ju faktiskt från början gjord av Stephen King, så vad väntar man sig? ; )

Sov över där och vaknade hyfsat tidigt i morses av en rejäl träningsvärk i...RUMPAN! Redan efter 5 minuters spelande igår så fick jag ont i armen, och idag kom träningsvärken. Jag gillar badminton har jag kommit på. Jag måste spela mer!

Idag kollade vi också på film faktiskt. Den här gången var titeln The Edge (På gränsen). En film om överlednad, och den var även den hyfsat bra. Bara det att jag stör mig något så fruktansvärt på översnälla människor.
Herregud. Hjälper man verkligen en människa som sekunden innan har siktat på en med ett gevär? Jag vet inte hur ni resonerar om det, men det skulle inte jag ha gjort i alla fall.

Gå ut och njut av vädret idag kan jag säga! Sol, snö, kyla. Vad mer kan man begära? ; )
Själv ska jag i alla fall gå ut och låta Ella springa av sig lite i snön.

Puss <3

Step brothers!

                                            Datum: 2008-11-20 Tid: 23:00:45 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll folk

Här sitter jag med datorn i knät och en iskall häck.
Kom alldeles nyss hem från Johan & Jimmy efter att bland annat ha sett filmen Step Brothers och ätit Spaghetti med köttfärssås. (Jimmys egna!)
God, måste jag säga. Trots att det innehöll exempelvis morötter som jag inte är van vid. När det hackades nere ifrån köket trodde först jag och Johan att han hackade av sig sina fingrar bara för att ha något att krydda såsen med. Men tack och lov så satt de ju kvar på honom sen.
Filmen vi såg var hyfsat bra. Vet inte vad man kan kalla den för? Komedi kanske? Men även en liten kärlekshistoria kanske (i alla fall mellan föräldrarna)
Men se den ni! Ni får er några skratt!

Lovade även min älskade vän (:P) David att joina honom i morgonkväll och spela badminton. Jag tänkte att vafan! Lite motion har väl ingen dött av? Dessutom har jag ju lagt på mig något så fruktansvärt nu så det kan verkligen inte skada.

Skolan idag var bra. Jag hade ju som jag skrivit tidigare förväntat mig ett tjockt IG på historiaprovet. Men hör och häpna!
G+
Okej, kanske inte världens bästa betyg, men håll med om att det är betydligt bättre än IG? : ) Jag är mycket nöjd. Kanske kan jag trots allt skrapa ihop ett VG i historian. Det ska nog inte vara några problem.

Jag, Anton, Angelika och Susanne gick även in i någon underjordisk gång under skolan. Mycket mörkt och mycket läskigt. Men även mycket roligt. Vad gör man inte för att underhålla sig på rasterna? Jag letar i alla fall efter mystiska gångar! ; )


Nu är det dags för mig att hoppa i säng.
Vi hörs va!
Puss <3

Snälla förlåt mig.. låt mig förklara..

                                            Datum: 2008-11-19 Tid: 20:46:03 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej

För ett par timmar sedan stack jag tillsammans med mamma över till grannen för att hälsa på min lilla kusin. Grejen är att min moster och hennes familj bor ca 10 meter ifrån vårt hus.
Skönt när det är nära, men på något vänster bidrar det bara till att man ses ÄNNU mindre..
Hur som helst. Thea som kusinen heter började genast att skrika när hon såg oss. Liksom. Vilka är det där? De har jag aldrig sett innan.
Jag måste medge att det kändes lite pinsamt faktiskt.

Drack te där (utan socker!) och satt och snackade en stund. Vi pratade om min andra kusin och om min lillebror. Om deras längder. De är oerhört små och borde börja växa snart.

You know something?
Helt plötsigt fick jag för mig att skaffa en helt ny mobil. Jag har tröttnat på min nuvarande S500i (Sony Ericsson) och vill ha en ny. En samsung är det till och med.
Med abonnemang.
Härliga grejer.

Hostan har kommit tillbaka märker jag, och jag tror minsann att jag har stukat ena sidan av halsen. Går det ens?
Det gör hur som helst svinigt ont, men det går väl över.
Nu ska jag sätta mig (tillsammans med godispåsen) och läsa på mitt prov. Hoppas att något fastnar i min lilla minimala kycklinghjärna i alla fall.

Hur mår ni? : )

// Melinda ♥

Filosof

                                            Datum: 2008-11-19 Tid: 16:26:05 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 2 Kommentarer


Kärlek till vishet

Onsdagen den 19 november

                                            Datum: 2008-11-19 Tid: 16:19:57 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
Snacka om att det är höst nu..

Jag gillar inte hösten har jag nu märkt! Det är svinkallt, det regnar typ jämt (?) och jag blir bara sjuk. Eller kan man ens kalla november månad för höst?
När jag tänker på hösten så är ju den första bilden jag ser i skallen vackra träd i olika färger och en massa löv på marken. November är ju mer, råkall och svinig.
Nej, usch för den!

Jag kom nyligen innanför dörren.
Tillsammans med Anton och Charlotte har jag pluggat en stund på högskolan i Skövde. En underbar miljö att plugga i faktiskt. (Första gången jag var där, men definitivt inte den sista!)
Läste igenom lite sammanfattningar och strök under det som jag ansåg vara viktigast.

I morgon gäller det. Provet. Antilken och Romarriket. Känns inte som om jag kan någonting om jag ska vara ärlig. Vilket är fruktansvärt synd. Jag ligger mycket risigt till i historian och om jag skulle få ytterligare ett IG ser det nog ännu sämre ut..

Lyckade övertala min underbara lärare Birgitta idag om att få skippa sista lektionen (som hade varit näthandel). Anledningen var att jag ville plugga på antikenprovet. -_-
Tack vare mig (som tog upp ämnet..) så slapp hela klassen den lektionen. : )

När jag kom hem i alla fall så möttes jag av en busig kisse. Hon hade en liten bit garn som hon lekte med i storarummet. Som den idiot jag är så lekte jag bara en liten stund med henne och gav henne lite mat. Stackarn. Hon som på ett sådant lekhumör förändrades hastigt när matburken kom fram.



Nu längtar jag verkigen tillbaka till våren/sommaren. Till värmen, solen.
På bilden ser ni Anton som glatt sitter på en underbar äng inte alls långt ifrån skolan.
(Dock var det fullt med myror där så vi flyttade oss snabbt!)

I know you want it dirty!

                                            Datum: 2008-11-18 Tid: 18:08:43 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
Heej

Nu skriver jag - IGEN.
Sitter nere vid den stationära datorn endast klädd i pyjamaslinne och mjukisbyxor. Slappt om något.
Diggar till den gamla låten Alone med Heart. Den är väl sådär.

Var hemma från skolan idag vilket vad gudomligt skönt. Jag har bara slappat, ätit clementiner, spelat gitarr och suttit vid den förbaskade datorn hela dagen. What a life!
Mamma kom nyss innanför dörren och ska snart börja laga korvstroganoff. Ibland är det faktiskt otroligt gott, och idag är nog en sådan dag. Jag känner mig riktigt sugen.

Skolan är tuff! Inlämningar, prov, inlämningar...Nämnde jag PROV?
Det som ligger närmast just nu är provet som handlar om Antiken som jag har nu på torsdag. Jag känner för tillfället att jag inte kan någonting om det, vilket är väldigt bra. Eller?

Nåväl. I morgon blir det skola i alla fall, hade jag tänkt mig. Jag har ju bland annat Näthandel i morgon, som faktiskt är ganska roligt just nu.

En liten kom-ihåg-lista till mig själv:

- Historiaprov 20 november
- Historiainlämning 4 december (inte ens börjat och den är rejäl!)
- Svenska tal (i början av nästa vecka)
- Näthandel, nätbutik 24 november
- Företagsekonomi B prov (obestämt datum)
- Näthandel A prov (obestämt datum)
- Matte C prov (även det obestämt)
- Engelska B litteratur (december)
- Musikinlämning (i början av januari, men även den REJÄL!)

Och tvåan är väst va? Det är jag beredd att hålla med om. Det här ser inte bra ut. Dessutom har jag fått IG på en inlämning och ett prov så de måste jag göra om. Webbdesign och historia var det.
Nu ska jag nog gå och lipa en skvätt. Eller gå på toaletten. Vi får se vad jag väljer att hitta på. ^^

Kram <3

Jag saknar bloggen...

                                            Datum: 2008-11-16 Tid: 23:00:05 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
...jag saknar att skriva av mig efter en dag fylld med härligheter.

Fuck.
Nu skiter jag i mitt uppehåll och skriver några rader i alla fall. : )
Vad kan jag säga...Mitt liv rullar på. Jag har bytt inriktning på gymnasiet, jag går inte längre Grafisk & Webbutveckling. Istället har jag nu hoppat över till IT & Företagande. Med andra ord kommer jag att läsa ämnen som företagsekonomi B, affärsjuridik, textkommunikation och näthandel (A, B och C). Skippar de hemska ämnena vid namn databashantering och multimedia.

Det är underbart.
Dock har jag missat några prov osv eftersom jag hoppar in i mitten av terminen, men det ska nog inte vara några större problem. Det gäller bara att läsa på ordentligt och inte sitta och slösurfa på lektionerna. ^^

Igår var en bra lördag. Skolan hade Öppet hus och det var en obligatorisk skoldag för 2:or och 3:or. (Dvs mig..) Jag gjorde dock inte mycket; snackade med folk, spelade biljard (vann!!) och tog en massa kort i studion. Finfina bilder på trion Melinda, Anton
och Emelie. Det hemska med att fota med en så pass bra kamerna är väl att finnarna syns lite föör väl.."/ Skitsamma! : )

Efter den hyfsat korta skoldagen så träffade jag Cajsa en sväng. Nu har hon åkt iväg till England med skolan och blir där i en vecka. Hoppas att hon får en rolig vecka och att engelskan funkar bra! ; )

Dagen är inte slut där!
På kvällen fick jag skjuts av mamma in till Tibro där Emelie och Anton väntade. Det började kanske inte så bra med tanke på vissa utskällningar osv, men resten av kvällen blev lyckad tycker jag. Vi tittade på filmen Mamma Mia och åt en mass onyttigt. Dock la vi oss i tid och gick upp tidigt idag. (Fick ett förfärligt hostanfall mitt i natten förresten! Fyfan!)

Nu kom jag precis hem från Johan. Var där en sväng och tittade på Parlamentet och drack thé. Gott!
- "Jag har kvinnobröst Anders!" Hahaha. Johan Rheborg är skön ibland!
- "Jag är till och med så pass ärlig att jag polisanmälde mig själv efter att ha tagit en oskuld!" Haha, Per Andersson är inte så dum han heller! ; )

Gud detta får mig att få skrattanfall. xD Hoppas att ni tittade på det! : )
Usch vad jag skriver nu. Borde egentligen sova kanske, men jag är inte speciellt trött än. Ska nog lägga mig i sängen i alla fall.
Ha det bra godingar, puss <3

Bloggandet upphör

                                            Datum: 2008-11-11 Tid: 18:41:16 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 3 Kommentarer
Hej på er alla fina människor

Fastän jag knappt bloggar längre så är antalet läsare väldigt många faktiskt. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering.
Dock kommer jag inte blogga på ett tag nu på grund av olika anledningar.
Men livet rullar på, skolan också antar jag, även om det är tufft. Mycket att göra hela tiden.

Vet väl egentligen inte riktigt vart jag ska ta vägen, men jag hoppas att det här blir bra.



puss <3

Som om jag är död

                                            Datum: 2008-11-09 Tid: 21:47:46 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 4 Kommentarer
Nu har jag bestämt mig.
Nu hoppas jag.
Fan om det inte går.

Bloggning under lektionen

                                            Datum: 2008-11-06 Tid: 13:31:18 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
Goddag sötnosar


Har musik. -_-
Ska dock bara bestämma mig för vad jag vill arbeta med för musikgenre, och det har jag tills på torsdag (nästa vecka) att göra. Tänkte att jag kan bestämma mig på typ, onsdag kväll? : )
Hade historiaprovet förut, klockrent IG.
Vi skulle skriva om 3 olika saker om medeltiden, men jag skrev endast om 2. Dåligt av mig. Anledningen till detta var att jag först skrev en massa sidor som jag sedan kom på var fel.
Fick hämta nya papper och skriva om skiten.
Fy.

Var nyss ute i korridoren och fick reda på mitt betyg på låten. VG på den. Riktigt nöjd. Kan få MVG i ämnet sa han, om jag lyckas riktigt bra med rapporten. HOPPAS!
Jag vill ha MVG i svenska, idrott och musik. Då är jag nöjd.


Har på mig min fetingpolo idag som jag införskaffade i Ullared. Den är riktigt varm ska ni veta, lätt att den var värd 119 stålar. ftersom Dock lite jobbigt att den är så fruktansvärt varm.


En dag med min älskling

                                            Datum: 2008-11-05 Tid: 22:54:46 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej bloggen

Klockan är mycket, för mycket. 22:41 visar min just nu i alla fall.
I morgon är det prov, första lektionen till och med. Historia. Jag kan erkänna att jag är riktigt jävla rädd för det. Känns inte som om jag kan någonting om jag ska vara ärlig.
Fick panikångest förut, eller i alla fall något i den stilen. Under lektionen fick jag plötsligt en känsla av att jag inte klarar av någonting. Att jag är totalt värdelös på allting.
Kanske ligger något i det ändå..

Fick för mig att jag skulle skita i allting. Hoppa av skolan helt & hållet. Grafiskt är inte min grej, och ingenting annat på den skolan heller. Shit vilken panik.
Vad ska jag göra istället då? Börja på en ny kula? Byta linje och skola och starta om från 0? Nej aldrig i livet! Jag vill inte ligga ett år efter, inte vara en nolla.

Efter en hård förmiddag med mycket sittande vid datorn och inte fatta någonting, så hade jag idrott. Deltog ej, men mätte ändå min vilopuls. 80. Dock är jag sjuk, så det kan inte räknas..Dessutom var det så mycket tjo och stim så det var inte lätt att koppla av där inte.
Någon rackare snodde min ena sko och slängde upp den högst upp i taket där den sedan var placerad ett tag. Stackars sko, hoppas den inte var höjdrädd. :P

Gick in till stan med Charlotte och käkade en smula mat på Mc Donalds. Fan vad gott det ska vara där då. Cheeseburgare är tamejfan oslagbara.
Mötte sedan Johan på resecentrum och tog bussen hem.
Snackade med Lena en stund och fick lite fika där. Sedan bar det av hem till mitt place. Försökte plugga historia som fan men han satt i sängen och sjöng så jag kunde inte koncentrera mig över huvud taget! Haha aja, skitsamma.

Nu ska jag plugga!
Puss

Come home..

                                            Datum: 2008-11-04 Tid: 21:27:57 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 2 Kommentarer
Inga stjärnor. ingen måne.
Bara en enda dimma hela dagen...

Dimma brukar väl vanligtvis försvinna fram på dagen? Bara ligga under morgonen. Men icke, inte idag. Inte för att jag stör mig på den, inte alls. Jag tycker faktiskt om den, det är mysigt att gå där och knappt se vad som är några meter framför en. Sen känns det som om det renar ögonen eftersom det är vatten (?) som är i luften. Jag kanske är helt ute och cyklar nu, men så uppfattar jag det i alla fall.

Var nyss ute och matade Ella förresten. Stack ner huvudet i sopsäcken som är fylld med hö, och andades in den otroligt underbara doften av det. Finns det något bättre än hö? Riktigt fräscht hö också. Nästan så att jag vill äta upp det själv, inte riktigt men..

Hittade min inlämning i Grafisk kommunikation för en stund sen också.
Med andra ord är jag lycklig nu. Gäller bara att jag skaffar fram de två andra uppgifterna jag hade också. Så ska jag väl kunna skrapa fram ett betyg i det ämnet också. Dock vill jag inte ha "bara" godkänt. Känns så värdelöst med tanke på att jag photoshopar hyfsat ofta/mycket.
Sedan är det bara att lämna in och hoppas på det bästa!

Hittade även andra gamla bilder.
Här har ni ett smakprov:



Den är ju så bra..

                                            Datum: 2008-11-04 Tid: 17:40:43 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer

If you don't mean it - Markus Fagervall

Jag är helt förälskad i den här låten och vill inget annat än att lära mig den på gitarr snarast möjligt.

Hostanfallen återkommer kan jag säga. Fyfan det är inte nice det. Inte alls.
Tänk om jag alltid kunde sluta skolan vid 11-tiden, vad otroligt mycket pluggtid det skulle bli då. (Jag menar, jag gör ingenting i skolan ändå..)
Just nu har jag inte mycket mer än detta att säga.

En underbar dag

                                            Datum: 2008-11-04 Tid: 13:33:25 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
Beyond the pale

Det är låten som spelas på min dator just nu. Ärligt talat så tror jag inte att Anton är särskilt förtjust i den..
Vi sitter hemma i mitt kök (på kökssoffan) och grejar för fullt med webbdesignen som ska vara inlämnad på torsdag.
Hade endast två lektioner idag och skoldagen var slut redan vid 11.
Vet ni?

Min adapter har lagt av. Den har gått av. Helt förstörd. Har därför lämnat in min hos Holm i skolan nu och har fått låna en annan. (Det var därför jag inte kunde blogga igårkväll..)
600 kr får jag punga ut för att få en ny. Fyfan. Det är verkligen inte vad man vill göra varje dag.
Ska dock vara extremt försiktig med min nya som jag sedan kommer att få. Det här svider verkligen.

Vi åt på Voda förut. Ja, alltså. Jag, Anton, Emelie och Charlotte. Jag tog en supergod ciabatta med kyckling och curry. Anton satt där med sin sushi och njöt.

Nu ska jag fortsätta med webbdesignen för jag vill bli klar!

When you lose the one you wanted

                                            Datum: 2008-11-03 Tid: 13:34:22 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 2 Kommentarer
If I were a boy, even just for a day
I’d roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I’d kick it with who I wanted
And I’d never get confronted for it.
Cause they’d stick up for me


If I were a boy, I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I’d be a better man
I’d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he’s taken you for granted
And everything you had got destroyed

3/11 Måndag 2008

                                            Datum: 2008-11-03 Tid: 10:13:19 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej bloggen

Jag är i skolan! (För en gångs skull)
Har just nu webbdesign vilket jag hatar. Har ingen koll på något känns det som. Sitter och hostar lite då och då men den är bättre idag än tidigare.

I morses ringde klockan 06:00 och jag var trött. Låg kvar och halvsov i en kvart när jag sedan insåg att det var skola idag. La mig otroligt tidigt igår eftersom jag kände mig så trött, men det var nog helt i onödan. Somnade inte förrän 12-1 tror jag. Vad gör man? Ligger där och vrider och vänder sig bara.

Jag förstår inte ett smack i webbdesignen. Fastän jag har fått viss hjälp..

Efter skolan idag ska jag och Johan mötas i stan. Vi ska kolla på ringar! :O Haha tro nu inte att vi ska förlova oss, för det ska vi inte! - Än..
Men nejnej, det gör vi inte förrän om 1 år i så fall.
Men det är väl alltid roligt att ha en ring. En liten förlovning-förlovning



Adam & Eva

                                            Datum: 2008-11-02 Tid: 18:56:03 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
Så här teknisk har jag inte känt mig på jättelänge..

Jag klarade av att koppla ur videon (ja jag vet, gammalmodigt) från tv:n där nere, och koppla in den i min egen tv. *Stolt!*
Såg nämligen på en film i min ensamhet, Adam & Eva. Ni vet den med Björn Kjellman? : )
Fick mig några skratt av den.

Mitt rum är för övrigt jättemysigt nu. Har satt upp en ljusslinga vid fönstret, rensade garderoben och slängde en massa skit. Hittade min gamla väska. <3 [Har ett paket kondomer där i haha, men dock är det bara 2/10 kvar..]

Nog om det. I morgon är det skola igen. Jag gillar det inte. Lång dag är det också. Får inte lämna kartongen förrän närmare 16. Dock ska jag träffa min kära man efter skolan, så då har jag något att längta till. Vet ni? Han är så söt och snäll. Han laddar min mobil när jag minst anar det (med pengar alltså).
Jag som just nu är svinigt fattig har en underbar liten krabat som ger mig pengar.

Det resulterar bara i en sak.
- Jag är en looser.

Pank, fet och väldigt ful/äcklig.

He was always much more human than he wished to be

                                            Datum: 2008-11-02 Tid: 15:52:48 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 2 Kommentarer
God dag

Jag vaknade av ett fruktansvärt hostanfall även idag.
Mamma och pappa klagar på att det låter alldeles för högt och att det aldrig slutar. Dock hörde min bror (som sover i rummet intill) ingenting. Föräldrarna är ju ändå nere menar jag..

Vet ni vad jag har sysselsatt mig med under dagen?
Jag har städat mitt rum. Dammsugit, våtdammat, rensat, satt upp med tavlor (även ödlan i trä på väggen) och bytt lakan. Lakandet var nämligen blodit efter näsblodet igår. (Inte mens..)

Sitter bara här vid datorn nu och väntar på mat, skulle jag tro. Borde plugga lite, läsa på inför proven. Men det är så jobbigt. Näsan rinner, halsen smärtar osv.

Nej men fy. Nu märker jag. Min blogg har bivit lite av en klagande blogg. Och inte så lite heller. Jag klagar i varje inlägg. Jag ber om ursäkt för det, men det blir lätt så när man är sjuk. -_-

You're the stranger that confuse my heart

                                            Datum: 2008-11-02 Tid: 01:52:04 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
God kväll mina godingar

Klockan är egentligen alldeles för mycket och jag borde sova.
Dock ligger jag redan i sängen med täcket över mig och datorn i knät. Katten ligger i fåtöljen bredvid och spanar in mina rörelser.
Kom alldeles nyss hem från en trevlig kväll hos Johan. (Dag kanske jag borde säga förresten)

Chillade, åt tacos, kollade på filmen Click. Ni vet den med Adam Sandler. Andra gången jag såg den och jag gillar den. Lite väl känslig i slutet kanske, men annars en riktigt bra film enligt mig.
David joinade oss också och det var faktiskt tack vare honom som vi tittade på filmen. Han hade inte sett den innan som vissa andra..
Mitt i natten sjöng Johans pappa och hans fru Lena kareoke högt och underbart bra. Jag bara älskar stämningen som blir av lite musik. Orka vara torr och tråkig och lägga sig 23 en lördagkväll? Nej, nej. Musik ska det vara, i mängder.

Den förbannade hostan ger sig inte. Fan. Jag har nu två nätter (eller otroligt tidiga mornar) vaknat upp av extrema hostanfall som inte släpper i första taget. Hur länge ska den sitta i?

Shit klockan är nästan 2 och här ligger jag lite halvt panikslagen. Det enda jag vill just nu egentligen är att få lite sömn. Men ändå inte va. Man missar ju så mycket om man bara ska sova.
Jag vill komma ut i naturen och se alla stjärnor och djur som vågar komma fram. Se när rädda harar skuttar förbi framför fötterna på en och se hur de leker med varandra.
Ligga och titta på Missan för att hon är så söt när hon sover.
Det finns mycket jag vill göra.

Tyvärr finns det saker som jag måste göra som inte alls är roliga. Såsom läxor!? Historia, webbdesign och företagsekonomi. Finns det tråkigare ämnen? Skulle faktiskt inte tro det. Jag spyr på dem, helt seriöst.

Nu får det räcka med information från mig så länge. Ni får ha en fin kväll alla läsare! : )

Puss och kram på er.

It's Saturday baby!

                                            Datum: 2008-11-01 Tid: 10:25:19 Kategori: Vardagslyx Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon

Idag är det lördag, jag mår riktigt dåligt över skolan. Jag skulle ha pluggat hela lovet men det har inte riktigt blivit så..
Har istället umgåtts med Johan, färgat håret, varit i Skövde osv.
Vaknade i morses av näsblod och nu är hela min säng blodig. Riktigt nice.

Adam satte nyss i en film, Hipp Hipp.
Senare idag ska jag till Johan på en liten halloweenfest! Det blir säkert kul. : )

Jag och Johan har bestämt oss för att sluta med godis. Helt.
Den där killen har ju en sån tur att han inte går upp i vikt någongång, men det gör ju tyvärr jag..
Nu är det slut med det i alla fall.
En frisk och sund kropp väntar, hoppas jag.

HAHA. Duva i luva.
Ni vet i Hipp Hipp så finns det ju en grej som heter: Djur i hatt.
Get i fez
Häst i sydväst
osv...

Det här var väl allt för mig för den här gången
Hörs senare