Sista dagen på Sommarlovet...

                                            Datum: 2007-08-20 Tid: 15:12:01 Kategori: Blandat

Det känns som om jag fick sommarlov i går typ. SHIT vad den här "sommaren" har gått fort! Men jag vill inte direkt kalla det sommar ens. Det har knappt varit någon sol, och har man velat bli brun så har man fått åka och sola solarium. Men nu idag är alltså den sista dagen. Vad ska man hitta på? Sitta och njuta av ledigheten antar jag. Jag börjar i morgon kl 08:15, på Fågelviksgymnasiet i Tibro. inriktning Naturvetenskap. Låter det inte underbart hehe. Hoppas att jag klarar av det. Är inget geni inom matte, och inte inom NO heller för den delen.  Men nu har jag ju köpt en kalender hehe, så då borde det gå bra. Fast det gäller ju att fatta också! :P

Skulle vilja åka in till Skövde idag och köpa mig ett par byxor på H&M. Hittade ett par snygga där för ett tag sen som jag inte har än. Hoppas att de fortfarande finns kvar!

Ikväll kommer Marie hem till mig och sover här. Vi ska gå i samma klass på gymnasiet, och för att vara säkra på att vi hamnar på samma buss så tänkte vi att det är lättast om hon sover här. Hehe =)

Har suttit hela dagen och funderat på hur Cajsa har det borta i Skövde hehe. Hoppas att allt gick bra Caj!

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: