Västkusten med skolan

                                            Datum: 2007-09-02 Tid: 18:37:28 Kategori: Blandat
image103

I lördags var det meningen att jag skulle gå upp 05:30. Men såklart gjorde jag inte det eftersom jag försov mig. Som vanligt måste jag ha stängt av väckarklockan i sömnen...Hur som helst kom jag upp ur sängen vid 05:50, så det var inte hela världen. Men jag hade så pass bråttom att jag inte hann att sminka mig hehe. Vilket jäkla skabb jag var! Jag var framme i Tibro vid 06:45 och bussen skulle gå vid 07:00. Jag hade packat hur mycket som helst, en hel jävla resväska. Jag hade med mig badkläder och handduk, regnkläder och extra kläder. Men INGET av det behövdes. Det var kanonväder hela dagen, förutom att det blåste lite. Men det var ju bra i alla fall hehe.

Jag hade inte förväntat mig att den dagen skulle bli rolig, men det blev den faktiskt. Vi var uppdelade i små grupper och jag fick vara med Emelie, Olof och 2 tjejer ifrån NV2. Det jag fick göra var att bland annat samla in plankton hehe. Det gick till på följande vis: att jag inte vet! Jag slängde i någon liten strut i havet och sen samlades det lite vatten där i som jag sedan la i en burk som inte gick att stänga. Kanon haha!

På bilden ovan ser ni Johanna och Emelie.

image104

Finfin utsikt från klipporna. Det stod faktiskt ett par kor på några klippor. Jätte gulligt :)
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: