Tröttish^

                                            Datum: 2008-04-10 Tid: 15:09:36 Kategori: Blandat
Hejsan hallå! =)

Sista lektionen nu. Haha, brukar bli så att jag skriver blogg den första & sista lektionen. Har programhantering nu i alla fall, och slutar om lite mindre än 1 timme. Sedan jag skrev senast så har jag haft ett prov och ett tal. Provet struntade jag i, svarade på 8 frågor (är ganska säker på att allt är rätt!) och sedan sket jag i resten. Gör om det nästa vecka istället så att jag kan få bättre betyg.
Talet gick förvånadsvärt bra! Är riktigt nöjd, fick MVG-. Innan var jag ganska rädd, men så fort jag stod där så gick det över. Vatusan, varför vara rädd för sin egen klass? Det var nog det bästa någonsin för min del. Usch vad jag är nöjd med mig själv nu! =) Man kan nästan jämföra det med att rida. I början är jag alltid jätte nervös när jag står bredvid hästen och precis ska upp. Men när man väl sitter där i sadeln är allting underbart. Finns inget härligare! Right? =]

Ikväll kommer Seb<3. Vi har inte träffats på ett tag nu, sedan i måndags. Fast det var 06:00 på morgonen typ, så det räknas knappt. Jag längtar jätte mycket! <3

I morses var Sixten så himla gullig. Jag gav honom mat och han åt så sött. Älskar honom verkligen. Inatt drömde jag att jag skaffade 2 salamandrar till, men det var inget bra. De nya knullade med varandta hela tiden, och Sixten gick därifrån och var själv ändå. Jag undrar om han skulle vilja ha en kompis..? Tror ni att salamandrar uppskattar sällskap? Nu är han iof över 20 år och har levt ensam i hela sitt liv, så det skulle säkert bli ovant. Ni tänker säkert att han dör snart, men det hoppas jag inte. Han betyder så himla mycket för mig! <3 Har haft honom i nästan 7 år. En otroligt lång tid ju!
Mina båda S är fantastiska och jag vill inte förlora nån av dem!<3

Ha en fortsatt bra dag ;D

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: