Nyduschad

                                            Datum: 2008-07-03 Tid: 20:43:02 Kategori: Blandat
Hej på er  ♥

Ännu en hyfsat ointressant dag har passerat i mitt liv, vad har jag gjort? Tagit lite bilder ute i trädgården (brukar få en kick då & då och bara fota gärnet!), legat i solstolen i några minuter. Tror inte att det tog särskilt mycket, men tillräckligt för att huden ska lukta bränt. Klappat Missan, läst lite ur boken Sova hos fienden,  ätit Päronsplitt. Ni anar inte hur otroligt skönt det är att äta glass när man har ont i halsen..Jag tog mig nyss en dusch också och satte i en hårinpackning. Frisören sa att jag borde göra det ibland, så jag följer hennes råd. ;D

Justde, det roligaste av allt idag. När jag åt lunch idag, satte jag mig i soffan och slog på en DVD-film från Kanarieöarna. Det var längesedan jag var där nu, i januari. Jag är helt värdelös när det gäller att medverka i filmer, men jag var ganska rolig ändå. Tillräckligt för att jag skulle kunna sätta all mat i halsen och spruta ut att dricka i soffan. Jag vill tillbaka.<3 Jag ska banne mig åka dit en gång till, men då ska jag vara frisk.


Jag (i grön bikini), Adam, Hanna
1 kommentarer                                                                                                                    
  Angelica

hehe tack för att jag slipper va pucko :)

2008-07-03 l 20:51:59
Blogg/hemsida: http://pelicaistoravarlden.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: