Am I insane?

                                            Datum: 2008-06-10 Tid: 20:32:59 Kategori: Blandat
Egentligen skulle det här ha stått i det förgående inlägget, men jag orkade inte med det. Då skulle det ha blivit alldeles för långt, och ingen orkar läsa sådant ändå. ;P
Jag har en FRIDA-prenumeration och det kommer tidningar hem varannan vecka, alltid med en "spännande" novell i. Jag älskar noveller!
Jag läste en förut, och den handlade om en kille som tänkte döda sin fru med råttgift. Hon var född med hjärtfel, och antagligen skulle poliserna och läkarna tro att det var de som hon dött av. Anledningen till att han ville döda henne var för att få pengar! De ägde ett företag tillsammans, och dog hon skulle han få mer pengar! Nu gick ju inte planerna som väntat för snubben, som själv dog faktiskt! Anledningen:
Hans tjej var rädd för att pojkvännen inte längre hade så starka känslor för henne, så "tack vare" en spåtant fick hon ett slags pulver som skulle ge honom känslor för henne. Om den som blandade pulvret i någon dricka och sedan sa någon formel, skulle denne personen bli älskad för evigt av den som drack det sen. Detta testade hon på sin kille, och hällde i pulvret i sitt eget glas. Sedan bytte hon hastigt glas med sin pojkvän, som sedan fick krämpor och fördes till sjukhus.
Eller hur att det var något fel med pulvret? Men icke, pojkvännen hade lagt råttgift i hennes glas, som hon sedan gav honom. HAH! Där dog han, den bastarden! ;P

Gud, jag är ju verkligen bra på att återberätta sagor, men aja, den var rätt okej faktiskt.
Nu till det som står i rubriken; är jag GALEN?

De senaste dagarna har jag trott mig se saker som faktiskt inte är där egentigen. När jag var inne i duschen förut, så kändes det som om någon tog mig på axeln...Hur läskigt är det på en skala?
Helt ärligt så vet jag inte riktigt vad som händer med mig, kan det vara naglarna som spökar kanske?
Jag tror på spöken, andar ja näst intill allt, och det står jag för. Jag menar, varför skulle de inte finnas?

Det var allt för mig ;P
KRAM<3
1 kommentarer                                                                                                                    
  mojje

du är normal...för vem har rätt när de säger att nån inte är de...vad är mallen lixom??

2008-06-10 l 21:13:24
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: