Det slog mig!

                                            Datum: 2008-06-08 Tid: 15:05:02 Kategori: Blandat
Hej i solen och värmen!

Det steker rejält, men nu räcker det med sol för min del den här helgen. Har solat fredag, lördag och även idag. Nu är min kropp slutkörd!

Som ni ser så bytte jag design på bloggen helt och hållet, eller jag bytte stilmallen. Orkade inte ha det helt vitt, så nu är den "under konstruktion". Orkar inte sitta och pilla med det i nuläget med tanke på vädret. Nästa vecka skulle det nog bli lite molnigare, men det är ju min sista skolvecka. Kanske att jag hittar på något med my lovely friends istället för datorn. Men, men, vi får se!

Idag så har Eivor namnsdag, det betyder att Sixten skulle haft namnsdag idag. Men icke. Numer heter han ju Sixten, sedan 7 år tillbaka. Jag vet inte om det var seriöst att hans förra ägare döpte honom till Karl-Eivor, men hur som helst å bytte jag. ;P Jag kan ju faktiskt inte veta om det verkligen är en kille (det är det säkert inte!) men jag tog det ändå. Det stod mellan Sixten och Blixten haha, fråga mig inte varför. Jag var endast 10 år då.

För tillfället så står Sixten faktiskt utomhus! På våran lilla terassliknande sak. I skuggan självklart, annars hade han väl kokat. På tal om koka så hör jag att de gör kaffe där nere nu. xD
Jag tänkte att det kunde vara roligt för honom att få vara ute och höra lite andra ljud och se lite annat, än att bara vara inne i mitt rum och se...samma sak dag ut och dag in. Vilket jäkla liv! =(
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: