Blondinbellas blogg

                                            Datum: 2008-03-25 Tid: 19:45:18 Kategori: Blandat
Hej igen!

Satan vad jag skriver idag, men jag har inget bättre för mig för tillfället. Satte mig nyss och tittade igenom kommentarerna i Blondinbellas blogg. Herregud alltså. Om jag (eller någon vanlig människa) skulle få sådana kommentarer hade jag nog aldrig mer använt mig av internet. Alltså det är nästan att jag tycker lite synd om henne, men jag måste trots det hålla med de som skriver.
Visst, alla människor är unika, men hon är ingen speciell för det. Det var någon som skrev : "ta ner dina fötter från himlen och sätt ner de på jorden", det tycker jag var bra skrivet.

För några månader sen tänkte jag precis som min kompis, att aldrig läsa Blondinbellas blogg eftersom hon tjänar pengar på det, men det har inte gått så bra på den fronten. Jag läser Kenzas blogg varje dag, men jag börjar nästan tröttna på den nu. Det enda den bloggen handlar om nu för tiden är Tokio Hotel, olika bloggmingel & hennes hund. Kan vara roligt att läsa ibland, men det blir lite mycket kanske..."/

Nu menar jag ju inte att snacka skit om dem på något sätt, sa bara vad jag tyckte. xD Förlåt om jag lät dum..."/

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: