HATA MODE

                                            Datum: 2008-03-13 Tid: 18:42:56 Kategori: Blandat
Hej på er ungdomar! :) (antar att det är ni som läser i alla fall)

Jag kom precis upp till mitt rum efter att ha varit nere och ätit lite kvällsmat. Det blev någon god macka med ost & smör, oboy & ett ägg med kaviar. Mycket gott! =)

Innan kvällsmaten så satt jag och läste en blogg här. Minns inte riktigt vad den hette, men den finns med på "Mest aktiva"-listan i alla fall. Bloggen handlade om en kille som hatar modebloggar. Jag kom då på, att även jag gör det. Usch, vad är det roliga egentligen?

Jag gillar fina kläder, som sitter snyggt. Modet nu för tiden är inte så snyggt. T ex så hatar jag vippiga kjolar som alla nu förtiden verkar ha på sig. Jag gillar stuprörsjeans, linnen, lagom högklackade skor & mycket mer. Men det är faktiskt som han i bloggen sa: "Jag kan lika gärna lägga ut bilder på mina bajskorvar, det är ju lika intressant som att titta på mode.."

HAHA, härlig man där! =)

Nu är väl inte jag en sådan som klär mig som en stenålders-tjej, men jag bryr mig inte om mode, faktiskt. Köper det jag tycker är snyggt & som sitter bra. Affärer som jag diggar är H&M, Gina Tricot, MQ. Det var dem jag kom på nu i hastigheten. x) Sen såklart, ULLARED! :D

Billigt är det där må jag lova. Köpte ett par (riktigt snygga) jeans där för 129:-. Prisvärt! Har haft de i nästan 1 år nu, och de e fortfarande hela och rena.

image458


 


0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: