Jumper

                                            Datum: 2008-03-16 Tid: 22:52:33 Kategori: Filmrecensioner

image465

Har jag sett den här filmen? Ja, det har jag. Nu ska jag skriva en liten recension:

Okej, jag somnade nästan, men det berodde INTE på att den var dålig, nej, nej, nej, utan klockan var typ 00:00..Jag är ingen nattmänniska helt enkelt.
Nåja, i rollerna var det Hayden Christensen & Rachel Bilson, men Rachel (ni vet, hon den brunhåriga från OC, hade inte en överdrivet stor roll faktiskt. Hon var med lite ibland bara. Men Hayden, han var snyggare än vad jag kunde minnas, en riktig sötnöt!

Well, filmen handlade om David (Hayden)och om hans speciella superkraft.  Han kan hoppa, väldigt långt också.  Om han t ex tittar på ett vykort från Egypten, kan han vara där i nästa sekund. Livet leker, han kan råna banker, resa vart han vill och leva loppan. Men en dag tar det stopp! En man kommer på honom och vill döda honom, liksom han har dödat en massa andra med samma kraft. Millie, alltså Rachel, är TYP hans tjej, och den här onde mannen fångar henne för att locka till sig David. Hur ska detta gå? Antingen dör hon, han eller båda. :S

Look at it!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: